Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość gośćgośćgoście
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ona nie wie o czym mówi, dobrej jakości mięso czy ryby kupuje się w sklepach eko, gdzie cena jest zupełnie inna niż w lidlu czy biedronce. Te naiwne madki wszystko łykną. A łosoś hodowlany to najgorsze dziadostwo. Nie wiem czym ona się tak zachwyca.

Dnia 18.05.2019 o 05:36, Gość Gosc napisał:

Dobrej jakości ryby i mięso z hodowli z Biedronki i Lidla? Dobrej jakości mięso kupuje się u dobrego rzeźnika, a ryby z hodowli ekologicznych i tak, są wtedy naprawdę drogie. Jak pokazuje się carpaccio z Lidla z mnóstwem sztucznych dodatkow i przedstawia społeczeństwu jako dobrej jakości mięso  i robi to lekarz i nie jest to reklama, to jest to albo zwykły brak wiedzy albo nieprawda. Bardzo to przykre, bo z edukacja nie ma to nic wspólnego. 

HODOWLE RYBNE GDZIE podają bez przerwy antybiotyki i wszystkie mięsa do przeróbki przemysłowej na antybiotykach i konserwantach w handlu przemysłowym.

Ekologiczne produkty  to więcej jak jedzenie,  to pomoc dla zdrowego stylu życia  i  trzymanie się z dala od lekarzy.

Bardzo ważne , aby nie zaprawiać SIEBIE  i SWOJEJ RODZINY CHEMIKALIAMI I ANTYBIOTYKAMI pochodzącymi z takiej zaprawionej żywności, kosmetyków a najgorzej gdy jeszcze świadomość do wszystkich nie dotarła , więc trzeba się uczyć z wiarygodnych publikacji i nie przyjmować tak naiwnie nakręcania pod handel.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Aga napisał:

Wydaje mi się że dr Wilegos lubi Nicole w książce wysłał ją do Londynu z jego książka do dr Nicoladesa, kazał żeby osobiście dostarczyła  i dostała tam pracę  na co dr Wielgosz stwierdzili że wiedział że tak bedzie. Nicole odebrała wielkie gratulacje dla zebranego miliona na WOŚP ze strony Uczelni, po narodzinach Bibka przekazali pokrowce na inkubatory na oddział gdzie Bibek walczył o życie. 

Nie wybielam jej ale chyba jej działania nie przeszkadzają nikomu jak na razie. Raczej takich sygnałów oficjalnie nie ma, nie Na razie wróciła do praktyki prywatnej na jeden dzień w tygodniu, może później wróci też do szpitala.

Dobrze zaznaczyłaś, wydaje Ci się. W książce można napisać wszystko. Środowisko uczelni, gratulacje za WOŚP to inna bajka niż praca w szpitalu z „celebrytką”, która nie potrafi zrobić specjalizacji i wietrzy, za przeproszeniem nie wiadomo co i po co, w imię nauki, zamiast się zająć tą prawdziwą i przestać udawać że jest inteligentna i najmądrzejsza. Te kilka papierków- certyfikatów, które zdobyła lata temu nie wystarczą. Nadal jest lek. med. Nie żadną ginekolog i wbijcie to sobie w końcu do głowy. A dr Nicolades był zażenowany tym całym nagrywaniem, tym segregatorem... Nicole wybłagala wizytę u niego dla Bibka, przy okazji pokazując segregator i robiąc szum jak to się wielki świat zachwyca „jej dziełem” tak naprawdę w obliczu tragedii jakim był chory Bibek. Wykorzystała chorobę Bibka do promocji segregatora. Masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tej kobiety? 

Gość madzia
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dobrze zaznaczyłaś, wydaje Ci się. W książce można napisać wszystko. Środowisko uczelni, gratulacje za WOŚP to inna bajka niż praca w szpitalu z „celebrytką”, która nie potrafi zrobić specjalizacji i wietrzy, za przeproszeniem nie wiadomo co i po co, w imię nauki, zamiast się zająć tą prawdziwą i przestać udawać że jest inteligentna i najmądrzejsza. Te kilka papierków- certyfikatów, które zdobyła lata temu nie wystarczą. Nadal jest lek. med. Nie żadną ginekolog i wbijcie to sobie w końcu do głowy. A dr Nicolades był zażenowany tym całym nagrywaniem, tym segregatorem... Nicole wybłagala wizytę u niego dla Bibka, przy okazji pokazując segregator i robiąc szum jak to się wielki świat zachwyca „jej dziełem” tak naprawdę w obliczu tragedii jakim był chory Bibek. Wykorzystała chorobę Bibka do promocji segregatora. Masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tej kobiety? 

Ja nie mam. Okropność.

Na miejscu profesora też byłabym zażenowana...no obciach.

Gość Aga
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Pamiętam minę dra Nicolaidesa :-). Wątpliwości nie mam żadnych i złudzeń od dawna. To sprawnie prosperujący biznes gdzie jest ponad 20 pracowników, których pensje trzeba opłacić .Najpierw lubiłam Nicole  jej historia z Bibkiem mnie poruszyła teraz oglądam jako ciekawostkę, jak z niczego można jaki biznes wymyślić , dalej jestem zdania że to dlatego że Nicole ,, odczarowała " zawód ginekologa , pokazała że wizyta może.nie być krępująca bo ginekolog jest normalna  osoba jak każdy inny. Na tym robi interes życia i na sprzedawaniu prostych prawd medycznych i życiowych.  

Gość Grażka

K...a ona naprawdę ma obserwatorów za idio....w... Ona za to jest najmądrzejsza i tylko ona wie co to minestrone...przestaję ją obserwować bo te jej teksty typu "nie wiem czy wiecie o czym mówię " strasznie mnie zaczęły wk.....ć. 

Gość Jaaaa

Polecam story firmowe  i zdjecie rodzinki w ramce :) filigranowa N. 

Gość Hahhaja

Skarpety odbytowe, leczyć hemoroidy!! 😂 hahshshshsha

Gość MgtMgty
11 godzin temu, Gość Jaaaa napisał:

Polecam story firmowe  i zdjecie rodzinki w ramce 🙂 filigranowa N. 

Mg Pani Księżyc w Pełni

Gość Iwi

i kolejne patuski, które nienawidzą MamyGinekolog ale wiedzą o jej życiu WSZYSTKO - W KAŻDYM MOMENCIE xDDDDDD ŻA ŁO SNE 

Gość Lidia

Przestancie obrażać Nicole bo jak wam przyspika albo przyszprecha to się nie pozbieracie. Ostatnio już po hejcie nagrywała na insta story jak to poulisz pipl są nietolerancyjni, drobiazgowi i itp. 

Gość Gość
7 godzin temu, Gość MgtMgty napisał:

Mg Pani Księżyc w Pełni

Nudne te wasze forum, w koło Macieju o tym samym. To źle, to nie dobrze, gdzie indziej poprawić, tu przestawić. Zajmijcie sie swoimi rodzinami a nie tylko szerzyć nienawiść. W domu pewnie tez takie zolzy jesteście. Szkoda mi Was. 

Gość Kasia

Obejrzałam jej dzisiejsze story propo wykrajania i szycia odzieży dla dzieci, że takie super, bo polskie produkty, produkowane w PL. Zapytaj może Nicole pań które dla ciebie szyją ile na tym zarabiaja. Pracowałam dla jednej z popularnych firm szyjacych dla dzieci i za uszycie 10xpajac płacą 8-9 zł, 30x lamówka dekoltu 15zł. Produkowane w pl, przy nędzarskich płacach dla szwaczek, krojczych, czy pań które robią wykroje. Komplecik 70-80 zl, nędzna płaca dla pań szyjacych, równa sie zysk, kupujcie bo to polski produkt.Jej ubranka nie są handmade, handmade to coś zrobionego recznie,nie przy użyciu maszyny.Pokazuje jak wspiera polski przemysł, a dziewczyny które szyją wiedzą jak marne są stawki w takich szwalniach.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Kasia napisał:

Obejrzałam jej dzisiejsze story propo wykrajania i szycia odzieży dla dzieci, że takie super, bo polskie produkty, produkowane w PL. Zapytaj może Nicole pań które dla ciebie szyją ile na tym zarabiaja. Pracowałam dla jednej z popularnych firm szyjacych dla dzieci i za uszycie 10xpajac płacą 8-9 zł, 30x lamówka dekoltu 15zł. Produkowane w pl, przy nędzarskich płacach dla szwaczek, krojczych, czy pań które robią wykroje. Komplecik 70-80 zl, nędzna płaca dla pań szyjacych, równa sie zysk, kupujcie bo to polski produkt.Jej ubranka nie są handmade, handmade to coś zrobionego recznie,nie przy użyciu maszyny.Pokazuje jak wspiera polski przemysł, a dziewczyny które szyją wiedzą jak marne są stawki w takich szwalniach.

A szanowny tata kilka lat temu zaproponował szwaczkom głosowe pensje albo zwolnienie. Niby z powodu kiepskiej kondycji szwalni. Ale jak widać sami że swoich marmurow nie zrezygnowali. Nicole po 20zl nawet się nie schyli.

Gość Ooo
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A szanowny tata kilka lat temu zaproponował szwaczkom głosowe pensje albo zwolnienie. Niby z powodu kiepskiej kondycji szwalni. Ale jak widać sami że swoich marmurow nie zrezygnowali. Nicole po 20zl nawet się nie schyli.

7 zł czy 15 zł to całkiem nieźle, są szwalnie gdzie płacą za uszycie 10 par spodni od piżamy 2 zł, za jedne body dziecięce 15GROSZY. Ona wielce zdziwiona że padają szwalnie, oczywiście że padają, skoro takie ochłapy się rzuca paniom które szyją, to wbrew pozorom ciężka praca.

Gość Trip
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Zawsze można zmienić pracę. Czy ktoś Panią zmusza do pracy na szwalni ? 

Gość gosc

ooo, widzę że pr się włączył w dyskusję. Pewnie, niech wyzyskują ludzi a jak się nie podoba to wypad, inni sie znajdą chętni do pracowania z misją dla nicole

Gość Szkoda słow

Dziewczyny, każda ma własny rozum i powinna podejmować własne decyzje. To gadanie ogólnikami Nikoli na temat szczepień wykańcza mnie nerwowo. Ten cholerny Gardasil to największe świństwo, które zrujnował życie tysiącom kobiet do tej pory, poszukajcie, poczytajcie, nie tylko Nikola i TVN. Jest udokumentowanych setki zgonów po tej szczepionce, a wiadomo, ze tysiące zostało zamiecione pod dywan. Ciekawa jestem na co się szczepi pani ginekolog, może niech opowie. Hańba dla takich lekarzy, którzy powielają bzdurne i informacje i jeszcze bezczelnie czepia się ludzi kwestionujących szczepienia. Drogie Panie, nie tak dawno temu palenie było zalecane kobietom w ciąże, żeby miały mnie problemu rodząc mniejsze dzieci, a Heroina uważana była za bezpieczne, nieuzalezniajace lekarstwo dla dzieci. Koniec ery „wyksztalconych” lekarzy, wydaje mi się ze zatroskana matka zrobi lepszy research niż instagramowa lekarka. Każdy ma teraz dostęp to wiedzy. 

Gość Ooo
1 godzinę temu, Gość Trip napisał:

Zawsze można zmienić pracę. Czy ktoś Panią zmusza do pracy na szwalni ? 

Oczywiście że można zmienić prace, w zasadzie nawet trzeba jeśli są tak żenujące zarobki. Wytrzymałam rok, głównie dlatego że potrzebowałam wtedy kasy na studia zaoczne, nie każdemu rodzice funduja edukacje. Druga sprawa to czasem taka wielka szwalnia to jedno z głównych miejsc pracy w małych mieścinach. Szycie to  teraz bardziej moje hobby, ale myślę że jest dużo dziewczyn które sytuacja finansowa zmusza do pracy za takie psie pieniadze, i tak , sa zmuszone do takiej pracy, gdzie płaci im się 1,70 za body, a później sprzedaje za 45zł z zawieszką handmade, gdzie to koło handmade nawet nie leżało. 

Gość gośćgość Z
1 godzinę temu, Gość Szkoda słow napisał:

Dziewczyny, każda ma własny rozum i powinna podejmować własne decyzje. To gadanie ogólnikami Nikoli na temat szczepień wykańcza mnie nerwowo. Ten cholerny Gardasil to największe świństwo, które zrujnował życie tysiącom kobiet do tej pory, poszukajcie, poczytajcie, nie tylko Nikola i TVN. Jest udokumentowanych setki zgonów po tej szczepionce, a wiadomo, ze tysiące zostało zamiecione pod dywan. Ciekawa jestem na co się szczepi pani ginekolog, może niech opowie. Hańba dla takich lekarzy, którzy powielają bzdurne i informacje i jeszcze bezczelnie czepia się ludzi kwestionujących szczepienia. Drogie Panie, nie tak dawno temu palenie było zalecane kobietom w ciąże, żeby miały mnie problemu rodząc mniejsze dzieci, a Heroina uważana była za bezpieczne, nieuzalezniajace lekarstwo dla dzieci. Koniec ery „wyksztalconych” lekarzy, wydaje mi się ze zatroskana matka zrobi lepszy research niż instagramowa lekarka. Każdy ma teraz dostęp to wiedzy. 

A department Zdrowia w US   wypłacił 6 milionów dolarów odszkodowania dla 47 osób poszkodowanych przez szczepionki Gardasil  na HPV oraz rodzinom ofiar śmiertelnych.

Naukowiec i lekarz  Sin Hang Lee do dyrektora generalnego Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) NAPISAł ;

„Piszę by przedstawić poważne obawy dotyczące zachowania niektórych członków Globalnego Komitetu Doradczego ds Bezpieczeństwa Szczepionek (GACVS – Global Advisory Committee on Vaccine Safety), WHO, CDC oraz innych specjalistów i naukowców tuż przed publicznym wystąpieniem na temat bezpieczeństwa szczepionki przeciw HPV które odbyło się w Tokio 26 lutego 2014 roku. Dotarłem do dokumentacji, która prowadzi mnie do przekonania, że wiele osób i organizacji świadomie chciały wprowadzić japońskie władze w błąd co do bezpieczeństwa szczepionek przeciw HPV – Gardasil i Cervarix, które były wtedy promowane.”

W Japonii rząd wycofał się z  rekomendacji.

Gość Yess!
13 minut temu, Gość gośćgość Z napisał:

A department Zdrowia w US   wypłacił 6 milionów dolarów odszkodowania dla 47 osób poszkodowanych przez szczepionki Gardasil  na HPV oraz rodzinom ofiar śmiertelnych.

Naukowiec i lekarz  Sin Hang Lee do dyrektora generalnego Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) NAPISAł ;

„Piszę by przedstawić poważne obawy dotyczące zachowania niektórych członków Globalnego Komitetu Doradczego ds Bezpieczeństwa Szczepionek (GACVS – Global Advisory Committee on Vaccine Safety), WHO, CDC oraz innych specjalistów i naukowców tuż przed publicznym wystąpieniem na temat bezpieczeństwa szczepionki przeciw HPV które odbyło się w Tokio 26 lutego 2014 roku. Dotarłem do dokumentacji, która prowadzi mnie do przekonania, że wiele osób i organizacji świadomie chciały wprowadzić japońskie władze w błąd co do bezpieczeństwa szczepionek przeciw HPV – Gardasil i Cervarix, które były wtedy promowane.”

W Japonii rząd wycofał się z  rekomendacji.

Otóż to! 

Gość Pani

Jednego nie rozumiem .. Nikola poleca tak te szczepienia na wszystko- a na grypę nie zaszczepił się nikt u niej w rodzinie!! Jakim cudem? Bibek wcześniak, kuzynka w ciąży, a grypa niebezpieczeństwo wiadomo i dla takich małych dzieci i dla kobiet w ciąży. I nikt z rodziny mając taką specjalistkę od szczepień, nie wpadł na to aby się zaszczepić i chronić siebie i najbliższych? A ich pediatra Ala kolejna zagorzała zwolenniczka szczepień na wszystko- też im nie zaleciła?! Pamiętam te sytuacje sprzed wyjazdu do Dubaju, gdzie mieli grypę i szybko wzieli lek, ale Nikolka powiedziała, że za rok obiecuję że zaszczepi siebie i rodzinę, że jak ona mogła do tego dopuścić i bla bla. Ja zaszczepilam dziecko na to co i ja byłam szczepiona, nie żadnymi typu 5w1... ale boje się powikłań wszystkich nowości na "wszystkie" choroby

Gość Idi*iotki

Cholera jakie wy jesteście ciemne, szczepionki są dobre, nie wierzycie? Jechać do Afryki. Zastanówcie się geniuszki dlaczego w całym tym syfie jaki jest w Indiach nie zanotowano od czasu szczepień ani jednego przypadku Polio? Bo szczepi się ludzi, nie to nie wzrost higieny przyczynił się do wyeliminowania tej choroby. Ciemne, zawistne baby. Za*poerdalac do Afryki i zobaczymy czy dalej będziecie chrzanić te swoje bzdurne teorie. Co ma się dzieci stać po szczepionce? Może mieć nop, powikłania są po wszystkim, ale nie ma nic lepszego niż szczepionki. I nie pi*erdolcie, że w szczepionkach jest rtęć, bo tam jest etylo rtęć a nie metylo. Różnica jest taka jak między alkoholem metylowym i etylowym. Tak to jest kiedy jakieś Madki siedzące w domu, naczytają się internetow i porównują swoją wiedzę z ludzmi, którzy uczą się całe życie „ohhh czytałam 6 godzin internety, jestem taka mądra”. Rtęć (nieszkodliwa) zapewniała możliwość zrobienia wielu szczepień z jednemu buteleczki, ale nie nieuki musiały kręcić aferę i teraz w krajach 3 świata jest mniej szczepień, bo są już pojedyncze a nie w jeden buteleczce i oczywiście są znow w kinowej sytuacji. Wa*lnięte, gł*upie kury domowe, przez które dzieci piszczą bo tak kaszlą kiedy zachorują na krztusiec. Do garów, albo na uniwerek, skończycie 6 lat studiów medycznych + specjalizacje a później jakas karyna, która chlala w ciąży (bo kieliszek wina nie zaszkodzi) ma problemy z dzieckiem zwala winę na szczepionki.  

Gość Goshia
1 godzinę temu, Gość Idi*iotki napisał:

Cholera jakie wy jesteście ciemne, szczepionki są dobre, nie wierzycie? Jechać do Afryki. Zastanówcie się geniuszki dlaczego w całym tym syfie jaki jest w Indiach nie zanotowano od czasu szczepień ani jednego przypadku Polio? Bo szczepi się ludzi, nie to nie wzrost higieny przyczynił się do wyeliminowania tej choroby. Ciemne, zawistne baby. Za*poerdalac do Afryki i zobaczymy czy dalej będziecie chrzanić te swoje bzdurne teorie. Co ma się dzieci stać po szczepionce? Może mieć nop, powikłania są po wszystkim, ale nie ma nic lepszego niż szczepionki. I nie pi*erdolcie, że w szczepionkach jest rtęć, bo tam jest etylo rtęć a nie metylo. Różnica jest taka jak między alkoholem metylowym i etylowym. Tak to jest kiedy jakieś Madki siedzące w domu, naczytają się internetow i porównują swoją wiedzę z ludzmi, którzy uczą się całe życie „ohhh czytałam 6 godzin internety, jestem taka mądra”. Rtęć (nieszkodliwa) zapewniała możliwość zrobienia wielu szczepień z jednemu buteleczki, ale nie nieuki musiały kręcić aferę i teraz w krajach 3 świata jest mniej szczepień, bo są już pojedyncze a nie w jeden buteleczce i oczywiście są znow w kinowej sytuacji. Wa*lnięte, gł*upie kury domowe, przez które dzieci piszczą bo tak kaszlą kiedy zachorują na krztusiec. Do garów, albo na uniwerek, skończycie 6 lat studiów medycznych + specjalizacje a później jakas karyna, która chlala w ciąży (bo kieliszek wina nie zaszkodzi) ma problemy z dzieckiem zwala winę na szczepionki.  

Nikola , spokojnie, oddychaj, są ludzie którzy o tym wiedzą.

Gość Nanana
12 minut temu, Gość Goshia napisał:

Nikola , spokojnie, oddychaj, są ludzie którzy o tym wiedzą.

Nie jestem Nicola.

Sr*ają nie wiedzą

wiekszosc Madek znudzonych byciem kurą domową szukają spisków, które czatują na ich bombelki xd

Gość Praca
14 godzin temu, Gość gosc napisał:

ooo, widzę że pr się włączył w dyskusję. Pewnie, niech wyzyskują ludzi a jak się nie podoba to wypad, inni sie znajdą chętni do pracowania z misją dla nicole

Wyzyskuje ? Serio ? Mamy wolny rynek. Każdy może zmienić pracę. Nie ma przymusu w danym zakładzie. Tak mi się skojarzyło jak przy ostatnim proteście nauczycieli większość na forum pisała aby zmienili pracę. Nie widzę problemu można zawsze iść do szkoły nauczać przez 18h tygodniowo. 

Ps. Zawsze można zamówić z aliexpress tam nie ma wyzysku, tam dzieci nie pracują za miskę ryżu. 

Gość MADKI
13 godzin temu, Gość Szkoda słow napisał:

Zatroskana matka zrobi lepszy research w internecie. Rozbawiło mnie to. Tak, to jest argument. Mamusia bez ukończonych studiów w zakresie immunologii.  A może Pani podać źródło wiedzy ? ale nie jakieś strony z d...y strony. Badania naukowe poproszę, jakie potwierdzone zgony ???

http://szczepienia.pzh.gov.pl/postep-i-wyzwania-japonskiego-programu-szczepien/

Tu jest przynajmniej odniesienie, ze szczepienie na HPV są refundowane w Japonii - Saitoh A., Okabe N. Progress and challenges for the Japanese immunization program: Beyond the „vaccine gap”. Vaccine 2018, 3, 4582-88.

Gość Ela
14 minut temu, Gość Praca napisał:

Wyzyskuje ? Serio ? Mamy wolny rynek. Każdy może zmienić pracę. Nie ma przymusu w danym zakładzie. Tak mi się skojarzyło jak przy ostatnim proteście nauczycieli większość na forum pisała aby zmienili pracę. Nie widzę problemu można zawsze iść do szkoły nauczać przez 18h tygodniowo. 

Ps. Zawsze można zamówić z aliexpress tam nie ma wyzysku, tam dzieci nie pracują za miskę ryżu. 

Śmieszne są wasze argumenty, promujecie Polską produkcję, ale chińskie płace. Czytanie ze zrozumieniem, jeśli ktoś pracuje za takie grosze to niech Nikola się nie dziwi że szwalnie bankrutuja.Nie ma przymusu, ale prosze zapytać większość pań na szwalniach ile zarabiają🤔, ciekawe po co siedzą na szwalni po 8-9 godz., za 1200zł, przecie nikt ich nie zmusza🤔, przecież można się zwolnić, być realista, i marzyć o obiedzie, i kredycie splaconym🤔, czyż nie tak?? Strajku nauczycieli do tego nie mieszajmy, zrecznie próbujesz koleżanko z office Nikolki odwrócić uwage od problemu, który powinien być nagłośniony, i jeszcze dorzucasz do tego Aliexpress😂😂. Dzieci w Chinach i Kambodży pracują za mikse ryżu, ale wy promujecie polskie produkty, polskie szycie, więc rozmawiajmy o polskich realiach. Wasze produkty nie były, nie są i nie będą handmade, bo są szyte w szwalniach, na maszynach , jest to produkcja hurtowa. Nikola lubi rzucać hasłami że ona coś wymyśliła, że mają coś czego na rynku nie ma, ostatnio użyła słowa handmade, co mnie rozsmieszyło. Rampersy z muślinu, ciuszki jednokolorowe, otulacze, kocyki, to wszystko jest na Etsy od kilku lat, również polska produkcja, najwazniejsze to wmówić matkom że to coś nowego, niezbednego😂😂😂,śmiech. Nie musicie mi odpisywac, kartony z majtkami same się nie spakują.

Gość gość ggość

Ten paierek 6 lat studiowania nic nie daje ,gdy siedzisz jak 'kura domowa'  ( NIE POPIERAM  wyzywania ludzi i epitetu kura domowa)

Czytaj ze zrozumieniem o szczepionce  human papillomavirus vaccine

“Merck’s former doctor predicts that Gardasil will become the greatest medical scandal of all time.”

Gość Praca
33 minuty temu, Gość Ela napisał:

Śmieszne są wasze argumenty, promujecie Polską produkcję, ale chińskie płace. Czytanie ze zrozumieniem, jeśli ktoś pracuje za takie grosze to niech Nikola się nie dziwi że szwalnie bankrutuja.Nie ma przymusu, ale prosze zapytać większość pań na szwalniach ile zarabiają🤔, ciekawe po co siedzą na szwalni po 8-9 godz., za 1200zł, przecie nikt ich nie zmusza🤔, przecież można się zwolnić, być realista, i marzyć o obiedzie, i kredycie splaconym🤔, czyż nie tak?? Strajku nauczycieli do tego nie mieszajmy, zrecznie próbujesz koleżanko z office Nikolki odwrócić uwage od problemu, który powinien być nagłośniony, i jeszcze dorzucasz do tego Aliexpress😂😂. Dzieci w Chinach i Kambodży pracują za mikse ryżu, ale wy promujecie polskie produkty, polskie szycie, więc rozmawiajmy o polskich realiach. Wasze produkty nie były, nie są i nie będą handmade, bo są szyte w szwalniach, na maszynach , jest to produkcja hurtowa. Nikola lubi rzucać hasłami że ona coś wymyśliła, że mają coś czego na rynku nie ma, ostatnio użyła słowa handmade, co mnie rozsmieszyło. Rampersy z muślinu, ciuszki jednokolorowe, otulacze, kocyki, to wszystko jest na Etsy od kilku lat, również polska produkcja, najwazniejsze to wmówić matkom że to coś nowego, niezbednego😂😂😂,śmiech. Nie musicie mi odpisywac, kartony z majtkami same się nie spakują.

Pudło, Ja nie z RP bo właściwie od nich wyłącznie jeden kocyk mam i raczej nie jest od ręcznie dziergany. Co akurat wiedziałam ale mniejsza z tym. 

Moja mama mieszka w 700 tyś. mieście i pracuje jako szwaczka. Pracuje od pn-pt około 8-9h i zarabia około 2500 na rękę ale jest to jej wybór. Nigdy nie chciała się przekwalifikować ani zdobyć doświadczenie aby zmienić zawód. Zmierzam do tego, ze każdy decyduje za siebie. Chcesz zarabiać grosze to nie miej pretensji do innych, że tak Ci płacą. 

Gość gość Gość WARTO

Dziergajcie same to najlepszy relax i nauka potwierdza !

Wystarczy zacząć ,a jaka satysfakcja!!!!!!!!!

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.