Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava1231234

In vitro 2019

Polecane posty

31 minut temu, Gość Monia napisał:

Kochane, jest wynik beta 42 🤭 Boziu jak się cieszę! Trzy razy sprawdzałam czy ten wynik to na pewno mój... Nie mogę uwierzyć, udało się! UDAŁO SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM! Popatrzcie, cuda się zdążają 🤭

Bardzo Ci gratuluję, z całego serca 💕

Gość Monia

Dziękuję dziewczynki🤗 jeszcze do mnie to nie dociera, musiałam odrazu Wam napisać 🤭

Dziewuszki ja już po 🥰 mój bobasek jest już ze mna. 5AA ♥️ Dziękuje Wam za wsparcie 🍀😘😘

wraamy w trójkę do domku😍

MONIA GRATULACJE !!!!! 🙏🏼😘🍀✊🏼

3 minuty temu, malagosia napisał:

Dziewuszki ja już po 🥰 mój bobasek jest już ze mna. 5AA ♥️ Dziękuje Wam za wsparcie 🍀😘😘

Malgosia, gratulacje !!! Ja jutro mam transfer 💕

41 minut temu, Gość Monia napisał:

Kochane, jest wynik beta 42 🤭 Boziu jak się cieszę! Trzy razy sprawdzałam czy ten wynik to na pewno mój... Nie mogę uwierzyć, udało się! UDAŁO SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM! Popatrzcie, cuda się zdążają 🤭

🎉🎉🎉🎉🎉Monica, gratulacje🎉🎉🎉🎉🎉ciesze sie Twoim szczesciem 🤗🤗🤗

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... Ale nadal z Wami jestem☺️ jestem po histeroskopi i na szczęście nic nie wyszło. Ale odłożyłam transfer bo właśnie zmieniam pracę i nie chciałam dokładać sobie stresu... Ale nadal jestem na macie i walczę. I nadal trzymam za Was wszystkie kciuki. I cieszę się razem z Wami bo widzę że dentencja na: udało się! Ciągle na topie 😍 Nie ukrywam że bardzo mnie to buduję. 

Gość Karolina
47 minut temu, Gość Monia napisał:

Monia GRATULACJE 

Gość Karolina
4 minuty temu, Keffy napisał:

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... Ale nadal z Wami jestem☺️ jestem po histeroskopi i na szczęście nic nie wyszło. Ale odłożyłam transfer bo właśnie zmieniam pracę i nie chciałam dokładać sobie stresu... Ale nadal jestem na macie i walczę. I nadal trzymam za Was wszystkie kciuki. I cieszę się razem z Wami bo widzę że dentencja na: udało się! Ciągle na topie 😍 Nie ukrywam że bardzo mnie to buduję. 

Pewnie że pamietamy !!! Kiedy chcesz podchodzić??

7 minut temu, Gość Karolina napisał:

Pewnie że pamietamy !!! Kiedy chcesz podchodzić??

Chce jeszcze zrobić cytologię bo mi coś w ostatniej źle wyszło i pewnie podejdę ponownie obstawiam marzec kwiecień. Więc można powiedzieć że zaraz 😉😉

Gość Kinga1234

Monia super🤗 gratuluję 

Gość Monia

Dziękuję dziewczynki🤗 jeszcze do mnie to nie dociera, musiałam odrazu Wam napisać 🤭

Gość Lexy
42 minuty temu, malagosia napisał:

Trzymam kciuku kochana😘

Monia super!! Gratulacje 😘😘 pewnie że sie zdarzają, u mnie też za pierwszym razem 😀😘

21 minut temu, Keffy napisał:

Chce jeszcze zrobić cytologię bo mi coś w ostatniej źle wyszło i pewnie podejdę ponownie obstawiam marzec kwiecień. Więc można powiedzieć że zaraz 😉😉

Pamiętamy i trzymamy kciuki ✊✊😉

Ona2019 pamietam o Tobie, daj znać jak tam jutro po wizycie❤😊

38 minut temu, Mags1706 napisał:

Malgosia, gratulacje !!! Ja jutro mam transfer 💕

🎉🎉🎉🎉🎉Monica, gratulacje🎉🎉🎉🎉🎉ciesze sie Twoim szczesciem 🤗🤗🤗

Będę trzymać z całych sił jutro! ✊🏼🙏🏼🍀😘

Gość Weronika
5 godzin temu, May1223 napisał:

Trzymam za Ciebie kciuki. Oby to był już koniec. Tak doktor Adamczak jest Ok.... Nam się nie udało niestety a robiłam orywatnie wszystko;( tez miałam w sierpniu i listopadzie transfer 😀

A już nie będziecie w ogóle podchodzili do transferu czy zmieniacie klinikę ?

Gość Weronika
2 godziny temu, Gość Monia napisał:

Suuuuuper gratuluję 🙂

Przed chwilą, Gość Weronika napisał:

Suuuuuper gratuluję 🙂

Również gratuluję teraz zobaczysz jaki stresik będzie czy serduszko będzie pukało na USG😉 ja jestem właśnie na tym etapie

Gość Monia
28 minut temu, Izka87 napisał:

Również gratuluję teraz zobaczysz jaki stresik będzie czy serduszko będzie pukało na USG😉 ja jestem właśnie na tym etapie

No właśnie już za żylak czytać kiedy powinna zobaczyć, usłyszeć serduszko.... Czyli taka prawda dziewczyny że do samego końca już z nami zmartwienia beda☺️

Gość Marta

Monia bardzo Ci gratuluje i myśle jakby to było gdybym ja zobaczyła taka cudowna betę . No chyba bym zwariowała ze szczęścia także dzis raduj sie i wyciśnij z tego dnia jak najwiecej! Zero zmartwień ! 

Dziewczyny gratuluję tego że się udało 🙂 i za resztę trzymam kciuki 😘

Gość Marta

Sylwia, znam ten detoks od 'internetow', ale jesli przez przypadek to czytasz, napisz mi proszę maila na martab123@o2.pl bardzo identyfikuje sie z tym wszystkim co piszesz (włączając w to wszelkie kryzysy małżeńskie) i chcialabym z Tobą pogadac o jednej z opcji, ktora oferuje nasza klinika. Pozdrawiam CIe Kochana i śle Ci trylion wirtualnych uścisków 

55 minut temu, Gość Weronika napisał:

A już nie będziecie w ogóle podchodzili do transferu czy zmieniacie klinikę ?

Nie będziemy już podchodzić a jeżeli kiedyś zmienie zdanie  to i zmienie klinikę bo powiem szczerze poza dr Adamczakiem który jest przemiły, kompetentny , punktualny itd to ta klinika mi nie pasuje .... sama nie wiem czemu. 😀

Dziewczyny.... jutro moj wielki dzien. Jade na kolejny transfer, ktory poprzedzony byl okresem czasu,ktory zdziwil mnie sama najbardziej... mianowicie: zupelnie inne podejscie niz miesiac temu. Oczywiscie wszystkie medykamenty jak lekarz zalecil , tylko jedna kawa dziennie I raczej zdrowe, domowe jedzenie. Zmienilismy troszke taktyke : embryo glue I nacinanie otoczki I zastrzyki z Neoparinu raz dziennie . Nie robie tym razem akupunkture przed I po transferze I zamierzam monitorowac progesteron po transferze. W zaleceniach man tylko Bete w 10 dpt ale doloze sama sobie badania progesteronu. 

Czym roznily sie Wasze kolejne transfery?

Czy zmienil sie Wasze podejscie lub zmienilyscie cos?

Prosze o Wasze kciuki I modlitwe jutro po 13tej 🙏🙏🙏🙏

Gość Lexy

Mags trzymamy kciuki ✊✊ jesteśmy z Tobą 😘😘 tym razem musi się udać!! 

Mags ten rok obfituje w cudownie pozytywne finalizację starań zobaczysz że i ty dołączysz do tego grona ! Myśl pozytywnie 🥑🍀

13 minut temu, Mags1706 napisał:

Dziewczyny.... jutro moj wielki dzien. Jade na kolejny transfer, ktory poprzedzony byl okresem czasu,ktory zdziwil mnie sama najbardziej... mianowicie: zupelnie inne podejscie niz miesiac temu. Oczywiscie wszystkie medykamenty jak lekarz zalecil , tylko jedna kawa dziennie I raczej zdrowe, domowe jedzenie. Zmienilismy troszke taktyke : embryo glue I nacinanie otoczki I zastrzyki z Neoparinu raz dziennie . Nie robie tym razem akupunkture przed I po transferze I zamierzam monitorowac progesteron po transferze. W zaleceniach man tylko Bete w 10 dpt ale doloze sama sobie badania progesteronu. 

Jestem z Tobą:-*

1 minutę temu, Izka87 napisał:

Mags ten rok obfituje w cudownie pozytywne finalizację starań zobaczysz że i ty dołączysz do tego grona ! Myśl pozytywnie 🥑🍀

5 minut temu, Gość Lexy napisał:

Mags trzymamy kciuki ✊✊ jesteśmy z Tobą 😘😘 tym razem musi się udać!! 

Dzieki, Kochane jestescie. WASZE WSPARCIE JEST NIEOCENIONE. 

2 godziny temu, Gość Lexy napisał:

Ona2019 pamietam o Tobie, daj znać jak tam jutro po wizycie❤😊

Cieszę się że pamiętacie o mnie 😁oczywiście że dam jutro znać, a ty dzisiaj jak po wizycie?????? 

6 minut temu, Mags1706 napisał:

Dzieki, Kochane jestescie. WASZE WSPARCIE JEST NIEOCENIONE. 

Ja również dołączam do trzymania kciuków ✊✊✊Powodzenia 😉

3 godziny temu, Gość Monia napisał:

Super gratuluję 😚

37 minut temu, Mags1706 napisał:

Powodzenia!!! Mam nadzieje ze Uda się Wam😘