Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣ciu

10 minut sponsorowanego spokoju

Polecane posty

Go艣膰 Goccc

Prawda jest taka ze gdyby nie ta 3 ciaza to nic by nie miala do pokazania. Smutna prawda.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Dzieci maj膮 tat臋. Nie pwinno brakowa膰 na jedzenie.Mo偶e brakuje? Mo偶na przecie偶 tanio a du偶o nagotowa膰 dzieciom. Mo偶na kupi膰 innej ta艅szej ryby od 艂ososia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A przepraszam to by艂 tu艅czyk. I zeczywiscie zabrak艂o ryby. Kilka ma艂ych skrawk贸w ryby usmazonych na obiad w 10 minut. Dzieci tylko mi臋sko zjad艂y, pesto z makaronem zostawi艂y dla mamy. I dobrze zrobi艂y. Niech stara zielone zjada.聽

Udost臋pnij ten post

11 godzin temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

A sk膮d ty mo偶esz wiedzie膰, czy bierze jakiekolwiek pieni膮dze ? To, 偶e jej przys艂uguje to nie znaczy, 偶e bierze. Sama mam dw贸jk臋 dzieci, ale nie mog艂abym spojrze膰 w lustro bior膮c 500 +. Sta膰 mnie na ich utrzymanie, nie potrzebuje jakiej艣 艣miesznej zapomogi od pa艅stwa, a w艂a艣ciwie partii kt贸r膮 gardz臋.

A moi znajomi bior膮 i przelewaj膮 te pieni膮dze na Hospicjum dla dzieci:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Za du偶o reklam jak dla mnie. Nie da si臋 ogl膮da膰 tego.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaaasia
9 godzin temu, Go艣膰 gos膰 napisa艂:

Za du偶o krytyki, za du偶o ludzi widzi te dzikie dzieci, a sponsorom mo偶e si臋 to nie spodoba膰 wi臋c wy艂膮czy艂a. Jak by艂a z dzie膰mi na nartach, to te dzieci mia艂y tragicznie brudne kurtki przy r臋kawach, a dopiero przyjechali.....

BRUDNE REKAWY? to straszne, wzywam mops

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

brudne rekawy, ale sie czepiacie. Widzki, przeciez to Wy ja ogladacie, przezywacie wiec pasujace do kolejnego pustaka krecacego vlogi. Ogladaj, komentuj pod vlogiem albo nie ogladaj. Tych pustych vlogerek przybywa. Szkoda robic im DARMOWA reklame.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa

Nie przesadzajcie ,偶e te dzieci g艂odne chodz膮. Wed艂ug mnie one rewelacyjnie jedz膮 i chcia艂abym ,by moje c贸rki te偶 tak wszystko zjada艂y jak Basia i Jadzia.

Co do reklam to te reklamy u Justyny nie s膮 najgorsze. Z reszta, w kt贸rych filmach na yt teraz nie ma reklam?聽聽

Nie to ,偶e jestem jak膮艣 wielk膮 obro艅czyni膮 (Bo zaraz takie zarzuty zaczn膮 tutaj pada膰). Te偶 s膮 rzeczy, kt贸re mi si臋 nie podobaj膮- np. to 偶e dzieci jedz膮 na golasa , 偶e tak du偶o w艂a艣nie na golasa biegaj膮, niby przy takim parciu na ochron臋 dzieci przed pedofilami. Spos贸b ubierania to w og贸le nie m贸j styl ( mam te偶 dwie c贸rki ), no i te w艂osy faktycznie,jakby nieuczesane.

Ale powiem szczerze,偶e przyjemniej mi si臋 j膮 ogl膮da聽 gdzie jest tak normalnie, jest ba艂agan w pokoju,bo dzieci si臋 bawi膮, rysuj膮, biegaj膮. Ni偶 gdzie wszystko jest wyre偶yserowane, wsz臋dzie wylizane, czy艣ciutko...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Jezeli chodzi o brak komentarzy to ona tlumaczyla,ze to jutub tymczasowo zablokowal mozliwosc komentowania zeby chronic dzieci przed potencjalnymi zagrozeniami. Bo w koncu pokazuja dzieci i kazdy kanal ktory pokazuje dzieci ma zablokowane dodawanie komentrzy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yfgliok
13 godzin temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

A sk膮d ty mo偶esz wiedzie膰, czy bierze jakiekolwiek pieni膮dze ? To, 偶e jej przys艂uguje to nie znaczy, 偶e bierze. Sama mam dw贸jk臋 dzieci, ale nie mog艂abym spojrze膰 w lustro bior膮c 500 +. Sta膰 mnie na ich utrzymanie, nie potrzebuje jakiej艣 艣miesznej zapomogi od pa艅stwa, a w艂a艣ciwie partii kt贸r膮 gardz臋.

Tak btw - to nie jest zapomoga ani prezent od partii, tylko kasa z pieni臋dzy podatnik贸w. Mi nie przys艂uguje 500+, bo nie jestem a偶 tak rozp艂odowa, mam tylko jedno dziecko, jednak mi nie s膮 te pieni膮dze potrzebne, tak jak i Tobie, jednak mo偶e warto pobiera膰 t臋 kas臋 i wp艂aca膰 na dowolny cel charytatywny? Ja bym tak robi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naturaruratralalala

Lubi臋 j膮. Jest sympatyczna.

Reklam zdecydowanie za du偶o. To znaczy inaczej - stosunek tre艣ci wynikaj膮cych ze wsp贸艂prac do tre艣ci niesponsorowanych mocno zachwiany. Gdyby kr臋ci艂a jakies zwyk艂e filmy, bez product placement, to by si臋 ten kana艂 jako艣 broni艂.

Uroda dzieci nie podlega dyskusji. Ale np. fryzury ju偶 mo偶na oceni膰, i聽moim zdaniem to ci膮g艂e obcinanie grzywek pod nocnik jest z艂e, 藕le te dziewczyny wygl膮daj膮. Zgodz臋 si臋 tez z tym, 偶e za du偶o krzyku w tych filmach, dzieci ha艂asuj膮, ba艂agani膮, ale mnie ogl膮danie tego troch臋 m臋czy. Czy 藕le ubrane - normalnie, raz lepiej dopasowane, raz gorzej, jak to w 偶yciu.

G艂odzone te dzieci nie s膮, bo gdyby tak by艂o, to ci膮gle by chorowa艂y. Mi podoba si臋 jej styl聽ubierania si臋, fajnie wygl膮da w sp贸dnicach i w tych oversizowych bluzkach.聽

To ile ma w portfelu, to jej sprawa, ale to czy bierze zapomogi z tytu艂u "samotnego" macierzy艅stwa to ju偶 inna sprawa, bo jak wiemy, samotn膮 matk膮 nie jest, wszak jest jaki艣 "stary".聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
2 godziny temu, Go艣膰 naturaruratralalala napisa艂:

Lubi臋 j膮. Jest sympatyczna.

Reklam zdecydowanie za du偶o. To znaczy inaczej - stosunek tre艣ci wynikaj膮cych ze wsp贸艂prac do tre艣ci niesponsorowanych mocno zachwiany. Gdyby kr臋ci艂a jakies zwyk艂e filmy, bez product placement, to by si臋 ten kana艂 jako艣 broni艂.

Uroda dzieci nie podlega dyskusji. Ale np. fryzury ju偶 mo偶na oceni膰, i聽moim zdaniem to ci膮g艂e obcinanie grzywek pod nocnik jest z艂e, 藕le te dziewczyny wygl膮daj膮. Zgodz臋 si臋 tez z tym, 偶e za du偶o krzyku w tych filmach, dzieci ha艂asuj膮, ba艂agani膮, ale mnie ogl膮danie tego troch臋 m臋czy. Czy 藕le ubrane - normalnie, raz lepiej dopasowane, raz gorzej, jak to w 偶yciu.

G艂odzone te dzieci nie s膮, bo gdyby tak by艂o, to ci膮gle by chorowa艂y. Mi podoba si臋 jej styl聽ubierania si臋, fajnie wygl膮da w sp贸dnicach i w tych oversizowych bluzkach.聽

To ile ma w portfelu, to jej sprawa, ale to czy bierze zapomogi z tytu艂u "samotnego" macierzy艅stwa to ju偶 inna sprawa, bo jak wiemy, samotn膮 matk膮 nie jest, wszak jest jaki艣 "stary".聽

Naprawd臋 chcia艂aby艣 by starsza silniejsza c贸rka zabra艂a tyle ryby, 偶e dla m艂odszej zostan膮 jakie艣 skrawki聽 a dla mamy i brata ju偶 nic?Takie super to danie by艂o? Troch臋 s艂onecznika, bazylii, 艣ladowe porcje ryby i kluchy. To raczej danie dla samotnej, zapracowany singiel a nie dla dzieci. A gdzie jak膮艣 sur贸wka?.聽 Tak ci臋偶ko obra膰 i zetrze膰 cho膰by marchewk臋? R yba to nie by艂 to jednostkowy wypad. Pami臋tam gumiaste kalmary o kt贸re dziewczyny si臋 ma艂o nie pobi艂, leniwe, kt贸rych te偶 zabrak艂o, "ros贸艂" gotowany bez mi臋sa i聽 owsiank臋 wygl膮daj膮ca jak 偶ygi z kt贸rej Basia wyjad膮 jedynie truskawki.聽 Nie znam tych dzieci na 偶ywo, ale nawet z tego co Justyna m贸wi to jej dzieci s膮 w艂a艣nie ci膮gle ci膮gle zaglucone, kaszl膮ce. I wed艂ug mnie jedz膮 fatalnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Tam gdzie s膮 dzieci, tam cz臋sto jest ba艂agan, z t膮 r贸偶nic膮, 偶e u Justyny dzieci bawi膮 si臋 wsz臋dzie i wsz臋dzie walaj膮 si臋 zabawki i ubrania dzieci, do tego nie s膮 nauczone 偶e po jedzeniu myje si臋 r臋ce, a nie wyciera resztki ryby w bluzk臋, w艂osy matki, czy st贸艂 lub kanap臋, jak to bywa艂o wcze艣niej. Pod 艣wiat艂o wida膰, 偶e kanapa jest brudna i poplamiona. Ja te偶 mam c贸rki, ale one nie zachowuj膮 si臋 jak zwierz臋ta ze schroniska na widok jedzenia, nie wydzielam kawa艂eczk贸w ryby, bo na obiad usma偶one jest tyle ryby, kotlet贸w, plack贸w itd., 偶e ka偶dy mo偶e sobie do艂o偶y膰, naje艣膰 si臋 do syta. Nie ma u mnie drylu, raczej wychowanie bezstresowe, ale jemy w kuchni przy stole, dzieci bawi膮 si臋 u siebie, a je偶eli w du偶ym pokoju, to pozniej to sprz膮taj膮. Og贸lnie te dzieci wygl膮daj膮 na brudne i g艂odne, no niestety ja tak odbieram te istotki ogl膮daj膮c vlogi. Pomijam, 偶e biegaj膮 go艂e, po meblach, to nie s艂uchaj膮 matki, ma艂o m贸wi膮 a du偶o wrzeszcz膮. A co do kurtek na narty. Je偶eli dzieci jad膮 w innych i te na narty wyjmuje si臋 z baga偶u, to dziwne, 偶e nie zosta艂o to wcze艣niej wyprane, po innych wycieczkach, tylko brudne wyci膮ga si臋 ju偶 z torby. Og贸lnie uwa偶am, 偶e trzeba mierzy膰 si艂y na zamiary, bo mimo, 偶e Justyna ca艂y dzie艅 biega, odwozi, przywozi dzieci, to ta relacja matka-dzieci jest dziwna. Matka mieszka u swoich kilkuletnich聽 c贸rek, kt贸re wcale jej nie s艂uchaj膮 i ma艂o z ni膮 rozmawiaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawar
27 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Naprawd臋 chcia艂aby艣 by starsza silniejsza c贸rka zabra艂a tyle ryby, 偶e dla m艂odszej zostan膮 jakie艣 skrawki聽 a dla mamy i brata ju偶 nic?Takie super to danie by艂o? Troch臋 s艂onecznika, bazylii, 艣ladowe porcje ryby i kluchy. To raczej danie dla samotnej, zapracowany singiel a nie dla dzieci. A gdzie jak膮艣 sur贸wka?.聽 Tak ci臋偶ko obra膰 i zetrze膰 cho膰by marchewk臋? R yba to nie by艂 to jednostkowy wypad. Pami臋tam gumiaste kalmary o kt贸re dziewczyny si臋 ma艂o nie pobi艂, leniwe, kt贸rych te偶 zabrak艂o, "ros贸艂" gotowany bez mi臋sa i聽 owsiank臋 wygl膮daj膮ca jak 偶ygi z kt贸rej Basia wyjad膮 jedynie truskawki.聽 Nie znam tych dzieci na 偶ywo, ale nawet z tego co Justyna m贸wi to jej dzieci s膮 w艂a艣nie ci膮gle ci膮gle zaglucone, kaszl膮ce. I wed艂ug mnie jedz膮 fatalnie.聽

Co do wykarmienia tr贸jki dzieci wyra偶a艂abym sie ostro偶nie, bo to proste nie jest. I nie mam na my艣li finezyjno艣ci potraw, a przygotowanie tego, co ca艂ej tr贸jce b臋dzie pasowa膰. Qrcze, musze rzuci膰 okiem jeszcze raz na te filmiki, w kt贸rych te dzieciaki zabieraj膮 sobie jedzenie, bo jako艣 nie zwr贸ci艂am na to uwagi, ale to raczej dlatego, 偶e te cz臋艣ci聽z dzieciakami s膮 g艂o艣ne i przewijam.聽

Zaglucony to jest ci膮gle ten najm艂odszy, ale on tak chyba ma od urodzenia. Te dziewczyny ci膮gle w przedszkolu i szkole wi臋c jako艣 strasznie nie choruj膮.

Wychodz臋 z za艂o偶enia 偶e lepiej zrobi膰 proste danie typu makaron z pesto, ni偶 mi臋siwo panierowane w bu艂ce i sma偶one na g艂臋bokim oleju. Fakt, sur贸wki mog艂aby jakie艣 robi膰. Cz臋sto robi pizz臋, cz臋sto j膮 zamawia. Ale krzywda to si臋 tym dzieciom nie dzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 zawar napisa艂:

Co do wykarmienia tr贸jki dzieci wyra偶a艂abym sie ostro偶nie, bo to proste nie jest. I nie mam na my艣li finezyjno艣ci potraw, a przygotowanie tego, co ca艂ej tr贸jce b臋dzie pasowa膰. Qrcze, musze rzuci膰 okiem jeszcze raz na te filmiki, w kt贸rych te dzieciaki zabieraj膮 sobie jedzenie, bo jako艣 nie zwr贸ci艂am na to uwagi, ale to raczej dlatego, 偶e te cz臋艣ci聽z dzieciakami s膮 g艂o艣ne i przewijam.聽

Zaglucony to jest ci膮gle ten najm艂odszy, ale on tak chyba ma od urodzenia. Te dziewczyny ci膮gle w przedszkolu i szkole wi臋c jako艣 strasznie nie choruj膮.

Wychodz臋 z za艂o偶enia 偶e lepiej zrobi膰 proste danie typu makaron z pesto, ni偶 mi臋siwo panierowane w bu艂ce i sma偶one na g艂臋bokim oleju. Fakt, sur贸wki mog艂aby jakie艣 robi膰. Cz臋sto robi pizz臋, cz臋sto j膮 zamawia. Ale krzywda to si臋 tym dzieciom nie dzieje.

Nikt nie napisa艂 o krzywdzie, jedynie o tym, 偶e zachowuj膮 si臋 niew艂a艣ciwie i s膮 niewychowane a wyszczekane. Oboj臋tnie co, kluchy, pierogi, kotlety- powinno by膰 tyle, 偶eby ka偶dy najad艂 si臋 do syta. Dzieci s膮 bardzo aktywne, wiecznie w ruchu, wydatkuj膮 du偶o enerii, wi臋c musz膮 je艣膰. Do syta, bo oty艂o艣膰 im nie grozi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
9 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Tam gdzie s膮 dzieci, tam cz臋sto jest ba艂agan, z t膮 r贸偶nic膮, 偶e u Justyny dzieci bawi膮 si臋 wsz臋dzie i wsz臋dzie walaj膮 si臋 zabawki i ubrania dzieci, do tego nie s膮 nauczone 偶e po jedzeniu myje si臋 r臋ce, a nie wyciera resztki ryby w bluzk臋, w艂osy matki, czy st贸艂 lub kanap臋, jak to bywa艂o wcze艣niej. Pod 艣wiat艂o wida膰, 偶e kanapa jest brudna i poplamiona. Ja te偶 mam c贸rki, ale one nie zachowuj膮 si臋 jak zwierz臋ta ze schroniska na widok jedzenia, nie wydzielam kawa艂eczk贸w ryby, bo na obiad usma偶one jest tyle ryby, kotlet贸w, plack贸w itd., 偶e ka偶dy mo偶e sobie do艂o偶y膰, naje艣膰 si臋 do syta. Nie ma u mnie drylu, raczej wychowanie bezstresowe, ale jemy w kuchni przy stole, dzieci bawi膮 si臋 u siebie, a je偶eli w du偶ym pokoju, to pozniej to sprz膮taj膮. Og贸lnie te dzieci wygl膮daj膮 na brudne i g艂odne, no niestety ja tak odbieram te istotki ogl膮daj膮c vlogi. Pomijam, 偶e biegaj膮 go艂e, po meblach, to nie s艂uchaj膮 matki, ma艂o m贸wi膮 a du偶o wrzeszcz膮. A co do kurtek na narty. Je偶eli dzieci jad膮 w innych i te na narty wyjmuje si臋 z baga偶u, to dziwne, 偶e nie zosta艂o to wcze艣niej wyprane, po innych wycieczkach, tylko brudne wyci膮ga si臋 ju偶 z torby. Og贸lnie uwa偶am, 偶e trzeba mierzy膰 si艂y na zamiary, bo mimo, 偶e Justyna ca艂y dzie艅 biega, odwozi, przywozi dzieci, to ta relacja matka-dzieci jest dziwna. Matka mieszka u swoich kilkuletnich聽 c贸rek, kt贸re wcale jej nie s艂uchaj膮 i ma艂o z ni膮 rozmawiaj膮.

Ba艂agan "podzieciowy"聽 nie oznacza syfu I warlajacych si臋 wsz臋dzie ubra艅. Je艣li chodzi o r臋ce to dzieci je umyj膮 na wizji jak kto艣 myd艂o zasponsuje. 馃槈 Ja nie kupuje tej pani. Niby 膮, 臋 kawki, zaj臋cie rozwij膮ce a zachowanie jak u patologii.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie dziewczyny. Mo偶e te dzieci i inne te偶 nie chc膮 je艣膰 to co matka ugotuje. Mo偶e one by chcia艂y zje艣膰 kurczaka czy inne mi臋so. Taka prawda 偶e nie maj膮 wyj艣cia i musz膮 je艣膰 to co matka ugotuje. Te偶 ci臋偶ko je艣膰 ci膮gle wege. To s膮 dzieci. Mog艂a by im da膰 wyb贸r. Wida膰 偶e dzieci lubi膮 mi臋so.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa

"10 minut reklam" i nic wi臋cej聽馃槤

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1111

te dzieci sa wyjatkowo irytujace, nie da sie ogladac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Bardzo odpyskowuj膮 mamie w tym filmie z tu艅czykiem, wida膰 jak ona pr贸buje robi膰 dobr膮 min臋 do z艂ej gry. Nie mam dzieci w tym wieku, ale my艣la艂am, 偶e p贸藕niej zaczynaj膮 by膰 takie. Mo偶e w przedszkolu si臋 tak nauczy艂y odzywa膰? Troch臋 mnie to przera偶a. Ale mo偶liwe, 偶e tak to wygl膮da.od malca trzeba pilnowa膰 zachowania dzieci. Moja dwulatka chce my膰 r臋ce, bo wie聽co to brudne, ju偶 nie wchodzi na st贸艂. Obecnie walczymy z rozlewaniem wody聽ze szklanki, wie 偶e nie wolno, bo m贸wi nu, nu, nu, ale z艂o艣liwie si臋 cieszy i wylewa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dwulatce wiele przystoi,聽 ale Basia to ju偶 du偶a dziewczynka. Spos贸b wys艂awiania si臋 tych dzieci, krzykliwosc, zdominowane wszystkich dzieci臋cych imprez dobrze o Justynie nie 艣wiadczy. Wcale si臋 nie dziwi臋, 偶e si臋 Basia do spo艂ecznej szko艂y nie dosta艂a. Nie chcia艂abym mie膰 takiego dzieciaka w klasie, kt贸ry ca艂a uwag臋 skupia na sobie, nie umie si臋 dzieli膰 i ma irytuj膮cy styl bycia聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ciu

Ona traktuje te dziewczyny, jak kumpelki, a nie jak dzieci, kt贸rym jednak trzeba wyznacza膰 jakie艣 granice.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kolejny odcinek a w nim reklama ciuchci i bitwa o kalmary.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia
13 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kolejny odcinek a w nim reklama ciuchci i bitwa o kalmary.聽

Te偶 by艣 si臋 bi艂a, jakby wydzielono ci trzy !!! kr膮偶ki kalmara na talerzu. Te dziewczynki kradn膮 sobie wzajemnie jedzenie i od razu wk艂adaj膮 do buzi, przykurczone, przyczajone jak zwierz臋ta. Pierwszy raz widz臋 co艣 takiego. Zazwyczaj jedzenie najpierw jest przygotowywane i p贸藕niej wszyscy jedz膮, a nie chapi膮 z patelni kto pierwszy. Te kalmary skoro TAKIE drogie, to trzeba by艂o frytek z batat贸w upiec w piekarniku ca艂膮 fur臋, do tego dipy twaro偶kowe, micha sur贸wki, czy ma艂ych marchewek, fasolek i wszyscy bokami by robili. 呕enuj膮 mnie te sk膮pe, wydzielane posi艂ki i zachowanie tych zdzicza艂ych c贸rek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
15 minut temu, Go艣膰 Asia napisa艂:

Te偶 by艣 si臋 bi艂a, jakby wydzielono ci trzy !!! kr膮偶ki kalmara na talerzu. Te dziewczynki kradn膮 sobie wzajemnie jedzenie i od razu wk艂adaj膮 do buzi, przykurczone, przyczajone jak zwierz臋ta. Pierwszy raz widz臋 co艣 takiego. Zazwyczaj jedzenie najpierw jest przygotowywane i p贸藕niej wszyscy jedz膮, a nie chapi膮 z patelni kto pierwszy. Te kalmary skoro TAKIE drogie, to trzeba by艂o frytek z batat贸w upiec w piekarniku ca艂膮 fur臋, do tego dipy twaro偶kowe, micha sur贸wki, czy ma艂ych marchewek, fasolek i wszyscy bokami by robili. 呕enuj膮 mnie te sk膮pe, wydzielane posi艂ki i zachowanie tych zdzicza艂ych c贸rek

Masz racj臋 biedne te dziewczynki a g艂upia Justyna jeszcze si臋 tym chwali.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

To chyba nie znacie聽Aga in America. Ona daje trzylatce od 6 miesi膮ca 偶ycia tylko owoce. Drugi syn 3 miesi膮ce na mleku innej kobiety, a teraz "mleko" konopne. Pies wegani.聽 Ona frutarianie. Ostrzegam, 偶e ich widokiem i dzieci si臋 przerazicie. Mia艂a ma z niedobor贸w wzd臋ty brzuszek jak dzieci w Afryce.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

To chyba nie znacie聽Aga in America. Ona daje trzylatce od 6 miesi膮ca 偶ycia tylko owoce. Drugi syn 3 miesi膮ce na mleku innej kobiety, a teraz "mleko" konopne. Pies wegani.聽 Ona frutarianie. Ostrzegam, 偶e ich widokiem i dzieci si臋 przerazicie. Mia艂a ma z niedobor贸w wzd臋ty brzuszek jak dzieci w Afryce.聽

Daj spok贸j, piszesz w tym momencie o chorej psychicznie kobiecie, ma sama powa偶ne zaburzenia od偶ywiania, do sp贸艂ki z m臋偶em. W og贸le nie ma co por贸wnywa膰 tych dw贸ch pa艅.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

My艣l臋, 偶e聽 Justyna i Aga mog膮 mie膰 podobne zaburzenie od偶ywiania.聽 Obie panicznie boj膮 si臋 przytycia. Obie robi膮 wszystko w imi臋 zdrowia. Jak sobie przypomn臋 " ros贸艂" Justyny to mi si臋 niedobrze robi.聽 Nie wiadTylko聽 Aga ma m臋偶a do kompletu i 艣wiat w kt贸rym ka偶dy sobie rzepk臋 skrobie a Justyna 偶yje w wielki mie艣cie dzieci chodz膮 do przedszkola /szko艂y maja przyjaci贸艂 i mog膮 sobie podej艣膰 poza domem.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ups
Dnia 28.03.2019 o 20:41, Go艣膰 gosc napisa艂:

Obawiam si臋, 偶e kto艣 kto nie ma skrupu艂贸w sprzedawania wizerunk贸w swoich dzieci w necie, i reklamuje co popadnie byle kasa wpad艂a, nie b臋dzie mie膰 te偶 skrupu艂ow si臋gni臋cia po 500+. Cho膰by PISem gardzi艂.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ups
2 godziny temu, Go艣膰 Asia napisa艂:

O matko! Czyli nie tylko ja odbieram te dzieci jak zdzicza艂e zwierz膮tka. I faktycznie, jak kto艣 tu m膮drze napisa艂, ta dziewczyna nie tyle je wychowuje co pr贸buje przetrwa膰 do wieczora. A dzieci 偶yj膮 obok robi膮c co chc膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Temat jest zablokowany i nie mo偶na w nim pisa膰.