Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczny bankomat

NIGDY NIDGY NIGDY nie spotykać się z samotnymi matkami

Polecane posty

Gość wieczny bankomat

pomimo że dobrze się ( na początku ) będą starać, dawać dvpy, robić po mistrzowsku pałke, to jest to zawsze PUŁAPKA, OMIJAĆ samotne matki z daleka, nawet nie brać na jednorazówke

Gość Gość

Nie zasraj się!

Gość mok
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie zasraj się!

odezwała się samotna matka, która nie chce aby wyszło na jaw że trzeba ją omijać

Gość Gość

Może nie wszystkie takie  są, ale większość samotnych matek omijać szerokim łukiem . Miałem okazję sparzyć się na takiej . 

Gość gość

Może nie wszystkie takie  są, ale większość samotnych matek omijać szerokim łukiem . Miałem okazję sparzyć się na takiej . 

to kobiety dojrzałe , a ty jesteś siusiu majtek co chce tylko sexu i to czasami. Ona sparzyła się na tobie.

Gość gość

to kobiety dojrzałe , a ty jesteś siusiu majtek co chce tylko sexu i to czasami. Ona sparzyła się na tobie.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Tak tak , tak sobie tłumacz  już widzę że jesteś samotna matka która nikt nie chce . 

Gość onajaa

co taka ci zrobila autorze że az takie wnioski. I nie strzelaj ogolnikami konkrety podaj.

Gość gość
33 minuty temu, Gość onajaa napisał:

co taka ci zrobila autorze że az takie wnioski. I nie strzelaj ogolnikami konkrety podaj.

w bambuko mnie zrobiła a zresztą sam sobie jestem winien bo chcialem prostytutytutke

Gość Qwerty

Najgorsze jest to ze te w większości nieodpowiedzialne i niemoralne kobiety nawet tego że jesteś dla nieswojego dzieciaka nie docenią tylko jak wyczują przysłowiowego frajera to potraktują go jak sęp padlinę.Z dala od takich kobiet.  

Gość Gość

A mój mąż mnie wziął i jakoś nie widzę żeby żałował, na kobiecie bez dzieci też można się przejechać jak i na samotnej matce

Gość Gość

Wyżej pisałem że nie wszystkie takie sa, nie możemy wrzucać wszystkich kobiet do jednego worka . Ostatnio spotkałem takie szambo że aż włos na głowie jerzy się, w ostatnich smsach co pisała do mnie to stwierdziłem że potrzebuje naprawdę dobrego psychiatrę, bo normalny zdrowy człowiek tak się nie zachowuje