Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisia

Chce odejść od faceta jednak nie wiem czy sobie poradzę finansowo

Polecane posty

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Autorka napisał:

Ciekawe gdzie dorobić i gdzie dam dziecko jak będę w pracy? Żłobki nie są czynne w weekendy. A nikogo nie szukam. Mam dość zaklamanych golodupcow co nic nie dają od siebie a wymagają ponad miarę. No chyba że jakiś bogaty się zakreci. To wtedy się skuszę ale będzie to z mojej strony interes a nie jakaś tam miłość. 

Do burdelu idz. Kasa się będzie zgadzała a dzieckiem zajmą się inne k.u.r.w.y albo a.l.f.o.n.s.

5 godzin temu, Gość gosc napisał:

I dokad ja te "jakies pieniadze" zaprowadza? Poki co nigdzie. A taka zona bogatego meza bierze rozwod i dostaje polowe majatku, wiec na pewno jakies mieszkanko czy dwa, jedno wynajmnie, w drugim zamieszka, bedzie miala przynajmniej minimum zapewnione bez stresu i znajdzie sobie na spokojnie prace. Wiec w sumie wygrywa. 

Oczywiście. Każdy nadziany koleś czeka na swojego gołodupca z bajki by hajtnąć się bez intercyzy...

Gość gość

Zarabiam 2100 bo resztę zabiera komornik za długi moich rodziców.

xxx

To raczej swoich straych nieudaczników powinnaś nienawidzieć, że odbierają chleb Twojemu dziecku a nie odreagowywać na mężu...

Gość Ott

Mężowi dajesz dupy za kasę i nic z tego nie masz, nawet nie możesz nic odłożyć, żeby się wyprowadzić, więc już lepiej żebyś się wyprowadziła i znalazła więcej klientów niż sam mąż. 

Gość All
15 minut temu, Gość gość napisał:

Zarabiam 2100 bo resztę zabiera komornik za długi moich rodziców.

xxx

To raczej swoich straych nieudaczników powinnaś nienawidzieć, że odbierają chleb Twojemu dziecku a nie odreagowywać na mężu...

Przecież ona nie ma żalu do męża o swoją sytuację finansową, po prostu chce odejść, bo go nie kocha i tyle. 

Gość Sisia
14 minut temu, Gość Ott napisał:

Mężowi dajesz dupy za kasę i nic z tego nie masz, nawet nie możesz nic odłożyć, żeby się wyprowadzić, więc już lepiej żebyś się wyprowadziła i znalazła więcej klientów niż sam mąż. 

Nie daje mu dupy od dawna. 

Gość Sisia
12 minut temu, Gość All napisał:

Przecież ona nie ma żalu do męża o swoją sytuację finansową, po prostu chce odejść, bo go nie kocha i tyle. 

Dokladnie ale czekam na odpowiedni moment. Uniose się honorem odejdę a co dam dziecku jeść? I to nie jest tak że ja od niego biorę kasę bo oboje pracujemy więc nie życzę sobie nazywania mnie prostytutka. Jakbym nie miała dziecka już dawno by mnie nie bylo. Odeszłabym w ciągu jednego dnia się spakowala. W tym kraju uczciwa ciężka praca  nie da się zarobić normalnych pieniędzy. Taka prawda. Więc myślę żeby jakoś to wszystko miało ręce i nogi. 

Gość Gość

No fakt gdyby najnizasza krajowa wynosiła o 1000 zł więcej to rozwodów byłoby drugie tyle więcej.. a tak trzeba siedzieć cicho i znosić wybryki mezusia. Ale chyba za bardzo cię poniosło autorko. Lepiej pożyć skromniej niż brać sobie nowe problemy w formie bogatego zgreda. Zapewne będziesz wysłuchiwać że jesteś darmozjadem i pasożytem. Lepiej zainwestuj w samorozwój zawodowy i nie będziesz musiała być od nikogo zależna. To jest najwiksza wartość w życiu człowieka jaka może mieć: niezależność. Moja siostra tak ma. Dzięki temu nigdy nie musiała znosić upokorzeń ze strony faceta. Za każdym razem jak facet próbował ją w jakiś sposób upokorzyć to go pogoniła. Dzięki temu nie musi żyć z nikim w udręce, ja niestety nie mam takiego komfortu.

Gość gość
42 minuty temu, Gość Sisia napisał:

Dokladnie ale czekam na odpowiedni moment. Uniose się honorem odejdę a co dam dziecku jeść? I to nie jest tak że ja od niego biorę kasę bo oboje pracujemy więc nie życzę sobie nazywania mnie prostytutka. Jakbym nie miała dziecka już dawno by mnie nie bylo. Odeszłabym w ciągu jednego dnia się spakowala. W tym kraju uczciwa ciężka praca  nie da się zarobić normalnych pieniędzy. Taka prawda. Więc myślę żeby jakoś to wszystko miało ręce i nogi. 

No popatrz pani, uczciwą pracą nie da się zarobić, ale wiszeniem niczym pasożyt emocjonalny i fiansnowy na drugim człowieku zdecydowanie to ułatwia?

Gość Gość

Autorka to najwyższej próby scierwo. Jakos inne dziewczyny odchodzą od facetow, a ta musi pieniadze miec!

Gość Gość

Oj kazała bym wam odejść od faceta i żyć za najniższą krajową ,wychowywać za to dzieci bo tatuś koniec końców ...oli za granicę w taki kraj że o alimentach możecie pomarzyć. Widać że życia kompletnie nie znacie i wydaje wam się to takie proste odejść od faceta i żyć za 1600 zł i jeszcze z tego wynająć mieszkanie jak nie ma się dokąd pójść. Jak mnie w...iają tacy ludzie co ... przeżyli i radzą innym.

Gość Sisia
4 godziny temu, Gość gość napisał:

No popatrz pani, uczciwą pracą nie da się zarobić, ale wiszeniem niczym pasożyt emocjonalny i fiansnowy na drugim człowieku zdecydowanie to ułatwia?

Ale ja na nikim nie wiszę 

Gość Sisia
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oj kazała bym wam odejść od faceta i żyć za najniższą krajową ,wychowywać za to dzieci bo tatuś koniec końców ...oli za granicę w taki kraj że o alimentach możecie pomarzyć. Widać że życia kompletnie nie znacie i wydaje wam się to takie proste odejść od faceta i żyć za 1600 zł i jeszcze z tego wynająć mieszkanie jak nie ma się dokąd pójść. Jak mnie w...iają tacy ludzie co ... przeżyli i radzą innym.

Fajnie że chociaż jedna osoba mnie rozumie. Tu nie chodzi o mnie tylko o dziecko. Chcę żeby miał dobre życie. Mówię po raz kolejny gdybym była sama już dawno bym odeszła. Ale muszę myśleć o dziecku dlatego chcę się przekwalifikowac by więcej zarabiać. Wy jesteście serio jakieś nmuły bagienne że tego nie rozumiecie