mama Natalii 0 Napisano Marzec 7, 2019 (edytowany) Bezsil, doskonale znam tą niecierpliwość, ja np. jedyny pozytywny wynik testu ciążowego miałam dopiero w dniu spodziewanej @, więc nie trać jeszcze nadziei. Ja nie robiłam jeszcze testu ciążowego, czekam do jutra, ale wydaje mi się, że okres dostanę, bo dziś spadła mi temperatura do 36,9. W cyklu ciążowym miałam przed terminem miesiączki 37,5. Nie mam też żadnych objawów. Już wczoraj czułam, że nic z tego, popłakałam sobie, jak miesiąc temu. Wczoraj robiłam za to znowu test owu i znowu pozytywny, tzn testowa kreska ciemniejsza od kontrolnej, mam chyba totalnie rozwaloną gospodarkę hormonalną Edytowano Marzec 7, 2019 przez mama Natalii . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 7, 2019 Ej to skoro test owy wyszedł pozytywny to może jednak się udało. Jeszcze jest nadzieja. A objawy jak na okres masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Natalii 0 Napisano Marzec 7, 2019 No wlasnie teraz juz zero objawow. Ani piersi nie czuje, ani brzucha, ani pryszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saszka Napisano Marzec 7, 2019 Staram się z mężem od 7 cykli, od 3 cykli monitoruje jajeczkowanie za pomocą komputera cyklu myway- kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 7, 2019 Mama Natalii A robiłaś test owu np 4 dni przed okresem i też wychodził pozytywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Natalii 0 Napisano Marzec 7, 2019 Bezsil, robiłam w poniedziałek owulacyjny i też pozytyw, czyli kreska testowa grubsza od kontrolnej. Za to teraz zmierzyłam temp i 37,3. Mąż chce, żebym jutro znowu zrobiła sikańca. To pewnie znowu będzie powtórka z wtorku Zrobiłam też test dzień przed terminem owu wyliczonej przez apke FF, to był 11dc i wtedy też był pozytyw. Potem już nie testowałam aż do ostatniego poniedziałku, bo miałam skok temperatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milcia Napisano Marzec 7, 2019 Hej, cykle mam regularne co 28 dni. Ostatni okres miałam 4 lutego. Dziś jest 3 dzień bez okresu, wiec zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Co dziwnego zauważyłam mam prace fizyczna i od 2 dni strasznie się pocę i szybko się mecze od wczoraj mam podwyższona temperaturę 37 stopni, mam co chwile zgagę i boli mnie brzuch niby tak jak na okres ale jednak trochę i inaczej. Dziś tez zauważyłam ze mam taki budyniowy kremowy śluz co o tym wszystkim myślicie. Zapisałam się do lekarza ale dopiero na 29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Natalii 0 Napisano Marzec 7, 2019 Milcia, może zrób badanie bety albo test ciążowy innego producenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena93 Napisano Marzec 7, 2019 Hej. Czytam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać. To nasz 7 cykl starań i z każdym kolejne rozczarowanie. Jestem z tych, które myślały, ze uda się za pierwszym razem... szybko mnie życie sprowadziło do pionu. :) Gratuluje Wam wszystkim, którym się udało! ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milcia Napisano Marzec 7, 2019 Myślałam o becie ale może wstrzymam się to przyszłego tygodnia i powtórzę test, wiecie w zeszłym miesiącu świrowałam z testami a okazało się ze @przyszla o czasie także nie chce się jakoś nastawiać specjalnie chociaż już 3 dni się spóźnia i takie dziwne te objawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guusiak 2 Napisano Marzec 7, 2019 Ja od trzech dni zasypiam już o 21, czuję że chyba bierze mnie jakaś grypa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milcia Napisano Marzec 7, 2019 No mnie dopada zmęczenie i odczuwam ból w dole pleców jeszcze. Ale w pracy tak się pocę i ta temperatura to tez rozważam przeziębienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 7, 2019 Mama Natalii A ja myślę że jutro pewnie zobaczysz 2 kreski 3 mam mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkin 6 Napisano Marzec 7, 2019 57 minut temu, Gość Lena93 napisał: Hej. Czytam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać. To nasz 7 cykl starań i z każdym kolejne rozczarowanie. Jestem z tych, które myślały, ze uda się za pierwszym razem... szybko mnie życie sprowadziło do pionu. Gratuluje Wam wszystkim, którym się udało! ❤ Witaj w gronie staraczek! chyba kazda tak myślała. Ale nie jest to takie proste Milcia ja bym juz kilka testow miala za sobą ale życzę ci tych 2 kresek daj znac jak będziesz robic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlaMama Napisano Marzec 7, 2019 Dziewczyny powiecie mi coś więcej o co dokładnie chodzi z tymi testami owulacyjnymi i kreskami z możliwością ciazy ? Smeiszny filmik o macierzyństwie https://youtu.be/a1kGi-X2_C8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Natalii 0 Napisano Marzec 8, 2019 Bezsil, kochana dziekuje. Niestety z rana zobaczylam na papierze krew, wiec nawet testu nie wyciagalam. Za to mocno trzymam kciuki za Twoje testowanie i 2 tluste krechy Ja szykuje dzis Schweppsa na lepsze skurcze i oczyszczenie plus szalwie. Najgorsze, ze we wtorek wpisano mnie na posiew, bede musiala przelozyc, a nie wiem, czy skierowanie bedzie jeszcze wazne. Znowu ... z tylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 8, 2019 Mama Natalii szkoda U mnie też nic z tego temp spadła także szykuje się na okres. Myślę że skierowanie jest ważne 3 miesiące. Najlepiej zadzwonić i s8e zapytać. Przyszła mama ponoć testy owu wtmychodza również jak kobieta jest w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena93 Napisano Marzec 8, 2019 Z tymi testami to podobno tak jest, moja znajoma miała taki przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkin 6 Napisano Marzec 8, 2019 Kochane w dniu naszego święta życzę Wam i sobie aby spełniły sie wszystkie marzenia ❤ Dzisiaj mam wizyte u gina, a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres tylko trochę lzej.. do okresu 9 dni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Marzec 8, 2019 Madzikk trzymam kciuki za wizytę i czekam na same pozytywne wieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena93 Napisano Marzec 8, 2019 Dziękuje ❤. Madzikkin wróć z pozytywnymi wiadomościami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 8, 2019 Madzia daj koniecznie znać co lekarz powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkin 6 Napisano Marzec 8, 2019 Dam, dam znac mam nadziej, ze wdrąży jakieś badania.. Cokolwiek albo poleci jakies witaminy czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milcia Napisano Marzec 8, 2019 Ja dziś kupiłam test bo to już 4 dni po okresie, ale zrobię rano żeby stężenie było pewniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkin 6 Napisano Marzec 8, 2019 1 godzinę temu, Gość Milcia napisał: Ja dziś kupiłam test bo to już 4 dni po okresie, ale zrobię rano żeby stężenie było pewniejsze Daj koniecznie od razu znać co i jak. Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 8, 2019 Dziewczyny A o jakiej czułości stosujecue testy 10 czy 25? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malina82 Napisano Marzec 8, 2019 Ja uzywalam najróżniejsze: 10, 20 i 25. Ten o czułości 20 był normalny firmy jakiejś przypadkowej z apteki, do testowania w dniu @ wg opakowania. Na tych o czułości 10 i 25 pisało ze działają do 5 dni przed okresem, a na dwa dni przed już dawały skuteczność 90%... Wiec chyba nie ma większej różnicy między nimi, tylko opis. Testy owulacyjne które u mnie działały świetnie miały czułość 10. Nie wiem na ile sie mnie posłuchacie, ale testujcie jak najpóźniej. Im wcześniej potwierdzicie ciąże tym dłuzej trzeba czekać do pierwszego badania, ja chyba będę chora z nerwow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Marzec 8, 2019 (edytowany) Malina racja niby im później tym lepiej. Ja nawet nie wiedziałam że 2 dni daja już 90 % skutecznosci. A Ty jak się czujesz? Edytowano Marzec 8, 2019 przez Bezsil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mareiia Napisano Marzec 8, 2019 Hej dziewczyny. Trzymam kciuki, żeby Wasze kreseczki sie potwierdziły. U nas narazie przerwa, do czasu wizyty u endokrynologa i podjęcia leczenia.. Pojechalam wczoraj ze skierowaniem pilnym i mam termin na 01.07, więc maluch musi poczekać Może przez ten czas 'cisnienie' zejdzie i zostaniemy z dwójka - w sumie juz odchowane i kumate są, więc moze bez sensu znów pchac sie w pieluchy. Pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkin 6 Napisano Marzec 8, 2019 Hej, ja juz po wizycie owulacja u mnie występuje, wyniki mam super. Jedynie co to mam torbiela ale to jest torbiel poowulacyjny wiec nic złego ani strasznego a daje 100% pewności ze mam owulacje w kazdym cyklu Moj musi przebadać nasienie bedziemy sie umawiać do kliniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach