Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieLubieJej

Jak bardzo wkurza was Meghan M.? :)

Polecane posty

Gość NieLubieJej

Jak dla mnie jest fałszywa i wgl ogólnie jakaś popierdzielona, podobno pisała do kogo popadnie, żeby tylko znaleźć sobie męża anglika, ale Harry podobno robił to samo- pisał do różnych aktorek, żeby się umówić- no to się dobrali 😄 

Ostatnio ją mężuś ochrzanił na balkonie- wszyscy stali przodem, bo miał być hymn, a ta się odwracała do niego, on do niej mówi, żeby się odwróciła, a ta znów, wreszcie łaskawie stanęła prosto na hymn, ale widać, że mało szlag ją nie trafił. Poszła tam cyrk odstawiać, a nie z miłości, ta cała ciąża to też nie wiem co, jak się schylała to jej brzuch dziwnie znikał, na szpilkach niby w 8 miesiącu, śmierdzi to wszystko na kilometr- życiową rolę chyba teraz gra... Biedna Kate widać, że jest ok i że poszła tam z miłości, a ten ciulas mężuś ją zdradza... 

Gość nooo

PODOBNO, PODOBNO - nie ma jak Pudelek. Znasz ją?

Podobno ZIemia jest płaska.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość NieLubieJej napisał:

podobno pisała do kogo popadnie, żeby tylko znaleźć sobie męża anglika, ale Harry podobno robił to samo- pisał do różnych aktorek, żeby się umówić- no to się dobrali 😄 

Nawet jeśli to prawda i ona konkretnie  chciała Anglika, a on aktorkę z Hollywoodu to tylko pogratulować, bo oboje osiagnęli swój cel... taki stan rzeczy tylko sprzyja szczęściu i miłości.

Ich działania zostały poddane cenzurze, ponieważ oboje są sławni i bogaci, ale każdy z nas ma swoje preferencje i każdy z nas szuka swego ideału, jednak mimo to nie zostaje poddany tak rygorystycznej krytyce, bo przecież nikt, ale to nikt 😜 nie interesuje się życiem i marzeniami przeciętnego Ziemianina i przeciętnej, nikomu nie znanej Ziemianki. 😉

Gość brrrh

Nikt w rodzinie królewskiej mnie nie wkurza jak ta Meghan. Harry powinien jechać z nią do Afryki i ją tam zostawić. 

Gość też jej nie lubię

Haha dobre z tą afryką, a tak swoją drogą- ciekawe, czy gdyby nie był księciem - czy wgl by na niego spojrzała! nawet gdyby był kimś tam, ale nie aż tak bogatym anglikiem?? Mam dziwne wrażenie, że nie 😄 ale jest, więc wielka miłość 😄