Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga b

Jestem utrzymanką o dobrze mi z tym

Polecane posty

Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Resiurku przed nikim się nie tłumaczę i mam to w nosku co sądzisz na temat tego co napisałam a tymbardziej nie zależy mi abyć w to uwierzył. I nic z gościa Reksiu pisać nie zamierzam pewnie ty tak robisz A tak  na marginesie to grzecznie prosiłam abyś już nic do mnie nie pisał, ponieważ szkoda mojego czasu na rozmowę z takim facetopodobnym chamem jak ty. Miłego popołudnia 😊

To dokładnie jak ja pi/zdeczko nie mam zamiaru się tłumaczyć przed tobą czy kimś innym i prostować chamskich i krę/tynskich bredni na mój temat, które wyssalas z jakiegoś bardzo brudnego miejsca. Tyle, że ja w przeciwieństwie od ciebie, nigdy nie napisałem, że prawda mnie nie interesuje. Za to jak ty, mam to tam, gdzie nie mam nosa. A tak na marginesie pisał będę co zechce i do kogo zechce. Ale twoja odpowiedź nie jest mi do niczego potrzebna, nie interesuje mnie co znowu wypierdzisz.

Gość Gość

Rescator aż dziw, że nie udzielasz się na uczuciowym "wychodzenie z romansu dz 3" . Tam są kobiety coś jak Ty - też uważają, że jak któreś z małżonków  ma słabsze libido to trzeba szukać kochanka. Cała grupa żon zdradzających się zebrała. Tyllo w sumie nie miałbyś się z kim kłócić zbytnio.

Gość Gość
49 minut temu, Rescator555 napisał:

To dokładnie jak ja pi/zdeczko nie mam zamiaru się tłumaczyć przed tobą czy kimś innym i prostować chamskich i krę/tynskich bredni na mój temat, które wyssalas z jakiegoś bardzo brudnego miejsca. Tyle, że ja w przeciwieństwie od ciebie, nigdy nie napisałem, że prawda mnie nie interesuje. Za to jak ty, mam to tam, gdzie nie mam nosa. A tak na marginesie pisał będę co zechce i do kogo zechce. Ale twoja odpowiedź nie jest mi do niczego potrzebna, nie interesuje mnie co znowu wypierdzisz.

Dobrze wrednioszk nasz piękny i mądry już nic do ciebie wedle życzenia nie " wypierdzę"

Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze wrednioszk nasz piękny i mądry już nic do ciebie wedle życzenia nie " wypierdzę"

No i o to właśnie chodzi !Twoje pierdzenie jest chamskie i bezsensowne i nie chciałbym mieć z nim więcej do czynienia. Nie można było tak od razu?

Gość
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Rescator aż dziw, że nie udzielasz się na uczuciowym "wychodzenie z romansu dz 3" . Tam są kobiety coś jak Ty - też uważają, że jak któreś z małżonków  ma słabsze libido to trzeba szukać kochanka. Cała grupa żon zdradzających się zebrała. Tyllo w sumie nie miałbyś się z kim kłócić zbytnio.

Dziękuję za podpowiedź, ale ponieważ myślę tak jak te kobiety, więc rzeczywiście nie miałbym z kim się kłócić.

Gość Gość
22 minuty temu, Rescator555 napisał:

Dziękuję za podpowiedź, ale ponieważ myślę tak jak te kobiety, więc rzeczywiście nie miałbym z kim się kłócić.

Idź perwersie na swój temat, który założyłeś na ero.

Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Idź perwersie na swój temat, który założyłeś na ero.

A kim ty jesteś, żeby kierować kogoś na tematy według twojego uznania? Można odeslij gdzieś te glupie i wredne cipy, co przeszkadzają mi w merytorycznej dyskusji na tym temacie.

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

A kim ty jesteś, żeby kierować kogoś na tematy według twojego uznania? Można odeslij gdzieś te glupie i wredne cipy, co przeszkadzają mi w merytorycznej dyskusji na tym temacie.

Ty nie potrafisz merytorycznie dyskutować.

Ipozwól, że będę pisać co będę chciała i będę kierować "kogoś" na tematy według swojego uznania. Spływaj więc na swój temat o gwałtach zwyrolu.

Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty nie potrafisz merytorycznie dyskutować.

Ipozwól, że będę pisać co będę chciała i będę kierować "kogoś" na tematy według swojego uznania. Spływaj więc na swój temat o gwałtach zwyrolu.

Potrafię, potrafię. Ale nie z wrednymi, głupimi cipami.

Gość Gość
10 minut temu, Rescator555 napisał:

Potrafię, potrafię. Ale nie z wrednymi, głupimi cipami.

Tak, wiemy ku/tasie zbolały, że dla ciebie każda, która nie przyznaje ci racji jest "wredna" i "głupia". a facet stojący w opozycji to "..." lub "prawiczek", wiemy, wiemy. Czyli jakieś 95% tutejszych użytkowników. 

Gość Gość

to "de/bil" lub "prawiczek" *

Gość
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, wiemy ku/tasie zbolały, że dla ciebie każda, która nie przyznaje ci racji jest "wredna" i "głupia". a facet stojący w opozycji to "..." lub "prawiczek", wiemy, wiemy. Czyli jakieś 95% tutejszych użytkowników. 

Ojojoj. Chamstwo nie ma argumentów i przechodzi na wyzwiska 😀. A to co ci się wydaje, że wiesz, wsadź sobie głęboko. I najlepiej bez lubrykantu 😀😀😀. Będziesz wtedy zbolałą cipa .

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Ojojoj. Chamstwo nie ma argumentów i przechodzi na wyzwiska 😀. A to co ci się wydaje, że wiesz, wsadź sobie głęboko. I najlepiej bez lubrykantu 😀😀😀. Będziesz wtedy zbolałą cipa .

Ojojoj, chamie, to tobie już parę stron temu argumenty się skończyły. A co zrobiłeś ze swoim mikrofiutkiem, że taki zbolały?

Gość gość
39 minut temu, Gość Gość napisał:

to "de/bil" lub "prawiczek" *

Stary nieszczęśliwy samotny dziad żyjący w świecie fantazji. W swoim wyimaginowany świecie ma żonę( z gumy) dom( kurnik) pasję( siedzenie na forum) a seks(miał może kilka lat temu bo teraz konar nie chcę zapłonąć) i dlatego ciągle gada o seksie,  taki Reksio który dużo szczeka, nie gryzie.

Gość gość
9 minut temu, Rescator555 napisał:

Dokładnie mówisz o sobie, co może powiesz, że ty nami nie wyzywasz ? 

Gość
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Dokładnie mówisz o sobie, co może powiesz, że ty nami nie wyzywasz ? 

Ja wam wyzywam? Raczej mówię komplementy. Nazwanie czegoś takiego głupią cipa to komplement. Powinno się mówić dużo gorzej 😀.

Gość Maciek
Dnia 3.04.2019 o 20:26, Gość Aga b napisał:

Mąż swietnie zarabia, a ja mam super życie. Rano ogarnę dziecko, odstawię do przedszkola, później fitness, zakupy, kawa z koleżanka, kosmetyczka ewentualnie, zamawiam jedzenie, odbieram dzieciaka, na 5 minut przed wejściem męża staje w kuchni ze niby taka zapracowana i podaje mu ciepły posiłek. Uwielbiam moje życie i nigdy nie chce go zmieniać. Jestem super zadbana, wypoczęta, szczęśliwa, mam czas dla siebie i inwestuje tez w siebie. Jak dziecko podrośnie to zacznę drugie studia żeby się wciąż rozwijać. 

No to gratulacje, ale po co pisać o tym na forum?

Gość
51 minut temu, Gość gość napisał:

Stary nieszczęśliwy samotny dziad żyjący w świecie fantazji. W swoim wyimaginowany świecie ma żonę( z gumy) dom( kurnik) pasję( siedzenie na forum) a seks(miał może kilka lat temu bo teraz konar nie chcę zapłonąć) i dlatego ciągle gada o seksie,  taki Reksio który dużo szczeka, nie gryzie.

Tak się przedstawiasz 😀😀😀? Chociaż wolę, żebyś pisał o sobie Burek.

Gość Gość

Wścieklizna macicy jako choroba wściekłych krów. No ciekawy pogląd, ciekawy... Tylko, że mylny 😂😂😂😂. Tyle o seksie Res wie, a nie wie, co to wścieklizna macicy o myśli, że nam dowalił. 

54 minuty temu, Rescator555 napisał:

Uuu widzę mój tekst do Resa. A pisałam wcześniej, że podbiera nam teksty? Pisałam. Res jakbyś był dobry w seksie, to byś wiedział, że można bez lubrykantu. 

2 godziny temu, Rescator555 napisał:

Ty pytasz kim ona jest? A ty kim, żeby nam mówić jakie mamy mieć pożycie małżeńskie co? Kim ty jesteś, żeby dyskutować, czy jak kobieta mówi nie, to czy to czasem nie jest tak? Ponoć ci żona nigdy seksu nie odmówiła i nie zdradzasz, to po jaką cholerę interesujesz się "nie" innych kobiet? Pier/dolony małżeński gwałciciel. 

Gość Gość

Noto nam się Reksio zwany Resiurkiem rozkręcił. Najpierw jazgotał, potem szczekał, a teraz już zaczyna ujadać. Robi się coraz ciekawiej.

Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Wścieklizna macicy jako choroba wściekłych krów. No ciekawy pogląd, ciekawy... Tylko, że mylny 😂😂😂😂. Tyle o seksie Res wie, a nie wie, co to wścieklizna macicy o myśli, że nam dowalił. 

Uuu widzę mój tekst do Resa. A pisałam wcześniej, że podbiera nam teksty? Pisałam. Res jakbyś był dobry w seksie, to byś wiedział, że można bez lubrykantu. 

Ty pytasz kim ona jest? A ty kim, żeby nam mówić jakie mamy mieć pożycie małżeńskie co? Kim ty jesteś, żeby dyskutować, czy jak kobieta mówi nie, to czy to czasem nie jest tak? Ponoć ci żona nigdy seksu nie odmówiła i nie zdradzasz, to po jaką cholerę interesujesz się "nie" innych kobiet? Pier/dolony małżeński gwałciciel. 

Czy ja wam mówię jakie macie mieć pożycie? A pozywajcie sobie jak chcecie i z kim chcecie, nawet z pieskiem Burkiem ! Natomiast mówię co myślę o różnych aspektach waszego pożycia i mam do tego prawo. Mam też prawo mówić, jaki rodzaj pożycia uważam za właściwy. A dlaczego miałbym nie mieć prawa dyskutować co znaczy kobiece nie w różnych sytuacjach? I używać przy tym cytatu że znanego opowiadania.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak nie ma śladów to nie gwałt (według Resa). Stary zwyrol.

Gość Gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Czy ja wam mówię jakie macie mieć pożycie? A pozywajcie sobie jak chcecie i z kim chcecie, nawet z pieskiem Burkiem ! Natomiast mówię co myślę o różnych aspektach waszego pożycia i mam do tego prawo. Mam też prawo mówić, jaki rodzaj pożycia uważam za właściwy.

Tak Reksiu. Masz prawo ujadać ile chcesz. Tak samo jak ktoś inny ma prawo kierować kogoś na tematy według swojego uznania. ujadaj więc. Tylko do tego się nadajesz.

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tak Reksiu. Masz prawo ujadać ile chcesz. Tak samo jak ktoś inny ma prawo kierować kogoś na tematy według swojego uznania. ujadaj więc. Tylko do tego się nadajesz.

Nie ...eczko. Nie ma prawa nikogo nigdzie kierować. Jeśli ma takie prawo, to niech mnie skieruje 😀. Ciekawe czy jej się to uda. 

Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak nie ma śladów to nie gwałt (według Resa). Stary zwyrol.

Moje poglądy a twój podpis😀. Nie krepujesz się przyznawać do bycia zwyrolem i to starym ?

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Słuszna uwaga :-D

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Moje poglądy a twój podpis😀. Nie krepujesz się przyznawać do bycia zwyrolem i to starym ?

To było o tobie. Ty jesteś starym, patologicznym, żałosnym zwyrolem.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To było o tobie. Ty jesteś starym, patologicznym, żałosnym zwyrolem.

No przecież wiem, że to było zwięźle streszczenie moich poglądów. A pod tym twój podpis.

Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Słuszna uwaga 😄

A skąd wiesz ...eczko , że nie wiem? Nie wszyscy są tacy tępi jak ty i twoj facet.

Gość gość
10 minut temu, Rescator555 napisał:

Czy ja wam mówię jakie macie mieć pożycie? A pozywajcie sobie jak chcecie i z kim chcecie, nawet z pieskiem Burkiem ! Natomiast mówię co myślę o różnych aspektach waszego pożycia i mam do tego prawo. Mam też prawo mówić, jaki rodzaj pożycia uważam za właściwy. A dlaczego miałbym nie mieć prawa dyskutować co znaczy kobiece nie w różnych sytuacjach? I używać przy tym cytatu że znanego opowiadania.

Oczywiście, że mówisz! Dlaczego nie masz prawa dyskutować o kobiecym nie? Bo NIE znaczy NIE. A to co ty uważasz za "nie" w tych różnych sytuacjach, to jest po prostu: kotku nie chce mi się. Rozróżnij tępy ch/uju nie chcę, od nie chce mi się. Chyba, że mas zadatki na ogólnego gwałciciela, nie tylko małżeńskiego. Ciekawe, co ty teraz wymyślisz stary zwyrolu. Tam, do Broken. Ja ją jeszcze pamiętam jak była aseksualna i była naczelną trollicą na kafeterii.