Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm e bicepsie

Większość kobiet tutaj jest stara gruba i brzydka a ja chciałbym młodą filigranową co lubi dostawać klapsy w pupę w czasie miłosnych uniesień

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Pożyczę stanik napisał:

Ponosi Cię ostro. Chyba miękkiego samca jak twoje cycki i łapa...

Kruszynkom się podobam,  wielkim grubym babom raczej nie.. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Kruszynkom się podobam,  wielkim grubym babom raczej nie.. 

To czemu nadal żadna cie nie chce kruszynka? Gdyby gruba baba cie chciała tylko to po dupie byś ja całował z wdzięczności. 

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gadanie głupot, że "klapsy" w sado-maso nie zostawiają śladów czy nie sprawiają bólu. Powtarzam, gdxie miłość tam brak zboczeń

Jakie samo maso, o czym ty w ogóle piszesz dziecko.W sado maso chodzi o sprawianie bólu,  mi chodzi o coś zupelnie przeciwnwgo.

Jak wolisz prostaków,  którzy tak po prostu łapią kobiety za tyłek to gratuluję gustu.  

Gość Gość

Odezwał się dzentelmen. 

Gość facet
26 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

A co jest takiego złego w seksie,  że ma być na samym końcu???

złego? nie nie ma niczego złego, po prostu czasami spojrzenie kogoś kogo kochasz dostarcza ci wewnętrznego kosmicznego uniesienia przy którym orgazm który czujesz przez 5 sekund w siurku to jakaś porażka. 

Dlatego ludzie pozbawieni głębszej wrażliwości potrzebują ostrego siepania biczami po tyłku, bo ledwo i zewnętrzne bodźce czują a co dopiero jakiekolwiek wewnętrzne (dla nich wnętrze zdechło)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Jakie samo maso, o czym ty w ogóle piszesz dziecko.W sado maso chodzi o sprawianie bólu,  mi chodzi o coś zupelnie przeciwnwgo.

Jak wolisz prostaków,  którzy tak po prostu łapią kobiety za tyłek to gratuluję gustu.  

Żałosny jesteś z tą swoją erystyką, zakończę w twoim stylu - bez odbioru.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość facet napisał:

złego? nie nie ma niczego złego, po prostu czasami spojrzenie kogoś kogo kochasz dostarcza ci wewnętrznego kosmicznego uniesienia przy którym orgazm który czujesz przez 5 sekund w siurku to jakaś porażka. 

Dlatego ludzie pozbawieni głębszej wrażliwości potrzebują ostrego siepania biczami po tyłku, bo ledwo i zewnętrzne bodźce czują a co dopiero jakiekolwiek wewnętrzne (dla nich wnętrze zdechło)

😍👏

Gość 43 cm w bicepsie
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To czemu nadal żadna cie nie chce kruszynka? Gdyby gruba baba cie chciała tylko to po dupie byś ja całował z wdzięczności. 

Mam pecha,  filigranowe laski są zawsze zajęte. przynajmniej te które spotkałem w pracy / towarzystwie. A też nie wszystkie zawsze mi się podobają tylko dlatego że są niskie i szczupłe. Po prostu mam swój gust,  a nie jestem jakimś fetyszystą.

Poza tym nie ma nic złego w kobiecie z większą pupą czy piersiami,  o ile nie jest zbyt otyła. Prawdziwy mężczyzna kocha jedną, mimo że zauważa piękno u innych kobiet. 

Gość Gość

I to jest ta chwila gdy ... brokatem. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I to jest ta chwila gdy ... brokatem. 

To powinno boleć go.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To powinno boleć go.

Kogo? 

Gość 43 cm w bicepsie
4 minuty temu, Sythia napisał:

Nie lubię klepania po tyłku, ani łapanie. Za takie coś funduję kopa w jaja. xD

No spokojnie,  przecież nikt normalny nie będzie takich rzeczy robił na pierwszej randce tylko po bliższym zapoznaniu się. 🙂

Gość bleh
18 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

No spokojnie,  przecież nikt normalny nie będzie takich rzeczy robił na pierwszej randce tylko po bliższym zapoznaniu się. 🙂

wiesz jak brzmisz kołku? "nie wcale nie potraktuje cie jak szmm.ee i nie zostawie... nie tak od razu 🙂

co za pajac

Gość 43 cm w bicepsie
2 minuty temu, Gość bleh napisał:

wiesz jak brzmisz kołku? "nie wcale nie potraktuje cie jak szmm.ee i nie zostawie... nie tak od razu 🙂

co za pajac

Przecież klapsy to dla mnie są na ostatnim miejscu i wcale nie jest to żaden warunek i konieczność , to wy się ciągle czepiacie tego jednego tematu. 

A co z cechami charakteru mojej przyszłej Towarzyszki Życia,  które wypisałem w większości?  

Tego nie skomentujecie,  bo to was nie obchodzi wcale.  Tak samo nie interesuje was charakter faceta tylko czy jest modelem i ma kasę. Żałosne hipokrytki.  Tfu! 🤮

Gość gość

wieczorna zamknij ryj 

Gość Gość

wieczorna zamknij ryj 

Gość Gość

Ryj ma twoja luba. Ja mam mordę 😂🤣

Gość Gość
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Z ułomka i pedofilki zmieniasz się w nie charyzmatycznego Jokera 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Tego nie skomentujecie,  bo to was nie obchodzi wcale.  Tak samo nie interesuje was charakter faceta tylko czy jest modelem i ma kasę. Żałosne hipokrytki.  Tfu! 🤮

A ciebie co interesuje? To żeby dziewczyna była superzgrabna. A czy ty też jesteś superprzystojny? Szczuply, z wypracowana na siłowni klata i szesciopakiem na brzuchu? Ta ładna , filigranowa laska to na pewno twoja półka ?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To pysk i to pysk. Zwał jak zwał . To ty Wieczorna?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To pysk i to pysk. Zwał jak zwał . To ty Wieczorna?

Nie. Jestem bratem. Nazywam się Wieczorny Zenon. Tak?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To napisz coś o swojej siostrze, bo widzę , że to jakaś gwiazda kafe. Noxelii konkurencję robi.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Mnie też brali za Wieczorną. Strasznie są na nią zawzięci. 

Gość Zenon Wieczorny
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To napisz coś o swojej siostrze, bo widzę , że to jakaś gwiazda kafe. Noxelii konkurencję robi.

Gwiazda jest tylko jedna. A kto to jest Noxelia? Nie jestem adwokatem. Nie czuję się upoważniony do udzielania informacji. Co Cię obchodzi moja siostra syjamska dwujajowa? 

Gość 43 cm w bicepsie
15 minut temu, Gość Gość napisał:

A ciebie co interesuje? To żeby dziewczyna była superzgrabna.

Szczupła i nie za wysoka. To niby wielkie wymagania?  Pełno jest takich dziewczyn.Nie pragnę i nie potrzebuję np. wielkich cycków przy szczupłym ciele więc nie rozumiem skąd te pretensje. 

21 minut temu, Gość Gość napisał:

A czy ty też jesteś superprzystojny? Szczuply, z wypracowana na siłowni klata i szesciopakiem na brzuchu? 

Od kiedy chuderlak jest ideałem i niby dla kogo? 

22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ta ładna , filigranowa laska to na pewno twoja półka ?

Niektóre tak, niektóre nie.I w sumie z życzliwością i zainteresowaniem spotykałem się głównie od niewysokich drobnych dziewczyn, a sam nie mam nic przeciwko nim więc taka by mi najbardziej odpowiadała. Jak dziewczę ma 170 cm 55 kg to oczywiście nie znaczy,  że jest nieatrakcyjna, chociaż wolałbym taką 155 cm 45 kg.  

Gość Gość

Od kiedy szczupły to chuderlak. Nie ludz się że kobiety lubią takie buły jak ty. To nie jest biceps to jest tłuszcz a srasz się jakbyś był kulturysta. Wymagania z kosmosu a gęba jak u tatara. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Z ułomka i pedofilki zmieniasz się w nie charyzmatycznego Jokera 

Haha w punkt. Beka z niej.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Zenon Wieczorny napisał:

Gwiazda jest tylko jedna. A kto to jest Noxelia? Nie jestem adwokatem. Nie czuję się upoważniony do udzielania informacji. Co Cię obchodzi moja siostra syjamska dwujajowa? 

Nie wiesz kto to Noxelia?! No weź nie żartuj. Jeszcze jakieś 2 miesiące temu codziennie o niej tematy zakładali. Dziewczyna była na kafe podobno jakieś 10 lat, z małymi przerwami. A o tej Wieczornej czytam od niedawna. Nie znam kobiety. Ale widze coraz więcej tematów o niej, więc chcę ją poznać.