Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosziro

Siema, kurde byłem dzisiaj na tych badaniach w żyrardowie xD Jprdl ale ten żyrardów to dalej taki sam syf jak 10 lat temu xD chyba jedyna miejscowość która się nie rozwija jakoś xD Wgl smutny jestem bo nie udało się zrobić badań, jedynie zostałem zapisany

Polecane posty

na badania w przyszłym tygodniu, które są rozłożone na cały tydzień, więc w przyszłym tygodniu będę musial codziennie rano jeździć do tej brudnej dziury xD lol help pls xD

Gość z miasta Katowice

Jak zawsze wiatr w oczy chudemu mitomańskiemu szczurowi z kowbojek 😩 

Jest tu ktos z żyrardowa? ale wam wspolczuje jaki ten zyrardow jest paskudny dlaczego jeszcze nikt tego nie zrownal z ziemia? xD

Przed chwilą, Tosziro napisał:

Jest tu ktos z żyrardowa? ale wam wspolczuje jaki ten zyrardow jest paskudny dlaczego jeszcze nikt tego nie zrownal z ziemia? xD

MI SIĘ PODOBA TO MIASTO

1 minutę temu, mаn on the moon napisał:

MI SIĘ PODOBA TO MIASTO

also je(bać żyrardów bo to widzewiaki pie(rdolone żydy xD TYLKO LEGIA, LEGIA WARSZAWA XD

Gość SYSIA RKS
11 minut temu, Tosziro napisał:

also je(bać żyrardów bo to widzewiaki pie(rdolone żydy xD TYLKO LEGIA, LEGIA WARSZAWA XD

MŁAHAHAHA LEGŁA! WCZORAJ POKAZALIŚMY WAM GDZIE WASZE MIEJSCE XDDD

I JESZCZE RAZ! GDZIE TWOJE BERŁO,  BERŁO I KORONA, GDZIE TWOJE MISTRZOSTWO, LEGIO PIERRRDOLONA?! XD

8 minut temu, Gość SYSIA RKS napisał:

MŁAHAHAHA LEGŁA! WCZORAJ POKAZALIŚMY WAM GDZIE WASZE MIEJSCE XDDD

I JESZCZE RAZ! GDZIE TWOJE BERŁO,  BERŁO I KORONA, GDZIE TWOJE MISTRZOSTWO, LEGIO PIERRRDOLONA?! XD

po prostu Legia czasami musi tak przepie(rdolić mecz z jakimiś amatorami jak raków albo ci z luksemburga xDto wiesz oni to celowo robią zeby przypomnieć całej Polsce że grają w tej samej lidze co taki cwe(l lech poznan albo skisla krakow i Legia probuje sie dostowac do poziomu polskiej pilki xD