Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona32

Czemu ciagle trafiam na złych facetów

Polecane posty

Gość Ona32

Nie jestem maniakiem... ale to ściga😈Ćwiczę długo, parę lat z przerwami. Jeżdżę na rowerze. Sport to zdrowie. Trzeba włożyć trochę pracy i wysiłku żeby cieszyć się zgrabnym cialkiem:) Mogę wbić się w obcisla ...enkę i wyglądam super. Diety restrykcyjnej nie mam 😂Jem urozmaicone jedzenie, 5 posiłków. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Ona32 napisał:

Nie jestem maniakiem... ale to ściga😈Ćwiczę długo, parę lat z przerwami. Jeżdżę na rowerze. Sport to zdrowie. Trzeba włożyć trochę pracy i wysiłku żeby cieszyć się zgrabnym cialkiem:) Mogę wbić się w obcisla ...enkę i wyglądam super. Diety restrykcyjnej nie mam 😂Jem urozmaicone jedzenie, 5 posiłków. 

Z tym że sport to zdrowie to wiedz, że nie zawsze jest to prawdą, wszystko w granicach rozsądku;) to że można się cieszyć pięknym ciałem to fakt tylko trzeba pamiętać o regeneracji. Pamiętaj, że w większości za efektami stoi dieta więc na tym warto się skupić. 5mniejszych posiłków w zupełności wystarczy tylko nie przesadzaj z podjadaniem między nimi:P faktem jest to, że sport uzależnia tylko nie wszyscy wytrzymują początki. Życzę sukcesów i osiągnięcia celu.

Ponieważ nie zwracasz uwagi na tych dobrych. Łobuz kocha najbardziej :classic_love:, a szczególnie gdy jest przystojny.

Gość hehehe

"Lobuz" buahaha czyli kto? Pewnie nedzny alkoholik. To was kreci tepe de/bilki? To niezle. No bo co moze robic jakis polaczek zeby go uznano za lobuza? :D uchlewac ryj, przeklinac i obrabiac kazdemu dvpe za plecami no bo taki odwazny jak wiekszosc, w oczy boi sie powiedziec. Taki wlasnie "lobuz" kocha najbardziej. :D Ale wiadomo ze wyglad dla pustakow najwazniejszy wiec niewazne co, tylko zeby ryj sie podobal a pozniej placze, zdrady (bo zdradza z innymi tepymi idi/otkami lecacymi tylko na wyglad) itd hehehe i dobrze wam tak puste idi/iotki :)

Gość hihi

Bo to kraj ...i :D

Gość Gość

Hmmm.....rozmawiania o silowni, po chooojo kobiece :))))