Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegryw 2019

Mój terapeuta do mnie: "niech pan da szanse tym mniej urodziwym".

Polecane posty

Gość Hahahah

Śmiesznie się czyta przegrywa marzącego o miss 😂 Ja jestem taka 8/10 a mój chłop to 10/10 (191 cm, brunet, umięśniony, symetryczna twarz, pełne usta, męski glos, osobowość alfą) i dodatkowo zarabia całkiem dobrze w EUR. Nawet jak miałam w przeszłości tzw przydupasow do poprawiania humoru, nie schodziłam poniżej 7-8/10 a oni i tak byli kolegami i nie mieli prawa mnie dotknąć 😀 także autorze rynek sam reguluje te sprawy. Widocznie jesteś bazylem skoro lecą na ciebie bazyle.

Gość ssss
51 minut temu, Gość Hahahah napisał:

Śmiesznie się czyta przegrywa marzącego o miss 😂 Ja jestem taka 8/10 a mój chłop to 10/10 (191 cm, brunet, umięśniony, symetryczna twarz, pełne usta, męski glos, osobowość alfą) i dodatkowo zarabia całkiem dobrze w EUR. Nawet jak miałam w przeszłości tzw przydupasow do poprawiania humoru, nie schodziłam poniżej 7-8/10 a oni i tak byli kolegami i nie mieli prawa mnie dotknąć 😀 także autorze rynek sam reguluje te sprawy. Widocznie jesteś bazylem skoro lecą na ciebie bazyle.

ale bym cie zerżnął za te słowa nikczemne :(

Gość Hahahah

Ty wyzej, możesz co najwyżej pomarzyć 😂 tylko nie zapomnij wytrzeć się później chusteczka 😀 😡

Gość ssss

chusteczką to u dzieci chyba , u mnie potrzebny jest ręcznik :classic_laugh:

Gość Hahahah

No przynajmniej masz dystans do siebie, nie jest z tobą tak najgorzej 😀

Gość Eve

Dobry temat 😂 🤣 🤣 

Przecież to oczywiste, ze atrakcyjna kobieta nie zechce jakiegoś bazyla. Do tego ubogiego bazyla 🤣 mamy w czym przebierać to robimy to. Od tego mamy młodość i urodę. Peace! 

Gość ssss

macie to cos co jest dla nas najcenniejsze 😁

Gość Pati

Mam dla Ciebie dobra radę: Zmień terapeute! Mniej urodziwe kobiety rowniez chcą być tylko z przystojnymo mężczyznami sukcesu. Mamy XXI wiek i żadna już sie nie wiąże z nieudacznikami, żeby sama nie być. 

Gość ssss

dokładnie :D dziś kobiety sa wyzwolone , w dodatku widzac zdjęcia na facebooku i Instagramach chcą zyc pełnią zycia , żadna się nie zwiąże z Januszem no chyba ze już naprawdę z ostateczności i to w wieku 40 lat a nie w wieku 20 paru.

poza tym zauważcie jak swiat się zmienia dlatego ze jest wielka rywalizacja o samice, to nawet faceci zaczeli o siebie dbac, zauwazyliscie to?  dawniej wiele facetow chodzilo w kapturach , tzw kapturowcy skini metale itd. teraz te grupy sa coraz mniejsze bo każdy wie ze jak będzie taki to będzie miał male szanse na samice wiec każdy się stroi jak tylko moze

Gość CEO

Jak można pisać, że atrakcyjny facet powinien mieć zadarty nos? To absolutnie niemęskie, u kobiet może to dobrze wyglądać, pod warunkiem, że nie ma dziurek jak prosiak, ale facet z zadartym nosem, zawsze będzie wyglądać  obleśnie...

Gość gosc

Same kalkulacje a gdzie miłość się pytam. Ja jestem atrakcyjny i moja kobieta tez ale jesteśmy ludźmi czasami wyglądamy gorzej i mamy drobne wady. Nas do siebie przyciągnęło uczucie nie kalkulacje.

Gość ...
3 godziny temu, Gość Atrakcyjna napisał:

Mądre kobiety albo sa z mądrym albo są same.

To gdzie są te mądre kobiety, które chcą mądrego faceta? Bo jeszcze żadnej nie znalazłem (a nie szukam piękności, tylko kobiety na swoim poziomie).

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

To gdzie są te mądre kobiety, które chcą mądrego faceta? Bo jeszcze żadnej nie znalazłem (a nie szukam piękności, tylko kobiety na swoim poziomie).

Zacznij od tego że z mądrością to ty masz tyle wspólnego co kiełbasa z mózgiem.

Gość ...
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Zacznij od tego że z mądrością to ty masz tyle wspólnego co kiełbasa z mózgiem.

Ty nie jesteś mądrą kobietą, więc i tak bym cię nie chciał, nawet jakbyś była 10/10.

Gość Gość

Ty nie jesteś mądrą kobietą, więc i tak bym cię nie chciał, nawet jakbyś była 10/10.

Gdybym była 10 to o nic byś nie pytał tylko brał. Gadki o mądrej kobiecie zostaw dla swojej babci.

Gość bgbggb
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdybym była 10 to o nic byś nie pytał tylko brał. Gadki o mądrej kobiecie zostaw dla swojej babci.

ale bym cie walił w lozku az by jaja fruwały

Gość Przegryw 2019
3 godziny temu, Gość Atrakcyjna napisał:

No właśnie tu sie mylisz, ale szkoda mi czasu na ciebie, żeby Ci to wytłumaczyć. Jestem tylko u wylacznie za zwiazkami między ludźmi z silnymi genami. Dość tej patologii i nieudaczników dookola. Polska musi się rozwijać a takie marudne obojnaki ta Polskę dewastuja. Po Twoim tonie i ogólnie śmiesznych "xDDDDDDD ", można wyciągnąć wniosek ze jestes mentalny dzieciuch, nie jesteś męski i nie masz zapewne czym tym kobietom zaimponować. Grubym i brzydkim również. Mądre kobiety albo sa z mądrym albo są same. I cieszą się życiem w pojedynkę a nie biorą byle goowno. Stąd wasze bole dupy.

P. S. Kto ci nagadal bzdur, ze facet moze miec nos jak klamka? Duzy, garbaty czy kalafiora? Najprzystojniejsi maja zadarty nosy. Rozejrzyj się dookola.

Mam zadarty nos xDDDDD Geny też silne, bo mam silną męską twarz xDDDD i silne szerokie ramiona  => zajmujesz się wróżeniem z fusów jak oceniasz ludzi po znakach? Po prostu rozbawiło mnie twoje uruchomienie;) 

Gość Przegryw 2019
1 godzinę temu, Gość CEO napisał:

Jak można pisać, że atrakcyjny facet powinien mieć zadarty nos? To absolutnie niemęskie, u kobiet może to dobrze wyglądać, pod warunkiem, że nie ma dziurek jak prosiak, ale facet z zadartym nosem, zawsze będzie wyglądać  obleśnie...

Duży nos = duży testosteron. Ehh bazyle bez wiedzy xD

3 godziny temu, Gość Hahahah napisał:

Wymianiasz te cechy jakbyś stała w sklepie i wybierała xD Na pewno kochasz go za to jaki jest, a nie za to że możesz się nim pochwalić! 

Gość Gość
12 minut temu, Gość bgbggb napisał:

ale bym cie walił w lozku az by jaja fruwały

Chyba na twoim łbie. 

Gość ...
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie brałbym. Charakter i inteligencja są dla mnie o wiele ważniejsze niż wygląd.

Gość Przegryw 2019

Ale zakompleksione brzydule się uruchomiły: ) Wspaniały baitcik xD

Gość Gość

Nie brałbym. Charakter i inteligencja są dla mnie o wiele ważniejsze niż wygląd.

Z pewnością. Dziecko dziecko. Co ja się z wami mam.

Gość bgbggb
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba na twoim łbie. 

a mowie ci ze tak by było , pełna rozkosz

Gość mamas

eh dobra rada dla wszystkich panów którzy chca sobie ułożyć życie a nie są facetami  z tzw top. Nawet ci mega przystojni często nie mają nie wiadomo jak urodziwych kobiet bo po 1. Tych urodziwych wcale nie jest tak dużo po 2 ciężko je spotkać po 3 one zazwyczaj chca żyć na wysokim standardzie i wybierają facetów z kasą. Więc moi drodzy zdajecie sobie chyba sprawe jakie to są wymagania można być przystojnym a można mieć ciężko kogoś znaleźć bo nie jest się kasiastym albo nie jest się samcem alfa albo się ma nudne życie. Zatem jeśli masz gębe jak serek wiejski nie jesteś człowiekiem sukcesu i nie masz osobowości magnetyzującej kobiety to zdaj sobie sprawę, że raczej wielkich szans nie masz na posiadanie takiej kobiety która robi na każdym wrażenie wow. Każdy chciałby mieć modelkę ale z kimś trzeba żyć  tak czy nie? Więc albo schodzisz z wymaganiami albo zostajesz sam. Druga sprawa, że wygląd to piękna sprawa ale wygląd się zmienia nie kazda jest piękna całe życie a są kobiety które może najpiękniejsze nie są ale mają tak fajna osobwość są na wszystko chętne, są miłe, są zaradne, rodzinne ciepłe  i przychyliłyby ci nieba uwierz mi są takie i te zazwyczaj sa mniej atrakcyjne i samotne. Mam wrażenie że dzisiaj świat zwariował każdy chce być piękny i przez to duża grupa ludzi którzy piękni nie sa jest samotnych ja wiem że u boku mniej atrakcyjnej kobiety tez mogę mieć fajne zycie i może nawet bardziej udane. Pozdrawiam i liczę, że zmądrzejecie panowie 

Gość ...
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Z pewnością

Oczywiście

19 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziecko dziecko. Co ja się z wami mam.

Dzieci nie myślą dojrzale, a ja tak, więc sama sobie przeczysz.

5 minut temu, Gość mamas napisał:

eh dobra rada dla wszystkich panów którzy chca sobie ułożyć życie a nie są facetami  z tzw top. Nawet ci mega przystojni często nie mają nie wiadomo jak urodziwych kobiet bo po 1. Tych urodziwych wcale nie jest tak dużo po 2 ciężko je spotkać po 3 one zazwyczaj chca żyć na wysokim standardzie i wybierają facetów z kasą. Więc moi drodzy zdajecie sobie chyba sprawe jakie to są wymagania można być przystojnym a można mieć ciężko kogoś znaleźć bo nie jest się kasiastym albo nie jest się samcem alfa albo się ma nudne życie. Zatem jeśli masz gębe jak serek wiejski nie jesteś człowiekiem sukcesu i nie masz osobowości magnetyzującej kobiety to zdaj sobie sprawę, że raczej wielkich szans nie masz na posiadanie takiej kobiety która robi na każdym wrażenie wow. Każdy chciałby mieć modelkę ale z kimś trzeba żyć  tak czy nie? Więc albo schodzisz z wymaganiami albo zostajesz sam. Druga sprawa, że wygląd to piękna sprawa ale wygląd się zmienia nie kazda jest piękna całe życie a są kobiety które może najpiękniejsze nie są ale mają tak fajna osobwość są na wszystko chętne, są miłe, są zaradne, rodzinne ciepłe  i przychyliłyby ci nieba uwierz mi są takie i te zazwyczaj sa mniej atrakcyjne i samotne. Mam wrażenie że dzisiaj świat zwariował każdy chce być piękny i przez to duża grupa ludzi którzy piękni nie sa jest samotnych ja wiem że u boku mniej atrakcyjnej kobiety tez mogę mieć fajne zycie i może nawet bardziej udane. Pozdrawiam i liczę, że zmądrzejecie panowie 

Zszedłem z wymaganiami bardzo nisko. Wygląd nie jest dla mnie najważniejszy, liczy się dla mnie charakter i inteligencja. Mimo to w dalszym ciągu żadna nie jest mną zainteresowana. Szukam właśnie takiej kobiety, jak opisujesz.

Gość mamas
8 minut temu, Gość ... napisał:

Zszedłem z wymaganiami bardzo nisko. Wygląd nie jest dla mnie najważniejszy, liczy się dla mnie charakter i inteligencja. Mimo to w dalszym ciągu żadna nie jest mną zainteresowana. Szukam właśnie takiej kobiety, jak opisujesz.

No to ciężki przypadek nie wiem ile masz lat? jeśli jesteś powiedzmy przed 30 stą bedziesz musiał poczekać gdzieś do 40 wielu facetów wtedy odnajduje kogoś na związek.

Gość CEO

Przegrywie zadarte nosy są małe, więc mało testosteronu, współczuję

Gość Przegryw 2019
27 minut temu, Gość CEO napisał:

Przegrywie zadarte nosy są małe, więc mało testosteronu, współczuję

Mały to jest twój mózg loool Zadarte nosy są sexy. Najczestsza operacja nosa obok korekty? Zadarty. 

Gość Gość

Przyklej se na taśmę do czoła jelopie. I co jeszcze twój terapeuta ciekawego ci opowiada?

Gość ...
1 godzinę temu, Gość mamas napisał:

No to ciężki przypadek nie wiem ile masz lat? jeśli jesteś powiedzmy przed 30 stą bedziesz musiał poczekać gdzieś do 40 wielu facetów wtedy odnajduje kogoś na związek.

Po 40 to już nie będę miał po co się wiązać.

Mam 20.