Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

tak ładny mądry miły tygrysek

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

wieczi, naprawdę ogarnij pmsa 😄

Po mnie zawsze widać 🤣 ale to nie zmienia faktu że masz przejēbane bo gardzę hipokrytami . Zwłaszcza starymi i głupimi jak ty. Trzeba było zamknąć ryj lewaczko. 

1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: co "pełnia" X księżyca 🌚 układ planet te rzeczy 😗

ae co to ma do rzeczy z królikiem, pisz jaśniej plx

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Po mnie zawsze widać 🤣 ale to nie zmienia faktu że masz przejēbane bo gardzę hipokrytami . Zwłaszcza starymi i głupimi jak ty. Trzeba było zamknąć ryj lewaczko. 

aha, ok, kermit uważaj, będą na kolację dla niej żabie udka 😮

Gość Gość

aha, ok, kermit uważaj, będą na kolację dla niej żabie udka 😮

Coz za pokaz hipokryzji. Nie wiedziałam że w twoim infantylnym świecie napisanie do mężczyzny neutralnego komentarza oznacza zawarcie związku. W takim razie ty i leżak jesteście fak frends. Fu. Baba aseks i chłop z mikrusem. 

Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, brokentiger87 napisał: ae co to ma do rzeczy z królikiem, pisz jaśniej plx X też jej seks w głowie ostatnio, widocznie nie macie innych problemów 😞

ale co ma księżyc do seksu i królika i do mnie!

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, brokentiger87 napisał: ae co to ma do rzeczy z królikiem, pisz jaśniej plx X też jej seks w głowie ostatnio, widocznie nie macie innych problemów 😞

Twoja ukochana królica marzy o posiadaniu sponsora. Wyszła diva z wora. Srejt za 3 2 1... 

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

ostatnio? ja zawsze byłam ciekawa, jako aseks, to zrozumiałe, chcę poznać i zrozumieć WASZ świat

Daj lezakowi zasadzic konara to się dowiesz że wiele krzyku o nic. Zwłaszcza z takim maluchem. Powinien ci uzyczyc sprzętu.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Gość napisał: Coz za pokaz hipokryzji. Nie wiedziałam że w twoim infantylnym świecie napisanie do mężczyzny neutralnego komentarza oznacza zawarcie związku. W takim razie ty i leżak jesteście fak frends. Fu. Baba aseks i chłop z mikrusem.  X a twój ten 🐸 nie miał 7cm? 😄

Seks ze zwierzętami to nie moja bajka. Wasze insynuacje podchwycone od histeryczki i piwniczakow są żałosne. Ale gdy się nie ma argumentów to się pièrdoli trzy po trzy.

5 minut temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, brokentiger87 napisał: aha, ok, kermit uważaj, będą na kolację dla niej żabie udka 😮 X raz dodał zdjęcie nóg w rajtuzach 😂

cóż za abstrakcja 😄

Gość Gość

W każdej kobiecie kurvy 2/3. Uprzedzajac wrzuty jestem babochlopem pedofilem. 

nie przejmuj się, Lezaczku, głupią gadaniną, rozmawiałam z królikiem chyba 3 razy dłużej, to laska z RIGCZem na moje z libertariańską duszą, jak ja

Gość Gość

nie przejmuj się, Lezaczku, głupią gadaniną, rozmawiałam z królikiem chyba 3 razy dłużej, to laska z RIGCZem na moje z libertariańską duszą, jak ja

Ona zawsze pierdzi jak nawiedzona egzaltowana diwa ze spalonego teatru takim ulomom jak ty i innym agatkełom czy sylwiom  żeby pokazać jaka jest  peace and Love. Jednym słowem jesteś jej pionkiem naiwna brokuło. Ale to trzeba mieć umysł dziecka jak ty by się podniecać.

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Seks ze zwierzętami to nie moja bajka. Wasze insynuacje podchwycone od histeryczki i piwniczakow są żałosne. Ale gdy się nie ma argumentów to się pièrdoli trzy po trzy.

Buhaha insynuacje? Bujać to my a nie nas. Sama tutaj  dałaś popis swoich chorobliwych skłonności Wieczorna poprzez pisanie tych pedofilskich i zoofilskich syfów. Do których przez dwa lata się przyznawałaś i nawet ani razu nie zdementowałaś. Teraz musiało tobie tyłek ścisnąć bo nagle próbujesz się od tego wykpić. 

Nie rób z siebie ofiary i nie projektuj swoich zaburzeń na innych ludzi (w dodatku jak zwykle robiąc to bez żadnego podparcia na swoje ...y/czne słowa) żeby tylko podważyć ich wiarygodność w tym co o tobie piszą.

Oni mają na ciebie screeny. Ty na swoje rojenia nie masz nic. Taka różnica. 

wieczi w sądzie będziesz miała powiedzieć Nimfie to w twarz, po co piszesz to na kafe z anonima jak tchórzliwy szczur?

Gość Bingo ci dyngo

Srejt jednak za 7 8 9 10. Taka tam pomyłka.

Gość gość
23 minuty temu, brokentiger87 napisał:

wieczi, naprawdę ogarnij pmsa 😄

Ona ma wiecznie PMS-a. Tak kończą zaburzone i sfrustrowane baby bez perspektyw na przyszłość. 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ona ma wiecznie PMS-a. Tak kończą zaburzone i sfrustrowane baby bez perspektyw na przyszłość. 

są zioła regulujące te sprawy, jak wierzbownica czy castagnus

Gość Bingo ci dyngo
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

wieczi w sądzie będziesz miała powiedzieć Nimfie to w twarz, po co piszesz to na kafe z anonima jak tchórzliwy szczur?

Typowe u psycholi straszenie sądami. Ty mi powiesz w twarz i udowodnisz swoje schizy? Nie sondzem więc japa bo cie znowu zablokuje. 

Gość Hakunamatata

są zioła regulujące te sprawy, jak wierzbownica czy castagnus

Dla ciebie korzeń kutangusa. Egzotyczna roślina rodem z męskiego buszu. 

Gość gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gardzisz hipokrytami i wszędzie ich widzisz (nawet w normalnych osobach) bo sama jesteś hipokrytką pedofilko z mentalnością ku/rwy.  Ot co. 

1 minutę temu, Gość Bingo ci dyngo napisał:

Typowe u psycholi straszenie sądami. Ty mi powiesz w twarz i udowodnisz swoje schizy? Nie sondzem więc japa bo cie znowu zablokuje. 

aha ok, robię screena

Gość gość
Przed chwilą, Gość Hakunamatata napisał:

Dla ciebie korzeń kutangusa. Egzotyczna roślina rodem z męskiego buszu. 

Oj Wieczorna. Mocno niewyżyta jesteś. Chyba oceniasz swoimi kategoriami. Pamiętamy twoje ostatnie wynurzenia o 20 centymetrowej waginie. Na twoją to faktycznie korzeń mandragory to mało. Bo zginie w lochu. Ale Tygrysek nie jest taki rozklapiały jak ty. 

Gość Żegnam ozieble
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Oj Wieczorna. Mocno niewyżyta jesteś. Chyba oceniasz swoimi kategoriami. Pamiętamy twoje ostatnie wynurzenia o 20 centymetrowej waginie. Na twoją to faktycznie korzeń mandragory to mało. Bo zginie w lochu. Ale Tygrysek nie jest taki rozklapiały jak ty. 

Uwielbiam twoje tańce a właściwie podrygi w takt mojej muzyki 👍 zrobiłam co moje a teraz na do widzenia chúj ci w dùpe 😘

Gość gość
5 minut temu, Gość Bingo ci dyngo napisał:

Dopławdy Wieczi? A kto tutaj ostatnio straszył prokuratorem (zresztą mało wiarygodnie, bo dwa lata temu po swoich pedofilskich popisach na Kowbo nazywałaś ich złodziejska elitą i cieszyłaś tą kaleką japę z faktu że nie masz w rodzinie prawników)?

Dowód (bo w przeciwieństwie do ciebie zakłamana ście/ro my akurat mamy na ciebie dowody) niżej. I ty coś komuś powiesz o hipokryzji? Jesteś bezwartościową szm/atą i nie dziwię się twojej rodzinie i znajomym że tak ciebie szm/acą bo nie da się inaczej z takim śmie/ciem po prostu. 

DOWÓD: 

Dnia 24.05.2019 o 04:37, Gość Będziesz siedzieć napisał:

Mam nadzieję że prokurator jest bardziej ogarnięty niż ty. Za fałszywe oskarżenia też będziesz siedzieć! Uważaj bo mam prokuratora w rodzinie 🤣 i to bynajmniej nie jest żart.

Hipokryzja Wieczornej Lochy w pełnej okazałości.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Żegnam ozieble napisał:

Uwielbiam twoje tańce a właściwie podrygi w takt mojej muzyki 👍 zrobiłam co moje a teraz na do widzenia chúj ci w dùpe 😘

Podrygi to ty teraz robisz jęzorem w moim anu/sie. To jedyne miejsce w które możesz mnie dotknąć śmierdzielu. 

Gość gość

Także raczej twój zgrzybiały jęzor w du/pę Wieczi. Widzę że idziesz dochodzić ze skatofilskiej rozkoszy. Och ach. Wieczi Obsrach.

Gość San is szajning

Monday morning 🌈

Gość W pònkt paszczu
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

Ale Tygrysek nie jest taki rozklapiały jak ty. 

x

sometimes kafe scares me as fuck

... ciasna wprost proporcjonalnie do umysłu.