Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silnakonietkka

Na prawdę mężczyźni lubią takie słabe kobiety??

Polecane posty

Gość ona ona ona 30
Przed chwilą, Jajko Pisanka napisał:

może idź do lekarza, a nie sama się diagnozuj? Asperger to zaburzenie rozwojowe, infantylność, nadwrażliwość i wysoki głos to nie są zaburzenia rozwojowe. 

Jestem już 30-letnią babką, co to mi niby da na tym etapie życia? 

Przed chwilą, Gość ona ona ona 30 napisał:

Lepsze zrozumienie swoich zachowań? Jednak coś sprawiło, że zaczęłaś szukać diagnozy na własną rękę. 

Dużo ludzi jest roztargnionych czy emocjonalnych, sama taka jestem - nawet głos mam wysoki 🙂 To samo w sobie nie jest zaburzeniem, co innego problemy w nawiązywaniu relacji czy zaburzenia sensoryczne które mają również dorośli

Przed chwilą, Gość ona ona ona 30 napisał:

Lepsze zrozumienie swoich zachowań? Jednak coś sprawiło, że zaczęłaś szukać diagnozy na własną rękę. 

Dużo ludzi jest roztargnionych czy emocjonalnych, sama taka jestem - nawet głos mam wysoki 🙂 To samo w sobie nie jest zaburzeniem, co innego problemy w nawiązywaniu relacji czy zaburzenia sensoryczne które mają również dorośli

Gość ona ona ona 30
3 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

To wystarczy chyba poczytanie odpowiedniej literatury. Może nie mam ochoty na to by ktoś mnie diagnozował...

3 minuty temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

To wystarczy chyba poczytanie odpowiedniej literatury. Może nie mam ochoty na to by ktoś mnie diagnozował...

no najwyraźniej nie wystarczy skoro przyznałaś, że się gubisz w tym co jest typowe i twierdzisz, że wysoki głos/nadwrażliwość sugerują zaburzenia rozwojowe. Do tego dopatrujesz się ich u osoby o której wiemy dosłownie tyle, że jest ładna, chuda, roztargniona, wrażliwa i z poczuciem humoru. 

Ludzie sami na siebie obiektywnie nie potrafią patrzeć więc samodiagnozy są jak horoskop. Jak będziesz chciała to znajdziesz nawet objawy raka prostaty. 

Gość ona ona ona 30

Dziecinny głos jest typowy dla asów a jako że asy są jak sama zauważyłaś nieco opóźnione w rozwoju mogą sprawiać wrażenie zdziecinniałych.