Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona32

Czemu ciagle trafiam na złych facetów

Polecane posty

Gość Ona32

Hej, 

Muszę się wyżalić...Ciagle trafiam na złych facetów, którzy mnie ranią. Mój ostatni związek to porażka. Jestem atrakcyjna, niezależna babka po 30...Mój ostatni związek odcisną na mnie takie piętno, ze chyba nie będę w stanie zaufać żadnemu facetowi ..😰 Co robie nie tak? Faceci na ulicy się za mną oglądają a ja trafiam na coraz gorsze ...ozy i pakuje się przez to w problemy ..Chcialan mieć rodzine ale straciłam już nadzieje. Muszę być silna i zaakceptować życie w pojedynkę. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Muszę się wyżalić...Ciagle trafiam na złych facetów, którzy mnie ranią. Mój ostatni związek to porażka. Jestem atrakcyjna, niezależna babka po 30...Mój ostatni związek odcisną na mnie takie piętno, ze chyba nie będę w stanie zaufać żadnemu facetowi ..😰 Co robie nie tak? Faceci na ulicy się za mną oglądają a ja trafiam na coraz gorsze ...ozy i pakuje się przez to w problemy ..Chcialan mieć rodzine ale straciłam już nadzieje. Muszę być silna i zaakceptować życie w pojedynkę. 

Jutro też jest dzień...😊 Nieoczekiwanie wszystko może się zmienić😊

Gość gość

bo zdesperowana po pierwszym sygnale, że coś nie tak wybaczasz, ulegasz nie stawiasz granic tylko brniesz w to dalej więc i oni coraz bardziej sobie pozwalają. 

Przed chwilą, Gość Ona32 napisał:

Co robie nie tak?

Prawdopodobnie brakuje Ci umiejętności oceny kandydatów na partnera. Może przydałoby się więcej wiedzy z zakresu psychologii, psychologii płci i relacji. Być może też ciągnie Cię do ''złych'' facetów skutkiem Twej własnej specyfiki psychologicznej i emocjonalnej. Tym bardziej, że jak sama twierdzisz, Twój ostatni związek był nieudany i ukierunkował Cię negatywnie (z jakiegoś powodu na to pozwoliłaś, z jakiegoś powodu w nim trwałaś), co może mieć wpływ (wtórny) na podobnie niefortunne wybory w przyszłości. Może warto najpierw popracować nad sobą...

Gość Gość
21 minut temu, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Bo takich jest najwięcej. Prawie każdy to kłamca, kobieciarz ,alkoholik, prostak, agresor itp. Znalezienie normalnego faceta w tych czasach graniczy z cudem. 

Gość Koooo

Normalnej kobiety też

Gość ....

to niestety taka prawda.

Gość Facet

Jestem niezależną kobieta.......I już mam odpowiedź na to dlaczego Ci normalni Cię nie chcą. :)

Gość introwertyk

może sama jesteś zła

Gość vgość

z pewnością byli też  tacy którzy Tobie krzywdy żadnej nie chcieli zrobić...

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Trafiasz na takich bo nie poznałaś mnie i nie doceniają Ciebie. W związku musi być szacunek i zaufanie to podstawa długoletnich pięknych chwil

Gość Kropka
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo takich jest najwięcej. Prawie każdy to kłamca, kobieciarz ,alkoholik, prostak, agresor itp. Znalezienie normalnego faceta w tych czasach graniczy z cudem. 

Mężczyźni nie zmieniają się od pokoleń, możliwe tez, że szukasz w złym miejscu tych mężczyzn? Ja parę razy popełniłam  ten błąd i później ma się nieprawdziwe wyobrażenie o mężczyznach, zależy gdzie pracujesz i w jakim środowisku się " obracasz".

Gość marawstala

Moze za szybko wchodzisz w nowe relacje ignorując niepokojace Cie sygnały...

Gość Invisible
43 minuty temu, Gość PRAVIK 30 LAT napisał:

BO PUSZCZASZ SIE Z POLSKIMI ZWIEWRZETAMI ZAMIAST Z OBCOKRAJOWCAMI KURRRWO POLACY TO GORSZY SORT MEZCZYZNY TYLKO ZYDZI SA GORSI KURRRRWO

Co za ścierwo z ciebie cwelu  😄

Gość szkoda gadać
4 godziny temu, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Bo olewasz normalnych facetów i wybierasz d00pków.

Gość dasda

Nie powiedziałaś w jaki sposób Cię ranią? Zdradzają? Piją? biją? To ważne. Jeśli po prostu odchodzą to może czas w końcu zastanowić się nad sobą, a nie szukać wiecznie winy w facetach. 

17 godzin temu, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Nie trafiasz. Wybierasz 

Gość pravi

DOKLADNIE WYBIERASZ POLAKOW GDY DO WYBORU MASZ MASE OBCOKRAJOWCOW ROZNEGO POCHODZENIA A TY SIE PUSZCZASZ Z BRUDNYMI POLSKIMI LACHMYTAMI?

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość Kropka napisał:

Mężczyźni nie zmieniają się od pokoleń, możliwe tez, że szukasz w złym miejscu tych mężczyzn? Ja parę razy popełniłam  ten błąd i później ma się nieprawdziwe wyobrażenie o mężczyznach, zależy gdzie pracujesz i w jakim środowisku się " obracasz".

Przedstawisz mi jakieś badania, które potwierdzają to, że mężczyźni nie zmieniają się od pokoleń? Bo to jakieś głupie pieprzenie. 

Gość Ona32
9 godzin temu, Gość dasda napisał:

Nie powiedziałaś w jaki sposób Cię ranią? Zdradzają? Piją? biją? To ważne. Jeśli po prostu odchodzą to może czas w końcu zastanowić się nad sobą, a nie szukać wiecznie winy w facetach. 

Pierwszy mój związek 9 lat był z hazardzista. Facet atrakcyjny , dbał o mnie ...na końcu popłynął w hazard. Szczęście ze ślubu nie było bo zostałabym z długami. Później chciałam odpocząć ale trafiłam na Piotrusua Pana. 5 lat ustawiania faceta...pod byle pretekstem wracał do mamy itd. Dwa ostatnie związki są po 7 miesięcy...Poznaje faceta , wyłapuje złe cechy i aut. Teraz jestem ustawiona i samodzielna i nie chce być na sile z kimś kto nie do końca spełnia moje oczekiwania. Przed ostatni osaczył mnie strasznie...Chcial zniewolić i na sile się pobrać. Ostatni to porażka , miał żonę ale nie wiem gdzie ona była jak ciagle był u mnie...Zreszta to był utrzymanek j narkoman. Ostatni zryl mi głowę bo nie spotkałam w życiu większego kłamcy i patola 😥

Gość Klaudia

Wyżej wypowiadają się jakieś chamy w cyniczny sposób, ale trochę ma prawdy. 1 na 10 Polaków jest fajnym, niezależnym i rozsądnie myślącym mężczyzna. POZA Polską taki typ faceta to bardziej standardowe zjawisko... Ogarnięty facet będzie cię docenia za to, że jesteś niezależną i silną kobietą. Powodzenia życzę 

Gość Gość

To smutne

Znowu okazuje się że jedynym porządnym facetem jestem ja gdyż posiadam ,8 cech które kochają kobiety u facetów ,nie jedna nie trzy tylko wszystkie 8

Gość Ona32
13 minut temu, Gość Klaudia napisał:

Wyżej wypowiadają się jakieś chamy w cyniczny sposób, ale trochę ma prawdy. 1 na 10 Polaków jest fajnym, niezależnym i rozsądnie myślącym mężczyzna. POZA Polską taki typ faceta to bardziej standardowe zjawisko... Ogarnięty facet będzie cię docenia za to, że jesteś niezależną i silną kobietą. Powodzenia życzę 

Klaudia rozumiem, ze w Pl trudno trafić na porządnego faceta...? Mogę szukać i szukać a i tak większość jest na jedno kopyto...? Mam zacząć umawiać się na randki z Panami z poza Pl? Mieszkam w wawie i to nie problem   ...Może warto zmienić cel żeby na nowo nie wpierd.sie w niezaradnego typa co siedzi ci ba głowie ?

Gość Geniusz
18 minut temu, Gość Klaudia napisał:

To brzmi jak syndrom i zielonej trawy mieszkam w Hiszpanii jakiś czas i uwierz mi że naprawdę nie łatwo  o takiego ogarniętego faceta z brytyjczykami podobnie a Włosi to już naprawdę są super Jeśli chcesz mówić coś o bardziej standardowym zjawisku na zachodzie to bardziej jest 30 latek mieszkający z mamą i grający w gry komputerowe tak wygląda to życie wielu mężczyzn Polacy naprawdę nie mają się czego wstydzić edukują się pracują od rana do nocy lepsi mogą być tylko to co niektórzy Chińczycy

Gość Ona32
12 minut temu, Gość Gość napisał:

To smutne

Znowu okazuje się że jedynym porządnym facetem jestem ja gdyż posiadam ,8 cech które kochają kobiety u facetów ,nie jedna nie trzy tylko wszystkie 8

A Ty mój miły jesteś taki porządny , masz tyle porzadanych cech które cenią kobiety i co..:? Jesteś sam ? Może tak jest ze ogarniete kobiety trafiają na niezaradnych maminsynków i vice versa?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Ona32 napisał:

A Ty mój miły jesteś taki porządny , masz tyle porzadanych cech które cenią kobiety i co..:? Jesteś sam ? Może tak jest ze ogarniete kobiety trafiają na niezaradnych maminsynków i vice versa?

Nie jestem sam 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie jestem sam 

Taaa pewnie jesteś wzorowym mężczyzną siedzącym na babskim forum. 7 cud świata:)

Gość Ona32
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Taaa pewnie jesteś wzorowym mężczyzną siedzącym na babskim forum. 7 cud świata:)

I zamiast kobietę swoją rozgrzewać w łóżku to piszesz na babskim forum 😂

Gość Gosc
17 minut temu, Gość Ona32 napisał:

I zamiast kobietę swoją rozgrzewać w łóżku to piszesz na babskim forum 😂

Więc widzisz jak to jest z niektórymi mężczyznami ale to wcale nie oznacza, że z kobietami jest inaczej;) 

Gość mmm
Dnia 15.04.2019 o 18:35, Gość Ona32 napisał:

Hej, 

Muszę się wyżalić...Ciagle trafiam na złych facetów, 

dlaczego?

bo dobrzy nie istnieja.

albo damski bokser albo alkoholik albo debbil albo blazen albo stalker albo manipulator. ciesz sie jak ci sie nie trafi łoszentgoł 🤣