Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomiki

Jak rozbić małżeństwo mojego byłego kochanka?

Polecane posty

Gość Sonia Krajnik

Zastanawiam się dlaczego chcesz rozbić małżeństwo, co chciałabyś załatwić sibie w sensie emocjonalnym?

Sugeruję przyjrzeć się Twoim emocjom

Tutaj znajdziesz poradniki które mogłyby Ci pomóc

http://www.ksiegarniaprzemiana.pl/pl/c/NARCYZM/33

Gość Gość

No i co tak ucichłaś chomiki? Miałaś nas informować na bieżąco, ale chyba nie ma o czym

nie czytałam całego wątku ale szkoda twojej energii dziewczyno, zajmij się sobą może poznasz kogoś normalnego 🙂

Pozdrawiam

Dnia 29.01.2019 o 07:47, chomiki napisał:

Proszę o podpowiedź jak rozbić małżeństwo byłego kochanka?
To on mnie zostawił, postanowił być z żoną ze względu na dziecko. 
Jego żona i jej rodzina bardzo utrudnia mi życie. Nienawidzę jej  i chcę żeby ją zostawił.

Już dość tej kobiecie krzywd wyrządziłaś zadając się z JEJ mężem. 

Dnia 29.01.2019 o 09:40, Kalamines napisał:

CHOMIKI radzę daj sobie spokój z zemstą. Sama to przerabiałam i nic dobrego z tego nie wynikło. Zło które wyrządzamy do nas wróci.  Sama zraniłam kobietę która niczemu nie była winna. Chciałam żeby ON przez chwilę poczuł się tak, jak ja. Teraz żyję z wyrzutami sumienia i cierpię w samotności. ON nie jest nic wart, jest dupkiem, który potrafi manipulować, kłamać i robić z siebie ofiarę. Daj sobie z spokój i żyj dalej. Wiem, że trudno, lecz z czasem ta złość ci minie.

Racja 100% ta kobieta i tak jest poszkodowana po co ja dobijać? Ma szmaciarza i to już jest dla niej tragiczne 

Dnia 28.02.2021 o 21:53, Abadonna napisał:

Już dość tej kobiecie krzywd wyrządziłaś zadając się z JEJ mężem. 

Dokladnie wiesz jak ta kobieta się czuje ? To tez czowiek czemu ona jest winna ?

Nie dosc ,że weszłaś w relacje z żonatym facetem to już o Tobie świadczy nienajlepiej . ( Wiem roznie jest ale trzeba się w życiu czasem hamować) to chcesz niszczyć komis związek. Ich problem jeśli on zdradza. Ty się w to nie mieszaj. Na świecie jest multum wolnych facetów 

Uwiedź go jeszcze raz 😉 ale pamietaj ze karma wraca. Juz raz Cie karma dopadła za to ze związałas sie z żonatym a on i tak Cie zostawił