Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieć śmieć śmieć

Jestem strasznie nieszczęśliwy

Polecane posty

Gość śmieć śmieć śmieć

Bliżej mi już do czterdziestki niż trzydziestki. Dokucza mi samotność, nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam żadnych kolegów. Jestem nietowarzyski, zawsze byłem cichy, zamknięty w sobie, zakompleksiony. Pochodzę z biednej, patologicznej rodziny. Byłem wyśmiewany, poniżany, odrzucany. Mam kłopoty ze zdrowiem, zarówno pod względem fizycznym jak i natury psychologicznej (fobia społeczna). Boję się ludzi, w szczególności kobiet, bo to od nich najwięcej zła otrzymałem. Przez to jaki jestem i co przeszedłem, niewiele w życiu osiągnąłem. Wyglądam jak chodzące nieszczęście - niski, marnej postury, o brzydkim ryju. Na dodatek jestem wrażliwy, co jest moim dodatkowym nieszczęściem. Nie muszę chyba wspominać, że jestem starym prawiczkiem. Pewnie umrę w samotności oraz zapomnieniu gdzieś pod mostem lub płotem. Po co ja żyję? Szkoda, że nie ma obowiązkowej utylizacji takich odpadów jak ja. Powinni wprowadzić tego typu prawo. Już więcej nic nie napiszę, chciałem się tylko wyżalić bo nie mam do kogo gęby otworzyć 😞

Gość hmm

proponuję Ci pisać na erotycznym taki facet jak Ty będzie maił wzięcie, zobacz ile tam chętnych pan

Gość Lorenzo01

A ja powiem co zawsze mówię w takich przypadkach.

Sport, sport i jeszcze raz sport. Znacznie podnosi poziom endorfin. 

Miej w tyłku innych, uprawiaj sport i może pomyśl nad tym jak pomóc zwierzętom. Skoro nienawidzisz ludzi, co wcale mnie nie dziwi - pomóż zwierzętom. Wesprzyj najbliższe schronisko karmą. Cokolwiek. 

Gość Mee

Człowieku znasz przysłowie: każda potwora znajdzie swojego amatora?! Jest w tym dużo prawdy! Głowa do góry i szukaj swojego szczęścia!!! 

Gość Hmmm
19 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

A ja powiem co zawsze mówię w takich przypadkach.

Sport, sport i jeszcze raz sport. Znacznie podnosi poziom endorfin. 

Miej w tyłku innych, uprawiaj sport i może pomyśl nad tym jak pomóc zwierzętom. Skoro nienawidzisz ludzi, co wcale mnie nie dziwi - pomóż zwierzętom. Wesprzyj najbliższe schronisko karmą. Cokolwiek. 

Super napisane 🙂 dokladnie.

Gość Anka

Heeeej, uśmiechnij się. Nie tylko Ty tak masz. Zrób coś dla siebie. Kup sobie jakiś modny ciuch, idź do fryzjera, spróbuj się otworzyć. Uśmiechnij się do ludzi, większość odwdzięczy Ci się tez uśmiechem. Poszukaj przyjaci na forach internetowych. Pisz co u Ciebie. Pisz tutaj. Trzymam za Ciebie kciuki. Anka

Gość gość

Jesteś wybredny i niezdecydowany. Był ktoś kto jest tak samo samotny jak ty.

Gość gość

Jeżeli pójście do łóżka traktujesz jako jednorazową rzecz po której dziewczyna jest traktowana jak koleżanka , która ma czekać na twoje lepsze dni i na możliwość porozmawiania to nie dziwę się.

Gość Lorenzo01
6 minut temu, Gość gość napisał:

Jeżeli pójście do łóżka traktujesz jako jednorazową rzecz po której dziewczyna jest traktowana jak koleżanka , która ma czekać na twoje lepsze dni i na możliwość porozmawiania to nie dziwę się.

W którym miejscu to wyczytałaś ? Jestem naprawdę ciekaw bo w co drugim temacie pojawia się podobnie głupi tekst, który nijak ma się do tekstu autora. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

W którym miejscu to wyczytałaś ? Jestem naprawdę ciekaw bo w co drugim temacie pojawia się podobnie głupi tekst, który nijak ma się do tekstu autora. 

Z autopsji .

Gość Gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Z autopsji .

?????? 🤔

Gość Bbbb
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jesteś wybredny i niezdecydowany. Był ktoś kto jest tak samo samotny jak ty.

Piszesz tak, jakby autor nie mógł opędzić się od chętnych babek. Przecież z jego tekstu wynika coś zupełnie odwrotnego.

Gość Qwerty
5 godzin temu, Gość Anka napisał:

Heeeej, uśmiechnij się. Nie tylko Ty tak masz. Zrób coś dla siebie. Kup sobie jakiś modny ciuch, idź do fryzjera, spróbuj się otworzyć. Uśmiechnij się do ludzi, większość odwdzięczy Ci się tez uśmiechem. Poszukaj przyjaci na forach internetowych. Pisz co u Ciebie. Pisz tutaj. Trzymam za Ciebie kciuki. Anka

Jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie i w ogóle na forum.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Qwerty napisał:

Jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie i w ogóle na forum.

Głupia pusta wypowiedź proponująca pozory życia 

Gość Uzi
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Głupia pusta wypowiedź proponująca pozory życia 

W porównaniu z Twoją jest naprawdę mądra.

Gość aaaa

Hej, moze sie poznamy?

Gość Gość
10 godzin temu, Gość aaaa napisał:

Hej, moze sie poznamy?

Do kogo piszesz?

Gość aaaa

do autora

Gość Gościówa
Dnia 1.02.2019 o 22:06, Gość aaaa napisał:

do autora

Taaaaa, uważaj bo jeszcze przyjedzie do Ciebie na białym koniu🤣 Jedyne na co stać takiego przegrywa to anonimowe użalanie się na kobiecym forum. Nic więcej 🤣