Gość gość Napisano Marzec 26, 2019 Dalej siedzą tu spizgani i przeklinają po niderlandzku. Weźcie zróbcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spizgany Holender Napisano Marzec 28, 2019 problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111 Napisano Marzec 28, 2019 u mnie sąsiedzi Ukraincy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111 Napisano Marzec 28, 2019 zatrudnieni ukraincy polacy wyrzuceni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spizgany Holender 11 Napisano Wrzesień 14, 2019 Oj tam, raz się spizgałem i pisałem tu głupoty, a Wy do tej pory mi wypominacie? Nie jesteście dobrymi kolegami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .gość Napisano Wrzesień 14, 2019 jak badania ci w pracy zrobi zostaniesz wyrzucony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .gość Napisano Wrzesień 14, 2019 bo ćpiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 14, 2019 w ciele wszystko zostaje i wystarczy tylko badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godverdomme 23 Napisano Marzec 8, 2022 Odkąd Kafe nie pozwala pisać z gościa, to już tu nie przychodzą, a szkoda, bo śmiesznie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach