Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Mee napisał:

Jadą na mazury 😂 żeby udowodnić że jednak Polskę też zwiedzają? 🤔

Do teściów 

Gość Gość

Dziewczyny wy wprowadzacie Nicole w nerwice. Biedaczka juz psychicznie nie wytrzymuje, nie nadaza juz za "naprawianiem" tego co jej tu zarzucacie. Uspokojcie sie, bo na Xanaxie niedlugo ona wyladuje. 

Gość Mee
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Do teściów 

Czyli nie zwiedzają

Gość Gosc

Rany jaka GWIAZDA 😉 Już widzę te tłumy co przyjdą po autograf od Najkolki😂

Gość GośćGość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

A Ty dorosły człowiek tak łatwo dajesz się sprowokować... i to zachowaniem/życiem zupełnie obcej Ci osoby. A co to za pomysł, że nie ma umiaru na fb czy kafe, może i czasami to czyta, ale szczerze wątpię, żeby jakoś szczególnie się tu udzielała. 

Przecież przesiedzi na fb i kafe 24  godziny na dobę , aby zupełnie obcym ludziom zachowanie i życie upubliczniać ,

Co to za pomysł?

Gość Aga
1 godzinę temu, Gość Ha g napisał:

Odezwały się zaraz pasztety które poczuły się urażone. Owszem życie nie jest sprawiedliwe i jedne maja urodę inne nie.  Nie mniej jednak tak jest świat stworzony ze facet ma być bogaty a kobieta piękna. Tak było od miliardów lat,  jest i będzie. I niestety nic z tym nie zrobicie jak jesteście brzydkie. Wtedy to nie wy wybieracie najlepszego faceta a musicie brac tego który się wami zainteresuje. Albo wrecz same latać za nim i zmusić do ślubu hehe 

Pokaż jak ty wyglądasz ocenimy czy jesteś w typie ruskiej matrioszki czy innej. Zobaczymy , posmiejemy sie, ocenimy ubiór twarz wygląd męża dzieci pracę  całą rodzinę itd, bez żadnej taryfy ulgowej .ciekawe czy za Tobą latają czy uciekają. Jak sypiesz już mądrościami rodem z gazety Pani domu to chyba wiesz że mając pustostan w głowie faceta masz na chwilę bo na długą metę nie masz czym go zatrzymać chyba że wybierasz sobie taki sam pustostan umysłowy jak jesteś to już inna kwestia hahaha

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Michaela napisał:

Nicola ma prawie wszystko: wspaniała rodzine, kupę pieniędzy, zawyżona samoocenę i mniemanie o sobie jak księżniczka tego świata (co rzadko się zdarza u ludzi wychowanych w latach 80-90), przebiegłości i inteligencji tez jej nie można odmówić. Ale urody nie ma wcale. Jest po prostu nieatrakcyjna. Nic dziwnego ze myla ja z Rosjanka bo wyglada jak ruska matrioszka, okrągła i rumiana. Ale taka uroda tez się może podobać jak widać, chociaż modela to ona nigdy nie mogłaby zostać 

A czy ktokolwiek z nas ma wpływ na to, jaki  ma typ urody? Zastanów się trochę 

Gość Nzbbz
16 minut temu, Gość Aga napisał:

Pokaż jak ty wyglądasz ocenimy czy jesteś w typie ruskiej matrioszki czy innej. Zobaczymy , posmiejemy sie, ocenimy ubiór twarz wygląd męża dzieci pracę  całą rodzinę itd, bez żadnej taryfy ulgowej .ciekawe czy za Tobą latają czy uciekają. Jak sypiesz już mądrościami rodem z gazety Pani domu to chyba wiesz że mając pustostan w głowie faceta masz na chwilę bo na długą metę nie masz czym go zatrzymać chyba że wybierasz sobie taki sam pustostan umysłowy jak jesteś to już inna kwestia hahaha

A paszou won ... bura. Mało ci jeszcze tutaj obgadywania? Won zapchlona ...

Gość Misiaczek pysiu

Dlaczego ta fundacja będzie się nazywała im Ernesta wojcickiego? To jakis profesor w dziedzinie medycyny prenatalnej?

Gość Gość
13 minut temu, Gość Nzbbz napisał:

O matko, tak to może się odzywać tylko patologia i ciemnogród... jakim cudem ogarniasz Internet?

Gość Ggg
7 minut temu, Gość Misiaczek pysiu napisał:

Dlaczego ta fundacja będzie się nazywała im Ernesta wojcickiego? To jakis profesor w dziedzinie medycyny prenatalnej?

Nie, to zmarły synek Nicole 

Gość Aga
15 minut temu, Gość Nzbbz napisał:

Hahaha tyle masz tylko do powiedzenia cwaniaro , dalej obgaduj Nicole za wygląd na który nie ma wpływu  bo widać nie masz żadnych innych argumentów tylko obrażanie.  Nie podoba się to Ciebie obgadamy jak tylko takie masz argumenty. Z czym jeszcze jej dowalisz ??? Kolor paznokci nie ten ? Tapicerka w samochodzie nie ta co Ci się podoba ??? Takie masz argumenty jaka konstruktywna krytyka  tylko wygląd ???? .  Dno i kilometr mułu  Twój poziom Pustostanie.

Pisz do mnie dalej jestem ubawiona 

Nicola pewnie też się śmieje z hejterki

Gość Aga
22 minuty temu, Gość Nzbbz napisał:

Hahaha tyle masz tylko do powiedzenia cwaniaro , dalej obgaduj Nicole za wygląd na który nie miała wpływu  bo widać nie masz żadnych innych argumentów tylko obrażanie.  Nie podoba się to Ciebie obgadamy jak tylko takie masz argumenty Widzę że zabolało hahaha . Z czym jeszcze jej dowalisz ??? Kolor paznokci nie ten ? Tapicerka w samochodzie nie ta co Ci się podoba ??? Takie masz argumenty jaka konstruktywna krytyka  tylko wygląd ???? .  Dno i kilometr mułu  Twój poziom Pustostanie.

Gość Snbbx
12 minut temu, Gość Aga napisał:

Hahaha tyle masz tylko do powiedzenia cwaniaro , dalej obgaduj Nicole za wygląd na który nie miała wpływu  bo widać nie masz żadnych innych argumentów tylko obrażanie.  Nie podoba się to Ciebie obgadamy jak tylko takie masz argumenty Widzę że zabolało hahaha . Z czym jeszcze jej dowalisz ??? Kolor paznokci nie ten ? Tapicerka w samochodzie nie ta co Ci się podoba ??? Takie masz argumenty jaka konstruktywna krytyka  tylko wygląd ???? .  Dno i kilometr mułu  Twój poziom Pustostanie.

Mam prawo wyrazić swoje zdanie ze mi się nie podoba. Ale napisałam tez ze taka uroda może się podobać jak nie widziałaś to załóż swoje denka od butelek i doczytaj ofiaro losu zanim otworzysz jape i zaczniesz wylewać jad. 

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Ha g napisał:

Odezwały się zaraz pasztety które poczuły się urażone. Owszem życie nie jest sprawiedliwe i jedne maja urodę inne nie.  Nie mniej jednak tak jest świat stworzony ze facet ma być bogaty a kobieta piękna. Tak było od miliardów lat,  jest i będzie. I niestety nic z tym nie zrobicie jak jesteście brzydkie. Wtedy to nie wy wybieracie najlepszego faceta a musicie brac tego który się wami zainteresuje. Albo wrecz same latać za nim i zmusić do ślubu hehe 

Poziom Twojej głupoty poraża. Współczuję ogromnej ciasnoty umysłu.

Gość Basia

Urszi dostała piżamkę i się zachwyca na story, że sztos🤣😁😁😁

Gość Ewa

Przeszły mnie ciarki żenady czytając post Marysi z oczekując o miesiączce. 

Matko...

Gość Aga

Tak z ciekawości przejrzałam jej ostatnie zdjęcia i mam wrażenie, że zrzuciła parę kg (na twarzy jest opuchnięta, bo bierze albo brała sterydy, taki urok). Ale nogi ma szczupłe. Zresztą same zobaczcie. 

Gość Gość
55 minut temu, Gość Ewa napisał:

Matko...

Co za żenada 

wstydzilam się czytać to...po pierwsze po co o tym pisze🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Po drugie musi to robić w taki prostacki sposób? Tragedia 

Gość Gosc

Dla mnie ona jest mało wiarygodna. Będą produkować śpiworki do fotelika z miejscem na pasy, a jak sobie pomyślę jak w Grecji przewozili synka w za małym foteliku samochodowym, to mam aż dreszcze...

Gość Ewe

Marysia chyba już nie ma pomysłu na prowadzenie bloga po tym jak się wydało ze maja nianie, wiec teraz podejmuje takie tematy ichyba myśli ze jak napisze ze ma okres to fanki  pomyślą ze jest to stara Marysia 

Gość Gość
Dnia 2.08.2019 o 16:49, Gość Joleen napisał:

XD 😂 

no wyobraź sobie ze nie, po prostu obserwuje je obie geniuszu. A odpowiadając na Twoje pytanie to właśnie zaczął się weekend i na razie nie mam co robić, dopiero wieczorem wychodzę 🤷🏽‍♀️

To idź się dziewczyno weź za robotę, a nie masz zachowanie pokroju Pudelka. Dorosłą udajesz? Tym „XD” pokazujesz dno, tak jak wszystkie hejtujące tutaj osoby. Próbujecie być lepszymi, ale tylko tutaj na tej stronce. W rzeczywistości słoma z butów Wam wystaje. Macie w sobie zero kultury i instynktu samozachowawczego. A jak na kobiety brak wysublimowania i szacunku. Prawdziwe kobiety nie sączą jadem na inne osoby. 

Pewnie siedzicie wszystkie z telefonem w ręce, z prawej macie chipsy, a z lewej lody i zajadajcie smutki, bo nie macie sensu życia. Hmm.. nie posiadacie ambicji? Planów? Nic??? A no tak. To jasne, wiecie czemu? Bo jeżeli ktoś jest zajęty i ma plany na siebie to nie ma czasu hejtowania i śledzenia każdego kroku innej osoby. 

A to co wy tutaj robicie to jest przestępstwo szykanowania. Sprawdźcie KK i zobaczcie co za to grozi, jeżeli dana osoba zechciałaby się prawnie wziąć za takie jak Wy tutaj. 

Może wtedy by ludzie zmądrzeli jakby były surowe kary za pisanie tych wszystkich bzdur w internecie. I nie mówcie o wolności słowa, bo to nie jest żadne konstruktywne wyrażanie swojej opinii, tylko zwykły hejt, obrażanie, wyśmiewanie. 

Przekroczyliście granicę. 

Radziłabym zajrzeć w głąb siebie i sobie wytknąć swoje błędy. A jeżeli jesteście odważnie to załóżcie grupę wzajemnej adoracji, DODAWAJCIE SWOJE ZDJĘCIA twarzy, z życia i niech inni pohejtują was. Zobaczycie czy jest miło.

Pozdrawiam Was gorąco i życzę wyluzowania i zaprzestania plucie jadem, bo wiecie karma wraca. 😊😊

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To idź się dziewczyno weź za robotę, a nie masz zachowanie pokroju Pudelka. Dorosłą udajesz? Tym „XD” pokazujesz dno, tak jak wszystkie hejtujące tutaj osoby. Próbujecie być lepszymi, ale tylko tutaj na tej stronce. W rzeczywistości słoma z butów Wam wystaje. Macie w sobie zero kultury i instynktu samozachowawczego. A jak na kobiety brak wysublimowania i szacunku. Prawdziwe kobiety nie sączą jadem na inne osoby. 

Pewnie siedzicie wszystkie z telefonem w ręce, z prawej macie chipsy, a z lewej lody i zajadajcie smutki, bo nie macie sensu życia. Hmm.. nie posiadacie ambicji? Planów? Nic??? A no tak. To jasne, wiecie czemu? Bo jeżeli ktoś jest zajęty i ma plany na siebie to nie ma czasu hejtowania i śledzenia każdego kroku innej osoby. 

A to co wy tutaj robicie to jest przestępstwo szykanowania. Sprawdźcie KK i zobaczcie co za to grozi, jeżeli dana osoba zechciałaby się prawnie wziąć za takie jak Wy tutaj. 

Może wtedy by ludzie zmądrzeli jakby były surowe kary za pisanie tych wszystkich bzdur w internecie. I nie mówcie o wolności słowa, bo to nie jest żadne konstruktywne wyrażanie swojej opinii, tylko zwykły hejt, obrażanie, wyśmiewanie. 

Przekroczyliście granicę. 

Radziłabym zajrzeć w głąb siebie i sobie wytknąć swoje błędy. A jeżeli jesteście odważnie to załóżcie grupę wzajemnej adoracji, DODAWAJCIE SWOJE ZDJĘCIA twarzy, z życia i niech inni pohejtują was. Zobaczycie czy jest miło.

Pozdrawiam Was gorąco i życzę wyluzowania i zaprzestania plucie jadem, bo wiecie karma wraca. 😊😊

Racja 

Gość Gosc
20 godzin temu, Gość Mee napisał:

Jadą na mazury 😂 żeby udowodnić że jednak Polskę też zwiedzają? 🤔

Jedzie do teściowej w odwiedziny, ze niby taka wspaniała synowa. A w następnej książce znów ja obrzuci błotem.😂

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość Aga napisał:

Tak z ciekawości przejrzałam jej ostatnie zdjęcia i mam wrażenie, że zrzuciła parę kg (na twarzy jest opuchnięta, bo bierze albo brała sterydy, taki urok). Ale nogi ma szczupłe. Zresztą same zobaczcie. 

Moim zdaniem , to ona przytyła. Do tego zdjęcia dobrze się ustawiła, schowała się za Kubę. Sterydy brała dawno, ja tez brałam i buzia wyglada normalnie. 

Gość Mee
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Jedzie do teściowej w odwiedziny, ze niby taka wspaniała synowa. A w następnej książce znów ja obrzuci błotem.😂

Nie mam książki na szczęście.  Nie jestem w temacie 🤔😅

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Aga napisał:

Ona sterydow juz nie bierze. Nogi zawsze miala szczuple. 

Gość Gość
16 godzin temu, Gość Basia napisał:

Urszi dostała piżamkę i się zachwyca na story, że sztos🤣😁😁😁

Wymietolone jakby psu z gardla wyciagneli

16 godzin temu, Gość Ewa napisał:

Matko...

Marysia juz nie ma pomysłu na profil. Pokazała jak odrywa hybrydę ze stop, pełna moczu pieluchę młodego, a teraz info o okresie😳 czyżby niedługo post sponsorowany o tamponach i podpaskach? Jak to jej uratowały życie w pierwszej miesiączce po porodzie🙈 świat oszalał.

Gość Bbehd
27 minut temu, Milkaaaa014789 napisał:

Marysia juz nie ma pomysłu na profil. Pokazała jak odrywa hybrydę ze stop, pełna moczu pieluchę młodego, a teraz info o okresie😳 czyżby niedługo post sponsorowany o tamponach i podpaskach? Jak to jej uratowały życie w pierwszej miesiączce po porodzie🙈 świat oszalał.

Mam ochotę ja spotkać i powiedzieć prosto w twarz: i jak tam twój okres? Wymieniłaś już podpaske? A jakby się zdziwiła to bym jej powiedziała: i co? Zdziwiona? Przecież obwieszczasz całemu światu ze masz okres wiec o co chodzi? 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.