Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula

Duże kobiety wspierajmy się

Polecane posty

Gość Kasiula

Hej. Postanowiłam założyć nowy temat o odchudzaniu. Ważę prawie 100 kg przy dość niskim wzroście. Mam już dosyć najbardziej tego że nie mogę się ubrać w to co bym chciał tylko noszę to co na mnie pasuje. Obecnie noszę ubrania które nosiłam w ciąży. W piwnicy mam cały karton ulubionych ubrań z przed kilku lat w które się nie mieszczę. Już kilka razy podchodziłam do odchudzania i nic z tego, trudno mi się zmotywować. Może tutaj znajdę jakąś bratnią duszę w takiej samej sytuacji. Pisalam w kilku tematach ale tam nie znalazłam wsparcia i zrozumienia. Większość dziewczyn ma kilka kg do zrzucenia a ja mam kilkanaście i tego nie rozumia. Mam również ograniczony budżet nie mogę sobie pozwolić na gotową dietę od dietetyka (zresztą i tak w to nie wierzy) ani jakiś karnet na fitness czy silownie. Nie pracuje, zajmuję się dziećmi w domu i postaram się sama sobie poradzić z tymi kg.

Zapraszam do rozmowy.

Gość Gość.

Przesadzasz z tym brakiem zrozumienia. Kilka czy kilkanaście kilogramow, dieta jest dieta. Mało tu widze osob z rozpiska od dietetyka. Wiekszosc stosuje MZ i tyle.