Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy bedąc 25 letnim prawiczkiem mam szanse jeszcze na związek

Polecane posty

Gość gosc

Czy już ostraszam dziewczyny na dobre

Gość gość

idz na rokse i zerwij gwintowanie zebys oswoil sie z bliskoscia kobiety

Gość ania

tu troche dziewczyn pisze, ze sa samotne oceniaja sie na plus, takze sprobuj zagadac moze cos wyjdzie a nie sie uzalasz. Chlopie taki mlody a zycia w tobie zero. Mnie bys odstraszyl pesymizmem i niecierpliwoscia.

Gość Lorenzo01

Chodząc na spacer po dolinach, ciężko myśleć o ataku szczytowym na K2. 

Najpierw potrzebne jest Ci obycie z kobietami. Zwykłe, bezinteresowne wyjście na kawę. 

Poza tym czasy są jakie są i powtórzę to ponownie. Wygląd, wygląd i jeszcze raz wygląd ! 

Siłownia, ciuchy, bieganie, fryzjer, dieta. Możesz mieć kiepską twarz, a nawet być rudym ale z fajnym ciałem zawsze będziesz miał przynajmniej bzykanie. 

Gość uff

prawictwo w tym wieku to nic złego, nie masz 40 lat tylko dopiero 25 🙂🙂 masz duże szanse, sporo kobiet chciałoby kogoś takiego, wadą to jest bycie klubowym "dupcyngielem" 😉😉 możesz poszukać dziewicy w podobnym wieku, będziecie na tym samym etapie życia 🙂 jest dużo "starszych" dziewic 🙂

Gość gość

Masz nie przynudzaj

Gość ZnawcaŻycia

Masz szansę, one tego nie wiedzą, że jesteś prawiczkiem. Masz status, że jesteś wolny. Jak jakaś zapyta czy miałeś wcześniej kogoś, to powiedz, że tak, ale nie wyszło i już nie wracaj nigdy do tego tematu. Szanująca się kobieta nigdy nie zada pytania ,,Czy jesteś prawiczkiem".

Gość hahaha
2 godziny temu, Gość uff napisał:

prawictwo w tym wieku to nic złego, nie masz 40 lat tylko dopiero 25 🙂🙂 masz duże szanse, sporo kobiet chciałoby kogoś takiego, wadą to jest bycie klubowym "dupcyngielem" 😉😉 możesz poszukać dziewicy w podobnym wieku, będziecie na tym samym etapie życia 🙂 jest dużo "starszych" dziewic 🙂

ciekawe gdzie niby

Gość gość
7 godzin temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Chodząc na spacer po dolinach, ciężko myśleć o ataku szczytowym na K2. 

Najpierw potrzebne jest Ci obycie z kobietami. Zwykłe, bezinteresowne wyjście na kawę. 

Poza tym czasy są jakie są i powtórzę to ponownie. Wygląd, wygląd i jeszcze raz wygląd ! 

Siłownia, ciuchy, bieganie, fryzjer, dieta. Możesz mieć kiepską twarz, a nawet być rudym ale z fajnym ciałem zawsze będziesz miał przynajmniej bzykanie. 

Chyba żartujesz nawet najlepsza ciało Ci nie pomoże jak masz nie wyjściowy ryj.

Gość Forever alone

Ja jestem 10 lat starszy. Jestem prawiczkiem i wiem, że przegrałem życie. Starajże się, bo skończysz jak ja.