Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona32

Czemu ciagle trafiam na złych facetów

Polecane posty

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość mmm napisał:

dlaczego?

bo dobrzy nie istnieja.

albo damski bokser albo alkoholik albo debbil albo blazen albo stalker albo manipulator. ciesz sie jak ci sie nie trafi łoszentgoł 🤣

No bez przesady istnieja fajni, wartościowi mężczyzni i wyobraz sobie że przystojni ale Oni też szukają swojej drugiej połówki w podobnym przedziale płci żeńskiej. Więcej wiary, koniecznie musicie zmienić ten trend na pozytywny;)

Gość szkoda gadać
5 godzin temu, Gość Ona32 napisał:

Pierwszy mój związek 9 lat był z hazardzista. Facet atrakcyjny , dbał o mnie ...na końcu popłynął w hazard. Szczęście ze ślubu nie było bo zostałabym z długami. Później chciałam odpocząć ale trafiłam na Piotrusua Pana. 5 lat ustawiania faceta...pod byle pretekstem wracał do mamy itd. Dwa ostatnie związki są po 7 miesięcy...Poznaje faceta , wyłapuje złe cechy i aut. Teraz jestem ustawiona i samodzielna i nie chce być na sile z kimś kto nie do końca spełnia moje oczekiwania. Przed ostatni osaczył mnie strasznie...Chcial zniewolić i na sile się pobrać. Ostatni to porażka , miał żonę ale nie wiem gdzie ona była jak ciagle był u mnie...Zreszta to był utrzymanek j narkoman. Ostatni zryl mi głowę bo nie spotkałam w życiu większego kłamcy i patola 😥

Takich sobie wybierałaś. Trzeba było szukać normalnych facetów, a nie ich olewać.

Gość hihihi
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

No bez przesady istnieja fajni, wartościowi mężczyzni i wyobraz sobie że przystojni ale Oni też szukają swojej drugiej połówki w podobnym przedziale płci żeńskiej. Więcej wiary, koniecznie musicie zmienić ten trend na pozytywny;)

Chyba w simsach tacy istnieja bo na pewno nie w polsce :D

Gość ...
1 godzinę temu, Gość hihihi napisał:

Chyba w simsach tacy istnieja bo na pewno nie w polsce 😄

Istnieją w Polsce. Jest ich wielu, tylko wy ich olewacie.

Gość Fajny

Odezwij sie

Gość Kaktus wielgus

Wszystkie baby to uje, tylko z tzytzkami.

Gość Xyz

Nie tylko Ty tak masz. Niestety tak was natura stworzyła. Nie dla wszystkich kobiet starczy tych najlepszych facetów. Nie bądz egoistką,    chwile Ty z nim byłaś pozwól teraz aby inna się nim nacieszyła. Top facetów jest mało a kobiet do uszczęśliwienia dużo. Lepiej chyba być krótko z super facetem niż całe życie z przeciętniakiem

Gość Geniusz

z tego co czytam Wydaje mi się że autorka i kobiety się tutaj wypowiadające mają dziwną zawyżoną opinie o samych sobie i patrza na innych z góry w ten sposób nigdy nikogo nie poznasz a ewentualnie właśnie tych nieodpowiednich ludzi którzy maskują się imitujac cechy których szukasz których oni tak naprawdę i nie posiadają i kończy się katastrofą

Gość Gość
7 godzin temu, Gość ... napisał:

Istnieją w Polsce. Jest ich wielu, tylko wy ich olewacie.

Taaa, jesli juz jakiś jest porządny to zwykle brzydal który stara się nadrobić charakterem brak wyglądu żeby ktokolwiek go zechciał, a jak jest przystojny to jest pewny siebie, swiadomy swojej atrakcyjności i to wykorzystuje skacząc z kwiatka na kwiatek, a zachwycone nim tabuny kobiet tylko mu pompuja ego. Taki doskonale wie ze nie musi miec supercharakteru i się specjalnie starać, i tak latwe ...ki beda mu same wskakiwac do lozka. Taki wierny nie bedzie. To wybór ,,albo...albo".

Gość Ona32
9 godzin temu, Gość Fajny napisał:

Odezwij sie

Jestem ..I jestem bardzo smutna ...😔 

Gość Ona32

Gdzie poznaliście fajnych facetów ? Wartościowych przede wszystkim ...o ile tacy istnieją ..

Gość Jamci

Boże jaka Ty jesteś mdla.  Co to znaczy wartościowy człowiek? Nie potrafisz wymienić normalnie cech których szukasz u partnera?

Poza tym wydajesz się kobieta zimna, wyrachowana i w sumie mało kobieca więc się nie dziw że Ci normalni Cię nie chcą.  W jednym masz rację, ktoś Ci styl psychikę. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Ona32 napisał:

Gdzie poznaliście fajnych facetów ? Wartościowych przede wszystkim ...o ile tacy istnieją ..

Wszędzie można takiego poznać i wyobraz sobie że nawet tutaj;) napisz o jakich wartościach mowa?

Gość Ona32

Zaradny facet , z którym można porozmawiać na różne tematy. Uprawiający sport, fajnie z facetem iść wspólnie na silke. Nie jestem wyrachowana. Może faktycznie ostatni gość zryl  mi głowę ...;( Jestem zaradna kobieta, do wszystkiego doszłam sama własna praca. 

Gość Jamci

Ale co mi po Twojej zaradności?  I po tym że do wszystkiego doszłaś sama?

Równie dobrze możesz nie być zaradna i dostać wszystko od rodzicow. Nie tego szukamy w kobiecie.

Na siłkę to ja sobie mogę wspólnie iść z każdym, podobnie jak porozmawiać na różne tematy. 

Odpowiedź czy masz cechy które interesują mężczyzn

Czy jesteś kobieca w zachowaniu i wyglądzie, ubiorze?

Czy jesteś rodzinna?

Czy jesteś zmysłowa?

Czy lubisz dzieci?

Jak wyglada Twoje mieszkanie?

Czy jesteś subtelna, romantyczna, mila i uśmiechnięta?

Gość Ona32

Jestem bardzo kobieca...Lubię szpilki, kobiece ubrania...dodatki:) 

Znyskowa...hmmm myśle, ze bardzo ;)

Rodzinna ...nie  założyłam jeszcze swojej rodziny. Swoją odwiedzam w miarę możliwości. Myśle ze jestem rodzinna...

Lubię dzieci 

Mieszkanko mam urządzane w swoim stylu. Jest zawsze porządek bo jak wracam do domu muszę czuc spokój;) Mam kominek..lubię patrzeć na ogień ...odpręża mnie;)

Subrelna i romantyczna ...chyba tak. Nie mnie to oceniać. 

Jestem zawsze uśmiechnięta i dużo ludzi mi mówi ze fajnie się ze mną rzebywa bo jestem zawsze radosna. Nawet teraz pomimo ostatniego partnera i złamanego serca ..staram się uśmiechać..

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Ona32 napisał:

Jestem bardzo kobieca...Lubię szpilki, kobiece ubrania...dodatki:) 

Znyskowa...hmmm myśle, ze bardzo 😉

Rodzinna ...nie  założyłam jeszcze swojej rodziny. Swoją odwiedzam w miarę możliwości. Myśle ze jestem rodzinna...

Lubię dzieci 

Mieszkanko mam urządzane w swoim stylu. Jest zawsze porządek bo jak wracam do domu muszę czuc spokój;) Mam kominek..lubię patrzeć na ogień ...odpręża mnie;)

Subrelna i romantyczna ...chyba tak. Nie mnie to oceniać. 

Jestem zawsze uśmiechnięta i dużo ludzi mi mówi ze fajnie się ze mną rzebywa bo jestem zawsze radosna. Nawet teraz pomimo ostatniego partnera i złamanego serca ..staram się uśmiechać..

To jesteś ideałem kobiety więc w czym problem w znalezieniu tego jedynego z który stworzysz piękno pare, a kto wie może i wzorową rodzine? Walcz o swoje szczęście bo z tego co piszesz to jesteś wartościową kobietą. Życzę Tobie aby uśmiech nigdy nie gasł na Twej twarzy no i wreszcie szczęścia i radości z bycia żoną, matką. Powodzenia;)

Gość Gość

Hmm....to dlaczego opisując siebie napisalas " jestem zaradna, do wszystkiego doszłam sama"  zamiast napisać " jestem subtelna, romantyczna i usmiechnieta". 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Hmm....to dlaczego opisując siebie napisalas " jestem zaradna, do wszystkiego doszłam sama"  zamiast napisać " jestem subtelna, romantyczna i usmiechnieta". 

Napisała prawde, przestań się czepiać. Jedno nie wyklucza drugiego. Napewno chciałbyś mieć taka kobietę. Zaradną, ambitną, uśmiechniętą czy też romantyczną.

Gość Ona32

Napisałam ze jestem zaradna  bo ciężko na wszystko pracowałam. Liczyłam zawsze sama na  siebie..faceci mnie ranili, byli nieodpowiedzialni i niezaradni życiowo. Dlatego podkreśliłam te cechę u siebie:) Kolejne to zmysłowość j kobiecość 😏 Mam to coś ...Ale co z tego jak złe trafiam w życiu...

Gość Gość

No niekoniecznie ale to inny temat. 

Generalnie dziewczyna przedstawia się jako kobieta która jest facetem w spódnicy. Dlatego przyciąga obibokow, hazardzistow, mamisynkow

Kobiete to ja już dawno mam. :)

56 minut temu, Gość Gość napisał:

No niekoniecznie ale to inny temat. 

Generalnie dziewczyna przedstawia się jako kobieta która jest facetem w spódnicy. Dlatego przyciąga obibokow, hazardzistow, mamisynkow

Kobiete to ja już dawno mam. 🙂

Też mam wrażenie że najpierw przedstawia swoje męskie cechy a kobiece - pod publikę -  dopiero kiedy wyłapie słowa klucze z czyjejś wypowiedzi.

Pan dyrektor marketingu w spódnicy. Choć pewnie w pracy raczej nosi spodnie.

Do takiej faktycznie prędzej przyczepi się łachmyta-obibok niż ktoś szukający uczciwego związku.

Mężczyźni szukają kobieta a nie mężczyzn w kobiecym ciele.

Gość Ona32
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

Też mam wrażenie że najpierw przedstawia swoje męskie cechy a kobiece - pod publikę -  dopiero kiedy wyłapie słowa klucze z czyjejś wypowiedzi.

Pan dyrektor marketingu w spódnicy. Choć pewnie w pracy raczej nosi spodnie.

Do takiej faktycznie prędzej przyczepi się łachmyta-obibok niż ktoś szukający uczciwego związku.

Mężczyźni szukają kobieta a nie mężczyzn w kobiecym ciele.

Męskie cechy, że kobieta jest ogarnieta? Ze do wszystkiego doszłam sama ciężka praca..? Autem też dobrze jeżdżę więc to też męskie...? Na siłce ćwiczę ciezarami wiec to też jest nie kobiece.? Tylko że mam dzięki temu lepsza figurę jak niejedna 20-stka. W sumie po co rano wstawać i jechać na siłkę i się męczyć... Mógłbym 2h dłużej pospać... Jakie męskie cechy? Wyglądam mega kobieco, jestem ciepła osoba i gotuję też zajebiscie bo lubię:) 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ona32 napisał:

Męskie cechy, że kobieta jest ogarnieta? Ze do wszystkiego doszłam sama ciężka praca..? Autem też dobrze jeżdżę więc to też męskie...? Na siłce ćwiczę ciezarami wiec to też jest nie kobiece.? Tylko że mam dzięki temu lepsza figurę jak niejedna 20-stka. W sumie po co rano wstawać i jechać na siłkę i się męczyć... Mógłbym 2h dłużej pospać... Jakie męskie cechy? Wyglądam mega kobieco, jestem ciepła osoba i gotuję też zajebiscie bo lubię:) 

Nie słucha co niektórych wypowiedzi. Po prostu dziwią się uchowało się takie cudo;) 

Serio na siłowni ćwiczysz ciężarami? W Twoim przypadku wystarczą aeroby, ewentualnie przysiady z małym ciężarem. Dbaj o siebie, pozdrawiam

Gość ...alajcie za granice

Ja też jestem w podobnej sytuacji w końcu miałam dość założyłam konto na Bado i poznałam Anglika. Dzisiaj pakuje walizki i wyjeżdzam. Dodam że jest wykształcona i nie jestem kolejną głupią Polką.

Gość gość

jak jakis normalny to wyglada jak stwor z glebii oceanu :D zero urody tylko jakas pokraka na dodatek glupi jak but z lewej nogi..

Gość Ona32
36 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie słucha co niektórych wypowiedzi. Po prostu dziwią się uchowało się takie cudo;) 

Serio na siłowni ćwiczysz ciężarami? W Twoim przypadku wystarczą aeroby, ewentualnie przysiady z małym ciężarem. Dbaj o siebie, pozdrawiam

Aeroby też robię. Przysiady że sztanga i ciężary odpowiednie dla mnie. Mięśnie trzymają sylwetkę. 

Gość oko na maroko

Wybierasz takich do jakich ci się mokro robi i nie ma co do tego jakiejś teorii tworzyć. Skoro tutaj już posucha, to bierz się za obcokrajowców. I niech cie najlepiej twój książę zabierze do Dubaju czy innego Ułan Bator. Nie będziesz takich rzewnych smutów na forum pociskać.

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Ona32 napisał:

Aeroby też robię. Przysiady że sztanga i ciężary odpowiednie dla mnie. Mięśnie trzymają sylwetkę. 

To typowe kobiece ćwiczenia przysiady, pośladki czy brzuch jednak ważniejsza będzie odpowiednia forma ( rower czy bieganie )ale również pamiętaj o odpowiednim odżywianiu. Podstawą jest regularne ćwiczenia jak i dieta. Długo ćwiczysz, jesteś maniakiem? Ja niestety odrobine się zapuściłem:(