Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeee

Ale czuje obrzydzenie,jak faceci sie na mnie gapia.

Polecane posty

Gość bleeeeee

Fuj.Wiem,ze jestem ladna ale robie wszystko,zeby byc niewidzialna a oni i tak sie gapia.

Gość gość

Mam to samo, obleśne dziady nei moga się opanować, żal mi ich

Gość bleeeeee

To juz jestesmy we dwie :)

Gość ...

przestań się malować to momentalnie nikt na tobie nie będzie wzroku zawieszać.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Mam to samo, obleśne dziady nei moga się opanować, żal mi ich

A mi nie. Składam pozew przeciwko zwierzchnikowi o molestowanie seksualne. Gn/ój jeden zapłaci za wszystko. 

Gość bleeeeee
Przed chwilą, Gość ... napisał:

W ogole sie nie maluje.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ... napisał:

Przestałam dawno temu, nie pomaga. Na domiar - kobiety są jeszcze bardziej zazdrosne. Ja prdl.. jaka przesada. Ludzie to skr/etyn/iali idioci.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A mi nie. Składam pozew przeciwko zwierzchnikowi o molestowanie seksualne. Gn/ój jeden zapłaci za wszystko. 

Mówię poważnie. Śmieć jeden pożałuje, że nigdy nie zastanowił się 2 razy nad tym co robi.

Gość gość
6 minut temu, Gość bleeeeee napisał:

W ogole sie nie maluje.

dokładnie ja tez nie maluję się ale zboczencom to nic nei robi

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Przestałam dawno temu, nie pomaga. Na domiar - kobiety są jeszcze bardziej zazdrosne. Ja prdl.. jaka przesada. Ludzie to skr/etyn/iali idioci.

haha znam to, dlatego na dystans ze wszystkimi i olewka, baby sa straszne.... myślą że każda jest taka wredna jak one ... głupie pindy....

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

haha znam to, dlatego na dystans ze wszystkimi i olewka, baby sa straszne.... myślą że każda jest taka wredna jak one ... głupie pindy....

Nierozumiem😐

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Ja tego nie znam. Jestem otwarta i bardzo sympatyczna. Ludzie sami przychodzą do mnie rozmawiać. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja tego nie znam. Jestem otwarta i bardzo sympatyczna. Ludzie sami przychodzą do mnie rozmawiać. 

To niestety nie wyklucza ich zazdrości czy nawet zawiści, a wręcz ją poteguje... na to wygląda.

Gość gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Nierozumiem😐

czego? jak ktos mnie z miejsca nienawidzi to mam isc i się przymilać, nei nie zwracam uwagi ewentualnie odpowiem takim samym wzrokiem su/ki i laska trochę mięknie...

Gość Facet

Kobiety, was nie idzie zrozumieć. Piszecie że wam przeszkadza że faceci się na was gapią, a z drugiej strony jakby wogóle nie zwracali na was uwagi, to byście myślały że jesteście brzydkie i wpadły byście w kompleksy.

Do tej co chce pozew składać na szefa. Czy to molestowanie dotyczy tylko patrzenia na Ciebie? Mam nadzieję, że nie i stoi za tym coś poważniejszego, bo inaczej zalecam wizytę u psychiatry.

Gość nana

mam to samo i mam wrazenie że jak sie krępuje tym że sie tak psychopatycznie patrzą to ich to jara jeszcze bardziej 😞

Gość gość
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Kobiety, was nie idzie zrozumieć. Piszecie że wam przeszkadza że faceci się na was gapią, a z drugiej strony jakby wogóle nie zwracali na was uwagi, to byście myślały że jesteście brzydkie i wpadły byście w kompleksy.

Do tej co chce pozew składać na szefa. Czy to molestowanie dotyczy tylko patrzenia na Ciebie? Mam nadzieję, że nie i stoi za tym coś poważniejszego, bo inaczej zalecam wizytę u psychiatry.

trzeba jescze umiec sie patrzeć a nie obleśnie wgapiać jak menel.. i bardzo dobrze że składa pozew brawo dla niej, w zakłądach pracy przerozne komentarze dot kobiet i traktowanie ich z góry to norma...brawo dla Pani!

Gość Gość
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nie wiem co myślą choć z doświadczenia wiem, że mało jest ludzi tak silnych charakterem, żeby ścierać się z tymi, których uważają za wrednych/złych.

Nie sądzę też, że pierwszą myślą kobiet o innych kobietach nie znając ich - jest to, że nowe nieznajome są wredne...;)

Gość Gość
18 minut temu, Gość Facet napisał:

Nie. Dotyczy różnych zagrywek: słownych, dotykowych, a także gestów.

Przeróżne słowne aluzje do seksu, etc.

Gdy poszłam w końcu opowiedzieć o tym mistrowi odpowiedzialnemu za naszą "sekcję" oczekując reprymendy na team liderze, ten odrzekł tylko, że gdyby zdarzyło się coś takiego ponownie mam przyjść niezwłocznie go poinformować. Zdarzyło się, poinformowałam. Niestety dziś zostałam przeniesiona, umył ręce... a tamten chodzi i się śmieje.

Robię im sprawę.

Gość Gość
20 minut temu, Gość nana napisał:

mam to samo i mam wrazenie że jak sie krępuje tym że sie tak psychopatycznie patrzą to ich to jara jeszcze bardziej 😞

Ja się nigdy nie krępuję. Robię z nimi to samo.

Gość yhy
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie wiem co myślą choć z doświadczenia wiem, że mało jest ludzi tak silnych charakterem, żeby ścierać się z tymi, których uważają za wrednych/złych.

Nie sądzę też, że pierwszą myślą kobiet o innych kobietach nie znając ich - jest to, że nowe nieznajome są wredne...;)

Jak ktoś spojrzy na cb jak su ja której coś przeszkadza to pojmiesz. W większej grupie jedną czy dwie zawsze się znajdą i tak...kiedyś uciekałam mijałam a teraz odpowiadam tym samym jeśli trzeba. Tak skończyłam z kładzeniem uszu po sobie praktycznie w każdej sytuacji i za wszelką cenę nie unikam konfrontacji. Czasem zleje ale jak jest za dużo to pokazuje na ci mnie stać jeśli sama szuka wojny i nie znając mnie ma ze mną problem. Spokojnie. Robie to dyplomatycznie ale dobitnie :). Kiedyś takie su cze dużo mi złego zrobiły a udawanie że jest ok tylko to potęgowało. Słabą jednostką byłam i nie tędy droga w życiu.

Gość nana
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ja się nigdy nie krępuję. Robię z nimi to samo.

patrzysz na nich psychopatycznie? 😄 ja czuje jakiś taki lęk, nie wiem jak to opisać hah

Gość God
6 minut temu, Bícu napisał:

A jak się patrzą młodzi przystojni z wysportowaną sylwetką? 

Też drażni. A jak przekonany o swojej wspaniałości to śmiech na sali. Lepiej jakby zagadał a nie gapił jak niedorozwój. Daj żyć bicu

Gość gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie. Dotyczy różnych zagrywek: słownych, dotykowych, a także gestów.

Przeróżne słowne aluzje do seksu, etc.

Gdy poszłam w końcu opowiedzieć o tym mistrowi odpowiedzialnemu za naszą "sekcję" oczekując reprymendy na team liderze, ten odrzekł tylko, że gdyby zdarzyło się coś takiego ponownie mam przyjść niezwłocznie go poinformować. Zdarzyło się, poinformowałam. Niestety dziś zostałam przeniesiona, umył ręce... a tamten chodzi i się śmieje.

Robię im sprawę.

Brawo kobieto. Trzymam kciuki. Ciebie przenieśli za czyjeś przewinienie. Nie daj się.

Gość rd.pl

A skąd wiesz że się na ciebie gapią?

Gość God
13 minut temu, Bícu napisał:

Ja nie szukam kobiet na ulicy,bo  nie szukam ulicznicy jakiejś... 

Tak trzymaj bicu. I nie zadawaj GL pytań więcej. Pozdro

Gość Gość
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Brawo kobieto. Trzymam kciuki. Ciebie przenieśli za czyjeś przewinienie. Nie daj się.

Dziękuję, tego mi było trzeba.

Gość Gość
25 minut temu, Gość nana napisał:

patrzysz na nich psychopatycznie? 😄 ja czuje jakiś taki lęk, nie wiem jak to opisać hah

No tak, każdy kto kogoś bezczelnie obserwuje jest psychopatą.

Gość Gość
27 minut temu, Gość nana napisał:

Najgorsze to się bać.

Gość God
2 minuty temu, Bícu napisał:

Hej wiesz ze był taki kolo co śpiewał że jest bogiem i wypadł z okna 😄

Miało być Gość a wyszedł god i już nie zmieniałam. Ciężko się pisze z kom. Wybacz Bicu ☺️