Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga

Chcialabym poznac wasze zdanie na temat niegolenia nog , pach przez kobiety

Polecane posty

Gość Olga

Czy to dla was wyznacznik jakiegos  wyzwolenia?  Wlasnie  siedzi kolomnie sliczna dziewczyna a spod nogawek  owlosione mocno bardzo,  jak u faceta nogi  .

Jak sie patrze w dol  widze faceta,  jak w gore  sliczna  dziewczyne i jakos  kloci  mi sie to  

Niegolenie się nie jest wyznacznikiem ''wyzwolenia'', a w tym przypadku już bardziej prawdopodobne, że zimowej wygody? :P... Cóż, latem depilator idzie w ruch, bo łatwiej utrzymać świeżość :)

Gość svek

Dla mnie  nie ma znaczenia  czy zima czy lato  , zawsze  lubie  czuc sie  dobrze  , to tak jakby nie myc wlosow  przez zime,  bo mozna czapke  zakladac 

Gość Jgsgd

Teraz modne jest niegolenie. Nawet znane artystki i aktorki pokazują się z zarosnietymi pachami. Ja sobie zrobiłam laser i mam z głowy. Wg mnie to obllesne. Pachy goli nawet mój facet.

Gość mmm

ja uwielbiam psiochy niegolone tarmosić i lizać

Gość gość

Mam to zupełnie gdzieś, depilacja to sprawa indywidualna i nie ma wymogu żeby to robić. Fakt, że to ludzi szokuje jest najgorszy w tym wszystkim.

Gość Gość
53 minuty temu, Gość svek napisał:

Dla mnie  nie ma znaczenia  czy zima czy lato  , zawsze  lubie  czuc sie  dobrze  , to tak jakby nie myc wlosow  przez zime,  bo mozna czapke  zakladac 

To zupełnie co innego - nie mycie sie a nie golenie. Nie uważasz?

Gość gość

Faceci się nie depilują, a nikt im syfu z tego powodu nie zarzuca 😄

Gość Gość

Z włosami na nogach cieplej 😄

Gość hihihi

ja w ziemie gole tylko pachy a reszta pozostaje nietknieta bo jest mi po prostu zimno. W lecie gole pachy i nogi . Bikini gole tylko jak ide na plaze a tak to 100% natural. 🙂

Gość december

ja mam wszystko laserem objechane  🙂 swietnie sie czuje jak mam gladkie cialo

sukienka,szpilki i krecone loki na nogach , nie nie , to nie moj styl , ale jak ktos lubi ? 

Gość Gość gość

Mam pytanie do dziewczyn, które mają zrobioną depilację laserem. Ile was to pieniędzy wyniosło? Ile zabiegów i co jaki czas? Czy faktycznie nic nie odrasta?

Gość gość

4 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Mam pytanie do dziewczyn, które mają zrobioną depilację laserem. Ile was to pieniędzy wyniosło? Ile zabiegów i co jaki czas? Czy faktycznie nic nie odrasta?

Kupujesz pakiet do skutku. Wychodzi taniej. Jest to zazwyczaj 7-9 zabiegów. Chodzisz co 6 tygodni.Odrosnąć nie powinno, chyba, ze masz coś z hormonami. Ja za całe ciało dałam 5 tys właśnie w pakiecie.

Ja nie mam problemu z tym, że ktoś się nie goli. W zimie tak naprawdę mało która to robi.

Gość gość
31 minut temu, Gość december napisał:

sukienka,szpilki i krecone loki na nogach , nie nie , to nie moj styl , ale jak ktos lubi ? 

No hi hi. Ale dla mnie chyba ważniejsze było pozbycie się hirsutyzmu i ta oszczędność czasu i gorącej wody. Teraz przynajmniej nie muszę się moczyć we wrzątku, bo raz nie muszę tej skóry nagrzewać jak wariatka, a dwa moja kąpiel trwa krócej.

Gość mis

eee, w zime tez czesto sie nie gole.

u mnie laser odpada bo mamjasne wloski, a do takiej depilacji musza byc ciemniejsze od skory

Gość Gosc

Ja robiłam laser, ale jak po 8 zabiegu włosy odrastały to zwatpiłam.

Depiluje oczywiscie nogi, pachy i bikini. Dla mnie to element nawet nie estetyki ale higieny

Gość gosc
48 minut temu, Gość december napisał:

Cóz.. jak ktos ma krecone loki na nogach to i laser uzywac musi :)

Gość gosc

Nie gole sie, nie depiluje..

Po co ? Nie mam nadmiernego owłosienia.

Nic mi nie przeszkadza.. a slepo za jakimis trendami czy moda  podązac nie mam zamiaru.  Mam swoje zdanie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Depiluje oczywiscie nogi, pachy i bikini. Dla mnie to element nawet nie estetyki ale higieny

Bo może są za jasne, albo za cienkie, ale na pewno nie będziesz już mieć takiego buszu jak wcześniej.

Gość Gość
31 minut temu, Gość Gosc napisał:

A głowę też golisz, czy higienę na głowie sobie odpuszczasz?

Gość Gość

Ja tak jak ktoś wyżej. Nogi i pachy depiluję latem. Zimą depiluję się tylko jak wybieram się na basen lub mam ochotę załozyć spódnicę. Bikini też tylko w przypadku basenu czy plaży (i nie na zero :-) .

Gość zazaa

Jaka higiena? wręcz przeciwnie- podraznienia, mozliwośc infekcji, To wyłacznie kwesti mody.

Gość Gosc

Wlosy w okolicach bikini po cos zostaly wymyslone przez naturę.  Chronia przed infekcjami intymnymi.

Ja zima gole tylko pachy. Na nogi i tak zakladam kryjace  rajtki. Bikini ogole jak na plaze pojde latem -chociaz ja i tak chodze zawsze w spodenkacg na plaze po porodach mam szramy na udach ze hej.

Gość Oj tam

W sumie to nie obchodzi mnie to. Ja depiluje, bo lubie miec gladkie nogi. Zima czy lato... a reszta mi lata, nie przypisuje do tego filozofii. Dla mnie to kwestia wygody i checi

Gość Gosc

W zimie raz na tydzien pod pachami, a nogi lub bikini tylko jak chce pokazac te czesci ciala.  W lecie woskuje nogi, ale tylko u dolu gdzie mam ciemnie wlosy, a u gory jasne i slabe zostawiam.  Wiadomo z woskiem trzeba troche odczekac az wlos odrosnie i ja sobie na spoko pozwalam odrastac i tak chodze.

Gość ...

Mnie przeraża fakt że teraz kobiety gola sobie twarze taka specjalną zyletka niby aby podkład się lepiej rozprowadzal, gola ręce i wszystko co się da, niewiadomo po co, Internet pierze ludziom mózgi.

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Wlosy w okolicach bikini po cos zostaly wymyslone przez naturę.  Chronia przed infekcjami intymnymi.

Ja zima gole tylko pachy. Na nogi i tak zakladam kryjace  rajtki. Bikini ogole jak na plaze pojde latem -chociaz ja i tak chodze zawsze w spodenkacg na plaze po porodach mam szramy na udach ze hej.

Pomylilas wlosy lonowe  na wargach sromowych  ( tych tez nie gole tylko strzyge  z okolicami  bikini 😐 okolicach bikini to tylko brzydki  przerost ze wzgorka  lonowego na boki,  , na uda i od niczego nie chroni a obrzydliwie  wyglada jak sie ladne majtki zalozy,  albo  wlasnie bikini 

Gość gosc

dla mnie zadbane cialo = wydepilowane cialo , gladziutkie , miekkie , nawilzone 

brrr nie moge sie nadziwic ze wiekszosc z was to takie fleje , ktore na zime odpuszczaja wszystko ( chyba stare panny bez partnerow ) 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

brrr nie moge sie nadziwic ze wiekszosc z was to takie fleje , ktore na zime odpuszczaja wszystko ( chyba stare panny bez partnerow ) 

A głowę też depilujesz, czy chodzisz jak fleja, z taką zarośniętą?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

A Twój partner też ma gładziutkie i całkiem wydepilowane ciało czy chodzi jak fleja?