Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsie

Pytanie do ludzi żyjących na wysoki kredyt, ponad stan, z drogimi furami na kreskę. Po co ten szpan? Leczenie kompleksów czy zwykła głupota?

Polecane posty

Gość zastanawiamsie

Byłam u rodziny w Warszawie, tam tego badziewia pełno. Po drogach jeżdżą drogie samochody, nowe, ale ponoć większość jest na kredyt. Niektórzy ludzie jeżdżą autami za które mają 2000 zł raty miesięcznie, do tego wysoka rata za dom/duże mieszkanie. Po co tak żyjecie? Nie lepiej kupić gorsze, a za gotówkę? Jestem zdania, że jeśli cię na coś nie stać, to najpierw zarób by cię było stać. Nie sztuka się zadłużyc po uszy i udawać bogatszego niż się jest.

Gość Gosc

Tez jestem ciekawa odpowiedzi. Rodzice uczyli mnie oszczędności czyli jak sobie nie zaoszczędze to nie pojadę na wczasy a nie ze jade a potem spłacam cały rok a na następny znowu się zadłużam. Rozumiem ze ktoś nie będzie oszczędzał 30 lat żeby wprowadzić się do domu na emeryturę dopiero ale mniejsze wydatki żeby brać na kredyt? Albo po co najnowszego merca? Przecież moge kupić fajne a dużo tańsze. Co jeśli ktoś się rozchoruje i nie będzie moc spłacać kredytu?

Gość Gosc

Głównie żyją tak faceci, którzy nie chcą stracić swoich kobiet. Możesz mówić i myśleć co chcesz ale jak masz super samochód, dom i życie niby na poziomie to panna się 3 razy zastanowi zanim zacznie jej odwalać. 

Do tego potrzeby partnerek itp. 

Gość Gosc

Ogólnie uważam, ze 90% rzeczy robionych przez mężczyzn jest robione po to by imponować kobietom lub zaspokajać ich potrzeby.