Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyciągamSyf

Bardzo brzydkie dziewczyny składają mi lubieżne propozycje

Polecane posty

Gość PrzyciągamSyf

Łażą za mną takie 3 dziewczyny i oferują mi seks. Problem w tym że są wyjątkowo paskudne i pewnie są kolekcjonerkami wielu chorób.

- jedna ma twarz jak koń

- druga jest gruba

- trzecia na pierwszy rzut oka nie wygląda na brzydką, ale ta dziewczyna co tydzień ma nowego partnera seksualnego. Jest wyniszczona przez alkohol. Ubiera się gorzej niż prostytutka, ma całkowicie żółte zęby i pewnie jest kolekcjonerką wszystkich chorób wenerycznych. 

Jak je przegonić? Odmowa nic nie daje. Boję się wieczorami chodzić po mieście bo mogą mnie dopaść.

Gość Gość

Bzyknij każda i zrób to źle to się odczepia.

Gość Gość

Każdą obsyp workiem piasku. Powiedz, że ziarnka wcześniej policzyłeś i jak będzie zgodność to dostaną seks.

Spokojnie udaj się na wieczorny spacer i co tam jeszcze chcesz. ;)

Gość Gosc gosc gosc

Brednie 

Gość Gość

Przynajmniej coś zabawnego.

Gość ....

bekaj przy nich jak wieprz i drap specjalnie palcem w dupie. Dłub w nosie i z zębach, podłubiesz potem bardzo głośno beknij !!! Żuj coś i bardzo obleśnie mlaskaj. Bekaj na nie zapachem czosnku z cebulą. Pierdź przy nich. Poskarż się że załapałeś gdzieś chorobe weneryczną a nie chce Ci się leczyć. Powiedz że nie masz zamiaru wydawac nigdy kasy na kobiete bo wydasz wyłącznie na siebie bo srasz na nie. Może pomoże.