Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieszczesliwa321

Nie wiem jak sobie poradzić :(

Polecane posty

Witam, 

Mam 19 lat, jednak jestem bardzo nieszczęśliwa. Otóż jestem otyła. Moja waga jest okropna. Miałam już wiele prób odchudzania, kiedy było widać efekty poddawałam się. Nigdy nikt mnie w tym nie wspierał, jedynie wyśmiewał. Nie objadam się. W roku szkolnym bywa tak, że zjem kanapkę przed szkołą, a później dopiero w domu jakoś o 17 i to tyle. Tyle, że to nie są zbyt zdrowe posiłki. Wiem, że i to wpływa na stan do jakiego się doprowadziłam. Zaczynam mieć okropne myśli, załamałam się kompletnie i nie umiem nikogo poprosić o pomoc 😞 Dlatego proszę o jakieś rady. Nie chcę już wstydzić się idąc korytarzem w szkole albo patrzeć na wzrok innych. Poza tym zależy mi na samej sobie, moje zdrowie jest aktualnie świetne, na sprawność fizyczną też nie narzekam. Nie chcę żeby to się pogorszyło. Jestem naprawdę gotowa do poświęceń. Brakuje mi jedynie słów wsparcia i zdrowych porad. Będę wdzięczna za każdy komentarz. Pozdrawiam 🙂

Gość Bożena

Uważam Slimunox za jeden z lepszych środków, w moim przypadku po wielu bezowocnych próbach z innymi środkami ten zadziałał

Gość Eliza

Mi udało się schudnąć dzięki tabletką Foreverslim.Może nie mam za dużego porównania bo stosowałam tylko te tabletki.Spadek wagi jest na prawdę duży i jeżeli jeszcze raz miałabym podjąć decyzję jakie tabletki wybrać powtórnie wybrałabym Foreverslim.