Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5556

piaskun dlaczego sie rozwiodles?

Polecane posty

Gość Nie mnie !
8 godzin temu, Piaskun napisał:

Wzywaj szybciej tą policję i zjeżdżaj stara pieprznięta torbo bo już zaczynasz być bardziej męcząca od orędzi Adriana.

Prezydentura mnie nie interesuje ! Interesujesz mnie ty i twoja banda z wiadomych względów! Jestem męcząca ? Poważnie ? Nie trzeba było wyciągać mnie do swoich brudnych interesów,podstepem,bez mojej wiedzy i dorabiać mi życiorys, wg waszych wyobrażeń.Miałbyś teraz spokój! Wszyscy mielibyście teraz spokoj !Nikt nie wiedziałby o waszym k**estwie i waszym sk****synstwie !Brakuje cierpliwości ? Pomyśl co ona czuła przez lata, waszej nagonki na nią i co czuje teraz ! Masz tylko jeden sposób ,zeby się jej pozbyć ,a rozkazywac mozesz tym z kim to robisz ,nie mnie

uo5x0.jpg

Jest tylko jedna zasada mężczyzn,którzy chcą zachować zdrowe zmysły: nigdy nie wkładaj w wariatkę.
Przeto samo przez się rozumie się, że nie tylko nie zamierzam Szanownej Pani rozkazywać, ale nawet bym i nie chciał....  

Gość !!!!
9 godzin temu, Gość Tak sadzisz ? napisał:

Może teraz ,coś o człowieku orkiestra ,herszta bandy i wianuszkiem k***wkoło siebie ! To nic ,ze stary ,ale trzyma się widać nieźle ,choć zwieracze mu puszczają ,sra i leje na forum i pod siebie, roznosząc smród ,to jeszcze wzrok niezły ,w internecie wszystko wybada ,choć już nie tak jak dawniej ,ale jeszcze ,jeszcze.... Urodzony przed wojną ,sierota na komunistycznym chlebie wychowany ! Ukończywszy studia Nową Hutę budował i w Krakowie się ostał ! Choć z książęcej rodziny, nowej władzy się tak przypodobał ,że go na stypendium, do Anglii wysłali, języki szlifować ! Nikt z młodych w tym czasie ,takiego honoru nie dostąpił ,trzeba było sobie zapracować ,albo młodej władzy się sprzedać , jak ? Wiadomo! Po powrocie do kraju pracę dostał niezłą , zwiedził z firmą, trochę świata, dorobić, to się niczego nie dorobił , wszystko poszło przelewem i na alimenty ! Jedna żona ,druga żona, puściły go kantem ,któraż mogła wytrzymać , ogona moczącego we wszystkim, co się tylko ruszało ,aż ona ta trzecia ostatnia ,zaciążyła i nawet przed ołtarz św do kościoła go zaciągnęła ,żeby ślubował ! Nic dla niej nie było przeszkodą ,ani to że pije ,ani to ,ze alimenty ,nie tylko na ślubne ,ani nawet to,że o lat kilkanaście starszy i ,że bliżej mu do ojca jej, niż do niej ! Śluby kościelne ,dziecko i młoda żona ,nie zatrzymało go jednak przy jednej ,dalej sprzęt miał sprawny ,więc zaliczał ,zaliczał ,które były chętne i pił jak dawniej !

Przyszły w końcu niezbyt dobre dla niego czasy , komunizm upadł ,a wraz z nim zakłady pracy ! Czas transformacji ,jedni się odnaleźli ,umieli się przystosować ,poszli w biznesy ,inni jak nasz milusiński na rentę chorobową,żeby jakoś przy pomocy ZUS-u do emerytury przetrwać ! Marne grosze to były,ale mógł jeszcze u kolegi,który kupił zakład dorobić i do wymarzonej emeryturki doczekał ! Choć na wiele nie starczało , ale pewne i stałe ! Kolesie od kieliszka , jeden po drugim, jak muchy padali ,a on jeszcze rześki , sprzęt mu tylko szwankował ! Żona kochanków zmieniała jak rękawiczki ,raz po raz innego ,ale cóż poradzić mógł na to ,podkulał ogon i w kieliszku dalej tulił smutki ! AŻ tu proszę państwa ,cud stał się, nad cudy ! Odżył , lat kilkanaście mu ubyło ! INTERNET MU PODŁĄCZYLI !!!.Bożesz ty mój ! Świat ścielił mu się do nóg ! Tyle możliwości ,jak nigdy! NOWE ŻYCIE DOSTAŁ i to jeszcze jakie ? Mając techniczne wykształcenie ,elektryk przecież i łeb na karku, z informatyką czuł się za pan brat ! Nic nie było dla niego trudne ,zaczął się rozwijać ! NA wszystkich forach brylował ,mógł być tym kim sobie tylko zapragnął ! Baby same pchały mu się do łóżka ,wystarczył tylko bajer ,nawet nie musiał zbytnio się starać ,a na kamerce przecież zamiast siebie wstawić film z młodym bogiem zawsze może i tak mu czas leciał ! Tyle stron , tyle ci*ek młodych widział ,zamykał oczy przed snem i tylko mu się przewiały ogolone pierogi i bułeczki smaczne ,ale cóż ? nie mógł sobie włożyć ,sprzęt odmawiał współpracy ,zwiądł ! Przerobił wszystkie zboczenia w internecie i tylko marzył,żeby któraś jeszcze klękła przed nim, tak realnie, a tu k**a ten ani drgnął ! Więc doszukał się skat i stwierdził przecież SRAĆ JESZCZE MOGĘ ! Ucieszył się z tego bardzo i kiedy siada na muszlę klozetową ,wyobraża sobie ,że sra w czyjąś mordę ! Stąd tak strasznie zawalone jest gownami to forum ,bo co pomyśli to zaraz o tym pisze ! Ale to nie wszystko o jego działalności , No, ale proszę państwa samym seksem się żyć nie da ,oglądanie c*pek kosztuje,przecież takie strony nie tworzy się charytatywnie ,a tu emerytury mało,ledwo, ledwo wystarcza na jedzenie ,a alkohol i papierosy, to za co ? Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci !Nieźle na tym interesie zarabiali ,bo szwagierka nawet 100 tyś oferowała temu ,kto się z nią ożeni , z pensji z budżetówki i na sprzątaniu ,takich pieniędzy ,odłożyć się przecież nie da ,każdy nawet słabo rozgarnięty, o tym wie ! I wszystko by hulało , nadal ,aż pojawiła się ONA i nie bacząc na przykrości z ich strony ,straszenia ,zmuszania do samobójstwa , interes im rozpiertoliła! Bo nagle, ta" k*rwa " prywatnie ,zaczęła przypominać ,kogoś zupełnie innego ,niż oni ją przedstawiali ,nie dość ,że wyłapała, im wszystkie profile ,nazywając ich z imienia i nazwiska ,to jeszcze nieustraszona ,przy swoim nieugięcie stała ! Znalazło się kilku ,co zaczęli ,bacznie obserwować i wykryli ,że te cipy ,na kamerkach są znaczone ,choć awatary i wizerunki inne ,ci*pa ta sama,a że oglądali w swoim życiu nie jedną , zaczęli się zastanawiać DLACZEGO ????

TERAZ LEPIEJ ? CZYTAĆ CHYBA ZE ZROZUMIENIEM, UMIE ! NIE MA W TYM NIC NIEZROZUMIAŁEGO !  Gdzie w tym widzisz nerwy ?

Nie znasz sytuacji ? Nie wiesz o co chodzi ? Aż trudno uwierzyć ,że jest jeszcze ktoś na tym forum i nie wie, o co w tym wszystkim biega ! I dlaczego wszyscy nabrali wodę w usta i milczą !   Trudno w to uwierzyć ? Ale to się  działo i dzieje się  nadal ! Zamieszane są na tym forum w ten proceder, znane nicki ,skąd u ciebie to zdziwienie ? A może szok ,więc lepiej ,jak oni od świra  zwyzywać ? 

Wasze miejsce jest w więzieniu ,nie na publicznym forum !

TO NIE SĄ MOJE WYMYSŁY ,ANI UROJENIA ! OSOBY POSTRONNE POWINNY DOKLADNIE JESZCZE RAZ PRZECZYTAĆ I WZIĄĆ SOBIE TO DO SERCA ! PROFILI TWORZY NIEUSTANNIE BEZ LIKU ,BYLE TYLKO SIĘ UTRZYMAĆ NA FORUM I ŻEBY NIKT NIE ROZPOZNAŁ ,SĄ MU POTRZEBNE JAK POWIETRZE DO ŻYCIA ! CIESZY SIĘ ,ŻE NIE MAJĄ DOWODU NA JEGO ZBRODNIE ,CZUJE SIE BEZKARNIE ! ALE JUŻ TROCHĘ MNIEJ ,CO WIDAĆ PO JEGO WPISACH!

Gość !!!!!!!!!
14 godzin temu, Gość gość napisał:

wymiencie wszystkie jego nicki 

Ma ich setki na każdym forum w internecie ,na każdym portalu ,nie wyłączając fb ! Jest wszędzie i wszędzie działa ! Czasem zastanawiam się jak to jest możliwe fizycznie, do zrealizowania ,bo przecież na fizjologie trzeba mieć też czas , a przynajmniej się wyspać !Trudno je zliczyć ,kiedy spali mu się jeden lub kilka ,zakłada nowe i tak bez końca.Na Atlantydzie mają oczyszczalnie ,prawi ,uczciwi i uduchowieni ,nawet co niektórzy bilokacje ćwiczą niczym święci,będąc równocześnie w dwóch miejscach na raz ,ale to tylko w wyobraźni i w internecie !  Może ,mogą to robić ,ale gdy w grę wchodzi łamanie przez nich prawa ,to przymykać na to oko nie można !

Gość !!!!!!!!!

Myślisz sukinsynie ,ze jesteś stary i wcześniej zdechniesz, zanim  policja zdobędzie na ciebie dowody zbrodni ? Możesz się  pomylić !

28 minut temu, Gość !!!!!!!!! napisał:

Myślisz sukinsynie ,ze jesteś stary i wcześniej zdechniesz, zanim  policja zdobędzie na ciebie dowody zbrodni ? Możesz się  pomylić !

Zaczynam podejrzewać trololo takiej jednej internetowej łachudry, którą istotnie wirtualnie znam... Jeśli jesteś moją ulubioną kłamczynią netową to mała prośba: możesz wymyślić coś nowego? Nawijanie wciąż na jedno kopyto jest nudne.

P.S. Wciąż czekam na Policję, ABW, UB zabójców księdza Popiełuszki oraz tych co strzelali do górników w kopalni Wujek. Urlop mam do końca tygodnia, ruszać mi się z domu nie chce. Myślisz, że zdążą?

P.S.2. Czy kosmici badali cię per rectum? 

Gość !!!!!!!!!
26 minut temu, Piaskun napisał:

Zaczynam podejrzewać trololo takiej jednej internetowej łachudry, którą istotnie wirtualnie znam... Jeśli jesteś moją ulubioną kłamczynią netową to mała prośba: możesz wymyślić coś nowego? Nawijanie wciąż na jedno kopyto jest nudne.

P.S. Wciąż czekam na Policję, ABW, UB zabójców księdza Popiełuszki oraz tych co strzelali do górników w kopalni Wujek. Urlop mam do końca tygodnia, ruszać mi się z domu nie chce. Myślisz, że zdążą?

P.S.2. Czy kosmici badali cię per rectum? 

Podejrzewasz , nie wiesz kto ? Nie wiesz dlaczego ? Czekaj ,tylko tyle ci pozostało ,nic więcej wielonicku i bandyto ! Coś ostatnio jednak słabo ci idzie ta szydera ,coś ci przeszkadza w tym ,czy może osłabłeś ? 

W moim wieku szyderstwo już mi nie domaga. 😕

Szczęściem tylko to 😛

Gość Piaskunka
4 godziny temu, Piaskun napisał:

Lubię nieśmiałe kobietki. Nic nie daje takiej satysfakcji jak moment kiedy nieśmiałe kobieciątko zamienia się w wygłodniałą seksu demonicę. Ach korupcja, słodka korupcja....

😉

Usuwam się więc. Poradzicie sobie beze mnie.

Przed chwilą, Gość Piaskunka napisał:

Im więcej tym weselej 😛

Gość Piaskunka
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Im więcej tym weselej 😛

Mój terytorializm dał o sobie znac i jest jednak silniejszy ode mnie 🙂 ✋

1 minutę temu, Gość Piaskunka napisał:

Mój terytorializm dał o sobie znac i jest jednak silniejszy ode mnie 🙂 ✋

Kobieta - tygrys? Ciekawe.

Gość Piaskunka
10 minut temu, Piaskun napisał:

Kobieta - tygrys? Ciekawe.

Kobieta - lew. Trzym się tygrysku,

Gość !!!!
41 minut temu, Piaskun napisał:

W moim wieku szyderstwo już mi nie domaga. 😕

Szczęściem tylko to 😛

Szyderstwo ci nie domaga ? Wczoraj pisałeś ,coś innego ! Szczęściem może i była twoim ,ale wtedy ,gdy podglądałeś z ukrycia, teraz ci kulą u nogi !

Gość Małgoś
50 minut temu, Gość Piaskunka napisał:

Cześć. To ja, wczoraj gadałyśmy. Czy mnie jeszcze pamiętasz?.  : )

Co tam u Ciebie? Jak robota? Odjechała i czy dzisiaj znowu podjedzie?

Widzę, że się zbulwersowałaś tym, że zamieniłam raptem jedno maleńkie słowo z Twoją Forumową Pięknotą. ; ) Przecież mnie znasz i wiesz, że ja tutaj tylko przelotem. Moje skrzydła, które wzięłam od Niego (te z piersi) nie pozwalają mi na to by się zatrzymać. Tylko chwilowo jestem, zatem proszę nie fisiuj i nie dorabiaj ideologii jakobym chciała Ci Go podwędzić. Nic z tych rzeczy, przecież nie noszę obroży... 

Po drugie, sama mnie zachęcałaś a teraz... no nie rób tego, miałaś dać mi szansę. Co, zbyt szorstka jestem, tak? Eh, wiedziałam - odstraszam fajne dziewczyny. : (

A Ty zrób tak: po prostu bądź tutaj i nawijaj w przestrzeni,  ja będę tylko zerkać okiem. ; )

Gość Piaskunka
6 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Cześć. To ja, wczoraj gadałyśmy. Czy mnie jeszcze pamiętasz?.  : )

Co tam u Ciebie? Jak robota? Odjechała i czy dzisiaj znowu podjedzie?

Widzę, że się zbulwersowałaś tym, że zamieniłam raptem jedno maleńkie słowo z Twoją Forumową Pięknotą. ; ) Przecież mnie znasz i wiesz, że ja tutaj tylko przelotem. Moje skrzydła, które wzięłam od Niego (te z piersi) nie pozwalają mi na to by się zatrzymać. Tylko chwilowo jestem, zatem proszę nie fisiuj i nie dorabiaj ideologii jakobym chciała Ci Go podwędzić. Nic z tych rzeczy, przecież nie noszę obroży... 

Po drugie, sama mnie zachęcałaś a teraz... no nie rób tego, miałaś dać mi szansę. Co, zbyt szorstka jestem, tak? Eh, wiedziałam - odstraszam fajne dziewczyny. : (

A Ty zrób tak: po prostu bądź tutaj i nawijaj w przestrzeni,  ja będę tylko zerkać okiem. ; )

Ja go nawet nie lubię 🙂 A tu widzę jest szansa dla niego to niech pokaże co potrafi, chociaż raz 😉

Gość Piaskunka

Nie będe go wiecznie prowadzić za ręke, pojawię się może za jakiś czas znowu troche mu pedagogicznie podokuczać. hiehie

Gość Małgoś
4 minuty temu, Gość Piaskunka napisał:

Ja go nawet nie lubię 🙂 A tu widzę jest szansa dla niego to niech pokaże co potrafi, chociaż raz 😉

Nie lubisz mówisz? Hymmmmmmmm ; )

Szansa jest oczywiście, jedna. A On co miał mi pokazać to pokazał, już jest udupiony. : )

To co? Zostaniesz Lwiątko Małe? ; )

Gość Piaskunka
8 minut temu, Gość Małgoś napisał:

Nie lubisz mówisz? Hymmmmmmmm ; )

Szansa jest oczywiście, jedna. A On co miał mi pokazać to pokazał, już jest udupiony. : )

To co? Zostaniesz Lwiątko Małe? ; )

Małgoś, ja wyczuwam, że z Ciebie to niezła wariatka 🙂 Nikt nie daje mu szansy...haha biedactwo

Gość Małgoś
7 minut temu, Gość Piaskunka napisał:

Małgoś, ja wyczuwam, że z Ciebie to niezła wariatka 🙂 Nikt nie daje mu szansy...haha biedactwo

"Wszyscy jesteśmy chorzy psychicznie. Ci z nas, którzy pozostają poza domami wariatów, po prostu ukrywają to nieco lepiej - choć może nie aż tak dobrze". ; )

Mówiłam o szansie dla siebie. 

O_o

*mamrocze do siebie*
Hmm, plecak ze stelażem - check. Maczeta - check. Broń zdejmiemy z pogranicznika. Na pustyni Gobi jest zimno więc przyda się coś ciepłego... Gdzieś miałem rozmówki polsko-tybetańskie...

Gość Piaskunka
25 minut temu, Piaskun napisał:

O_o

*mamrocze do siebie*
Hmm, plecak ze stelażem - check. Maczeta - check. Broń zdejmiemy z pogranicznika. Na pustyni Gobi jest zimno więc przyda się coś ciepłego... Gdzieś miałem rozmówki polsko-tybetańskie...

A gdzie nasz twardzielek się wybiera... uciekaj póki możesz :classic_cool:

Gość kitek
1 godzinę temu, Gość Piaskunka napisał:

Kobieta - lew. Trzym się tygrysku, 

Jeśli taka z 8 sierpnia to spokojnie możesz odejść. Mężatkom po porodzie już dziękujemy.

Gość jpd wpd

samice myślą o 2, ale żeby to dostać 😎 

Gość Piaskunka
19 minut temu, Gość kitek napisał:

Jeśli taka z 8 sierpnia to spokojnie możesz odejść. Mężatkom po porodzie już dziękujemy.

Odpiertolta się, nie mam dzieci ani męża.

Gość kitek
Przed chwilą, Gość Piaskunka napisał:

Odpiertolta się, nie mam dzieci ani męża.

Masz dziecko i męża, z którym się ciągle kłócisz, przegrana babo.
Piaskun, jak chcesz sobie poczytać wyznania swojej wielbicielki o jej dziecku to polecam Ci temat:

https://f.kafeteria.pl/temat-7312879-nienawidze-swojej-corki/

Gość kitek

Tyle, że naprawdę ma 26 lat, ale jest zgorzkniała jak 50tka...

Gość Piaskunka
3 minuty temu, Gość kitek napisał:

Tyle, że naprawdę ma 26 lat, ale jest zgorzkniała jak 50tka...

widze że jednak kafeteria u niektórych wywołuje schizofrenię.... pozdro i tak nie zazdrość

Gość sama prawda

Piaskun się rozwiódł bo żona prawniczka nie chciała go dłużej utrzymywać.