Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika

Legginsy i mokro miedzy nogami

Polecane posty

Gość Weronika

Strasznie sie najadlam wstydu. Spotkalam sie z kolega  zklasy. Mialam na sobie jasne obciale legginsy i fakt ze kolega bardzo mi sie podoba. Niestety mam tak ze czasami sluz mi normalnie cieknie z cipki. Kolega zobaczyc musial mogra plame jak sie schylilam i zapytal 'czy na kazdego tak reaguje czy tylko na niego'. Oczywiscie zrobilam sie czerwona ze wstydu i nie wiedzialam co odpowiedziec  wtedy on odparowal ze moze mi pomoc cos z tym zrobic . Glupio mi

45 minut temu, Gość Weronika napisał:

Strasznie sie najadlam wstydu. Spotkalam sie z kolega  zklasy. Mialam na sobie jasne obciale legginsy i fakt ze kolega bardzo mi sie podoba. Niestety mam tak ze czasami sluz mi normalnie cieknie z cipki. Kolega zobaczyc musial mogra plame jak sie schylilam i zapytal 'czy na kazdego tak reaguje czy tylko na niego'. Oczywiscie zrobilam sie czerwona ze wstydu i nie wiedzialam co odpowiedziec  wtedy on odparowal ze moze mi pomoc cos z tym zrobic . Glupio mi

I co się stało dalej?

Gość lil
8 minut temu, Allan5 napisał:

I co się stało dalej?

juz się tak nie jaraj i wyciagnij ta rękę z gaci

Gość Monika

to jest fake, a prawiczki się spuszczaja 😜

Gość Weronika
8 godzin temu, Allan5 napisał:

I co się stało dalej?

Skonczylo sie niestety na tym ze zrobil mi palcowke. Bardzo teraz zaluje bo on sie do mnie juz nie odzywa i wiem ze zle o mnie mowi do kolegow. Nie jestem jeszcze gotowa na seks

Gość Rudy
8 godzin temu, Allan5 napisał:

No musze powiedziec ze niezla z ciebie lalunia skoro masz tak mokro przy koledze. I niby taka cnotliwa ale wlozyc sobie paluszki do cipci pozwolilas i sie pobawic. A lechtaczki dotykal? Mialas orgazm? Tez bym chetnie poslizgal sie paluszkiem po Twojej mokrej cipeczce. Odezwij sie jak masz ochote na starszego faceta. Umiem zrobic dobrze takiej malolacie jak Ty nie tylko palhszkiem ale i jezyczkiem

11 godzin temu, Gość Weronika napisał:

Nie wstydź się, to normalna rzecz u kobiet, że jeżeli się nam ktoś podoba, to jest nam mokro tam na dole😉

Gość Franiu
13 minut temu, panama25 napisał:

Nie wstydź się, to normalna rzecz u kobiet, że jeżeli się nam ktoś podoba, to jest nam mokro tam na dole😉

Uuuu na taką ślizgawicę to trzeba łańcuszkiem małego owinąć.

Gość Michael

Po tekście od razu czuć prostaka. Trzeba się trochę szanować a nie byle komu od razu dawać cipkę.

Gość Weronika

Dlaczego prostaka? Nie dalam od rasu bo on mi sie juz od dawna podobal. A jak juz zauwazyl ze mam mokro to tak sie zadzialo ze doszlo do palcowki. To chyba normalne

6 godzin temu, Gość Weronika napisał:

Skonczylo sie niestety na tym ze zrobil mi palcowke. Bardzo teraz zaluje bo on sie do mnie juz nie odzywa i wiem ze zle o mnie mowi do kolegow. Nie jestem jeszcze gotowa na seks

skoro zrobił ci miłą palcóweczką to wszystko dobrze się skończyło

Gość Chłopak
6 godzin temu, Gość Weronika napisał:

Ta Weronika z tym chłopakiem, jeśli to wszystko nie blew, to jakieś dziwadła. Przecież to wiadome, że kobieta ma często mokro, a że miała obcisłe jasne spodnie mogło być widać. Ten niby kolega nie miał minimum taktu jak się o to wypytywał, a jej brakuje piątej klepki jeśli mu zaraz dała włożyć rękę w majtki.

takie plamy miło wyglądają ...ale jego zachowanie było chamskie ... nie mówi się o tym tak wprost - chyba, że jesteś z tym facetem w bardzo bliskich relacjach to wówczas może to "pochwalić" mówiąc wprost

Gość Cezarek

Zawsze mówiłem, że kiecka praktyczniejsza. Plam nie eidać, a jak podniecenie przekroczy granicę, to można działać bez przeszkód.

Gość Chłopak
3 godziny temu, darkeacer napisał:

takie plamy miło wyglądają ...ale jego zachowanie było chamskie ... nie mówi się o tym tak wprost - chyba, że jesteś z tym facetem w bardzo bliskich relacjach to wówczas może to "pochwalić" mówiąc wprost

Napisałem że ten chłopak nie miał taktu, ale całkowicie zgadzam się z w/wymienionym określeniem, że to "zwyczajne chamstwo". Chyba że jest to para zażyłych  kochanków  

Gość Milena

Też kiedyś miałam podobną przygodę Byłam z mężem na tanecznej imprezie u znajomych. Ubrałam koronkowe stringi, obcisłe jasne leginsy i bluzkę. Sporo tańczyłam. Gdy puścili wolne kawałki poprosił mnie do tańca przystojny nieznajomy. Pierwszy taniec, potem drugi... Czułam jego ciepło, jego oddech na szyi, jego delikatny dotyk moich uszu wreszcie jego coraz twardszego członka. Przytulał mnie coraz bardziej a mnie coraz bardziej się to podobało. Moja cipka zareagowała na to jak zwykle w takich sytuacjach - zrobiła się baaardzo mokra. Po drugim tańcu miałam już w stringach kisiel, a że były z cienkiej koronki to na białych leginsach zrobiła się widoczna plama moich soczków. Myślałam, że zapadnę się pod ziemię ze wstydu. Zostawiłam męża, tego faceta i uciekłam z imprezy.

Gość pokrzywa

tez nieraz widzialem jak pociekla sperma dziewczynie

Gość gość
25 minut temu, Gość Milena napisał:

Też kiedyś miałam podobną przygodę Byłam z mężem na tanecznej imprezie u znajomych. Ubrałam koronkowe stringi, obcisłe jasne leginsy i bluzkę. Sporo tańczyłam. Gdy puścili wolne kawałki poprosił mnie do tańca przystojny nieznajomy. Pierwszy taniec, potem drugi... Czułam jego ciepło, jego oddech na szyi, jego delikatny dotyk moich uszu wreszcie jego coraz twardszego członka. Przytulał mnie coraz bardziej a mnie coraz bardziej się to podobało. Moja cipka zareagowała na to jak zwykle w takich sytuacjach - zrobiła się baaardzo mokra. Po drugim tańcu miałam już w stringach kisiel, a że były z cienkiej koronki to na białych leginsach zrobiła się widoczna plama moich soczków. Myślałam, że zapadnę się pod ziemię ze wstydu. Zostawiłam męża, tego faceta i uciekłam z imprezy.

Już widzę mój jęzor w akcji, zakończonej ostrym seksem ;)

Gość Tatiana

Nie uprawiam jeszcze seksu, nie masturbuje się codziennie to oczywiste, że nieraz chodzę podniecona  w mokrych majtkach. To przecież zupełnie naturalne u młodych kobiet. Chodzenie publicznie w obcisłych, białych legginsach lub co się niektórym zdarza bez majtek zawsze skończy się plamką przy nieprzewidzianym podnieceniu. Chyba każda kobieta ma tą świadomość ubierając się. Ale chamskie "zauważanie" tego przez jakiegoś prostaka nie wymaga komentarza.

Z tą różnicą że jak chłopakowi podniecenie minie to wszystko momentalnie wraca do normy a u dziewczyny mokra plama przez chwile zostaje

No chyba że aż tak sie podnieci że się spuści 🙂