Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnieNIKT

smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Po prostu napisz autorze, że jestes rudy.

Gość totalnieNIKT
10 minut temu, Gość gość napisał:

Po prostu napisz autorze, że jestes rudy.

Hahaha.... Nie, ale wydaje mi się, że to tylko stereotyp i rude może też być dobre. 😋

Gość gość
7 minut temu, Gość totalnieNIKT napisał:

Hahaha.... Nie, ale wydaje mi się, że to tylko stereotyp i rude może też być dobre. 😋

Uwierz, że nie. Może niektórzy akceptują siebie, ale rudy ma często kompleks w sobie przez który lubi dołować innych. Przerobione. Masz zadatki na utajonego rudego!

Gość totalnieNIKT

Mi tam się podobają rude kobiety. 😅 Naprawdę niektórym osobom do twarzy w tych barwach. Gdybym ja tak napisał, to zapewne pojawił by się ktoś kto z pewnością napisał by coś w stylu - nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Zwłaszcza jeśli moja wypowiedź miała by kontekst dotyczący kobiet. 🙂

Gość gość
12 godzin temu, Gość totalnieNIKT napisał:

Czyli postanowione. Nikomu nie podam tutaj namiarów na siebie.
Jeśli ktoś ma z tym problem niech podziękuje koleżance, która skłania mnie do takich decyzji.
W zasadzie to nawet i dobrze się stało. I tak nie chciałem tego robić, ale teraz mam przynajmniej na kogo zgonić. 😄

ja też nie miałam nigdy uprzedzeń, tylko sprawdzone, że coś może byc na rzeczy w kwestii ukrytego kompleksu. 

Gość totalnieNIKT

Kompleksów ci u mnie dostatek. 🤣

Gość gość
1 minutę temu, Gość totalnieNIKT napisał:

Kompleksów ci u mnie dostatek. 🤣

dlatego skojarzyłam z tobą. Nikt normalny tak się nie dołuje i użala.Poza tym momentami widać zadufanie i egoizm, dlatego do ciebie podchodze z dystansem.

Gość totalnieNIKT

Wiem, że to nie jest normalne. Sam często zastanawiam się dlaczego tak jest i dochodzę do wniosku, że to kwestia tego, że jestem typem samotnika. Zamykam się w sobie, nie mam i nigdy nie miałem z kim pogadać. Od dawien dawna moje kontakty z ludźmi są znacznie ograniczone. Gdyby nie szkoła, praca i rodzina spadły by chyba totalnie do zera. Pisałem już parokrotnie, że jestem introwertykiem. Może ta forma izolacji i tego, że żyje sobie we własnym świecie oraz fakt, że często trafiam na ludzi, którzy moim zdaniem niewiele sobą reprezentują... może to wszystko sprawiło, że zbudowałem wokół siebie mur. Na tym świecie jest tyle kłamstw, tyle głupoty. Trudno mi zaufać i przyjąć do siebie czyjeś racje. Wole sam dojść do tych samych wniosków nawet jeśli zajmie mi to więcej czasu niż posłuchać czyjejś rady, która z góry jest dla mnie tylko sugestią i zakładam, że nie jest prawdziwa. Dlatego też jak udałem się do specjalisty to nie oczekiwałem rad czy też terapii, tylko leków. Trudno mi rozmawiać z kimś o tym co czuję będąc z tą osobą w 4 oczy. Moje emocje czasami bywają tak silne, że nawet nie potrafię wyrazić tego co czuję, co myślę. Tak jak by zakłócało to mój proces myślenia, zaburzało równowagę. Dlatego wolę dopiero po czasie gdy trochę ochłonę wyrażać swoje opinie. Takie niedopuszczanie do siebie cudzych opinii może wyglądać własnie na zadufanie. Jednak jak mam odbierać słowa czy też rady zupełnie mi obcych ludzi np. własnie z sieci, których totalnie nie znam i którzy nie znają mnie. człowieka aby poznać potrzeba czasu i kontaktu osobistego, a w tym przypadku nie jest to możliwe. Ponadto musiał bym takiej osobie jak już ją poznam w realu zaufać, aby w pełni otworzyć się i pokazać swoje wnętrze, a to graniczy z cudem. Ponadto proszę spostrzec, że ja tu nie jestem po to by prosić ludzi o rady. Chciałem tylko porozmawiać... wyrzucić z siebie ten smutek, który w tym trudnym dla mnie okresie pojawił się w mojej głowie. Możecie uznać, że jestem egoistą, ale wielokrotnie powtarzałem, że mam ze sobą problemy i to chyba naturalne, że w pierwszej kolejności staram się pomóc sam sobie. Zresztą takie stwierdzenie jest dość odważne.... podkreślę raz jeszcze, że nikt mnie tu nie zna. Nikt też zatem nie wie jak wyglądają relacje, które mam z tymi ludźmi których znam. Zresztą każdy człowiek w mniejszym lub większym stopniu jest egoistą nawet ten co pomaga codziennie innym. Dlaczego to robi? Aby poczuć się dobrze, a to też jest forma egoizmu. Tak więc piszcie sobie o mnie co tam chcecie, ale i tak prawda jest taka, że nikt tu mnie nie zna i nigdy tak naprawdę nie pozna. Nawet gdybym opisał tu swoje całe życie i użył miliona słów... Internet to tylko namiastka tego co nazywamy życiem. Słowa to tylko słowa, a i tak poznamy człowieka po jego czynach. Egoistą byłbym gdybym po trupach chciał na siłę być z kobietą o której pisałem. Tymczasem bałem się, że Ją skrzywdzę i między innymi dlatego chciałem zniknąć z Jej życia. I tu pojawia się pewien problem filozoficzny. Bo i tak i tak okazałem się egoistą.... zarówno odchodząc jak i zostając przy Niej. Odchodząc, bo chciała abym został przyjacielem. Czyli postąpiłem egoistycznie nie spełniając Jej oczekiwań. Zostając, bo nie pozwalam Jej uwolnić się od swojej osoby i nadal chce karmić się tymi niezbyt zdrowymi emocjami. Zamiast dać dziewczynie spokój i pozwolić Jej od siebie odpocząć. Można by nawet mnie oczernić za to, że czekam na ich potknięcie, albo sam chce sprowokować sytuacje, która doprowadzi do rozwodu, która zachwieje ich związkiem. Tak więc sami widzicie, że cokolwiek bym nie uczynił i tak wyjdę na egoistę. W pewnych sytuacjach nie ma dobrego rozwiązania, można tylko wybrać mniejsze zło. Nadal jednak to będzie zło. Wydaje mi się, że tak właśnie postąpiłem. Opinie innych... no cóż. Mogę je wysłuchać, ale nie muszę się z nimi zgadzać. Natomiast fakt, że się nie zgadzam i mam własne zdanie wcale nie oznacza, że jestem zadufany w sobie, bo nie słucham rad i nie dopuszczam innych do głosu. Pomijam też fakt, że jest tu wiele osób niepełnoletnich i tacy też chcą uchodzić za dorosłych, a anonimowy Internet pozwala im na to. Zatem nie mam zamiaru przejmować się wszystkimi uwagami na swój temat. Dorosły człowiek, dojrzały człowiek zawsze będzie miał dystans do siebie i do swojego otoczenia. Osoby, które chcą tutaj w większym lub mniejszym stopniu jątrzyć i kąsać tylko okazują w ten sposób swoją niedojrzałość. Nie będę tego typu zachowania traktował na poważnie. Mało tego, nie będę szanował takie osoby, bo na to nie zasługują. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. 

Gość gość

mhm tak tak, jak na razie żadnej opinii mniej pochlebnej do siebie nie wziąłeś, więc nie pisz elaboratów o tym jacy tu ludzie głupi i neipełnoletni piszą. Widziałąm twoją wypowiedź na temat związku czy ukłądu dziewczyny z lekarzem, gdzie napisałeś że skoro jest lekarzem to musi być inteligentny nie to co autorka, która nie umie przyjąć do wiadomości że jest jego zabawką...No przepraszam, ocenianie że ktoś jest lekarzem i jest ponad kimś innym totalnie ciebie skresla w moich oczach. Jest jeszcze coś takiego jak dojrzałość, to jest cos co trzeba wypracować,. A na szacunek zasługuje każdy. Traktowanie kogoś jak rzecz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, nawet wyobraż sobie że lekarzy i wszelkich innych wysoko postawionych też to dotyczy. Tu też co raz sa przebłyski twojego egoizmu. 

Gość totalnieNIKT
22 minuty temu, Gość gość napisał:

mhm tak tak, jak na razie żadnej opinii mniej pochlebnej do siebie nie wziąłeś, więc nie pisz elaboratów o tym jacy tu ludzie głupi i neipełnoletni piszą. Widziałąm twoją wypowiedź na temat związku czy ukłądu dziewczyny z lekarzem, gdzie napisałeś że skoro jest lekarzem to musi być inteligentny nie to co autorka, która nie umie przyjąć do wiadomości że jest jego zabawką...No przepraszam, ocenianie że ktoś jest lekarzem i jest ponad kimś innym totalnie ciebie skresla w moich oczach. Jest jeszcze coś takiego jak dojrzałość, to jest cos co trzeba wypracować,. A na szacunek zasługuje każdy. Traktowanie kogoś jak rzecz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, nawet wyobraż sobie że lekarzy i wszelkich innych wysoko postawionych też to dotyczy. Tu też co raz sa przebłyski twojego egoizmu. 

To co tu jeszcze robisz? Nie rozumiem.
Może lubisz wytykać innym ich błędy i karmisz się tymi potyczkami słownymi. Jest tu taka osoba i za każdym razem ilekroć chce sobie popisać wtrąca się i rozwala wszystko. Jesteś zniesmaczona tematem to wyjdź i po sprawie. Nie wiem po co zarzucasz mi, że babram się w przeszłości skoro Ty babrasz się w teraźniejszości. Sprawia Tobie to przyjemność? Pytanie retoryczne. Nie chce znać odpowiedzi. Po prostu nieraz już trafiałem tutaj na osobę Twojego pokroju. Jeśli ja jestem egoista to Ty masz siebie za pępek świata i zbawce ludzkości. Tak ta, wiem. jaki ja arogancki i agresywny. Znów zaatakowałem, a wszak Ty chcesz dobrze, Ty mówisz tylko prawdę. Ta prawda mnie boli... a sama moja reakcja świadczy o tym że masz rację. Powinienem się wstydzić. Jestem psychopatą, który powinien się leczyć. Ty chcesz mi tylko pomóc. I tak możemy te gierkę ciągnąć w nieskończoność. Nie widzę jednak sensu dyskutować z Tobą. Oczywiście i tym razem wymyślisz krótki i dosadny tekst, aby podkreślić znaczenie i wagę swojej racji. Nie jest ważne co napiszę i jak się zachowam... tak czy inaczej stałem się Twoją ofiarą, celem, który chcesz zniszczyć. I nie, teraz sobie nie schlebiam i to nie jest efekt mojej psychopatycznej osobowości, która ma urojenia. Po prostu nieraz już trafiłem na Ciebie i teraz im dłużej nad tym myślę tym bardziej przeświadczony jestem o tym z kim mam do czynienia. Zawsze się wycofywałem z naszych słownych potyczek i kończyłem wątek, wiesz dlaczego? Bo byłem mądrzejszy od Ciebie. 

Od teraz będę ignorował tego typu uwagi, a tym samym i Ciebie. Oczywiście uznasz to za swój sukces i dalej będziesz się puszyć i pokazywać swoje pazurki. I kto tu ma problem z samym sobą?

Tak tak wiem wiem... Ja i tylko Ja. Mam się kajać przed Tobą? Bić się w pierś abyś mogła nadal mnie gnoić i łechtać swoja chora psychikę? Dlatego właśnie nikomu tu nie ufam. Dlatego jestem sam i będę sam. Bo nie daj Boże trafił bym na taką w realu to odebrała by mi resztki mojej godności wpierając mi przez całe życie, że nie jestem nic wart.

Ale spoko... widzę, że jesteś bardziej skrzywdzona przez los niż ja. Dlatego potraktuje Ciebie tak jak osoby chore, z politowaniem i po prostu zignoruję od tej pory.

Tak tak... ale jestem podły, szydło wyszło z worka. Pełen sukces, tego wszak chciałaś. Zawsze chcesz i dążysz do zdyskredytowania mnie za wszelką cenę. Czaisz się w cieniu jak taka hiena by kąsać coraz głębiej i nie przestaniesz to robić wiem to. Zawsze powtarza się ten sam scenariusz. I ty śmiesz innym wytykać ich błędy i mówić, że mają problem... a belki we własnym oku nie widzisz. 

A zresztą... teraz już wiem, że nie pozbędę się tego gówna. 

ZAMYKAM WĄTEK

Jestem wściekły, bo ta menda znów musiała i to na sam koniec roku zepsuć mi dzień. 

ŻEGNAM

Gość gość

hahah no tak, uciekasz przed opiniami innych i to cie gubi zupełnie. Nie nie jestes ideałem i musisz to pojąć i z tym żyć. No popatrz, tak to jest rzeczywiśce moja chora psychika hahaha twoje obruszenie wielkie i zupełnie niemerytoryczne mówi wszystko. Nie babram się tylko podaje przykład. Chcesz uchodzić za ideał a to nieludzkie hahahahaah omg co za gość. Pożyjesz jeszcze troche i może zobaczysz gdzie leży wartośc człowieka. Bo na pewno nie w twoich wysnutych teoriach 

Gość gość

nie umiesz dyskutować, pozostań przy monologach i tak po to tu jesteś

Gość gość

ma racje chłopak prowokowałaś go

Gość gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

dmuchaj i chuchaj na niego na pewno mu to potrzebne, on i tak już w bance swojej to robi i nic mu to nie daje... Nic mu nie zrobiłam, nawet nie odpowiadał na moje twierdzenie tylko zrobił z tego tragedię...moze powinien zostać aktorem hmm Dobra ja leceę. Udanego Sylwka i więcej luzu ;)

Gość gość

zakładając że masz rację smutne jest to, że nie potrafisz współczuć i przejść obok tego bez wtrącania się

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

zakładając że masz rację smutne jest to, że nie potrafisz współczuć i przejść obok tego bez wtrącania się

hahaha robiłąm to od samego początku, teraz ty sie czepiasz nie wiadomo o co. Robienie z siebie ofiary to nei jest dobre dla nikogo. Ale ile można tutaj to powtarzać, reszta ciągle nad nim skacze więc nie jest źle. A za moje zdanie nie będę przepraszać.

Gość gość

a jego wypowiedzi o innych ludziach sa bardzo oceniające i jakoś w nich współczucia ani empatii nie widać...więc ludzie wypowiadam się na temat tego co widzę i tyle. Wy łykajcie to co on pisze ale to wszystko to jedna strona medalu, dobrze by było żeby się nad soba zastanowił w końcu i zauważył że sam wady posiada...

Gość gość

no ale pisał o swoich wadach
nie czytałaś tego?

Gość gość

i nie czepiam się
tylko piszę co widzę
on ma swoje problemy i stara się o tym pisać
a ty masz swoje i chcesz mu dopiec
kto mieczem wojuje od pochwy ginie 🙂

Gość qqq2
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

nie ma racji wg mnie to egoista i sam z innego konta sobie pisze ze ma racje, smutno sie czyta te dlugasne wypowiedi, facet jest chory i tyle

Gość qqq2

a moim zdaniem tu nie ma kont
to raj dla trolli 😄
każdy może być każdym

Gość qqq1

chore jest to co robicie

ten się użala nad sobą
ty go atakujesz
prowadzisz z nim jakąś wojnę?
wspominał, że to nie pierwszy raz

Gość hahagość

czyli on ma obsesje do tamtej babki
a ta babka z forum ma obsesje na jego punkcie
obsesyjny ten watek bardzo 😂

Gość gość

ej kutfa, a jest tu ktoś normalny? 🤣

Cytat
Cytat

Gość xyz

Rozumiem 

To nie tak że jesteśmy zupełnie anonimowi jeśli opisujemy prawdę ( tak uważam bo niby w jakim celu tworzyć sztuczne historyjki) Okoliczność, zdarzenia temu towarzyszące mogą doprowadzić do adresata a tego bym chciała uniknąć. No cóż wypada mi tylko pozdrowić

Gość totalnieNIKT

Kilka słów na pożegnanie.
Czyli historia zatacza krąg. 
Znów pojawia się "hejterka", która od kilku lat mnie tutaj atakuje na każdym kroku.
I Ty... xyz. Ty też już kiedyś się do mnie odezwałaś i w ten sam sposób argumentowałaś swoją prośbę o przejście na priv.
Pamiętam, że poprzednim razem dałem się namówić i potem tego żałowałem. Zerwałem kontakt. 
Teraz widzę, że błędem jest nie tylko mój sposób myślenia, ale i wiara w to, że można tu zwyczajnie porozmawiać.
Tak więc "selavi" 
Trzeba uczyć się na błędach. To miejsce i wy sami jesteście jednym z moich największych błędów. 

Mimo wszystko życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku! 
A sobie abym znalazł w sobie siłę do tego by tu więcej nie zaglądać. 😋

Gość Gość

Od lat? To ty się tutaj od lat uzalasz w ten sam deseń? :classic_wacko:

Gość gość

no przecie mówił, że 10 lat go to męczy - nic dziwnego

Gość xyz

Nie jest prawdą że wcześniej pisałam z podobną prośbą o kontakt bo nigdy tego nie uczyniłam  Mało tego sporadycznie tu zaglądam więc nie wiem jakie miałeś doświadczenie ale mnie w to nie mieszaj.

Gość gość

sama się wmieszałaś
tak samo jak ta hejterka
hahaha.... ach te baby
wariat ciągnie do wariata
wszyscy jesteście siebie warci