Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martysia2000

Dziwne sygnały

Polecane posty

Od roku koleguje się z pewnym chłopakiem ze szkoly( to on się pierwszy odważył i zagadał, potem rozmowa potoczyła się przez FB). Zawsze jest dla mnie miły, uprzejmy, wzajemnie się szanujemy. Moje pytanie brzmi jak rozpoznać przekroczoną granicę między dobrym koleżeństwem , a dążeniem do bycia razem? Wiem, że powinno się słuchać głosu serca i intuicji , ale oboje jesteśmy licealistami i osobiście ciężko jest mi to wszystko rozszyfrować. Zawsze się patrzymy na siebie na korytarzu, zaczepia mnie czasami , dotyka mnie delikatnie na powitanie. Ma takie ładne, błyszczące oczy. W wiadomościach przez internet często padały z jego strony podteksty itd, prawił mi komplementy, wysłał po połnocy do mnie piękne życzenia z okazji moich urodzin,to porządny , fajny chłopak . Ale boje się robić stanowcze kroki, bo nie chcę się pogrążać. Nie proponował spotkania ani niczego w tym stylu.Szukam kompana do wspólnej podróży , ale boje się, że nie jestem wystarczająco dobra, aby z kimś w relacji typu związek. Proszę o porady i pomoc :)