Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Juz nie mam sil do zycia ;( moze mnie ktos pocieszy

Polecane posty

Gość Ania

Mieszkam w malej miejscowosci z matka . Mam 30 lat . Nie mam na nic pieniedzy na to zeby sie ubrac na wyjazdy za szukaniem pracy na prawo jazdy na szkolenia na nic ;(. Od zawsze tak bylo. Zeby szukac pracy na to tez trzeba miec pieniadze. Mieszkam z matka ktora w zyciu zaoferowala mi tylko ojca alkoholika i zycie bez pieniedzy. Urobila tam jakas emeryture i to jest malo bo 1500 zl i wszystko jest moja wina. Tak mnie zmuszala do szukania pracy ( sprostowanie chce pracowac  ale ciezko mi bylo znalezc cos dobrego) ze wypchalaby mnie pod latarnie zebym tylko przyniosla do domu jakis grosz ;( To jest chore to moje zycie 😞 a tu jak szukam pracy to wymagania mam miec swoj komputer swoj samochod swoja dzialalnosc moze jeszczw mam sobie sama placic?

Gość mikołaj

Aniu jest niedaleko ktoś, kto ciebie wielokrotnie bardziej kocha, niż jakikolwiek człowiek.

Najświętsza Niepokalania Maria tęskni za tobą, kocha ciebie i chcę ciebie obdarować swoją białą miłością z nieba. Co ranka czeka na kilka twoich czułych słów, a każde twe pozdrowienie zbiera w swoim niepokalanym sercu jak najcenniejsze perły. (Barbara Kloss, Morąg, 1980r. )

Gość Lagertha

Gdzie mieszkasz Aniu i w jakim kierunku masz wykształcenie, finanse, księgowość coś innego? Może mogłabym coś doradzić

Gość gosc

mam 25 lat i podobnie, tzn ciezko mi znalezc cos sensownego i powiazanego z moim wyksztalceniem przez brak prawa jazdy i niesmialosc. Pracuje, ale ta praca mi nie odpowiada.... Nie wiem juz czego chce. Ostatnio nic. Mam depresje.