Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forever alone

Jak sobie wyobrażacie 35 letniego prawiczka?

Polecane posty

Gość Samotny

Gdyby prawiczka zaczepiła jakaś dziewczyna i mu zaproponowała sekst to na 100% by się nie zgodził. Za pieniądze też nie skorzysta z usług erotycznych.

Prawiczek szuka prawdziwej miłości i nawet nie chce taki seksu, chce bliskości i chce wiedzieć jak to jest przytulić, potrzymać za rękę i pocałować dziewczynę. Jak już poczułby taką bliskość to wtedy taki zgodzi się na stosunek.

To tyle. Mam 28 lat

Gość Samotny
4 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Raz piszesz o sobie a raz o jakimś teoretycznym prawiczku. Zdecyduj się. 

Racja mój błąd, jakiś senny dziś dzień. Znacznia większość tego co opisałem dotyczy mnie.

Gość gość

No i mamy zlot prawiczków nieudaczników wszelkiej maści 😄

Gość Prawiczek ma lepiej
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No i mamy zlot prawiczków nieudaczników wszelkiej maści 😄

Według mnie prawiczek nie jest nieudacznikiem. Po prostu w ciągu całego życia nie wsadził członka do jednego z 3 otworów kobiety (usta,pochwa, odbyt).

W relacjach damsko męskich mu nie wyszło, ale większość z nich ma:

- hobby

- prace

- zdrowie

-wykształcenie

A wam seksoholiką to też nigdy tak naprawdę nie wyszło w miłości, nigdy nie znaleźliźcie i nogdy nie znajdziecie taj jedynie. Tyle w temacie... Jesteście w takiej samej sytuacji co prawiczek a nawet gorszej bo musicie też o drugiej osobie myśleć, a prawiczek jedynie skupia się na sobie i ma więcej czasu dla siebie i nie ma problemow takoch jak w zwiazkach.

Gość Lori

Większość kobiet Chce poznać takiego faceta 😔 dobry uczynny oczytany inteligentny nie naciska na seks Dla którego liczy się coś więcej który jest wstanie popchnąć druga osobę do góry kiedy już nie ma sił na nic i rozbawić do łez ... dziś już nie ma takich facetów a wygląd i tak kiedyś minie pozdrawiam i życzę szczęścia !!! 

Gość Lori

Jem gów'no

Gość Onsam
4 minuty temu, Gość Lori napisał:

Większość kobiet Chce poznać takiego faceta 😔 dobry uczynny oczytany inteligentny nie naciska na seks Dla którego liczy się coś więcej który jest wstanie popchnąć druga osobę do góry kiedy już nie ma sił na nic i rozbawić do łez ... dziś już nie ma takich facetów a wygląd i tak kiedyś minie pozdrawiam i życzę szczęścia !!! 

fajnie napisałaś

Gość Gosc

Mruk, nierozmowny,niekontaktowy.

Gość Onsam
Przed chwilą, mary mon napisał:

Ubiera spodnie na kant, koszulę i bordową kamizelkę 😉

hahaha

3 minuty temu, Gość Onsam napisał:

hahaha

Uroczy chłopaczek no nie? ;D

Gość Onsam
Przed chwilą, mary mon napisał:

Uroczy chłopaczek no nie? ;D

wiesz,że nawet takie rzeczy można u mnie kupić ale w tym nie chodzę

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

wiesz,że nawet takie rzeczy można u mnie kupić ale w tym nie chodzę

Jesteś właścicielem lumpeksu? 🤔

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś właścicielem lumpeksu? 🤔

nie no czemu lumpeksu

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

nie no czemu lumpeksu

Bo handlujesz jakimiś łachami? 😄

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bo handlujesz jakimiś łachami? 😄

taa spodnie na kant, elegancki bezrękawnik to łachy, prędzej te babskie szmatki z Chin i Bangladesz to łachy

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

taa spodnie na kant, elegancki bezrękawnik to łachy, prędzej te babskie szmatki z Chin i Bangladesz to łachy

Prawiki, ubierajcie się u Onsam'ego! 😄

Gość o tak sobie wyobrazam
5 godzin temu, Gość Forever alone napisał:

Który całe życie jest sam i żadna dziewczyna nawet na niego nie zwróciła uwagi? Chodzi mi nie tylko o wygląd zewnętrzny, ale też o cechy charakteru. Jakie macie wyobrażenie o takich facetach? Sam jestem ciekaw, czy i w jakim stopniu pasuję do Waszego opisu. Może któraś trafi 😜

zakompleksiony mamisynek, nieporadny zyciowo, aspoleczny, boi sie kobiet, niemowa obok kobiet a w necie szczeka jak pies na kobiety i bije piane z pyska z frustracji

spotkanie pewnego siebie mezczyzne, zyciowego, towarzystkiego, ktory nie puszcza sie jak dziffka i chce przezyc milosc z kobieta ktora pokocha jest mitem, w to nie wierze

99,99% facetow puszcza sie z kazda i wszedzie nie uzywajac przy tym mozgu, reszta to nieporadne i strachliwe mamisynki, w porzadnych mezczyzn nie wierze, nie ma, nie istnieja

Gość Gość
1 godzinę temu, mary mon napisał:

Ubiera spodnie na kant, koszulę i bordową kamizelkę 😉

Zapomniałaś o takich krytych sandalach z siatka z boku tak jakby. Mam nadzieję że ogarniasz. I brzuch spod kamizelki wyłazi. 

Gość nierealne marzenia

chcialabym znalezc atrakcyjnego mezczyzne prawiczka, 33-36 letniego, ale nie zahukanego mamisynka tylko fajnego faceta, ktory potrafi kochac, bedzie wierny, ma swoje zycie , spelnia sie jest przystojny i zostanie moim MĘŻEM

Gość Gość

Wspaniale prawiczku napisałeś.😉

Gość Gość
20 minut temu, Gość nierealne marzenia napisał:

chcialabym znalezc atrakcyjnego mezczyzne prawiczka, 33-36 letniego, ale nie zahukanego mamisynka tylko fajnego faceta, ktory potrafi kochac, bedzie wierny, ma swoje zycie , spelnia sie jest przystojny i zostanie moim MĘŻEM

Tacy to tylko na jednorocach jeżdżą...

Gość gość
35 minut temu, Gość o tak sobie wyobrazam napisał:

zakompleksiony mamisynek, nieporadny zyciowo, aspoleczny, boi sie kobiet, niemowa obok kobiet a w necie szczeka jak pies na kobiety i bije piane z pyska z frustracji

spotkanie pewnego siebie mezczyzne, zyciowego, towarzystkiego, ktory nie puszcza sie jak dziffka i chce przezyc milosc z kobieta ktora pokocha jest mitem, w to nie wierze

99,99% facetow puszcza sie z kazda i wszedzie nie uzywajac przy tym mozgu, reszta to nieporadne i strachliwe mamisynki, w porzadnych mezczyzn nie wierze, nie ma, nie istnieja

A wierz sobie w co chcesz. Normalni też istnieją, ale trzymają się od takich nienawistnych wariatek z daleka, bo je wyczuwają na kilometr.

Gość Rovenna
4 godziny temu, Gość anty ...a napisał:

Pewnie jest taki bez powodu... Na pewno nigdy niczego przykrego od 'pięknych i idealnych' kobiet nie usłyszał. 

Okazuje się, że panie same nie są idealne. I chyba szukają okazji, żeby się wyładować. 

Nigdzie nie napisałam, że stan tej rzeczy jest bez powodu. Pytanie było o wyobrażenia,  a nie przyczyny danego stanu. 

Gość Mnichu
6 minut temu, Gość gość napisał:

A wierz sobie w co chcesz. Normalni też istnieją, ale trzymają się od takich nienawistnych wariatek z daleka, bo je wyczuwają na kilometr.

Potwierdzam. Ja takie desperatki mijam na kilometr. Czekam na prawdziwą miłość nie szukam przelotnych romansów.

Gość 1132

panie forever alone to już o masochizm zahacza 💩

Gość Człowiek nikt
12 minut temu, Gość gość napisał:

Od innych kobiet też trzymają się z daleka i przez to są prawiczkami. 

Gość Malinowy krem
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kiepsko. Z fobii jeszcze można wyjść, ale z katotalibostwa nie da się wyleczyć. Lepiej zapomnij o kobietach, żebyś przypadkiem nie zniszczył którejś życia.

Nie musi zapomnieć ale lepiej by szukał w śród "swoich ". Tylko wtedy będzie miało to rację bytu.