Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość Gość

Ja też nie mogę rozgryźć o co chodzi z tymi okresami rozliczeniowym. W aneksie niby dwa do końca stycznia i coś tam pisze o sierpniu, więc jak to jest, że skoro w grudniu dostaliśmy za stary okres rozliczeniowy... Jak rozumiem, w sierpniu będzie pierwsza, a w styczniu 2020 druga za rok 2019?

Gość 123
20 godzin temu, Gość NNn napisał:

Odczepcie sie od M.I. Teraz to zobaczycie nową kr i zatesknicie za m.i

Co sie stalo z M.I?

Gość Poiuyt

Tak dobrze rozumiesz, w 2019 jest tylko 1 premia w sierpniu potwierdzone info u kadrowej

Gość Ha ha ha
14 minut temu, Gość 123 napisał:

Co sie stalo z M.I?

Dostała awans na ... Kierownika Sklepu

Gość Aaa
14 minut temu, Gość 123 napisał:

Co sie stalo z M.I?

Została zdegradowana na kierownika sklepu.

Gość Gość
26 minut temu, Gość Poiuyt napisał:

Tak dobrze rozumiesz, w 2019 jest tylko 1 premia w sierpniu potwierdzone info u kadrowej

Dziekuję. 

Gość Brxeczukiszczykwnka

No napewno za MI nikt nie tęskni . Teraz w kolejce czeka AC tylko jeszcze jęk sklepu nie znaleźli .

Gość NNn
2 godziny temu, Gość Brxeczukiszczykwnka napisał:

No na pewno za MI nikt nie tęskni . Teraz w kolejce czeka AC tylko jeszcze jęk sklepu nie znaleźli .

Bo nie znacie jeszcze innych regionalnych. Teraz ci nowi regionalni będę chcieli się wykazać jak bardzo kochają firmę to zobaczycie. M.I nie poświęcała swojego całego życia dla Rossmanna. Miała pracę i życie osobiste. A wielu KS I KR myśli, że jest praca a po pracy praca. W nocy zamiast snu myślą o pracy.To jest chore. M.I. przynajmniej była zdrowa na umyśle. 

Gość Pani

Piszecie tu o p. Gosi I ? Zgrabnej blondynkę co kilkanaście lat była kr w wawie ?

Gość Była z ross

A co Słodkiej Marry? Gdzie się podziała?Nadal przyzwala na niedociągnięcia swoich pupilków. Zmieniło się coś na sklepie czy wciąż są nieprzestrzegane obowiązujące zasady. Nadal rozsyla inne na inne sklepy a sami pupile biorą godziny. Pozwala na spóźnienie się swoim as.?

Gość kkk

potrzebuję numer do kadr region 5-06

Raczej numeru Ci tu nikt nie poda.Zadzwon do sklepu to Ci przecież dadzą.Dodam,że w ostatnim czasie pozmieniały się regiony.

Gość Gosc 84

Kto wygral konkurs na filmik z ekipa w pracy co bylo nagrywane wiecie moze dziewczyny co w kinie juz byly dajcie znac

Gość Gość

proszę pomóżcie skąd wziąć kontakt do HR?

Gość Hulanki
7 godzin temu, Gość Pani napisał:

Piszecie tu o p. Gosi I ? Zgrabnej blondynkę co kilkanaście lat była kr w wawie ?

Zgrabnej 😂😂😂? Ale KR była ta kocia mama . Pani Gosiu , wspinając się po szczeblach kariery szanuj ludzi których wyprzedzasz , możesz ich spotkać spadając .

Gość 6bn
21 godzin temu, Gość NNn napisał:

Bo nie znacie jeszcze innych regionalnych. Teraz ci nowi regionalni będę chcieli się wykazać jak bardzo kochają firmę to zobaczycie. M.I nie poświęcała swojego całego życia dla Rossmanna. Miała pracę i życie osobiste. A wielu KS I KR myśli, że jest praca a po pracy praca. W nocy zamiast snu myślą o pracy.To jest chore. M.I. przynajmniej była zdrowa na umyśle. 

Dokladnie to jest prawda. Dalo sie z nia porozmawiać jak z czlowiekiem i nie miala pracownikow gdzies jak niektore regionalne. Pomagala o ile sie dalo z przeniesieniem i innymi sprawami. Najbardziej ludzka regionalna i pewnie dlatego ja przeniesli

Gość Mmnn

To raczej nie sprawiedliwe ze ta premie inwentaryzacyjna dostalismy na starych zasadach a w tym roku dostaniemy tylko jedna juz na nowych, leca w kulki, jak tak beda robic to wcale nikt sie bedzie bal chodzic na l4 

Gość jaa

Czy ktoś może podać mi numer do KR HR z regionu 702?

Gość Ktoś

Nie poda Ci tu nikt takiego numeru, każdy sobie może przeczytać co tu piszemy

Gość Gosc

Czy na dostepczosci też macie gole etaty? Ile wypłaty?

Gość Gość

Czy to możliwe, że w tym miesiącu mam mniej godzin niż 132 czyli tyle, co powinno być na 3/4 etatu w styczniu? Bo podliczylam godziny i wyszło trochę ponad 120...

Gość Gościu

Mamy gole etaty lub kilka godzin więcej, wypłata też szału nie robi. Każdy chce pracować i dostać wypłatę a tu nawet nie ma szans na nadgodzibt

Gość Mam

Ja miałam okazję współpracować z MI i pracowało mi się bardzo dobrze. Teraz na prowincji mam wredną kr

Koleżanki i koledzy. Powiedzcie prosze szcerze jak jest jak wejdzie dostepność. Gołe 3/4 faktycznie czy bywa lepiej jak sklep ogarnia?

Gość Cccc

Przy dostępności gole etaty, chyba ze ktoś zachoruje czy coś ale nie ma na co liczyć jeśli chodzi o nadgodziny

Gość Nata

Nie mówię o nadgodzinach w styczniu, bo to martwy miesiąc. Ale żeby nie mieć nawet tego 3/4 tak jak wskazane w umowie? 

Gość JAPA

Hej wszystkim 🙂

Mam pytanie jestem na zwolnieniu L4 ciążowym dowiedziałam się że od lutego wchodzi rozliczenie trzymiesięczne czy jest ktoś wstanie mi powiedzieć na czym to będzie polegało i jak będzie rozliczane w przypadku zwolnień lekarskich ?? Pozdrawiam Was 

Gość Bbb

To co jest w umówię musi być, a ze sklep nie dostaje tyle godzin ile faktycznie potrzebuje na zapewnienie etatu to już inna rzecz

Gość Bbb
Przed chwilą, Gość JAPA napisał:

Hej wszystkim 🙂

Mam pytanie jestem na zwolnieniu L4 ciążowym dowiedziałam się że od lutego wchodzi rozliczenie trzymiesięczne czy jest ktoś wstanie mi powiedzieć na czym to będzie polegało i jak będzie rozliczane w przypadku zwolnień lekarskich ?? Pozdrawiam Was 

W przypadku l4 nie ma żadnego znaczenia 

Gość aagada
1 godzinę temu, Gość Bbb napisał:

W przypadku l4 nie ma żadnego znaczenia 

Dokładnie. Od listopada dodatkowo za taki premie :) różnica w wypłacie do 300zl?