Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oryginalny3333

Skuteczność diety zależy od determinacji i właściwie dobranych metod.

Polecane posty

Pytanie moje do tych co chcą uzyskać właściwą wagę brzmi. Chcecie wiedzę odpowiednią otrzymać darmo czy ewentualnie zapłacić tyle ile jest to dla Was warte. Wiem że jest to pytanie lekko prowokujące ale ma też na celu rozpoznanie z kim ewentualnie będę korespondował.

Życzę wam abyście często płakali z radości. Oczywiście tylko wtedy kiedy tego chcecie.

Gość Kitana

Ja mogę zapłacić, ale tylko w przypadku kiedy dieta przyniesie sensowne efekty. 

Gość gość

Oho, kolejny oszust i naciągacz żerujący na zdesperowanych ludziach, chcących schudnąć za wszelką cenę.

Gość gość czy zdajesz sobie sprawę że wpis którego dokonałeś nazywając mnie oszustem może przynieść poważne szkody różnego rodzaju za które będziesz musiał zapłacić lub przekazać odszkodowanie na cel publiczny.Zobowiązuję ciebie do natychmiastowego zaprzestania rozpowszechniania treści naruszającej moją godność osobistą ( w myśl przepisów prawa art.216) lub udowodnienia mojego oszustwa  oraz do publicznego wycofania  opinii zamieszczonej na forum kafererii. 

Na razie dostałeś ostrzeżenie i możliwość naprawienia błędu. Następnym razem może cię to drogo kosztować i radzę odwołać swoją wypowiedź.

Gość gość

Nie rozśmieszaj mnie, trollu. A straszyć to możesz swoją babcię.

Gość gość to było powiadomienie i poinformowanie beż straszenia bo to stosują tylko słabeusze . Daję ci 24 godziny na zamieszczenie wpisu  ze sprostowaniem. Ty wybierasz , chyba  że ego  zdominuje rozsądek  i brawurowo zaryzykujesz sprawę o naruszenie godności osobistej.  

Gość gość

Jeśli ktoś swój wpis o pomocy od razu opatruje informacją o płaceniu, sprawia wrażenie nieuczciwej osoby. Nie dziw się więc, że zostałeś w ten sposób potraktowany. Jeśli moje wrażenie było mylne - cofam swoje słowa i przepraszam, wierz mi, moje ego na tym nie ucierpi. Po prostu w sieci za dużo jest osób, chcących się dorobić poprzez wciskanie kitu.

Weź wyluzuj. Czy ja dodałem wpis w rubryce , dziale pomoc lub użyłem słowa pomogę ?Twoje opinie głoś sobie po ich zweryfikowaniu z rzeczywistością i kanonami prawdy.

Przeprosiny przyjęte. 

Cytat z książki która ma dobre treści brzmi.

Na świecie jest pełno nieszczęśliwych kobiet które mylą stan faktyczny czyli rzeczywisty z własną opinią.

Wymagam publicznego zdementowania wyrażonej przez ciebie opinii. A dla ryzykantów którzy robią takie błędy proponuję zapoznać się z treścią art 216 i 212 kk.przy czym dodam że konsekwencje wyrażenia błędnej szkodliwej lub godzącej w dobre imię osoby mogą dotyczyć nawet zadośćuczynienia wynikającego ze strat w dochodach firmy prowadzonej przez pomówionego i sięgać kwot olbrzymich więc.......

Ja rozgłaszanie fałszywych opinii uważam to za wysoce ryzykowne i niemądre.

Gość Romka

Kupując Foreverslim myślałam sobie różne rzeczy.Że pewnie przereklamowany że może schudnę ale nie za dużo.Ale te moje gdybania na szczęście się nie sprawdziły.Foreverslim sie sprawdził i to w 100%.Schudłam i to się liczy najbardziej.Więc ja jestem kolejną zadowoloną osobą.