Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do czasdlaciebie

Polecane posty

Gość gość

Przestaniesz w końcu spamowac, buraczyco zasrana?!

Gość czas dla ciebie

Nie ;)

Potrzebuję wsparcia w odchudzaniu więc założyłam forum które jest darmowe ;)

co w tym złego że chce wam o tym powiedziec.

Tutaj wszystkie wątki giną a na forum - grupie wsparcia, każdy może mieć swoj dziennik i komentować innych odchudzajacych się.

Jest tez czat na którym można się wypowiedziec i duzo materialów o odchudzaniu w jednym miejscu

Gość gosc

Poki co, zasmiecasz forum spamem i nic poza tym.

Gość czasdlaciebie

Po prostu mówię o tym, wiele dziewczyn czuje się samotnych w dążeniu do upragnionej wagi. Chciałam zrobić coś dobrego żeby miały miejsce dla siebie takie gdzie codziennie można dodać bilans gdzie jest się anonimowym i gdzie można się wygadać także jeśli i Ty szukasz takiego miejsca to zapraszam,

nie ma co skakać sobie do oczu ja nic nie reklamuje co by mi jakiś zysk miało przynieść, szukam wsparcia w grupie raźniej ;)

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłem dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić 😉 Posiłki różnorodne i zbilansowane. Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość czasdlaciebie

Ja nie mam ochoty marnowac kasy po to zeby pisac na forum, to ktore stworzylam jest darmowe i dziala jak grupa wsparcia nie jest nastawione na zarabianie