Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczejchuda

co byście odpowiedzieli na taki komentarz?

Polecane posty

Gość syrena Serena

Nie przejmuj się, do mnie dwa lata temu jak poważnie zachorowałam teksty o anoreksji były na porządku dziennym, ważyłam poniżej 50 kg przy Twoim wzroście, aktualnie mam 56. Głównie starsi ludzie głupio pytali co ja taka chuda, no jak kurde nie mogę jeść to jak miałam przybrać na wadze 😏

Gość raczejchuda
10 minut temu, Gość syrena Serena napisał:

Nie przejmuj się, do mnie dwa lata temu jak poważnie zachorowałam teksty o anoreksji były na porządku dziennym, ważyłam poniżej 50 kg przy Twoim wzroście, aktualnie mam 56. Głównie starsi ludzie głupio pytali co ja taka chuda, no jak kurde nie mogę jeść to jak miałam przybrać na wadze 😏

Już zdrowa jesteś?

Gość syrena Serena
43 minuty temu, Gość raczejchuda napisał:

Już zdrowa jesteś?

Mam zdiagnozowane dlaczego chudłam, niedoczynność tarczycy i całkowite odrzucanie glutenu, na diecie bezglutenowej jest ok 🙂 ale jest to dla mnie ogromne wyrzeczenie.

Gość raczejchuda
5 minut temu, Gość syrena Serena napisał:

Mam zdiagnozowane dlaczego chudłam, niedoczynność tarczycy i całkowite odrzucanie glutenu, na diecie bezglutenowej jest ok 🙂 ale jest to dla mnie ogromne wyrzeczenie.

Pozdrawiam Cię

Gość Amy

Dziwi mnie twoj problem. Ja mam 170 cm wzrostu i waze 50 kg, jestem starsza od ciebie. Spotykam sie tylko z komplementami dotyczacymi mojej figury i pytaniami, jak ja to robie, ze jestem tak wspaniale szczupla. Nic nie robie, takie geny i bardzo mnie to cieszy.

Gość Raczejchuda
57 minut temu, Gość Amy napisał:

Dziwi mnie twoj problem. Ja mam 170 cm wzrostu i waze 50 kg, jestem starsza od ciebie. Spotykam sie tylko z komplementami dotyczacymi mojej figury i pytaniami, jak ja to robie, ze jestem tak wspaniale szczupla. Nic nie robie, takie geny i bardzo mnie to cieszy.

To zalezy jaka masz budowe,ja mam drobna,drobne kosci wiec nie mozna tak do konca patrzec tylko na cyfry ale raczej ogolne wrazenie patrzac na kogos.Ja sie z roznymi komentarzami spotykam.Niektorzy zazdroszcza jak tobie ale nie komentuja w przykry i zlosliwy sposob.Raczej osoby starsze czesciej to robia jakby "z troski"???albo nigdy takiej wagi nie mogli osiagnac wiec musza sobie odbic cietym slowem na mnie.A faceci niektorzy mowia ze super,inni wiem ze im sie podobam ale mi docinaja ze moglabym przytyc,mam chudy tylek itp wiec tez przykro..a kolezanki mam grubsze od siebie i nie wiem czy sa szczere czy zazdroszcza...czasami o grubszych od nich rzuca komentarz  ze ktos jest taki spasiony do mnie ze zachuda a same nie wygladaja jak modelki

Gość Lagertha

Ja miałam w swoim życiu taki okres, że zazdrościłam tuszy naprawdę grubym dziewczynom, tego że mogą wszystko normalnie jeść, nie muszą ciągle sobie czegoś odmawiać, są zatem zadowolone z życia. Moje to szereg wyrzeczeń różnego rodzaju, dobrze że chociaż mam silną wolę i kiedy coś sobie postanowię trzymam się tego.

34 minuty temu, Pęd Sosny napisał:

chuda jesteś jak szkapa, więc ktos ci zwrocil uwagę a przezywasz go jak mrówka 🐜 okres 😩🤦🏻‍♂️

Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że NE555P użyłeś do migania diodą? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jaką to ty (specjalnie z małej litery) masz diodę. Może byś lepiej wykorzystał NE555P?