Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin1981

nie moge sie pozbierac psychicznie po zdradzie

Polecane posty

Gość Żaba

Nie wiem  jaka jest Twoja kobieta i co tak naprawdę nią motywuje do szukania gdzie indziej wrażeń, ale jeżeli Ci zależy to dobrze byłoby o wszystkim porozmawiać szczerze i dać sobie czas na przebaczenie. 

Gość Gość

Ja mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia. Po zdradzie nie ma już życia z tą osobą.,tracisz tylko czas a stanie się i tak to co nieuniknione. Wiej póki jeszcze nie zmarnowałeś sobie całkiem życia. Po tym jest już tylko żal i ból który nie mija. Chcesz tak żyć?

Gość marcin1981

udalo ci sie juz oukladac to wszystko ? to na prawde go zabolalo jak mu powiedzialas ale gorzka prawda jest lepsza niz najslodsze klamsto.

czyli po prostu przy rozmowie , u kogos , jak ci pasowalo to szliscie do łózka , wiec przypuszczam ze w moim przypadku bylo podobnie bo znali sie troche czasu wiec raczej sypiali tez ze soba, a on jak to facet , korzystal z okazji.

nastepnym raze jesli cos zrobisz to nie mow otym , albo najpierw przemysl to czy warto. 

ja mialem wyrzuty nawet jak z kims pisalem tylko smsy , i bez zwierzania sie sobie , normalne rozmowy , pozniej tel. ale nigdy zesmy sie nie spotkali.

Gość marcin1981

prawdopodobnie sie oszukuje ze wszstko sie ulozy ale nie chcial bym jeszcze jej skreslac, rozmawialismy o tym i obiecywala ze juz nic na pewno nie zrobi , ze moge ja sprawdzac , ze to bylo 10 lat temy i nie wiedziala ze tak zareaguje ze zaprosila tego faceta do znajomych na fb, usunela go oczywiscie i napisala zeby nie wpier... sie w jej zycie i nie chce miec kontaktu. stara sie i na prawde okazuje swoja milosc ale nie wiem czy to nie bedzie tymczasowe. ja przez ten incydent rozdrapuje znowu ranu z przed 10 lat a moze niepotrzebnie juz bona p[rawde sie zmienila a ja sobie to wmawiam ze jest inaczej. trudno sie po czyms takim przekonac do zaufania na 100%. mowi ze przesadzam i moge robic co chce bo ona nie ma nic do ukrycia , ze zrozumiala blad , i ze nic ja nie skloni powtornie. nie wiem ylko czy ja potrafie zaufac. chyba nie obejdzie sie bez wizyty u psychoterapeuty od zdrad.

Gość Żaba

Na poukładanie sobie jest dla mnie już za późno, wiem jaka jestem i z czego to wynika i jak wielką pracę muszę włożyć w to żeby cokolwiek się układało, ale przychodzą chwilę zwątpienia czy warto, ponieważ niczego to nie zmieni na dłużej 

Gość Żaba

Z tego co piszesz wynika, że Ci zależy, więc przejdź się do terapeuty i jakoś sobie to poukladaj w głowie. Powodzenia

Gość Gość

Ja w takim bagnie siedziałam 7 lat. Ból nie mijał, cierpiałam przez te wszystkie lata,powoli z tego wychodze. Tylko po co było to wszystko?on się może starał ale ja mu nigdy nie wybaczyłam i nie wybaczę. Po prostu nie umiem. Dzisiaj już nie chce mi się rozstrząsać dlaczego po co czyja wina itd itp. po prostu przyszedł taki moment że wszystko mi zobojętniao i mam wyjeb**e.

Gość gość

Zamęczysz siebie i ją na forach ,,zdadzeni" są opisy wielu takich sytuacji , zawsze to będziesz miał w glowie, po czasie każde jej wyjscie będzie ci przypominać i rozwalać psychicznie a może wcześniej ona psychicznie nie wytrzyma. Zdrada zabija wszystko , uczucie miłości zdradzającego ( miedzy wami wszędzie będzie ona-on-ty i nigdy ci się do tego nie przyzna) przy każdej nawet ostrej wymianie zdań będziesz jej to wypominał chocbyś tego nie chciał) i wszystko w zdradzonym z tym że miłość powolutku dlatego tak cierpią . Wiem że trudno ci sie pogodzic ale taka prawda. To nie był jednorazowy wyskok, ona nigdy ci nie powie prawdy w imię wstydu, żeby ciebie nie ranić, aby chronic własny tylek, aby nie miec łatkizdradzacza i nosic wstyd. Co czuje ? mówią żeby nie wierzyc zdradzaczowi w 100% a tylko w 50% tego co robi. Miotasz się bo to okrutnr kures..two z jej strony, czy nie zdradzi ??? to nie było raz i nie kilka, wcześniej przysięgała i to na jakie wartosci które spusciła w szambo. Takie są kobiety niektórewięc zkoncz to jak najszybciej i poszukaj kobiety z innej grupy której zaufasz, pokochasz obustronnie, zawierzysz swoje uczucia i obustronną miłosc. Za 2 lata bedziesz się śmiał z siebie że takim łatwowiernym byłeś.

Gość Rinaldo

Albo przestań wierzyć, że jeden meczyk pasuje do jednej pochewki, i że ludzie nie zdradzają. Zdradzają. Możesz otworzyć się na nią i na to kim jest wraz ze wszystkim i zapytać siebie czy kochasz człowieka czy swoją własność. 

Gość Gość Aga

Piszesz ze tez tam z kimś pisałeś ale nie doszło do spotkania. Ale pisałeś. Czyli sam też nie jesteś ideałem.

19 godzin temu, Gość marcin1981 napisał:

witam

musze gdzies opisac swoj problem i to co mie spotkalo bo nie wiem co dalej mam juz robic. jestem totalnie rozbity emocjonalnie

jestem z kobieta od 14 lat , od 2004r , jestesmy narzeczenstwem i moze nawet dobrze ze jeszcze nie po slubie

do 2007 roku wszystko sie miedz nami ukladalo , pozniej za duzoo pracy , i w styczniu 2008r dowiedzialem sie z smsow i wiadomosci gg ze od dluzszego czasu spotyka sie z jakims facetem , on dowiedzial sie po jakims czasie ze kogos ma bo ona o tym nie wspomniala , nawet po tym jak wiedzial nadal sie spotykali , chodzila do niego rano a nawet szukala wymowek ze idzie z kolezankami lub jedzie do marketu zeby wyjsc wieczorem do niego . po tym jak ja przylapalem stwiedzila ze nic nie robili i ze nie bylo kontaktu fizycznego ale z wiadomosci wynika ze byla nim zauroczona jak cholera. druga zecz ze napisal do niej dawny znajomy w ktorym sie kochala i umawiali sie ze beda kochankami , do czego tez nie doszlo bo przerwalem ale twierdzi ze do niczego i tak by nie doszlo  bo mnie kocha. byl nawet ktos kto przyslal jej bez zobowiazan kosmetyki , jemu tez nic nie pisala o tym ze ma kogos ale na obiad go zapraszala jesli bedzie przejazdem.

duzo pracuje na wyjazdach ale od 2008 r do 2018 zycie juz nie jest takie jak bylo , jest brak sexu , bardzo sporadyczny , po klotni zmienilo sie to na 2 tygodnie i spowrotem rutyna, 

na poczatku roku narzeczina zaprosila do znajomych na fb faceta ktory proponowal jej zeby byli kochnakami, dowiedzialem sie otym ale ona stwierdzila ze sa tylko znajomymi a wiadomosci jednak kasowala . teraz jak o tym wszystkim mysle to zaczyna mnie to wszystko odrzucac. rozmawaialem z nia o tym , a raczej to byla klotnia , powiedzialem ze nie chce wracac i postaram sie zapomniec ale nie moge, znowu rana zostala rozszarpana i dalej boli, .kocham ja bardzo i nie wiem jak mam sie przelamac zeby zyc jak dawniej. ona caly czas sie zlosci jak tylko wchodze na ten temat. obiecuje tez zmiane  nawet jesli chodzi o sex ktorego praktycznie nie ma , bo twierdzi ze ja ja przymuszam i wymagam i ona sie przez to blokuje . ostatnie 2 tygodnie zmienila sie strasznie , zabiega o mnie, daje odczuc ze mnie kocha , ale nie wiem czego to przejaw,mnie to dziwi , podoba sie i przeraza co bedzie dalej. 

wyrazcie prosze opinie na ten temat

bede wdzieczny za kazda opinie

Z cyklu trudne polskie słowa, których możecie nie znać: poczucie własnej godności.

Gość Zuzanna Amelia   ae

Poczucie wlasnej wartosci cymbale