Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanan

Jak dorabiacie kiedy brakuje wam kasy?

Polecane posty

Ja pracuje na pełnym etacie, w soboty chodzę do pracy bo dodatkowo płacą, mam jeszcze sprzątanie biura 2 x w tygodniu i czasem chodzę sprzątać ludziom, myć okna itd.  Spróbuj. 

Skąd jesteś???

Gość gość

Jakoś trudno mi uwierzyć że mąż nie ma ani jednego garnituru,a ty- eleganckiej ...enki, bluzki czy kostiumu. I że dziecko również nic do założenia nie ma poza podartymi legginsami. Wielkanoc (zakladam że, jako katolicy,  obchodzicie to święto) spędziliście w dżinsach i podkoszulkach? 

A skoro mąż wpadł na tak absurdalny pomysł jak dawanie dziecku 2 tys. zł  z okazji I. komunii,  to dlaczego ty sobie łamiesz głowę nad tym jak te pieniądze zarobić? Niech on kombinuje.

Gość gość

Na to wychodzi,  że mityczne "jest tyle możliwości zarobków" kafeterianek nie istnieje.  Za to potwierdziły znów to co potrafią lepiej od pracowania, wychowywania dzieci itd. Atakować innych. 😄 Wredne baby. 🙂

Autorko ja osobiście nie mam pojęcia w jaki sposób szybko dorobić. Myślę,  że to zbyt krótko okres czasu do komunii żeby Ci się udało.  I to większa kwotę,  bo przecież mowa tu o tysiącach.  🙂

Gość Wredna

2-3 tys na komunie? Zreszta, co to za chrzestny, ktory nawet nie zna chrzesniaka... Po co robic szopke. 

Gość gość

Autorko, ja dwa lata temu dałam mojej chrześnicy 1000 zł,  ale utrzymujemy kontakt. Też uważam,  że do tysiąca możecie dać, to taka norma. 🙂

Gość Wredna

Coz, maz autorki, chyba chce zatuszowac tymi 2 tys na prezent, ze jest takim pozal sie boze chrzestnym... Zreszta, dobrze czytam - nie ma kontaktu z chrzesniakiem przez jego rodzicow??? A to chrzesniak jest dzieckiem, czy twoj maz, nie mogl dazyc do kontaktu, odwiedzac?? Ten temat w ogole brzmi jak prowokacja, ...yczny chrzestny zdziwiony, ze komunia nadeszla i zonka, ktora w 2 tygodnie chce dorobic 3 tysiace, bo na prezent trzeba az 2, nie maja sie w co ubrac, ale sprzatac pani nie pojdzie... Nie znam metody, zeby w pol miesiaca wzbogacic sie o 3 tysiace.

Gość Gggggggggggggggggggggggggg
Dnia 27 kwietnia 2019 o 15:09, Gość Lulu napisał:

Mentalność ludzi którzy nie odkładają żadnej kasy zawsze mnie irytowała.

Widocznie możesz sobie pozwolić na odkładanie, niektórym brakuje na podstawowe rzeczy. I co cię irytuje?? Przestało by cię irytować jak sama byś nie miała z czego odkładać.

Gość Martaaaaaa
Dnia 27.04.2019 o 15:01, Gość gosc napisał:

Ja zarabiam 2 tys i zawsze mam coś odłożone. Idz do mopsu skoro wam brakuje.

Jak można COKOLWIEK  odłożyć z takiej pensji? masz dziecko? nawet jak nie masz, to nie pojmuję, jakim cudem coś odkładasz...

Ja wydaję około 1,500 złotych jak jestem w Polsce na 4-5 dni... jak lecimy w trójkę na dłużej, np na 10-14 dni, to spokojnei wydajemy 2,500 -3,000 zł wzwyż.

Gość ąęśźć
19 minut temu, Gość Martaaaaaa napisał:

Jak można COKOLWIEK  odłożyć z takiej pensji? masz dziecko? nawet jak nie masz, to nie pojmuję, jakim cudem coś odkładasz...

Ja wydaję około 1,500 złotych jak jestem w Polsce na 4-5 dni... jak lecimy w trójkę na dłużej, np na 10-14 dni, to spokojnei wydajemy 2,500 -3,000 zł wzwyż.

No to szastaj kasą  jak możesz, ciesz się, że w Polsce mozesz tak 'zaszaleć', bo pewnie tam u siebie to też zęby w ścianę :P