Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika

fisting pochwowy ......

Polecane posty

Gość weronika

Witam . Kiedys byl taki temacik ale dawnoooo. Podzielcie sie prosze doznaniami .my uprawiamy fisting bo to jest piekne .to uczucie wypelniania i te orgazmy . Bardzo mnie podnieca moja cipka po wszystkim jest taka mieciutka taka rozwarta sliska .lubie sobie potem polezec i powkladac paluszki do muszelki . A co wy lubicie i czy uprawiacie ?

Gość Alex

Cześć, to jedna z naszych ulubionych gier, uczucia bardzo silne z obu stron, kiedy masz głębię cipki, a twoje ramię prawie tam zniknęło, ciepłe, pulsujące ciało, często uprawiamy ten rodzaj seksu, mamy 2 wibratory , kiedy są zarówno w niej, jak i mój ... również w środku, to jest niesamowite

Gość weronika

P
Oj tak cos pieknego .i to uczucie jak czuje ze teraz chce wiecej i cipka sie rozluznia i wchodzi cala dlon . I mam uczucie ze to jeszcze malo .

Gość Ciekawy
1 minutę temu, Gość weronika napisał:

P
Oj tak cos pieknego .i to uczucie jak czuje ze teraz chce wiecej i cipka sie rozluznia i wchodzi cala dlon . I mam uczucie ze to jeszcze malo .

To musi być przyjemne dla kobiety, skoro mało, czy zmieściłaby się druga dłoń? Czy dałoby się bić brawo kobiecie?

Gość weronika

Oj tam oj tam .ciekawy . Znajdz se kobiete i sprawdz czy jej zaklaszczesz brawo . Mi nikt nie musi bic brawa bo to ja mam przyjemnosc z tego i jesli ktos zasloguje na brawa to moj misiu za to ze mnie przekonal do fistingu .