Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarenka96

Mój facet patrzy na inne

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam do was prośbę, potrzebuję rady. Jestem od roku z chłopakiem, wszystko by było dobrze, aż do czasu.. pojechaliśmy do galerii, jesteśmy na zakupach, i zauważyłam gdzie mój chłopak patrzy, oczywiście patrzył, na tyłek innej laski, w mojej obecności, a wiedział że to widzę, strasznie źle się poczułam, zawsze jak gdzieś wychodzimy na miasto to on patrzy jak jakaś dziewczyna przejdzie, zawsze patrzy na ich tyłki, i to przy mnie! Ma swoją dziewczynę, a patrzy na inne tyłki dziewczyn.. strasznie mnie rani jego zachowanie.. czuję się gorsza, jakieś rady? Mówi, że tak faceci mają, ale to nie prawda, bo nie każdy taki jest.  Czy wasi mężczyźni też tak robią?

Gość Gość

Po co kolejny temat założyłas? 

Gość Sisia 1

Tez patrz na innych facetów, na ich tyłki, twarze co tam lubisz. Rób tak oczywiście przy nim. On tak sie zachowuje bo jest po prostu durnowaty i brak mu kultury. Widzi, że Ty to źle znosisz i nie obchodzi go to. Moja rada jest prosta. Poszukaj sobie innego faceta, dobrego, miłego gościa bo przy tym to wiele dobrego Cię nie czeka. Wierz mi.