Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia0000000000

Zdjęcie z przeszłości u chłopaka

Polecane posty

Wczoraj z moim chłopkiem na luzie nam się rozmawiało. Aż w końcu ja opowiedziałam jak moj kolega dał mi buzi w policzek  na dyskotece. Jestem ogólnie  spokojna wiec dla mnie to  coś bardzo pamiętliwego. Jednak on zaraz opowiadał mi o swoich wakacjach za granicą. Pokazywał zdjęcia i nagle coś zobaczył i chciał mi coś powiedzieć ale się zawachal to powiedziałam , żeby się nie bal i powiedział. Pokazał mi koleżankę która była tam wraz ze swoim chłopakiem ( Miał akurat wideo z dyskoteki gdzie jest ona i jej chłopak ). A później powiedział ze któregoś wieczoru poszli razem się całować i pokazał mi w swoim iPhonie zdjęcia jak okazują sobie namiętny pocałunek gdzieś na ulicy i to on zrobił zdjęcie .  Próbowałam go zrozumieć i mówiłam, że ładna dziewczyna , ale że zle zrobili , ale bardziej się przejmowałam tym , że ma takie zdjęcia nadal w telefonie. I wspomina sobie to co jakiś czas. Czy to normalne , że chłopcy nie usuwają zdjęć z dziewczynami z którymi mieli chociażby jakieś zbliżenie ?? Ze mną nigdy nie robi sobie zdjęć. Nigdy. 

Gość Bunia

Wystaw psitę i każ mu zrobić zdjęcie, to będzie miał lepsze niż tamtej