Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AAA JA JUŻ NIE WYTRZYMAM BEZ MIŁOŚCI PO PROSTU NIE WYTRZYMAM CHCE ZDECHNĄĆ

Polecane posty

Gość gość

bez miłości jestem nikim i niczym, życie bez miłości jest bez sensu. Nigdy nie czułem miłości rodziców, nigdy nie miałem dziewczyny, marzę o żonie i miłości, marzę choćby o miłości Boga, ale nawet na nią nie mogę zasłużyć. Jestem jakiś przeklęty, chce w końcu zdechnąć a nawet śmierć nie chce przyjść

Gość Pan Jezu

ZDYCHAJ SMAKOSZ GEGE

14 minut temu, Gość gość napisał:

bez miłości jestem nikim i niczym, życie bez miłości jest bez sensu. Nigdy nie czułem miłości rodziców, nigdy nie miałem dziewczyny, marzę o żonie i miłości, marzę choćby o miłości Boga, ale nawet na nią nie mogę zasłużyć. Jestem jakiś przeklęty, chce w końcu zdechnąć a nawet śmierć nie chce przyjść

SMAKOSZ A CO Z TWOJĄ WYMYŚLONĄ DZIEWCZYNĄ ANIĄ? ONA CIĘ NIE KOCHA?

Gość Gość

Najpierw mnie stworzono potrzebującego miłości, mam to zaszczepione od stworzenia, a potem na tą miłości mi nigdy nie pozwolą, toż to czysty sadyzm! a poza tym ja się na ten świat nie prosiłem, nic nie miałem do gadania i nadal nie mam i nigdy pewnie nie będę miał

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Najpierw mnie stworzono potrzebującego miłości, mam to zaszczepione od stworzenia, a potem na tą miłości mi nigdy nie pozwolą, toż to czysty sadyzm! a poza tym ja się na ten świat nie prosiłem, nic nie miałem do gadania i nadal nie mam i nigdy pewnie nie będę miał

TY SAM SOBIE NIE POZWALASZ NA MIŁOŚĆ 

2 minuty temu, Piwosz 22lata napisał:

To temat toszira kaleko

NAPEWNO NIE KALEKO TOSZIRO BY NIE PISAŁ O MIŁOŚCI  BOGA BO TEN CWEL JEST NIEWIERZĄCY

NA 100% TEMAT GRUBASA PIOTRUSIA Z CHOJNIC

Gość Gość
2 minuty temu, mаn on the moon napisał:

To jak wg ciebie pozwala się sobie na miłość? Nauczaj mistrzu!

Gość Gość
10 minut temu, mаn on the moon napisał:

To jak wg ciebie pozwala się sobie na miłość? Nauczaj mistrzu! Czekam!

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To jak wg ciebie pozwala się sobie na miłość? Nauczaj mistrzu! Czekam!

NORMALNIE NAJPIERW MUSISZ POKOCHAĆ SAM SIEBIE A WTEDY INNI TEŻ CIĘ POKOCHAJĄ 

ALE TY SIE NIE KOCHASZ PROSIAKU

7 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Smakosz, jak tak ci zależy to znajdziesz sobie dziewczyne, w końcu oszka cie akceptowała jako partnera. Nie musisz pracować bo już masz luksusowe mieszkanie u szwagra, samochód i franki szwajcarskie w sejfie do tego dobrze gotujesz. Ja sie dziwie ze nadal jesteś prawiczek.

PEWNIE JUŻ SIE TO KOŃCZY BO GRUBAS OSTATNIO SZUKAŁ MIESZKANIA NA WYNAJEM W CHOJNICACH

SZWAGIER GO WYPIERRDALA Z DOMU

6 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Smakosz niedawno pisał ze szwagier kupuje mu nową kawalerkę w Chojnicach to po co ma iść na wynajem i przepłacać?

WIEM ŻE TAK PISAŁ ALE TO JUŻ NIEAKTUALNE BO OSTATNIO PISAŁ ŻE IDZIE DO PRACY I WYNAJMIE

MOŻE SZWAGIER SIE WKURRWIŁ NA PASOŻYTA 

Gość Gość

Zwal sobie z krzyza to ci przejdzie ochota

Gość Gość
33 minuty temu, mаn on the moon napisał:

NORMALNIE NAJPIERW MUSISZ POKOCHAĆ SAM SIEBIE A WTEDY INNI TEŻ CIĘ POKOCHAJĄ 

ALE TY SIE NIE KOCHASZ PROSIAKU

Ciele będzie woła pouczać 😄 przecież ty sam jesteś sierotą bez szans na miłość i dziewczynę a ty będziesz komuś rady dawał? Hahaha

Gość gisc

Jak siebie pokochać? Nauczaj mistrzu!

Gość gisc

@martyna 33 Martyna pomódl się za mnie o dar miłości, Ty masz większe względy u Pana Boga, On już nie jedną piękną łaskę Ci wywdzieczyl, masz u Niego chody, proszę wstaw się za mną. Z góry Ci dziękuję Martyna, Bóg z Tobą.

Gość gosc

Smakosz jesteś?. Ustosunkuj sie do tego tematu ze swojego nicku.

13 minut temu, Gość gisc napisał:

@martyna 33 Martyna pomódl się za mnie o dar miłości, Ty masz większe względy u Pana Boga, On już nie jedną piękną łaskę Ci wywdzieczyl, masz u Niego chody, proszę wstaw się za mną. Z góry Ci dziękuję Martyna, Bóg z Tobą.

NIECH CI LEPIEJ DA CIIPKI 

TAK MA CHODY U PANA BOGA CHYBA DAJE MU PIZZDY CO NOC

17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ciele będzie woła pouczać 😄 przecież ty sam jesteś sierotą bez szans na miłość i dziewczynę a ty będziesz komuś rady dawał? Hahaha

JA DZIEWCZYNE MIAŁEM W PRZECIWIENŚTWIE DO CIEBIE JA JĄ KOCHAŁEM A ONA MNIE 

32 minuty temu, Piwosz 22lata napisał:

Nie wiem, może i tak jest, w Chojnicach mieszana są tanie to może pijak/smakosz sobie poradzi. Tylko obiadki skromniejsze trochę będą

JAK ON MA 700 ZŁ  RENTY TO MU ZOSTANIE ZE 100 ZŁ MIESIECZNIE NA JEDZENIE PO OPŁACENIU MIESZKANIA

Gość gość

Jak tam wasz kolega 92. Zdał sesję, czy go profesura oblała bez litości na egzaminach

Gość gosc
24 minuty temu, smakоsz91 napisał:

jestem  tak to mój temat

Podszyw ...a przemka

https://f.kafeteria.pl/profile/193995118-smak%D0%BEsz91/

Gość gosc

przem tobie to sie nigdy nie znudzi podszywanie pod innych co? teraz sie na smakosza uwziął .....

Gość GOŚĆ

1 godzinę temu, Gość gisc napisał:

Jak siebie pokochać? Nauczaj mistrzu!

mistrzu no nauczaj! czekam!

Gość gosc

Przemek a ty kochasz samego siebie? 😎 bo ja ci mogę podać kilka faktów i argumentów ukazujących że w ogóle siebie nie kochasz i nie szanujesz, więc sie nie wymądrzaj o kochaniu samego siebie

Gość Gość

@martyna 33 jak ubłagać Pana Boga o miłośc? Nie pragnę niczego innego jak tylko miłości, żadnych rzeczy materialnych, wladzyy, kariery sławy, tylko miłości..

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

@martyna 33 jak ubłagać Pana Boga o miłośc? Nie pragnę niczego innego jak tylko miłości, żadnych rzeczy materialnych, wladzyy, kariery sławy, tylko miłości..

Idź do diabła z tym

Gość max kut
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Przemek a ty kochasz samego siebie? 😎 bo ja ci mogę podać kilka faktów i argumentów ukazujących że w ogóle siebie nie kochasz i nie szanujesz, więc sie nie wymądrzaj o kochaniu samego siebie

KOCHAM

Gość gosc
18 minut temu, martyna 33 napisał:

Przede wszystkim musisz uświadomić sobie, kim jest Bóg. Stwórca jest naszym Bogiem, dlatego powinniśmy Go wywyższać. Ale On nic nie musi dla nas robić. Bóg jest naszym Stwórcą i jesteśmy częścią Jego stworzenia. Bóg jest święty, a to z kolei oznacza, że oddzielony jest od wszelkiego skalania moralności. I przede wszystkim jest wrogiem grzechu. Dlatego to my mamy dostosować się do Niego, a nie odwrotnie. Czasami ludzie nieświadomie uczynili z Boga  bałwana. Bo oddają Mu cześć, ale nie zważając na to, że On jest żywy. A Pan rozumie nas i reaguje na nasze modlitwy. Dlatego musimy być otwarci na słuchanie i uczenie się. I być otwartym na to, co Pan Bóg do nas mówi. Często Bóg nie odpowiada na nasze modlitwy z powodu naszych grzechów. A to może być nawet złe myśli o drugim człowieku, czy głupie plotkowanie. Jednak dobrze wiem, że gorliwa modlitwa ma moc. 

no to gdzie ta jego miłość i dobroć jeśli on CHOCIAŻ na miłość nie chce pozwolić? ja rozumiem gdybym błagał go o wypasiony dom i super fure i kupe kasy albo o kariere sławe czy władze, o próżne doczesne materialne sprawy, ale że nawet miłości nie da się wybłagać, że nawet na to nie mogę zasłużyć? tylko same cierpienia ból fizyczny i psychiczny, porażki, ciągle pod góre itd ? no to jest dramat :( W taki sposób Pan Bóg może każdego "wykończyć", doprowadzić na skraj wytrzymałości i do utraty wiary, nawet najświętsze osoby. Ktoś może kilkadziesiąt lat trwać przy Bogu mimo trudności, wiatru w oczy, ciągłych porażek itp gdy nic nigdy go dobrego nie spotkało, ale i nawet taki ktoś w końcu straci siły i cierpliwość i zwątpi, ale widać Panu Bogu na takiej osobie nie zależy... lepiej uganiać się za pijakami, mordercami i inną patologią która ma go w 4 literach. To tak jak z kobietami, jak trafi na dobrego kochającego faceta, to dla niej to zwykły frajer, woli latać za jakimś cwaniaczkiem badboyem, fifa rafą, co to nawet w morde kobiecie da, ale przynajmniej są emocje przy takim i coś się dzieje, spokojny kochający i szanujący ją facet to tylko nudziarz i frajer. No ale dziwota że kobiety tak robią, w końcu stworzone na podobieństwo Boga, a On robi tak samo :(

Gość gość

miłość jest tylko dla s...ysynów grzeszników a ci normalni sprawiedliwi mają tylko i wyłącznie cierpieć

miłość na tym świecie = cierpienie i piekło wieczne po śmierci

cierpienie na tym świecie = miłość i szczęście wieczne po śmierci

więc ciesz się że jesteś tyrany przez Boga te kilkadziesiąt ziemskich lat bo przynajmniej w zaświatach bedziesz miał dobrze, a ci co tu się bawią i są szcześliwi będą sie smażyć

dobry chrześcijanin to cierpiący chrześcijanin, czym bardziej cierpisz tym Bóg cię bardziej cieszy i jest z ciebie zadowolony

Módl się jak najwięcej modlitwą "Ojcze nasz" tam są słowa "i nie wódź nas na pokuszenie" może się troche zlituje i przestanie aż tak bardzo cię doświadczać, gnoić i wodzić na pokuszenie, może troche mniej będziesz cierpiał, ale na szczęście i miłość to nie licz, no chyba że chcesz iść do piekła

15 minut temu, Gość gosc napisał:

no to gdzie ta jego miłość i dobroć jeśli on CHOCIAŻ na miłość nie chce pozwolić? ja rozumiem gdybym błagał go o wypasiony dom i super fure i kupe kasy albo o kariere sławe czy władze, o próżne doczesne materialne sprawy, ale że nawet miłości nie da się wybłagać, że nawet na to nie mogę zasłużyć? tylko same cierpienia ból fizyczny i psychiczny, porażki, ciągle pod góre itd ? no to jest dramat 😞 W taki sposób Pan Bóg może każdego "wykończyć", doprowadzić na skraj wytrzymałości i do utraty wiary, nawet najświętsze osoby. Ktoś może kilkadziesiąt lat trwać przy Bogu mimo trudności, wiatru w oczy, ciągłych porażek itp gdy nic nigdy go dobrego nie spotkało, ale i nawet taki ktoś w końcu straci siły i cierpliwość i zwątpi, ale widać Panu Bogu na takiej osobie nie zależy... lepiej uganiać się za pijakami, mordercami i inną patologią która ma go w 4 literach. To tak jak z kobietami, jak trafi na dobrego kochającego faceta, to dla niej to zwykły frajer, woli latać za jakimś cwaniaczkiem badboyem, fifa rafą, co to nawet w morde kobiecie da, ale przynajmniej są emocje przy takim i coś się dzieje, spokojny kochający i szanujący ją facet to tylko nudziarz i frajer. No ale dziwota że kobiety tak robią, w końcu stworzone na podobieństwo Boga, a On robi tak samo 😞

A DZIWISZ SIE ŻE KOBIETA WOLI BAD BOYA

CO TY BYŚ JEJ DAŁ? NIC