Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5556

piaskun dlaczego sie rozwiodles?

Polecane posty

Gość Xxx
1 godzinę temu, Gość Gość Aga napisał:

6 piw codziennie

Przecież to alkoholik.

Gość Małgoś
3 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Przecież to alkoholik.

Alkoholicy też są mądrzy.

Gość Piaskunka
13 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Czy ja wiem czy mądry? Doświadczony jest jeśli chodzi o złamane serce. Tyle. ; )

Zgadzam się Małgoś, poza tym dajcie mu spokój i nie napadajcie.

Gość Małgoś
4 minuty temu, Gość Piaskunka napisał:

Zgadzam się Małgoś, poza tym dajcie mu spokój i nie napadajcie.

Oni nie napadają, to jest swoiste uwielbienie postaci, którą odgrywa.

Gość gośćmen
24 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

I jeszcze pytanie czy jeśli przostanę odbierać od niego to będzie jeszcze gorzej tak myślicie?  Bo myślałam żeby przez tydzień nie odbierać to może przemysli i zateskni i będzie na nowo taki jak kiedyś bo on 2 lata za mną biegał spotykaliśmy się codziennie. Czy jeśli urwe kontakt to on po prostu odejdzie i znajdzie inną a o mnie zapomni ? 

Nie, on nie zapomni. Bo wbrew temu co inni wcześniej pisali nie jest samcem alfa, tylko typowym toksycznym narcyzem. Facet alfa nie biega za kobietą. On jest w 100% sobą, a kobiety biegają za nim. Narcyz najpierw uzależnia ofiarę, adoruje ją, udaje jwdynego przyjaciela, potem zaczyna wysysać emocjonalnie. Kiedy ofiara się zorientuje i chce odejść, narcyz z powrotem zaczyna walczyć o jej względy. 

Nie, on nie pozwoli Ci odejść, musi mieć kogo ssać.

Gość Piaskunka
1 minutę temu, Gość Małgoś napisał:

Oni nie napadają, to jest swoiste uwielbienie postaci, którą odgrywa.

Boję się żeby nie popadł w samouwielbienie, jeszcze nie ten etap.

Gość Małgoś

Piaskunka Ty jesteś Piaskuna Wirtualną Żywą Miłością? Czytałam dzisiaj, prawda li to? Co myślisz, że miałby dwie? ; ) Ja bym była gdyby Ciebie nie było.

Gość Małgoś
Przed chwilą, Gość Piaskunka napisał:

Boję się żeby nie popadł w samouwielbienie, jeszcze nie ten etap.

On czy Ty w Jego? ; )

Gość Piaskunka
2 minuty temu, Gość Małgoś napisał:

Piaskunka Ty jesteś Piaskuna Wirtualną Żywą Miłością? Czytałam dzisiaj, prawda li to? Co myślisz, że miałby dwie? ; ) Ja bym była gdyby Ciebie nie było.

Ja tylko go trochę stalkuję i trochę doradzam. Możesz tylko bądź delikatna. 😉

Gość Piaskunka
3 minuty temu, Gość Małgoś napisał:

On czy Ty w Jego? ; )

On w swoje, on musi się najpierw otworzyć.

Gość Małgoś
4 minuty temu, Gość gośćmen napisał:

Nie, on nie zapomni. Bo wbrew temu co inni wcześniej pisali nie jest samcem alfa, tylko typowym toksycznym narcyzem. Facet alfa nie biega za kobietą. On jest w 100% sobą, a kobiety biegają za nim. Narcyz najpierw uzależnia ofiarę, adoruje ją, udaje jwdynego przyjaciela, potem zaczyna wysysać emocjonalnie. Kiedy ofiara się zorientuje i chce odejść, narcyz z powrotem zaczyna walczyć o jej względy. 

Nie, on nie pozwoli Ci odejść, musi mieć kogo ssać.

Po sobie to wiesz?

Odejść pozwoli a raczej będzie miał gówno do gadania jeśli ona zdecyduje się odejść. Mówię to na własnym przykładzie... Ale to historia. 

I nie mędrkuj o samcach alfa, bo tacy  nie istnieją.

Gość gościni
42 minuty temu, Gość Gość Aga napisał:

I jeszcze pytanie czy jeśli przostanę odbierać od niego to będzie jeszcze gorzej tak myślicie?  Bo myślałam żeby przez tydzień nie odbierać to może przemysli i zateskni i będzie na nowo taki jak kiedyś bo on 2 lata za mną biegał spotykaliśmy się codziennie. Czy jeśli urwe kontakt to on po prostu odejdzie i znajdzie inną a o mnie zapomni ? 

Myślę, że to raczej typ manipulanta i nie sądzę, że znajdzie sobie zaraz kogoś i zapomni, a jeśli tak no to co, to chyba lepiej, skoro tak mu słabo zależy i tak szybko zapomina, no proszę cię!!! 

Gość Małgoś
13 minut temu, Gość Piaskunka napisał:

Ja tylko go trochę stalkuję i trochę doradzam. Możesz tylko bądź delikatna. 😉

Delikatna dla Niego czy Ciebie? W sumie to nie umiem być delikatna dla nikogo. Dasz mi szansę? ; ) Nie będę stalkowała, będę tylko się podlizywała. Ale to chyba nie to samo co delikatność, co?

Gość Małgoś
16 minut temu, Gość Piaskunka napisał:

On w swoje, on musi się najpierw otworzyć.

Otworzyć? Wątpię.

Gość Piaskunka

Otworzyć? Wątpię.

Wiem, tez czasem tracę nadzieję. Małgoś, wszystko w Twoich rękach 🙂

Gość Małgoś
2 minuty temu, Gość Piaskunka napisał:

Wiem, tez czasem tracę nadzieję. Małgoś, wszystko w Twoich rękach 🙂

Jak to w moich? A Ty to co? Ty jesteś Pierwsza, Najprawdziwsza, Wirtualna i to jest Twoja powinność. Moja kiedy Ciebie nie ma. No i wiesz, On mnie jeszcze nie poznał. Nie wiem co powie. : (

Gość Piaskunka
4 minuty temu, Gość Małgoś napisał:

Jak to w moich? A Ty to co? Ty jesteś Pierwsza, Najprawdziwsza, Wirtualna i to jest Twoja powinność. Moja kiedy Ciebie nie ma. No i wiesz, On mnie jeszcze nie poznał. Nie wiem co powie. : (

Przeceniasz mnie, jestem co najwyżej jego wrzodem 🙂 Poza tym tam jest kupa roboty do zrobienia, chętnie się podzielę.

Gość Małgoś
3 minuty temu, Gość Piaskunka napisał:

Przeceniasz mnie, jestem co najwyżej jego wrzodem 🙂 Poza tym tam jest kupa roboty do zrobienia, chętnie się podzielę.

Wcale Cię nie przeceniam. I nie zachwalam żebyś wiedziała o tym, co to to nie. Tylko, że ja widzę że nawet Go lubisz i nie jesteś wrzodem. Może małą opryszczką. Ale przecież pryszcze znikają. jedne szybciej, drugie nie szybciej. Pamiętaj też, że jak znikniesz to zostaniesz, bo po pryszczu blizna zawsze zostaje. 

Podzielisz się, super. Twoje zdanie już znam. A co na to druga strona mocy? A raczej pierwsza, właściwa. Chociaż... co jest właściwe? Może to co po środku, czyli ja. ; )

Gość Małgoś

Czyli jesteś potrzebna, o to chciałam rzec. 

Gość Piaskunka
8 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Wcale Cię nie przeceniam. I nie zachwalam żebyś wiedziała o tym, co to to nie. Tylko, że ja widzę że nawet Go lubisz i nie jesteś wrzodem. Może małą opryszczką. Ale przecież pryszcze znikają. jedne szybciej, drugie nie szybciej. Pamiętaj też, że jak znikniesz to zostaniesz, bo po pryszczu blizna zawsze zostaje. 

Podzielisz się, super. Twoje zdanie już znam. A co na to druga strona mocy? A raczej pierwsza, właściwa. Chociaż... co jest właściwe? Może to co po środku, czyli ja. ; )

Postawiłam sobie ostatnio taki cel, żeby komuś w czymś pomóc, więc próbuję, coby wszystkim nam się lepiej żyło 🙂 Większość nie docenia, ale wliczone w koszty.

Gość Małgoś
1 minutę temu, Gość Piaskunka napisał:

Postawiłam sobie ostatnio taki cel, żeby komuś w czymś pomóc, więc próbuję, coby wszystkim nam się lepiej żyło 🙂 Większość nie docenia, ale wliczone w koszty.

Uratujesz jedną duszę na miliard, to będzie już dobrze. Nie od razu powstał Świat więc cierpliwość oraz cnota, to Cię zaprowadzi do szczęścia. Czyż nie mam racji?

Ciekawe czy już się najadł... 

Gość Piaskunka

Uratujesz jedną duszę na miliard, to będzie już dobrze. Nie od razu powstał Świat więc cierpliwość oraz cnota, to Cię zaprowadzi do szczęścia. Czyż nie mam racji?

Ciekawe czy już się najadł... 

Dokładnie kochana, ok ja zmykam bo praca właśnie wjechała 🙂 . Ucałuj Piaskunka, już dziś go nie dorwę 🙂

Gość Małgoś
Przed chwilą, Gość Piaskunka napisał:

Dokładnie kochana, ok ja zmykam bo praca właśnie wjechała 🙂 . Ucałuj Piaskunka, już dziś go nie dorwę 🙂

Uciekaj i do zobaczenia. Całuski tu i tam. ; ) A On jak przyjdzie to ja nie przyjdę, bo bez Ciebie to się wstydzę, hej. 

4 godziny temu, Gość Gość Aga napisał:

Pytanie co robiłeś i jaki byłeś gdy straciłeś prace. I ja tez robiłam facetowi mojemu o to wyrzuty ale dlatego że tą pracę zmieniał co rok wydawał na fajki i 6 piw codziennie a ze mną nie chciał iść na basen nawet gdy ja chciałam zapłacić.

Ale fakt też pyskowalam i dlatego on mi to ciągle wypomina ze taka byłam. Nic się u niego w.kwestii finansowej nie zmieniło wrecz przeciwnie ma kredyty ale od stycznia ma mieć lepsza prace i samochód służbowy.

Ja tkwie w tym związku od 3 lat. Nigdzie mnie nie zabiera na nic nie ma pieniędzy. Chcociaz jak jadę do niego to zawsze jedzenie jest.

Czy ja też jestem suką według ciebie?  

Natychmiast zacząłem pracować w magazynie. tylko, że 50 zł dziennie dla w 2006 to było dla księżniczki za mało. Wyobraź sobie że wracasz urobiona po łokcie a Twój luby jeszcze w szlafroku i bez porannego prysznica siedzi na necie gdzie talerze jeszcze ze śniadania namaczają się na sucho w zlewie śmierdząc pod niebiosa. Owszem piłem więcej, ale to dlatego że nie uprawiałem seksu. 

No i szlag trafił część wiadomości. Zaraz będzie edit.

4 godziny temu, Gość Gość Aga napisał:

Pytanie co robiłeś i jaki byłeś gdy straciłeś prace. I ja tez robiłam facetowi mojemu o to wyrzuty ale dlatego że tą pracę zmieniał co rok wydawał na fajki i 6 piw codziennie a ze mną nie chciał iść na basen nawet gdy ja chciałam zapłacić.

Ale fakt też pyskowalam i dlatego on mi to ciągle wypomina ze taka byłam. Nic się u niego w.kwestii finansowej nie zmieniło wrecz przeciwnie ma kredyty ale od stycznia ma mieć lepsza prace i samochód służbowy.

Ja tkwie w tym związku od 3 lat. Nigdzie mnie nie zabiera na nic nie ma pieniędzy. Chcociaz jak jadę do niego to zawsze jedzenie jest.

Czy ja też jestem suką według ciebie?  

Co zaś do Twojej sytuacji:
Oboje jesteście tak na siebie cięci i rozpamiętujecie własne krzywdy, ze w ogóle się dla siebie nie staracie - po prostu najniższy możliwy poziom wykonania.

Porozmawiaj z nim normalnie, jak mu już kac przejdzie, bez pretensji, bez agresji, bez jęczenia i wypominania, po prostu tonem oznajmującym i pewnym siebie. Powiedz, że w obecnym stanie wasza relacja jest daleka od tego o czym marzyłaś i że proponujesz reset.Tak aby jedno starało się dla drugie maksymalnie. Na zasadzie jednego dnia ty go traktujesz jakby mial urodziny i dbasz o niego jak możesz, drugie dnia Ty masz urodziny i on dba o Ciebie jak może.

Co do chlania powiedz mu że chciałabyś rozgrzać waszą sypialnię. Co noc. I że do tego wolisz go trzeźwego. Niech wie, że ma po co nie pić.
A na rytualne chlanie niech ma jeden w dzień w tygodniu, piątek czy sobotę. Ty ten dzień również będziesz miała dla siebie. Wolne wolne. Żadnych prac domowych. Żadnego kopania ogródka. Wolne ma jedno i drugie. Również od siebie. 3 pary urodzin i dzień wolnego ;)

Co zaś do niesłuchania i krnąbrności to powiedz mu, że nikt, nawet on chyba, nie chce mieć szefa, który jest nieodpowiedzialny i ma wyjebane na potrzeby swoich podwładnych. Wiec jak pójdzie na kompromis dbania o siebie nawzajem i pokaże że potrafi być odpowiedzialny i mądrze postępować to nie masz nic przeciwko by prowadził w waszej relacji.

A jeśli się nie zgodzi cóż mówisz mu, że rozstajecie się i pakujesz walizki a szukasz mieszkania. Albo on się pakuje. Bez sensu tkwić w bylejakości.

Tylko zarys pomysłu. Wyklep go i wypoleruj pod siebie.

Gość nie na publicznym forum!

KU*WA ! Ile ty masz tych profili, na tym i innych forach ? Próbowała zliczyć ,ale się zgubiła ! Nie pasujesz tym razem do polskiego świata ?

Syberianka ci się marzy ? Ta tania Tania Anastazja ,pod którym profilem pisałeś dobrych kilka lat ,aż profil się utlenił i odszedł w niebyt ?

"Mój Iluminatusku, ciebie tylko na forum szanuje i lubię ! Przesłałam ci na pocztę moje nagie zdjęcia , jak ci się podobają ?"" Mój Edusiu kochany ,tylko ciebie lubię ,ty mój kochany Miguelu, patrz namalowałam ci obrazek ,akt ,prawda ,że piękny ?"Nie wspomnę Sputnika i Ryo z loczkiem ! TAK PISAŁEŚ SAM ZE SOBĄ pod tymi profilami ! A prawniczką  twoja żona ? No ty też ,musiałeś się tym pochwalić ,żeby splendoru  dodać i żeby nikt broń Panie Boże, nie pomyślał ,że jakiś robol ,czy coś innego ! No i ta inteligencja i ta twoja mądrość ,jest zawsze i wszędzie podkreślana na forum ! Sam to piszesz ,czy  te twoje ci pomagają ? Jako prawnik przecież  latałeś po forum z jabłkiem na nosie i w meloniku ! Masz wprawę ,bo musiałeś coś z prawa przerobić ,żeby o czymś piertolić ! Twoja obecna żona studia prawnicze skończyła na pierwszym roku ,więc nie o nią chodzi,te dwie wcześniejsze ,nie wiem kim z zawodu były i czy żyją jeszcze ,w końcu, czas leci nieubłaganie !

Stary czuć cię na odległość i gdybyś tylko Azjatkę wymienił, to może by ten wątek pominęła ,jak kilka innych ,ale musiałeś ,no musiałeś.....RUSZCIE GŁOWĄ,ZMIEŃCIE STYL ,TAKTYKĘ, a nie tylko nicki ! Widać cię starcze ,jakbyś tylko ty i one pisały  !

Twoje życie to internet ! Nie masz innego ! Czasem zastanawia się ,jak jest to możliwe ,fizycznie do ogarnięcia ! Jesteś ostatnią osobą w udzielaniu rad życiowych innym, sukinsynie , miejsce przestępców jest w więzieniu 

Gość nikt nie wie !

No, ale proszę państwa samym seksem się żyć nie da ,oglądanie c*pek kosztuje,przecież takie strony nie tworzy się charytatywnie ,a tu emerytury mało,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci ! Nieźle na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 tyś oferowała temu ,kto się z nią ożeni , z pensji z budżetówki i na sprzątaniu ,takich pieniędzy ,odłożyć się przecież nie da ,każdy nawet słabo rozgarnięty, o tym wie ! I wszystko by hulało , nadal ,aż pojawiła się ONA i nie bacząc na przykrości z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samobójstwa , interes im rozpiertoliła! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zaczęła przypominać ,kogoś zupełnie innego ,niż oni ją przedstawiali ,nie dość ,że wyłapała, im wszystkie profile ,nazywając ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugięcie stała ! Znalazło się kilku ,co zaczęli ,bacznie obserwować i wykryli ,że te cipy ,na kamerkach są znaczone ,choć awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a że oglądali w swoim życiu nie jedną , zaczęli się zastanawiać DLACZEGO ????

CZŁOWIEK ORKIESTRA ,BYŁ JUŻ WSZYSTKIM ,A KIM JESZCZE BĘDZIE ZANIM ZEJDZIE

o_O

Bogowie, co za świrusy... Powtórzcie wszystko jeszcze raz boście się nierówno opluli 😄

Gość gość

koorfa, co tu sie dzieje, dzwonie na policje :]

Gość odpoczatkuwiedzilam

Ja cos tak czułam pismo nosem od poczatku jakis spisek...;]