Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim

Chciałabym cofnąć czas! Nienawidzę tych czasów

Polecane posty

Gość Anonim

Tak bym chciała wrócić do lat 90... kocham wszystko co związane z tamtym okresem, muzykę, samochody, filmy. Ludzie byli naturalni, odrazu było widać która kobieta jest naturalnie piękna, zwiewne spódnice. 

Przeraża mnie to co dzieje się teraz. Moda na tolerancje wszystkich dewiacji, ciągły konsumpcjonizm- byle tylko mieć to co najnowsze i więcej niż ktoś obok. Dzieci nie cieszą się niczym prócz pieniędzmi na ubrania i gadżety. Malujący twarze nastoletni chłopcy i wpajanie nam ze to jest normalne, tak samo jak to, ze pary jednopłciowe mogą wychowywać dzieci. Te całe marsze równości, chore feministki i hasła ze ich ciało to ich decyzja co do dziecka- ludzie opanujcie się aborcja to wynaturzenie! 

ciekawe, czy dalej byś tak bredziła, jakby zgwałcił cię wujek  i urodziłby ci się z tego gwałtu synio-homoseksualista

co byś wtedy mówiła o aborcji, feminizmie i homoseksualizmie

mam nadzieję, że widzisz, jak pierdzielisz od rzeczy

Gość ktoś

Ja też chciałbym się cofnąć do lat 90 i przeżyć to wszystko jeszcze raz. Mam sentyment do tamtych czasów choć byłem wtedy młody. Mnie wkurza ta ciągła cyfryzacja wszystkiego. Bez sensu jest to, że wszystko musi być teraz elektroniczne. To doprowadzi do samounicestwienia się, ale nim ludzie się zorientują będzie już za późno.

Gość manonthemoon

Oh, gdybyśmy tak cofnęli czas.... 😞

Gość Szok
1 godzinę temu, Ewa333333 napisał:

ciekawe, czy dalej byś tak bredziła, jakby zgwałcił cię wujek  i urodziłby ci się z tego gwałtu synio-homoseksualista

co byś wtedy mówiła o aborcji, feminizmie i homoseksualizmie

To Ciebie zgwałcił wujek???

Gość Gość

Ale fajna osoba to napisała Wreszcie ktos normalny. Piątka lata 90 górą 

Gość hej

w krolestwie szatana (swiat) wszystko jest klamstwem i oszustwem, zyjemy w czasach  ostatecznych...

jak Pan Nasz Jezus Chrystus powiedzial nie kochajcie niczego ze swiata