Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość gość

Poznań-poszukiwany pilnie dobry weterynarz

Polecane posty

Gość Gość gość

Hej ludziska, 

Poszukuje naprawdę dobrego weterynarza dla mojego pupila bulldog francuskiego. 

Aktualnie jeździmy do weterynarza na ulicy jugosławińskiej 13 dr. Dąbrowski Piotr.. 

Co wizytę przyjmuje nas kto inny zawsze jakiś pracownik. Pewnego dnia zauważyliśmy, że nasza bulwa saneczkuje i probuje drapac się koło odbytu(próbuje bo oczywiście, nie dosiega) i udaliśmy się do wete i przy okazji żeby spojrzał co to zrobiła mu się za krosta koło ucha... 

Jak się okazało wtedy przyjmowała nas jakąś młoda Pani... I powiedziała że gruczoły okoloodbytowe... U szczeniaka 6 miesięcy... Co okazało się nie prawda bo nawet dobrze nie popatrzył tam tylko próbowała wciskać, ale ok nieważne... W domu sama popatrzylam tam i okazało się że ma tam strasznie brudno i odparzala mu się skóra od brudu.. 

Wyleczylam go sama z tego.... (gdyby ktoś chciał wiedzieć jak pisać to opowiem) 

I wkoncu do sedna... Kazałam jej spojrzeć na tą biała kroste nic sobie nie wyglądająca jak n jakiegoś tluszsczaka czy coś... Była mała biała niczego sobie... Zaczęła go sciskac wciskać aż w końcu stwierdziła że brodawczak że jak będzie się powiększać to do wycięci, ok i tak się stało to jej interwencji tam zaczęło się strasznie paprzec ropa krew i powiększać... I teraz moje pytanie brzmi którego weterynarza polecacie żeby mu to obejrzał przepisal cos albo podjął się profesjonalnego wycięcia?? 

Trochę się rozpisałam, ale proszę o jakieś konkretne namiery. 

Sprubuje dodać zdjęcie jakie miał to zanim tam poszliśmy a jak wróciliśmy... 

Gość Renata

kiedys marzylo mi sie bycie lekarzem weterynarii ;) ale niestety realia tego zawodu sa ciezkie i mysle, ze trzeba miec powolanie, by go wykonywac. no i dobra pamiec, bo na studiach trzeba przebrnac przez wiele ciezkich przedmiotow! w pracy tez nie ma lekko, bo jednak taki lekarz to musi sie znac na leczeniu zwierzat roznych gatunkow.