Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoDobrejStronieMocy

Paragony po zakupach dla Wieczornej 👍😁

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, KermitZaba napisał:

Internety mają jednak swój urok 😄

Pamiętasz bumbel? 🤣 

Gość Gość
Przed chwilą, KermitZaba napisał:

Odpisałem, ale po raz któryś komentarz zrobił mi się "bordowy", to jakaś cenzura prewencyjna?

Słowo pràwi jest zakazne jak coś.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pamiętasz bumbel? 🤣 

siadaj mu do lachy locho xD lochorna nie tykana w realu przez jakiegokolwiek samca poza pewnym pedofilem ma jednak pewną słabość  w postaci kermajta xD jeśli do każdego chłopa w realu tak się płaszczysz (a w kontraście do twojego wyskakiwania z pyskiem do każdego innego użytkownika twoje natrętne szukanie poparcia u kermita to jest płaszczenie) to nic dziwnego ze każdy ciebie olewa xD beka xD 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Nara napisał:

Typowa strategia uloma. Bronić innej atencjuszki która jechała po innych nota bene lansujacej się na chemioterapii i wyrywanie zdań z kontekstu. Na mnie nie robi to wrażenia. Ani ty ani twoja padaka na moim punkcie. Jak i również kosa nad głową. Przyjdzie to będzie a ja powiem sajonara za twoimi mangizyebami. Tyle.

Uderz w pusty łeb, kürwisko się odezwie. I to do maksymalnie pięciu minut. Ty będziesz komuś wpierać że masz jakiekolwiek życie poza forum? Jesteś żałosna. Właściwie to ci współczuję. Dla ciebie śmierć będzie zbawieniem od bezsensu twojej jałowej wegetacji. Może dlatego koło tej rozlazłej pipy lata ci jakikolwiek dobrostan i ładujesz w siebie na przemian świnię i nikotynę. Nie zależy tobie na niczym. Nawet na sobie. W głębi siebie dobrze wiesz jak bezwartościowa jesteś ty i życie które tworzysz. Stąd ten twój pseudostoicyzm. 

Gość Gość

A co do Bumble to nawet nie będę tych twoich chorych wypocin komentować bo to by urągało czyjejkolwiek godności. Lansującej się na chemioterapii? Co ty w ogóle piszesz? Odpiërdoliło ci totalnie? Bumble miała ukrywać chorobę (tak jak to zwykle robią niepogodzeni z ułomnościami ludzkiego gatunku i niedojrzali emocjonalnie ludzie) tylko dlatego, że jakiemuś zaburzonemu szmtławcowi z patologicznej rodziny tak pasuje? Chyba cię pojëbało stara torbo.

Pomijając fakt że raczej nie da się lansować na tak ciężkiej i śmiertelnej chorobie to Bumble nic szczególnego na tle swojej choroby nie robiła. Młodziutka dziewczyna dzielnie walczyła ze swoim schorzeniem a ty psychiczny porąbańcu tylko jej dowalałaś. Nikt normalny nie prześladuje osoby na chemioterapii. Samo to świadczy o tym jak podła i patologiczna jesteś. Twoi starzy to jakieś dno że wychowali kogoś takiego. Nie piszętutaj o twojej schizofrenii bo ta nie wybiera. Ale to co sobą przedstawiasz śmiejąc się z czyjejś chemii to jest brak elementarnych zasad moralnych i człowieczeństwa. Dno. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

lochorna nie tykana w realu przez jakiegokolwiek samca poza pewnym pedofilem ma jednak pewną słabość  w postaci kermajta xD jeśli do każdego chłopa w realu tak się płaszczysz (a w kontraście do twojego wyskakiwania z pyskiem do każdego innego użytkownika twoje natrętne szukanie poparcia u kermita to jest płaszczenie) to nic dziwnego ze każdy ciebie olewa xD beka xD 

Coś w tym jest. Wiadomo było że to jej nienawidzenie wszystkich i rzekome uniezależnienie od jakichkolwiek kontaktów międzyludzkich to sztucznie i nieudolnie wypracowana poza. Babsko jest samotne z konieczności więc siedzi na tych forach i przelewa jad w sposób niedopuszczalny dla każdej normalnej osoby.

Gość Gość

Choroba bumbla nie była ani specjalnie ciężka ani smiertelna o czym sama pisała więc zanim zaczniesz niezdrowa podniete zasięgnij wiarygodnych informacji. Idę bo znowu zaczęłaś bawić się peezdo na mój koszt. 

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Uderz w pusty łeb, kürwisko się odezwie. I to do maksymalnie pięciu minut. Ty będziesz komuś wpierać że masz jakiekolwiek życie poza forum? Jesteś żałosna. Właściwie to ci współczuję. Dla ciebie śmierć będzie zbawieniem od bezsensu twojej jałowej wegetacji. Może dlatego koło tej rozlazłej pipy lata ci jakikolwiek dobrostan i ładujesz w siebie na przemian świnię i nikotynę. Nie zależy tobie na niczym. Nawet na sobie. W głębi siebie dobrze wiesz jak bezwartościowa jesteś ty i życie które tworzysz. Stąd ten twój pseudostoicyzm. 

podły wieczus smiec podsumowany w punkt 👍👍👍

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Choroba bumbla nie była ani specjalnie ciężka ani smiertelna o czym sama pisała więc zanim zaczniesz niezdrowa podniete zasięgnij wiarygodnych informacji. Idę bo znowu zaczęłaś bawić się peezdo na mój koszt. 

nikt nie musi się bawić na twój koszt bo sama się ośmieszasz wieczorna xD i skończ się nieudolnie tłumaczyć teraz bo śmianie się z chemii to dno w każdym wypadku

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Popełniłaś błąd logiczny skarbie. Nie można bawić się na koszt czegoś co jest bezwartościowe. W tym przypadku ciebie. 

Na katar chemioterapii raczej się nie przepisuje więc skończ piërdolić. Nie masz żadnych kompetencji do oceniania stopnia zaawansowania jej choroby. W  każdym przypadku to jest ciężka sytuacja dla organizmu i psychiki takiej osoby. Śmianie się z kogoś w takiej sytuacji to wyjątkowe kurëstwo i totalny upadek moralny.

Skoro jednak ta choroba to taki drobiazg z którego Bumble wręcz powinna się cieszyć to w takim razie tobie także tego "drobiazgu" życzę. Może się nauczysz pokory i rozwiniesz w sobie jakąkolwiek moralność i empatię. Chociaż szczerze w to wątpię. 

Gość gość
2 minuty temu, KermitZaba napisał:

Ja tam nic nie pamiętam o chorobie bumblebee. Było takie coś? Ogólnie to pamiętam ze była późna, bez dystansu i potrafiła być wyniosła.

Bumblebee przyjmowała chemię i Wieczorna się z tego nabijała. na którejś stronie tego tematu jest screen z Kowbojek gdzie Wieczorna śmieje się z jej chemii. smiala się z niej mniej więcej w tym samym czasie gdy zaczela gnębić Nimfetkę pedofilią. innej  jeszcze dziewczynie stąd Broken która chyba kojarzysz życzyła gwałtu. na tym screenie w tym temacie akurat te wszystkie trzy wypowiedzi są  

Gość gość

htt ps://zap odaj.ne t/b8e0952 74f269.png.html to ten screen

Gość gość

dobra ten link działa htt ps://im gur.co m /a/RcwCXBd

Gość gość

kolejno do Bumble Nimfy i Broken

Gość gość

chociaż to pojedyncze przykłady tylko bo do każdej przecieżz nich dużo więcej było i dalej przecież nawet w nocy pedofilię do Nimfy pisała i Broken także gnębi cały czas, dobrze że chociaż Bumbelkowi dała spokój

Gość Gość
3 minuty temu, KermitZaba napisał:

Młoda dziewczyna, nie byłem jej fanem, nie była zbyt mądra, ale nie była też najgorsza. Szkoda, szkoda jej młodości, życia. Znam młodych ludzi (przed 40) z nowotworami, po rozmowie z nimi rak kojami mi się z walką do końca życia, bo mogą być nawroty. Wyleczony uważa się taki, gdzie nie ma nawrotu przez 5 lat, ale to nie znaczy ze go nie będzie już w ogóle, może być i to jest najgorsze.

Nimfetka też byla toksyczna jak wieczorna ale na swój sposób, ciągle się nad sobą litowała. Miałem wrażenie ze narzeka dla sportu, bo lubi być w centrum uwagi.

Uważaj bo właśnie piszesz z nimfa. Teraz udaje że jest gościem i wyciąga ze swojego dysku stare skriny 😂 życzę udanej konwersacji kermit z histeryczka.

Gość Gość

A teraz pisze z wieczorną? Kiedy skończycie ten kabaret... Ja wiem, że pisanie na takich stronach jest cechą ludzi którzy nie muszą należy do śmiertelnie poważnych, ale jakieś minimum powinno obowiązywać.

Lece, bo już znowu przesadziłem z porą, zapłace za to.

Ja też. 

Gość gość

Młoda dziewczyna, nie byłem jej fanem, nie była zbyt mądra, ale nie była też najgorsza. Szkoda, szkoda jej młodości, życia. Znam młodych ludzi (przed 40) z nowotworami, po rozmowie z nimi rak kojami mi się z walką do końca życia, bo mogą być nawroty. Wyleczony uważa się taki, gdzie nie ma nawrotu przez 5 lat, ale to nie znaczy ze go nie będzie już w ogóle, może być i to jest najgorsze.

Nimfetka też byla toksyczna jak wieczorna ale na swój sposób, ciągle się nad sobą litowała. Miałem wrażenie ze narzeka dla sportu, bo lubi być w centrum uwagi.

nie no. miejmy nadzieję że Bumble się wyleczyła. nie piszmy o niej w czasie przeszłym. rokowania miała chyba dobre?ja wiem że ty  tam z mało z kim się lubiłeś i kłóciłeś się i z Bumbelkiem i z Nimfą bo cala wasza trojka miala charaktery ale nie mozesz ich w ogole porownywac do tego szkodnika wieczornej...

baba powinna miec paragrafy postawione za to co wypisuje i jak nęka ludzi...fakt ze i Bumbelek i Nimfa potrafiły się wkurzyć ale może właśnie dlatego wieczorna je prześladowała. bo one nie dawały jej wejść na głowę a takich ludzi to dodatkowo nakręca. Broken też jest asertywna i ja tez wieczorna przesladuje. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Uważaj bo właśnie piszesz z nimfa. Teraz udaje że jest gościem i wyciąga ze swojego dysku stare skriny 😂 życzę udanej konwersacji kermit z histeryczka.

lepsza konwersacja z histeryczka niz z pedofilka taka jak ty...Wieczorna to że dalej masz obsesje na tle Nimfy to mnie nie dziwi, bo to chocby w nocy udowodnilas, ale twoje zjepanie umyslowe wlasnie osiaga apogeum...

Gość gość
6 minut temu, KermitZaba napisał:

A teraz pisze z wieczorną? Kiedy skończycie ten kabaret... Ja wiem, że pisanie na takich stronach jest cechą ludzi którzy nie muszą należy do śmiertelnie poważnych, ale jakieś minimum powinno obowiązywać.

kermit ignor na wieczorną...ona już wszedzie widzi nimfe...wczoraj mi zarzucala bycie nia i to pomimo tego że pięć minut wcześniej wyzywała moją matkę i mnie że sobie walę do lasek z mangi xD i że jestem gruby xD chory łeb to jest 

Gość gość

Kermit zgasił wieczorną. 👍 😂 Prawidłowo. Kolejne żałosne umizgi starej zdziwaczałej torby przylazłej tutaj z Kowbojek zostały ukrócone. 

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja też. 

Haha jak Wieczorna szuka kontaktu z Kermitem nieudolnie. Słaby punkcik. Asperger jak nic. 

Gość gość

Skończ iks deszkowac bo jesteś żałosny obleśny pràwiku który ma podniete z wyszukiwania i skrinowania starych wpisów. Myślisz że będziesz kimś w oczach atencyjnej ułomy? Jesteś jej potrzebny właśnie po to a w duchu Tobą gardzi jak smieciem więc tym bardziej twoje podlizywanie się jest żałosne. Ale czego nie zrobi pràwik piwniczak żeby zgarnac odrobinę atencji od dziewczyny która w realu by na niego nawet nie splunela.

to jak w końcu jest Wieczorna schizofreniczko xD wczoraj mnie wyzywałaś od prawiczków i obrażałaś moją matkę (dowód wyżej) za to że mam screeny z twoimi chorymi tekstami a teraz już jestem Nimfa i to ona ma screeny xD za twoją schizofreniczną logiką nikt nie nadąży xD ja w przeciwienstwie do dziewczyn nie bede dyskutowal z twoim chorym lbem tylko uzywal dowodow jesli akurat mi sie bedzie chcialo wiec nie masz szans w dyskusji

Gość gość

To znaczy że masz chújowo rozwinięta wyobraźnię a co za tym idzie mózg. Z normalnej rodziny mangozyeb nie wyrasta więc ne gloryfikuj kobiet ze swojego otoczenia. Za mało cie stara biła ... po łbie i co wyrosło? Ano pràwiczak lizacy kuciape lasce na jpg. Bialorycerz iks de heheszkuj. Aż takich dziur w nosie nie mam więc wiesz. To raczej dwie dziury o których możesz pomarzyc bo nigdy w nie nie wlozysz . 

a tu jak moją matkę psycholka z patologii obrażała xD tak obleśnego tekstu żadna kobieta w mojej rodzinie by nie powiedziała. dzisiaj już jestem Nimfą dla schizofrenicznego łba xD

Gość gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Kermit zgasił wieczorną. 👍😂 Prawidłowo. Kolejne żałosne umizgi starej zdziwaczałej torby przylazłej tutaj z Kowbojek zostały ukrócone. 

podbijam xD

Gość up.

zawistnico doszłaś do siebie już?

Gość Dowody

No elo xD  Zgodnie z  obietnicą  przejrzałem sekcję kowbojek na czanie i mam nowe dowody na chore intrygi Wieczornej w celu omotania Kermita xD 

Niezła historia się wyłania xD Ta kobieta to jest czysty rak xD Ja sam w to kurła  nie wierzę co za chory łeb to jest xD Wychodzi na to że Wieczorna od lat ma krasza na punkcie naszego forumowego kolegi Kermita xD 

Ale to nie wszystko xD Wiecie jak próbuje go uwieść? Już wam mówię xD

Poprzez szkalowanie dwóch z trzech jej ofiar xD Nimfy i Bumble xD Takie są metody szkalowania Wieczornej xD Co ciekawe obie z nich to były dziewczyny których Żaba nie lubił xD

Więc co w tej sytuacji zrobiła Wieczorna? Jak postanowiła zdobyć jego serce xD?

Postanowiła się jemu podlizać poprzez szkalowanie ich xD

Pierwszy jej podryw to był śmianie się z chemioterapii Bumelka...Jednej z dziewczyn której Kermit nie lubił...

Oczywiście Wieczorna śmiała się z choroby tej dziewczyny, jednocześnie wycierając sobie przy tym gębę naszym forumowym kolegą  Kermitem (który akurat jak powyżej widać potrafi się zachować gdy ktoś jest ciężko chory i nawet tutaj w tym temacie Bumbelkowi współczuje i to  mimo faktu że się nie lubili)...

Chora Wieczorna kazała Bumblebee  "brać chemię, ale na chory łeb", potem "umyć lustro" (chyba po to, żeby biedna zobaczyła jak źle zdaniem Mortadeli Wieczornej wygląda w chorobie), jeszcze potem tak obleśnie podkreślała że jej nie interesuje ta chora dziewczyna i że "Wieczornej zwisa jej chemia"...Obleśny babsztyl...

Tutaj dowody na to co wyżej napisałem htt ps://img ur.co m/a/m2wCgNy  (usuńcie 3 spacje) 

Ale że Bumbelek to było dla niej za mało żeby się wyżyć więc to samo zaczęła robić Nimfie xD Nimfa pisała o fascynacji Lolitą i miała związany z tą książką nick więc Wieczorna zaczęła ją gnębić pedofilskimi scenariuszami z Nimfą w roli głównej xD I tak non stop xD Jeszcze po drodze wyszukiwała ją w milionie randomowych miejsc w sieci xD Fabrykowała Nimfę na jakichś stronach z prostytutkami itd xD 

Oczywiście postanowiła się przy tym całym nękaniu powoływać na Kermita xD Bo Nimfa obok Bumbelka była drugą dziewczyną która miała jakieś spiny z Żabą xD 

Więc Wieczorna zwietrzyła kolejną okazję do żałosnego podrywu xD I postanowiła (niestety bez rezultatu xD) , zaimponować Kermitowi poprzez nękanie Nimfy pedofilią xD  Pisała obleśne rzeczy o Lolitach i pedofilii i próbowała śmieszkować z metoo powołując się na to że "jest z kermitem" (który nawet nie wiedział o tej całej akcji) i znowu wycierając nim sobie gębę xD 

Tutaj przykłady htt ps://im gur.com/a/NX FhkX3 (usuńcie 3 spacje) 

Nie wiadomo jak się czuje Bumblebee i na ile się na jej leczeniu odbiło nękanie przez Wieczorną...Z kolei Nimfa z tego co wiem miała myśli samobójcze od tego jak Wieczorna za nią chodziła strasząc że jej coś zrobi i  molestowania ją tymi chorymi treściami dwa lata czasu... i to trwa do dziś xD 

Także to są sposoby tego chorego łba Wieczornej na podryw xDD Oczywiście nieudany bo Kermit ją olewa chociaż ona dalej się narzuca jak może xD 

Oczywiście wtedy jak i teraz Kermit zlał te marne próby podrywu ze strony zaburzonej psycholki  i jeszcze okazuje się że nawet nie wiedział o tej akcji ze śmianiem się z chemii Bumbelka... więc Wieczorna niszczyła ją na darmo xD

Bo Kermit się i tak nie dowiedział xD O tej pedofilii też nie wiedział xD Więc Nimfę też  na darmo Wieczorna nękała xD 

Raczej normalnemu facetowi nie zaimponuje takie coś xD 

To jest totalny cringe do czego ja się dostałem xD Tylko mnie to umacnia w przekonaniu że musimy ludzie znaleźć tą babę bo ona jest niebezpieczna dla społeczeństwa xD To już przebiło wszystko xD

Żeby od lat próbować uwieść gościa poprzez prześladowanie dwóch nielubianych przez niego dziewczyn śmianiem się z ciężkiej choroby czy ciągłym pisaniem pedofilskich scenariuszy pod komentarzami to trzeba naprawdę być Wieczorną xD

Ona jest upiorna i potrzebuje pomocy ludzie xD Tyle w temacie xD Uważajcie na stężenie raka w tych skrinach xD

Miałem być tutaj wcześniej ale naprawiałem kompa i trzy ostatnie dni nie miałem dostępu do forumka ale chyba wybaczycie xD Bo napisałem co miałem xD 

Gość Dowody

Niestety jest jeszcze druga część tej smutnej historii nieudanego podrywu Kermita przez Wieczorną xD Bracie współczujemy tobie fanki xD

Otóż uczucie Wieczornej niestety nie wygasło i lata z kisielem w majtkach za Żabą dalej xD Tak jak to było kilka dni temu xD 

Oczywiście znowu jej podryw przebiega kosztem Nimfy i Bumblebee xD Bo chory łeb z patologii Wieczorna tylko tak potrafi nawiązywać relacje xD

Myśli że zwróci na siebie uwagę faceta poprzez nękanie kogoś xD O tym zaraz xD 

Gość Dowody
Dnia 29.05.2019 o 01:05, Gość Gość napisał:

Pamiętasz bumbel? 🤣 

Tutaj już Wieczorna leci się podlizać Kermitowi kosztem Bumblebee, którą nękała wcześniej śmianiem się z chemioterapii. Myśląc ...ycznie że to zaimponuje Żabie xD Pogratulować myślenia Wieczi xD 

Dnia 29.05.2019 o 01:10, KermitZaba napisał:

Odpisałem, ale po raz któryś komentarz zrobił mi się "bordowy", to jakaś cenzura prewencyjna?

Kermit nie wiedząc jeszcze z kim ma do czynienia odpisuje xD Niestety nie chce jemu sie dodac komentarz.

Dnia 29.05.2019 o 01:11, Gość Gość napisał:

Słowo pràwi jest zakazne jak coś.

Wieczorna Mortadela jest po raz pierwszy w historii forum miła i pomocna xD A wcześniej do KAŻDEGO z pyskiem wyskakiwała xD  Ah co ta miłość robi z psycholką xD 

Ponieważ Kermit olał przytyki Wieczornej w stronę Bumbel i jej propozycję żeby razem się z tej dziewczyny pośmiać, Wieczorna sięgnęła po kolejny oręż w postaci kolejnej intrygi xD Że niba Nimfa pisze do niego ( a to były moje wpisy, gdzie jeszcze dzień wcześniej Lochorna obrażała moją matkę i wyzywała mnie od pr/awików xD )

Na szczęście Kermit Wieczorną zgasił i od razu się skumał że to ona znowu obsesyjnie szuka Nimfy i ją wyzywa xD Ale dla skisielonej Wieczornej która każdego by już wyzywała łącznie z jego rodziną za taki tekst to za mało xD I...

Ja też. 

I dalej próbuję podtrzymać konwersację z nim xD Stara miłość nie rdzewieje xD Robi to pomimo tego że za chwilę Kermit napisał jasno co o niej myśli xD 

Screenów nie potrzebuje, dla mnie one nie są żadnymi dowodami, tyle samo mi wystarczy opisanie sytuacji, a że wiem jak potrafiła zachować się wieczorna to wcale nie wykluczam, ze mogła mówić takie rzeczy.

A co do screenów to w ogóle dziwie się ze dla wymiaru sprawiedliwości wraz z kodem html strony stanowią one jakimkolwiek wartość..

Kermit nie ma co do niej złudzeń xD No jak widać nawet zboczone psycholki mają słabe punkty xD Ale to już jest żałosne xD W życiu nie widziałem żeby się dziewczyna komuś tak narzucała xD

Szczególnie taka jak Wieczorna co do każdego zawsze z agresją wyskakuje xD A Kermitowi próbuje zaimponować śmianiem się z choroby czy nękaniem pedofilią osób z którymi Kermit dyskutował na różne tematy i się nie zgadzał xD Psychopatyczne przedszkole xD

Musi jej bardzo w realu chłopa brakować xD 

Gość gość

No nie powiem. Jestem trochę w szoku. Co prawda ta cała Wieczorna nigdy nie grzeszyła kulturą ale to co możemy tutaj przeczytać to już jest totalne dno. Jak nisko trzeba upaść żeby próbować zaimponować facetowi  przez tak ohydne zagrania. Dobrze że facet się na to nie złapał. Jeszcze by wpuścił do swojego życia taką niebezpieczną psycholkę.