Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziaks

Przestroga dla dziewczyn ARABÓW

Polecane posty

Gość zuziaks

Bylam w zwiazku z 2 arabami..poznalam ich kulture.Moze któraś z  Was chce sie czegos dowiedziec? Jest naprawde sporo do zaryzykowania,glownie Wasze zdrowie (psychiczne i fizyczne) a nawet zycie.I oczywiscie ewentualnych dzieci, z którymi mężczyzna w tej kulturze moze zrobic co chce, np sprzedać 

Gość zuziaks

serio,zadna?

Gość Lola

Jak ci się udało od nich odejść i że ci dzieci nie zrobili?

Gość gość

Bo widzisz one zawsze mówią że ich to jest inny i ją tak kocha !!! nie dopuszczają do siebie prawdy pomimo tylu przykładów z życia opisanych i sfilmowanych. Są zauroczone i zrobią dla niego wszystko i wszędzie gdyż są omotane słownictwem i sztuką podrywania . Nie mogą się pogodzić że w ich kulturze są podrzędnymi ludzmi w stosunku do mężczyzn, że oni uczą się od małego bajerowania by sobie zar...chać gdyż ich kobiety bardzo się cenią i nigdy na takie coś by nie pozwoliły nie tylko one ale rodzina też ( jaja uciete albo zarżnięcie) . Tam kobiety wiedzą że cnota to najbardziej wartościowa rzecz jaką posiadają i posiadały i bez niej są nic nie warte nawet kozy. Do tego dochodzi podświadome traktowanie kobiet inowierców że wręcz należy je kłamać, oszukiwać, zapładniać i pokazywać pogardę . To tak jak z myśliwym , też podsypie karmy , zaczai się na pięknej polanie i nie będzie miał sentymentów zabić młode przy samicy czy samcu byle osiągnąć cel. Dodatkowo u kobiet jest tak zwany wstyd przed prawdą, nie dopuszczą aby wyszło że ktoś miał rację a nie ona choćby w oczy kłamała choćby ją to kosztowało sporo finansowo, psychicznie czy fizycznie bo to je upadla !!! Zaczynają się wakacje ciekawe ile zaciąży, ile wejdzie w związek małżenski nawet nie zdając sobie sprawę by po czasie zorientować się że na kontach jest debet a mieszkanie jej sprzedał nowo zaślubiony małżonek ( według ich prawa kobieta całkowicie podlega mężowi i dlatego tyle złota noszą na sobie by mieć na godzinę zero ). Ech głupi są polki , nie słuchały na lekcjach historii ani nie zobaczyły w internecie jak to się konczy.

Gość Gość

Mam przyjaciółkę, jest żoną Araba, ale takiego wyzwolonego, mają syna. Ona mieszka w Aleksandrii, za 5 tygodni lecę do nich, będziemy z mężem u nich juz 4 raz.Wiem, że ona ma pełen luz, ... na wierzchu, papierochy, drinki, takie europejskie życie wiedzie, to pyskata typowa Polka, jakoś nie martwię się o nią, a siedzi tam od 2007 roku i krzywda jej się nie dzieje. Do Polski przylatuje że 3 razy w roku, nikt jej tam siłą nie trzyma. 

Gość Gość aseks

A moja kuzynka wyszła za mąż w Algerii i już jilka razy w... dostała za nieposłuszeństwo ...

Uwielbiam takie dowody anegdotyczne.Znam dziewczynę, która była z pięcioma Polakami i każdy okazał się potworem.Czy to znaczy, że wszyscy są potworami?W Anglii mieszkam niemal całe dorosłe życie, wiele lat, w odróżnieniu od autorki, mogę powiedzieć bardzo dużo dobrego o ludziach z arabskiego kręgu kulturowego.Generalizowanie to straszna rzecz.

Gość Taka prawda

Bo Polacy to mendy gorsze od arabow 

Gość zuziaks

Nie sądziłam, że pojawi się choć 1 odpowiedź a tu tyle 🙂 super

Dnia 26.06.2019 o 16:55, Gość Lola napisał:

Jak ci się udało od nich odejść i że ci dzieci nie zrobili?

Pierwszy mieszkał 600km dalej, skonczylam znajomość przez internet.Nie wiedziałam, że wyznaje islam , dowiedziałam się o tym dopiero 4 lata po zerwaniu.Przez rok czasu groził mi śmiercią, rozpowszechniał plotki na mój temat w internecie i nie tylko, bo w koncu napisala do mnie jakas dziewczyna z jego okolicy i dlatego dowiedzialam sie o nim wiele rzeczy ktore o mnie mowil i o sobie, ktore ukrywal.Wlos na glowie mi sie zjezyl, balam sie wychodzic z  domu. Po skonczeniu szkoly, po 2 latach wyjechalam za granice o czym nikt nie wiedzial procz rodzicow.Widywalismy sie 2 razy w miesiacu, nie wspolzylismy, mialam wtedy 17 lat i bylam dziewicą

23 godziny temu, Gość gość napisał:

Bo widzisz one zawsze mówią że ich to jest inny i ją tak kocha !!! nie dopuszczają do siebie prawdy pomimo tylu przykładów z życia opisanych i sfilmowanych. Są zauroczone i zrobią dla niego wszystko i wszędzie gdyż są omotane słownictwem i sztuką podrywania . Nie mogą się pogodzić że w ich kulturze są podrzędnymi ludzmi w stosunku do mężczyzn, że oni uczą się od małego bajerowania by sobie zar...chać gdyż ich kobiety bardzo się cenią i nigdy na takie coś by nie pozwoliły nie tylko one ale rodzina też ( jaja uciete albo zarżnięcie) . Tam kobiety wiedzą że cnota to najbardziej wartościowa rzecz jaką posiadają i posiadały i bez niej są nic nie warte nawet kozy. Do tego dochodzi podświadome traktowanie kobiet inowierców że wręcz należy je kłamać, oszukiwać, zapładniać i pokazywać pogardę . To tak jak z myśliwym , też podsypie karmy , zaczai się na pięknej polanie i nie będzie miał sentymentów zabić młode przy samicy czy samcu byle osiągnąć cel. Dodatkowo u kobiet jest tak zwany wstyd przed prawdą, nie dopuszczą aby wyszło że ktoś miał rację a nie ona choćby w oczy kłamała choćby ją to kosztowało sporo finansowo, psychicznie czy fizycznie bo to je upadla !!! Zaczynają się wakacje ciekawe ile zaciąży, ile wejdzie w związek małżenski nawet nie zdając sobie sprawę by po czasie zorientować się że na kontach jest debet a mieszkanie jej sprzedał nowo zaślubiony małżonek ( według ich prawa kobieta całkowicie podlega mężowi i dlatego tyle złota noszą na sobie by mieć na godzinę zero ). Ech głupi są polki , nie słuchały na lekcjach historii ani nie zobaczyły w internecie jak to się konczy.

Dokładnie, ja myslalam tak samo, podczas zauroczenia czlowiek nie mysli.Ale wystarczy miec kilku chlopakow, zdobyc doswiadczenie by nauczyc sie  mimowolnie dystansowac i obserwowac, kontrolowac swoje emocje a nie slepo wpadac w tzw milosc.Nie sadze by ludzie byli tak glupi ze nie potrafia tego.Moze nie chcą albo nie maja duzo doswiadczen na koncie.Najgorzej chyba jak Arab jest ich 1 partnerem wg mnie. Duzo prawdy napisalas/es,widze ze rowniez masz pojecie jak to tam jest. W nastepnym poscie opisze wszystko co wiem

22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mam przyjaciółkę, jest żoną Araba, ale takiego wyzwolonego, mają syna. Ona mieszka w Aleksandrii, za 5 tygodni lecę do nich, będziemy z mężem u nich juz 4 raz.Wiem, że ona ma pełen luz, ... na wierzchu, papierochy, drinki, takie europejskie życie wiedzie, to pyskata typowa Polka, jakoś nie martwię się o nią, a siedzi tam od 2007 roku i krzywda jej się nie dzieje. Do Polski przylatuje że 3 razy w roku, nikt jej tam siłą nie trzyma. 

To super a ten maz praktykujacy?Ile lat lat są razem?

Zona moze leciec sama, gdzie chce, ale jesli odejdzie od męza sama czy z dziecmi zostanie zabita, bo w tej kulturze porzucony mężczyzna jest określany mianem impotenta i przynosi to hanbe jego rodzinie.A wg islamu dzieci należą do męża, nie do zony i niewazne czy jest muzulmanka, czy chrzescijanka

Gość zuziaks
21 godzin temu, Gość Gość aseks napisał:

A moja kuzynka wyszła za mąż w Algerii i już jilka razy w... dostała za nieposłuszeństwo ...

Słowem,życie w wiezieniu .Jesli chcesz to opowiedz cos wiecej. Ona ma kontakt z Wami?

20 godzin temu, DawidoBRG napisał:

Uwielbiam takie dowody anegdotyczne.Znam dziewczynę, która była z pięcioma Polakami i każdy okazał się potworem.Czy to znaczy, że wszyscy są potworami?W Anglii mieszkam niemal całe dorosłe życie, wiele lat, w odróżnieniu od autorki, mogę powiedzieć bardzo dużo dobrego o ludziach z arabskiego kręgu kulturowego.Generalizowanie to straszna rzecz.

Owszem w każdym narodzie, nawet w naszym wyznaniu chrzescijańskim są psychopaci, alkoholicy itd, nasza wiara podupada, moze dlatego.My mamy samowolke, islam wyglada inaczej tam kazdy jest mocno religijny i religia ingeruje w każdą sfere człowieka,sposob ubierania, przygotowywania potraw, traktowania ludzi,zwierząt itd.Dochodzi silna presja społeczna i dlatego ciezko sie wylamac. Oni w swojej kulturze maja zakodowane, ze kobieta nie jest człowiekiem, nie ma duszy i trzeba ją upokarzać.Więc zycie z Arabem tylko na początku jest sielankowe,a potem...o zgrozo.W Europie prawo stoi po stronie kobiety równiez,a tam-nie. Mówisz dobrze o Arabach, bo nie znasz ich.Przeczytaj moj nastepny post.

20 godzin temu, Gość Taka prawda napisał:

Bo Polacy to mendy gorsze od arabow 

przeczytaj moj nastepny post 🙂

Gość zuziaks

Więc... 

podryw prawie zawsze wygląda tak samo - różni sie szczegółami zapewne w zależnosci od inteligencji i wykształcenia Araba ale sprowadza sie do jednego - upokorzenia kobiety.Mizoginia jest silnie zakodowana w  arabskim świecie jak i  najazdy chrześcijan w poprzednich wiekach i odbijanie muzulmanskich kobiet.Nie pamietam dokładnie o co chodziło, nam to sie wydaje nieistotne ale oni doskonale o tym pamiętają i podryw białych kobiet jest niejako zemstą na białych mężczyznach.

Mając 20 lat byłam bardzo otwarta na świat i ludzi, ufna, zjeździłam pół swiata zapuszczając sie w najdalsze zakamarki, slumsy,az cud ze nic mi sie nie stało.Pamietam jak mowiłam ze to nie fair, że nie chcą Arabów w Europie, że nie mozna tak traktowac ludzi ze wzgledu na wyznanie czy kolor skory, mowilam ze islam nie jest zły, ze to tylko nagonka itd.

Poznalam wielu Arabów bo większość zycia spedziłam za granicą.Z dwoma bylam w bliskich relacjach.Oni maja w sobie cos co ich odróżnia, jakąś taką delikatność i męskość zarazem, potrafią rozkochać kobietę - to własnie w nich bylam najbardziej zakochana ze wszystkich adoratorów i nie ze względu na wygląd bo z tym 1 poznalam sie w internecie i pisaliśmy 3 tygodnie bez zdjęcia a już coś poczułam. Mialam wtedy 16 lat, po roku straciliśmy kontakt, po kolejnych kilku latach dowiedzialam sie ze byl muzulmaninem (z mieszanego związku,ale jednak)własnie przy nim poczulam jakas milosc do swiata jakkolwiek to brzmi i tepilam wszystkich ktorzy nie tolerowali innych ras itd, sama nie wiem co sie ze mna dzialo ale jakos mną zawładnął.Wydawał sie taki czuły, tolerancyjny i w ogole inny od Polaków, przy nim wszystko nabierało sensu. 

Po rozstaniu okazało się, że nie dość że okłamywał mnie we wszystkim, to jeszcze miał jednoczesnie 3 inne dziewczyny i podrywał masę innych.Oszukiwał ludzi , wyłudzał pieniądze pomimo tego że mieszkał w Niemczech od urodzenia i nie powodziło mu się źle, wrecz przeciwnie.Był podejrzany o morderstwo... i spowodował u mnie jakąś depresje przez oczernianie, intrygi itd

Drugiego poznałam podczas pobytu w innym kraju,studiowal tam.Początek podobny, charakter równiez choc był mniej gadatliwy od poprzedniego.Jak sie okazalo nie zawsze mnie okłamywał,ale często, oczywiscie zdradzał, pomimo że robiłam z nim w  łóżku tak wiele rzeczy i jestem bardzo zadbana. Oni nie potrafią tak szczerze kochać, ani muzulmanki ani chrzescijanki.Zadnej kobiety. Rozmawiałam z nim troche o jego kulturze i sporo rzeczy pokrywalo sie z tym czego dowiedzialam sie sama, ale byly kwestie ze klamal w zywe oczy.

cdn

Gość szkoda gadać
19 minut temu, Gość zuziaks napisał:

A wg islamu dzieci należą do męża, nie do zony i niewazne czy jest muzulmanka, czy chrzescijanka

I tu islam ma rację. W przeciwieństwie do europejskich "sądów", które zawsze dają pierwszeństwo matce, nawet jeżeli jest złą matką, alkoholiczką, narkomanką i bije dzieci.

Gość yyy
4 minuty temu, Gość zuziaks napisał:

Więc... 

podryw prawie zawsze wygląda tak samo - różni sie szczegółami zapewne w zależnosci od inteligencji i wykształcenia Araba ale sprowadza sie do jednego - upokorzenia kobiety.Mizoginia jest silnie zakodowana w  arabskim świecie jak i  najazdy chrześcijan w poprzednich wiekach i odbijanie muzulmanskich kobiet.Nie pamietam dokładnie o co chodziło, nam to sie wydaje nieistotne ale oni doskonale o tym pamiętają i podryw białych kobiet jest niejako zemstą na białych mężczyznach.

Mając 20 lat byłam bardzo otwarta na świat i ludzi, ufna, zjeździłam pół swiata zapuszczając sie w najdalsze zakamarki, slumsy,az cud ze nic mi sie nie stało.Pamietam jak mowiłam ze to nie fair, że nie chcą Arabów w Europie, że nie mozna tak traktowac ludzi ze wzgledu na wyznanie czy kolor skory, mowilam ze islam nie jest zły, ze to tylko nagonka itd.

Poznalam wielu Arabów bo większość zycia spedziłam za granicą.Z dwoma bylam w bliskich relacjach.Oni maja w sobie cos co ich odróżnia, jakąś taką delikatność i męskość zarazem, potrafią rozkochać kobietę - to własnie w nich bylam najbardziej zakochana ze wszystkich adoratorów i nie ze względu na wygląd bo z tym 1 poznalam sie w internecie i pisaliśmy 3 tygodnie bez zdjęcia a już coś poczułam. Mialam wtedy 16 lat, po roku straciliśmy kontakt, po kolejnych kilku latach dowiedzialam sie ze byl muzulmaninem (z mieszanego związku,ale jednak)własnie przy nim poczulam jakas milosc do swiata jakkolwiek to brzmi i tepilam wszystkich ktorzy nie tolerowali innych ras itd, sama nie wiem co sie ze mna dzialo ale jakos mną zawładnął.Wydawał sie taki czuły, tolerancyjny i w ogole inny od Polaków, przy nim wszystko nabierało sensu. 

Po rozstaniu okazało się, że nie dość że okłamywał mnie we wszystkim, to jeszcze miał jednoczesnie 3 inne dziewczyny i podrywał masę innych.Oszukiwał ludzi , wyłudzał pieniądze pomimo tego że mieszkał w Niemczech od urodzenia i nie powodziło mu się źle, wrecz przeciwnie.Był podejrzany o morderstwo... i spowodował u mnie jakąś depresje przez oczernianie, intrygi itd

Drugiego poznałam podczas pobytu w innym kraju,studiowal tam.Początek podobny, charakter równiez choc był mniej gadatliwy od poprzedniego.Jak sie okazalo nie zawsze mnie okłamywał,ale często, oczywiscie zdradzał, pomimo że robiłam z nim w  łóżku tak wiele rzeczy i jestem bardzo zadbana. Oni nie potrafią tak szczerze kochać, ani muzulmanki ani chrzescijanki.Zadnej kobiety. Rozmawiałam z nim troche o jego kulturze i sporo rzeczy pokrywalo sie z tym czego dowiedzialam sie sama, ale byly kwestie ze klamal w zywe oczy.

cdn

Dobrze, że zmądrzałaś.

Gość ech
5 minut temu, Gość zuziaks napisał:

Mizoginia jest silnie zakodowana w arabskim świecie

Jak tak dalej pójdzie, to feministki (oraz pustaczki, które przy wyborze partnera kierują się wyłącznie wyglądem/kasą) doprowadzą do tego, że mizoginia będzie silnie zakodowana na całym świecie.

Gość pravvda

Wiadomo, że araby zdradzają i nie szanują kobiet. Ale durne baby i tak się do nich kleją jak muchy do goovna, bo są obcokrajowcami, na dodatek ciapatymi.

Gość take prawda

dzięki polkom obrabiającym arabom Eli Jaworowicz nie zabraknie tematów na reportaż

Gość zuziaks

Piszę Wam to,czego jestem pewna od samych ex muzulmanow .Z niektorymi rozmawialam na zywo, z innymi w internecie, czytalam mnostwo artykulow , Koran i to wszystko  nizej jest pewne .

Po pierwsze nie przyjeżdzają do Europy w celu  schronienia.NIE. Wojny byly zaplanowane i sprowokowane na wschodzie po to,by wejść do Europy podstępnie, bez walki.Nie mają  wystarczającej broni, wojska więc wchodzą w ten sposób.Wykorzystują łatwowierność niewiernych, nieznajomość Koranu.Zdobywają zaufanie i czekają aż urosną w siłę i planują wprowadzić islam w każdym kraju na świecie, a szczególnie nienawidzą żydów i chrześcijan - chcą zniszczyć Jerozolime ,usunac z powierzchni świata . 

Po drugie podryw białych kobiet to zemsta na mężczyznach. Nam wydaje sie to nieistotne, ale u nich ta sprawa wciąż budzi silne emocje i chęć zemsty.Nie pamiętam dokładnie o co chodziło,wiem, że jakiś czas temu chrześcijanie najeżdzali na ich tereny i odbijali kobiety muzulmanskie. Wiec jednym z powodow podrywu białych kobiet jest chęć zemsty.O drugim powodzie napiszę niżej.

Po trzecie sa bardzo religijni. Tego nie spotkamy w chrzescijanstwie.Od dziecinstwa muzulmanie sa poddawani silnej indoktrynacji, maja wpajane ze islam jest najlepszą religią i muszą działać wspólnie. Stąd ich fanatyzm.

Po drugie są przebiegli i podstępni - kojarzy mi się to z patologią w Polsce tylko z wielokrotnym natężeniem.Celowo oszukują nie-muzułmanów ( a nawet i muzułmanów, bo tam wartością moralną jest kłamstwo) i cieszą się z tego, szydzą z 'głupiego'. Mają takie swoje zasady jak  takija i ketman. To celowe wprowadzanie w błąd niewiernych, by zatriumfować. W każdej kwestii ale głównie w kwestii własnej religii, mogą się nawet podszyć za chrześcijan byleby zmylić przeciwnika, mogą czytac z radością Biblię, krytykować  islam, udawać Twojego przyjaciela... Po trupach do celu. Najlepiej to chyba widać np. w Anglii kiedy byli potulni do czasu aż nie zaroiło sie od nich.Kraj ktory dał im schronienie, jedzenie, przyjął ich i potraktował z tolerancją...ma zapłacone za to gdy wychodzą na ulice z pogardliwymi tekstami zeby spalic Brytyjczykow itd.Prawie przy kazdym zamachu  czy marszu na swoich flagach mają cytaty z ich księgi-KORANU.

W Koranie jest napisane - udawaj przyjaciela, kłam, knuj podstępy. Allah jest Bogiem Kłamstwa. Tam nie ma miłosci, prawdy, jest to całkowite przeciwieństwo chrześcijaństwa. Nawoływanie do zabijania, oszukiwania kazdego, bicia i gwałcenia kobiet.Oczywiście muzułmanie się tego wypierają i próbuja ocieplić swój wizerunek (takija).Wchodząc w dyskusje z muzulmaninem  trzeba by przygotowanym i ostrożnym, znac Koran, zasady interpretacji.nie dac sie zbyć,że źle interpretujemy,mamy złe tlumaczenie-powolujemy sie wtedy na uznanego i zaufanego  w swiecie arabskim tłumacza Abdullah Yusuf Ali.W sposób grzeczny, nie krytykować bo za krytykę islamu grozi śmierc.Przy czym wyzej wspomniana przebieglosc Arabow jest taka,ze mimo ewentualnej krytyki wciaz moga udawac Twojego przyjaciela ,udawać wyrozumiałość i nawet krytykowac Islam razem z Tobą a znienacka odciąć głowę. Jak w przypowieści sprzed wieków.zabójstwo Ka’ba Ashrafa** . Za morderstwo niewiernych obiecana jest wielka nagroda u Allaha, jest to jedyny pewny sposób na zapewnienie sobie raju pośmiertnego (bo niestety u nich większośc osób jest skazana na piekło,w tym ich prorok Mahomet który zmuszał swoich ludzi do modlitw w jego intencji).Jeden z moich nieżyjących juz znajomych kłamał prosto w twarz,że jestem zamknieta na swiat i ludzi (bzdura totalna!), że muzułmanie są dobrzy a islam pokojowy.Że nigdzie w Koranie nie ma o zabijaniu itd.Kiedy przytoczylam mu wersety-nie wiedzial,co ma powiedziec.Prawie sie poplakał z szoku.Koran jest odwieczny i zabijanie niewiernych ,takija dotyczy również dzisiejszych czasów.Znajomy zastosował takiję, bo myslal,ze mnie wyprowadzi w pole i bedzie sie nabijał z niewiernej 🙂 

Arab początkowo wydaje sie szalenczo zakochany, nosi na rekach, rzuca obietnicami.Czasem udaje,ze drazni go zachowanie męskiej czesci swego narodu, daje kobiecie wszystko,a ogłupiona kobieta nie wie,ze on to robi z zimnym wyrachowaniem.Bo dla nich religia i Allah sa ponad wszystkim.Sex z niewierną to dla nich nagroda  od Allaha.Wraz ze spermą symbolicznie przechodzi wiara (dlatego tak lubią zostawiać po sobie ślady).Poza tym muzułmanki za seks pozamałzenski są karane śmiercią,a gdzieś trzeba swój popęd rozładować.W głębi duszy gardzą kobietami którym wmawiają miłość.

U mnie schemat był identyczny: naśladowanie,lubił to samo co ja, dawał oryginalne komplementy, odczytywał moje nastroje, był opiekunczy.Mówił mi to co chciałam usłyszeć,zachowywał sie tak jak ja tego chciałam,był wyrozumiały, czuły, delikatny a zarazem męski (to,czego nie potrafią Polacy).Chciał miec ze mną dziecko z własnej inicjatywy (że niby mu tak zależy na mnie i dziecko nas złączy na zawsze), godził się na wszystko.

CDN

**

Kłamstwo ma też uzasadnienie w sunnie. Przykładem może być hadis ze zbioru Bukhariego (Tom5, Księga 59, Numer 369) opowiadający o tym jak Mahomet chciał się pozbyć przywódcy żydowskiego plemienia banu Nadir z Medyny i zarazem poety Ka’ba bin al-Ashrafa, który spiskował przeciwko niemu i wyśmiewał go w swych wierszach.

Mahomet spytał swoich ludzi: „Kto zabije Ka’ba bin Al-Ashrafa, który szkodzi Allahowi i jego apostołowi?” Na ochotnika zgłosił się jeden z jego najważniejszych cyngli: Muhammad ibn Maslama. Powiedział, że może wykonać zadanie, ale będzie musiał okłamać ofiarę, by dostać się do jej domu. Mahomet zgodził się na to. Ibn Maslama i jego ekipa powiedzieli poecie, że mają dość Mahometa i chcą go porzucić. Ka’b binAl-Ashraf wpuścił ich do domu i został przez nich zamordowany.

Gość zuziaks

Moj wpis został zmoderowany zobaczymy czy zaakceptują i wtedy napiszę resztę

Gość zuziaks
52 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

I tu islam ma rację. W przeciwieństwie do europejskich "sądów", które zawsze dają pierwszeństwo matce, nawet jeżeli jest złą matką, alkoholiczką, narkomanką i bije dzieci.

Źle myślisz. Tam najstarszy w rodzinie ma najwięcej do powiedzenia.Głową rodziny jest ojciec, ale dla niego nawet synowie to nie ludzie tylko rzeczy. Kobieta też jest rzecza,ale znacznie mniej ważną od osła, kozy, wielbłąda.W hierarchii stoi wyzej nawet jej 3 letni syn który moze matkę pobic i nic mu za to nie grozi.Za sam fakt bycia mężczyzną jest uprzywilejowany ale wciąż ma ojca nad sobą, który może go sprzedac i ma na to legalne zezwolenie.

49 minut temu, Gość ech napisał:

Jak tak dalej pójdzie, to feministki (oraz pustaczki, które przy wyborze partnera kierują się wyłącznie wyglądem/kasą) doprowadzą do tego, że mizoginia będzie silnie zakodowana na całym świecie.

Dokladnie, biala rasa wyginie, bardzo nad tym ubolewam

47 minut temu, Gość pravvda napisał:

Wiadomo, że araby zdradzają i nie szanują kobiet. Ale durne baby i tak się do nich kleją jak muchy do goovna, bo są obcokrajowcami, na dodatek ciapatymi.

I tu arabowie mają racje,ze wiekszosc kobiet jest bezmyslna i nadaje sie do garów.

Gość szkoda gadać
20 minut temu, Gość zuziaks napisał:

Źle myślisz. Tam najstarszy w rodzinie ma najwięcej do powiedzenia.Głową rodziny jest ojciec, ale dla niego nawet synowie to nie ludzie tylko rzeczy. Kobieta też jest rzecza,ale znacznie mniej ważną od osła, kozy, wielbłąda.W hierarchii stoi wyzej nawet jej 3 letni syn który moze matkę pobic i nic mu za to nie grozi.Za sam fakt bycia mężczyzną jest uprzywilejowany ale wciąż ma ojca nad sobą, który może go sprzedac i ma na to legalne zezwolenie.

Wiem o tym, islam to chora ideologia.

Gość zuziaks

Część 2

Oni tylko stwarzają dobre wrażenie w kontakcie z niewiernymi.W sercu nie czują żadnej sympatii do nas, wręcz przeciwnie.Grają po to by nas ogłupić i wykorzystać naszą ufność.W ich świecie wszystko jest na odwrót. Kłamstwo i knucie intryg jest cnotą moralną i sprawiedliwością.Zemsta również jest normą. Chęć pomocy, zaufanie i prawdomówność to dla nich słabość, którą trzeba wykorzystać i śmiać się  z głupich, którzy dali się oszukać.Sam Allah jest mistrzem podstępów (cytat z Koranu).A relacje trzeba nawiązywać dla osobistych korzyści.

Dla nas to  nie do pojęcia, nawet powiedzialabym szokujące , najgorsze gdy chce sie ludziom uswiadomić nim bedzie za pózno a oni na to: nie generalizuj, nie znasz Arabow.Własnie znam bardzo dobrze, bo i mój ojciec w młodosci był związany z islamem więc od dziecka jakoś to odczuwałam, nie wchodząc już w szczegóły. W każdej religii są źli i dobrzy ludzie i ja nie mówię że wszyscy Arabowie są źli - ale nawet jeśli zdarzy się ktoś kto ma sumienie, to ze względu na presje społeczną i grożącą karę ma małe szanse na zaczęcie nowego życia.Ludzie którzy porzucają islam są prześladowani, oblewani kwasem, uśmiercani.Presja spoleczna jest tam bardzo silna - 100x bardziej niz na polskich wioskach. I dorośli ludzie potrafią dac sie omotać sektom, gdzie stosowane są rożne techniki manipulacyjne, a co dopiero gdy karmimy tym małe dziecko? Myślicie, że zakorzenione poglądy tak łatwo wybić? Że łatwo tam samodzielnie myślec? I skąd mieć dostęp do źródeł skoro wszelkie księgi religijne poza Islamem są zabronione,internet czy prywatne paczki/listy są sprawdzane a osoba ktora chce nawrócić muzulmanina moze byc skazana na karę śmierci (poważnie).  Sporo niewykształconych muzułmanów nie czytało Koranu, ale idą za tłumem, zrobią co im duchowni każą i tyle. Koran zezwala na gwałt na niewiernych, zwłaszcza w czasie wojny( a aktualnie prowadzony jest dzihad w Europie jakby ktos nie zauwazył).W Nigerii  i innych krajach mlodzi chlopcy byli szkoleni jak gwalcic dziewczyny, jak trzymac by sie nie wyrwały itd. Zbiorowe gwałty to norma chocby jako kara za "niestosowny ubiór". Wszystko jest nagrywane i dziewczyny są szantazowane.Tak sobie myslę, czy śp.Magdalena  Żuk nie padła ofiarą tego zachowania. Przecież obok niej cały cas krecila sie grupka muzulmanow i to dziwne zachowanie, jakby byla w amoku.

I teraz tak, odnośnie związków:

Po pierwsze podryw białych kobiet to zemsta na białych mężczyznach za porywanie muzułmanek kilkaset lat wstecz (co dla nas jest dziwne,ale oni wciąż to pamiętają i pałają chęcią zemsty, co mówiło mi kilku Arabów)

Po drugie. W krajach arabskich nie ma czegoś takiego jak związek przedmałzenski, randki. Tam dziewczyny nie wychodzą z domów bez zgody mężczyzny, świat arabski jest bardzo oddzielony na męski i kobiecy.Większość czasu Arabki spędzają w domach bądź np. w galeriach handlowych czy fitness ale tylko sektorze kobiecym. Za kontakt z obcym meżczyzną (czyli poza krewnymi i mężem) grozi Arabce śmierć. Nawet za to,że spojrzy na obcego meżczyzne,a przecież nie sposób patrzeć ciągle w ziemię.Małzenstwo jest aranzowane w ten sposób, że mężczyzna , aby poślubić kobietę musi mieć własny dom, samochód i stałą pracę.Oprocz tego tradycja wymaga żeby w prezencie ślubnym dać żonie coś w posagu, może to być dom, może to być kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy pln w gotowce lub zlotej bizuterii, żeby nie została z niczym po rozwodzie lub śmierci męża(to jest tradycja której muzułmanie się trzymają, wiadomo-opinia społeczna i nic nie zrobią po swojemu.W Koranie jest napisane, ze nie trzeba dawać prezentu ślubnego bo  wdowy mogą być znów poslubione.)Kobieta nie może wystąpić o rozwód w przeciwienstwie do męża.Nie musi nawet o tym wiedzieć, bo wystarczy że on pojdzie do meczetu, wymówi 3 słowa i już jest rozwodnikiem. Jednoczesnie moze miec 4 zony. I wracając do kwestii zawarcia ślubu.   mężczyzna mówi do krewnych kobiet: szukam żony, która ma 15 lat,  jest szczupła, umie dobrze gotować. (przykładowo)

Dziewczyny z rodziny szukają kandydatki i przedstawiają przyszłą panne młodą.Oczywiscie dziewczyna musi zaakceptować męża.W czasie zaręczyn młodzi nie mogą widywać się "sam na sam".Zawsze w obecności członków rodziny k i m.Czasem zdarza sie, że kobieta może pokazać tylko twarz i wtedy mężczyzna może też odmówić jej ślubu, jeżeli nie spodoba mu się.Jeśli kobieta odmówi to grozi jej śmierć za nieposłuszenstwo, okrycie rodziny hańbą.

Wielu Arabów na to nie stać i albo zostają kawalerami,albo biorą ślub  dopiero na stare lata, albo...biorą Polkę. Bo jest darmowa, najczęściej nie zdaje sobie sprawy z tego, że może wymagać tego co Arabka,a oni o tym nie mówią. Żoną Araba może być chrześcijanka i nie musi zmienić wiary ale MUSI podlegać ich prawu szariatu, czyli slowem jest traktowana jak muzulmanka mimo że nią nie jest.

Gość zuziaks

Dziewczyna bez zgody męża nie może nigdzie wyjść sama, a jej wypowiedzi są kontrolowane i to jest jakby nakaz z góry którego wszyscy się trzymają.Dlatego ja nie wierzę dziewczynom ktore są w związkach z muzulmanami.Wiem jak oni potrafia manipulowac a nawet i zmuszać do mówienia kłamstw.

Oczywiscie na poczatku Arab jest jak Aniol, spelnia zachcianki,pozwala na wszystko.Jednak kiedy dojdzie do slubu to jest calkowity odwrot.Okazuje sie ze Arab udawał miłosc i traktuje zone jak szmatę.Obiecanki ,ze bedzie jego księżniczką gdzies ulatują a on nagle nie pamięta swoich słów.Kobieta musi mu usługiwać we wszystkim , byc na kazde zawolanie, zawsze chetna na sex. Bo jak nie bedzie to Aniolowie Allaha ją przeklną a mąż za nieposłuszenstwo może ją zamknąć w pokoju do konca życia, odmówic jedzenia/picia (co przy wysokich temperaturach w krajach arabskich szybko doprowadzi do strasznej smierci),pobić, zgwałcić. Za obcięcie nosa, uszu, oblanie kwasem mężowi nic nie grozi.Podobnie za zabójstwo,a to wszystko z powodu nieposłuszenstwa. Kobieta nie może odejść od męża, nie może mieć romansu, nie może rozmawiać z obcym mężczyzną stad tez np. zakazy w krajach arabskich - że kobieta musi byc szczelnie owinięta w habicie, nie może jeździć rowerem ani uprawiać sportu (poza klubami fitness dla kobiet), prowadzić auta .Jeśli pójdzie do lekarza, to  nawet jesli jest umierająca ale nie ma zgody meża-szpital jej nie przyjmie.Zostanie sama, wykrwawi się i umrze.

Pamiętam słowa Araba że na zabicie żony jest przyzwolenie, ale też jest jakaś tradycja która mówi, że za zabicie kobiety w czasie pustynnych piasków (?) jest się dodatkowo chwalonym publicznie.

Arabki w ogóle nie mają prawa podróżowania i na granicy nikt ich nie puści, one są całkowicie zależne od mężczyzn, którzy-jak wiadomo zrobią wszystko by im "umilić"życie.Ostatnio weszły jakies aplikacje które sledza kazdy ruch i Arabki maja przy sobie telefony z  takimi aplikacjami.

W swiecie arabskim wszystko kojarzy sie z seksem,   wedlug nich nie ma pojecia "przyjazn  miedzy k i m".Kazdy kontakt k-m jest uznawany jako romans i kobieta jest ... dla nich którą mogą zabić.Dla nich  Europejka  jest ..., nawet jezeli jest dziewicą, bo nie dość że rzeczą i podludziem z racji płci to jeszcze ... za to że np. rozmawia z mężczyznami,  niezaleznie od tego czy to jest jej krewny czy obcy.Kobieta nigdy nie moze byc sam na sam z mezczyzna.Za wszelkie zlo obwiniana jest kobieta.

Zgwałcona Arabka jest oczywiscie winna.I zeby zmyc SWOJĄ WINĘ  musi popełnic samobójstwo.Nie moze wniesc sprawy do sadu bo musi miec 4 swiadkow penetracji a najczesciej są to sami gwałciciele...

Gość zuziaks

Ja nie wiem co sie dzieje, nie rzucam przeklenstw , a juz 2 wpis zostal zmoderowany i pierwszego wciąż nie widać!

Gość zuziaks

Oczywiście  gwałty w rodzinach są normalne i nikt nic nie mówi.Jeśli kobieta się poskarży na złe traktowanie moze byc zabita za okrycie hanbą rodziny i męża; Zgode na związek musza wyrazić rodziny, nikt tam nie paruje się jak chce.Zobaczcie film o BANAZ MAHMOD.

Ogólem kobieta jest tam traktowana jak robot do usługiwania i spełniania zachcianek i mięso(nic więcej), bo arabowie są niewyżyci i zboczeni.Nawet jeśli kobieta zostanie zgwałcona to w noc poślubną może być zabita przez męża za brak błony dziewiczej i jej rodzina zwraca koszta wesela  i reszty (przed ślubem Arabka zostawia swoje ubrania siostrom a mąż idzie z nią do sklepów i obkupuje we wszystko co ona chce,aby weszła z nowymi rzeczami do nowego domu). Ani muzulmanka, ani chrzescijanka nie  jest dobrze traktowana. Nigdy nie dam wiary w slowa dziewczyn ktore sa w zwiazku z muzulmanami bo one sa pod ich wpływem i ten zwiazek wyglada inaczej niz europejski.Poczatkowe zabieganie to inwestycja materialna, duże oszczędności bo Polki też nie dużo wymagają, za romantyczną miłość prędzej dadzą się pokroić-a nie wiedzą, że ci Arabowie ich nie kochaja.Oczywiscie myślą "mój jest inny" ale każdy jest taki sam, ma taki sam schemat  podrywania do każdej dziewczyny i zdradzają regularnie a potem przynosza choroby.Zdrada mężczyzny nie jest traktowana jak zdrada, natomiast kobieta jest cudzołóznica którą trzeba zabić (przysłowie arabskie - 'honor mężczyzny jest miedzy nogami jego kobiety' czyli żon,córek a nawet sióstr i matki )

Gość Gość
17 minut temu, Gość zuziaks napisał:

Oni tylko stwarzają dobre wrażenie w kontakcie z niewiernymi.

Wierzę Ci, kiedyś koleżanka pojechała do Hiszpanii na truskawki, tam poznała araba i się zakochała (obecnie już przejrzała na oczy) ale wtedy przywiozła go do Polski, żeby rodzice go poznali. Był bardzo miły, uśmiechał się, jak z kimś witał się, to obejmował go ramionami. Wszyscy byli nim zafascynowani. Ja pytałem się ich, czy jeżeli ja pojechałbym do jego rodzinnej wioski i wszedłbym do meczetu, to czy tak samo uśmiechałby się i czy tak samo by mnie obejmował. To tylko świadczy o ich fałszywej tożsamości, bo koleżanka ta sama mi powiedziała, że jak była u niego, to przedstawiał ją jego rodzinie jako że niby to jego żona, bo w ich kulturze nie wolno mieć koleżanki. Więc powiedziałem jej, skoro się jej wstydzi przed rodziną i im kłamie to znaczy, że jest fałszywy.

Gość zuziaks

Co jeszcze odnosnie związków??Arabka o ile nie jest w Europie to nie ma szans na ucieczkę; ale np. chrzescijanka już tak,  w ukryciu, przez ambasadę bo zwykle po przyjezdzie do kraju arabskiego paszport jest zabierany przez meza i jego rodzinę. a nie daj Boże jak zabierze dzieci.I w 1 i w 2 przypadku maz musi ją zabić bo skazała go na opinię impotenta i okryla go hańbą;

A czesto kobiety wiele znoszą, ale gdy np mąż chce sprzedać dzieci za osła, czy baranka to  kobieta oczywiscie nic nie ma do powiedzenia i co ma zrobic?ucieka w desperacji. Dzieci należą tylko do mężczyzny, nie do kobiety, może zrobić z nimi co tylko chce. Tam kobieta się nie liczy, ale i chłopcy mogą być skazani na  sprzedaż za zwierzę na ucztę czy powiedzmy dla bogatszych ludzi którzy szukają młodych chłopców/dziewcząt jako prostytutki.Dzieci służą jako regulacja długów rodziny, są oddawane bogatszym i spełniaja ich zachcianki sexualne.Czesto mezczyzni biora chlopcow i robia z nimi orgie sexualne.Co dziwne- nie jest to traktowane jako homosexualizm, ktory przeciez jest potepiany w islamie.Hipokryzja.

Przechodzac do tematu sexu w krajach arabskich. Kobieta oczywiscie musi byc dziewica do slubu i facet musi byc jej pierwszym i ostatnim.Za romans czy podejrzenie romansu -chocby dlatego ze inny mezczyzna ją zaczepi czy dluzej na nią popatrzy(lub ona na niego) grozi jej smierc.Maz musi w lozku najpierw zaspokoic zone ale w praktyce różnie to bywa.Bardziej starają sie dla niewiernych bo mają z tego korzyść.Czesto jest tak ze nawiazuja romanse, podpisuja te swoje sluby na chwile /sigheh/ bo bez tego mieliby nieprzyjemnosci w razie przylapania a juz maja oficjalne zony. Potem wyludzaja pieniadze od zakochanych Polek z ktorych smieja sie ze sa brzydkie i naiwne, oraz oczywiscie......A  Wy i tak uwierzycie w pozadanie i uczucie, ok wasza sprawa.

Najbardziej tez zszokowalo mnie,ze w telewizji publicznej są pokazywane  praktyki seksualne na dzieciach.Co mozna z dziecmi robic i od jakiego wieku. Tam to jest norma, ze mozna sypiac z noworodkami nawet, ale publicznie jest to dozwolone.Facet moze poslubic dziewczynke ktora dopiero co sie urodzila, ale i bez slubu gwalca dzieci. Najczesciej analnie i udowo.Dopochwowo tak ale chyba później, bo byla taka historia ze duchowny islamu poszedl z przyjacielem do domu i mogl wybrac sobie jedną z córek.Wybral najmlodszą,3 letnią, ktorą gwałcił całą noc.Dziecko cały czas plakalo.Od tamtego czasu zainteresowali się(bo byl wplywowa osoba) co mozna robic z dziecmi i dopochwowy seks chyba zostal zniesiony dla calkiem malych dzieci ale nie watpie,ze wciaz to robią.Kolejna rzecz to seks ze zwłokami żony (męża to nie, bo jak mu stanie?) ktory jest dozwolony i seks ze zwierzętami.Arabowie mają poradniki seksualne dotyczące nie tylko kobiet, ale dzieci i zwierząt także.  I wcale nie robi tego najnizsza warstwa spoleczna.Dla nich to jest tak normalne,jak oddychanie.

Gość zuziaks

Część 1 z 1 (niezaakceptowana przed moderację)

Piszę Wam to,czego jestem pewna od samych ex muzulmanow .Z niektorymi rozmawialam na zywo, z innymi w internecie, czytalam mnostwo artykulow , Koran i to wszystko  nizej jest pewne .

Po pierwsze nie przyjeżdzają do Europy w celu  schronienia.NIE. Wojny byly zaplanowane i sprowokowane na wschodzie po to,by wejść do Europy podstępnie, bez walki.Nie mają  wystarczającej broni, wojska więc wchodzą w ten sposób.Wykorzystują łatwowierność niewiernych, nieznajomość Koranu.Zdobywają zaufanie i czekają aż urosną w siłę i planują wprowadzić islam w każdym kraju na świecie, a szczególnie nienawidzą żydów i chrześcijan - chcą zniszczyć Jerozolime ,usunac z powierzchni świata . 

Po drugie podryw białych kobiet to zemsta na mężczyznach. Nam wydaje sie to nieistotne, ale u nich ta sprawa wciąż budzi silne emocje i chęć zemsty.Nie pamiętam dokładnie o co chodziło,wiem, że jakiś czas temu chrześcijanie najeżdzali na ich tereny i odbijali kobiety muzulmanskie. Wiec jednym z powodow podrywu białych kobiet jest chęć zemsty.O drugim powodzie napiszę niżej.

Po trzecie sa bardzo religijni. Tego nie spotkamy w chrzescijanstwie.Od dziecinstwa muzulmanie sa poddawani silnej indoktrynacji, maja wpajane ze islam jest najlepszą religią i muszą działać wspólnie. Stąd ich fanatyzm.

Gość zuziaks

Czesc 2 z 1:

Po drugie są przebiegli i podstępni - kojarzy mi się to z patologią w Polsce tylko z wielokrotnym natężeniem.Celowo oszukują nie-muzułmanów ( a nawet i muzułmanów, bo tam wartością moralną jest kłamstwo) i cieszą się z tego, szydzą z 'głupiego'. Mają takie swoje zasady jak  takija i ketman. To celowe wprowadzanie w błąd niewiernych, by zatriumfować. W każdej kwestii ale głównie w kwestii własnej religii, mogą się nawet podszyć za chrześcijan byleby zmylić przeciwnika, mogą czytac z radością Biblię, krytykować  islam, udawać Twojego przyjaciela... Po trupach do celu. Najlepiej to chyba widać np. w Anglii kiedy byli potulni do czasu aż nie zaroiło sie od nich.Kraj ktory dał im schronienie, jedzenie, przyjął ich i potraktował z tolerancją...ma zapłacone za to gdy wychodzą na ulice z pogardliwymi tekstami zeby spalic Brytyjczykow itd.Prawie przy kazdym zamachu  czy marszu na swoich flagach mają cytaty z ich księgi-KORANU.

Gość zuziaks

Czesc 3 z 1:

W Koranie jest napisane - udawaj przyjaciela, kłam, knuj podstępy. Allah jest Bogiem Kłamstwa. Tam nie ma miłosci, prawdy, jest to całkowite przeciwieństwo chrześcijaństwa. Nawoływanie do zabijania, oszukiwania kazdego, bicia i gwałcenia kobiet.Oczywiście muzułmanie się tego wypierają i próbuja ocieplić swój wizerunek (takija).Wchodząc w dyskusje z muzulmaninem  trzeba by przygotowanym i ostrożnym, znac Koran, zasady interpretacji.nie dac sie zbyć,że źle interpretujemy,mamy złe tlumaczenie-powolujemy sie wtedy na uznanego i zaufanego  w swiecie arabskim tłumacza Abdullah Yusuf Ali.W sposób grzeczny, nie krytykować bo za krytykę islamu grozi śmierc.Przy czym wyzej wspomniana przebieglosc Arabow jest taka,ze mimo ewentualnej krytyki wciaz moga udawac Twojego przyjaciela ,udawać wyrozumiałość i nawet krytykowac Islam razem z Tobą a znienacka odciąć głowę. Jak w przypowieści sprzed wieków.zabójstwo Ka’ba Ashrafa** . Za morderstwo niewiernych obiecana jest wielka nagroda u Allaha, jest to jedyny pewny sposób na zapewnienie sobie raju pośmiertnego (bo niestety u nich większośc osób jest skazana na piekło,w tym ich prorok Mahomet który zmuszał swoich ludzi do modlitw w jego intencji).Jeden z moich nieżyjących juz znajomych kłamał prosto w twarz,że jestem zamknieta na swiat i ludzi (bzdura totalna!), że muzułmanie są dobrzy a islam pokojowy.Że nigdzie w Koranie nie ma o zabijaniu itd.Kiedy przytoczylam mu wersety-nie wiedzial,co ma powiedziec.Prawie sie poplakał z szoku.Koran jest odwieczny i zabijanie niewiernych ,takija dotyczy również dzisiejszych czasów.Znajomy zastosował takiję, bo myslal,ze mnie wyprowadzi w pole i bedzie sie nabijał z niewiernej 🙂 

Arab początkowo wydaje sie szalenczo zakochany, nosi na rekach, rzuca obietnicami.Czasem udaje,ze drazni go zachowanie męskiej czesci swego narodu, daje kobiecie wszystko,a ogłupiona kobieta nie wie,ze on to robi z zimnym wyrachowaniem.Bo dla nich religia i Allah sa ponad wszystkim.Sex z niewierną to dla nich nagroda  od Allaha.Wraz ze spermą symbolicznie przechodzi wiara (dlatego tak lubią zostawiać po sobie ślady).Poza tym muzułmanki za seks pozamałzenski są karane śmiercią,a gdzieś trzeba swój popęd rozładować.W głębi duszy gardzą kobietami którym wmawiają miłość.