Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja18

Zwiazek 18 latki z rozwodnikiem starszym o 15 lat i grozby rodzicow

Polecane posty

Gość Anastazja18

Witajcie.Mam przeogromny problem ze swoimi rodzicami z ktorymi mieszkam i ktorzy mi zatruwaja zycie z powodu mojego zwiazku z zonatym mezczyzna starszym ode mnie. Jestesmy razem 7 miesiecy ale dopiero od miesiaca rodxice o tym wiedza bo sie z tym ukrywalismy. Gdy sie dowiedzieli to ojciec pojechal do niego i prosil go by mnie zostawil w spokoju ze to wstyd zabawiac sie tak mloda dziewczyna. 

Bardzo cierpie widzac ich jak staraja sie nam zaszkodzic i z jaka nienawiscia go traktuja .Nie chce by stali sie naszymi wrogami.

Kto jest w podobnej sytuacji i moglby pogadac?

Gość Gosc

Przypuszczam , że w takiej sytuacji moi zrobili by to samo . Na szczęście nie musieli. 

Gość 15 lat starszy rozwodnik?

co ci na łeb padło?😬

dajcie dziewczynie spokój, dopóki nie daje mu dvpy jest wszystko w porządku, a napewno nie daje bo teraz młode dziewczyny są mądre i dopiero po ślubie dają

Mój znajomy po rozwodzie związał się z młodą, 20 letnią dziewczyną. On miał wtedy 35 lat. Wzięli ślub. Przez 20 lat żyło im się dobrze i szczęśliwie po czym doszło do bardzo poważnego kryzysu. Jego żona zaczęła oglądać się za facetami w jej wieku. Nawiązała kontakty z facetami za pośrednictwem portali społecznościowych. Chodzi z nimi na spotkania. Twierdzi, że nie jest już z mężem szczęśliwa i już nie chce uprawiać z nim seksu. Mój znajomy jest załamany. Nie wierzy w to, że wyjdą z tego kryzysu. Obecnie żyją w separacji mieszkając razem. 

Gość Anastazja18
Dnia 16.02.2019 o 10:18, Esox napisał:

Mój znajomy po rozwodzie związał się z młodą, 20 letnią dziewczyną. On miał wtedy 35 lat. Wzięli ślub. Przez 20 lat żyło im się dobrze i szczęśliwie po czym doszło do bardzo poważnego kryzysu. Jego żona zaczęła oglądać się za facetami w jej wieku. Nawiązała kontakty z facetami za pośrednictwem portali społecznościowych. Chodzi z nimi na spotkania. Twierdzi, że nie jest już z mężem szczęśliwa i już nie chce uprawiać z nim seksu. Mój znajomy jest załamany. Nie wierzy w to, że wyjdą z tego kryzysu. Obecnie żyją w separacji mieszkając razem. 

Tutaj winny nie jest wiek ale zwyczajne wypalenie miedzy nimi nic wspolnego z moja sytuacja