Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana

Fryzjerka mnie oszpecila!

Polecane posty

Gość Zalamana

Masakra! Bylam wczoraj podciac końcówki, mam wlosy krecone, cienkie do ramion, a ona je cale wystopniowala tak ze mam gorna warstwe sięgajaca do uszu a reszta wlosow po prostu zwisa! No katastrofa. Wyglada jakbym miala.kask na glowie 😢 chce mi sie ryczec juz nie wiem jak je ulozyc. Kiedy zostawiam naturalnie to kreca sie tak ze cala objetosc mam na glowie i po bokach zamiast dole wygladam jak chaplin 😢 a kiedy je wyprostowalam to masakra zrobila mi jeszcze jakies niemodne pazurki wokol twarzy 😠

Najgorsze ze wystopbiowala mi je do takiego stopnia ze nie moge nawet ich spiac !!!! Wczesniej chodzilam do pracy w spietych teraz nie da rady 😢

Nigdy w zyciu nie pojde do fryzjera! To juz druga taka akcja, po tamtej zapuszczalam wlosy 3 lata a ta znowu mnie op.....la jak pajaca!

Niedouczone durnowate baby po zawodowce, na niczym sie nie znaja tylko potrafia oszpecic czlowieka. Jeszcze nigdy nie bylam.zadowolona z ciecia, koncze swoja przygode z fryzjerami koniec!

Tylko jak teraz przetrwac ten okres zanim wlosy odrosna? Moje sa slabe i cienkie i potrwa to z rok na pewno.

😢 plakac mi.sie chce. Odwolalam 2 spotkania towarzyskie wczorajsze i dzisiejsze bo czuje siw jak g..o 😭

Gość Gość

Ja też nienawidzę chodzić do fryzjera, nigdy nie jestem zadowolona z ich pracy.

Gość Zalamana

😭😭 kurcze jakbym dala de jeszcze te wlosy spiac ale mam je krótkie! Nie wiem jak zyc... 😭 wiem to tylko wlosy ale ci ktorzy tego doswiadczyli wiedza jak bardzo zle ciecie moze oszpecuc i postarzec.

Macie jakies sposoby aby wlosy szybciej odrosly...? 😢

Dnia 7.07.2019 o 17:02, Gość Zalamana napisał:

Masakra! Bylam wczoraj podciac końcówki, mam wlosy krecone, cienkie do ramion, a ona je cale wystopniowala tak ze mam gorna warstwe sięgajaca do uszu a reszta wlosow po prostu zwisa! No katastrofa. Wyglada jakbym miala.kask na glowie 😢 chce mi sie ryczec juz nie wiem jak je ulozyc. Kiedy zostawiam naturalnie to kreca sie tak ze cala objetosc mam na glowie i po bokach zamiast dole wygladam jak chaplin 😢 a kiedy je wyprostowalam to masakra zrobila mi jeszcze jakies niemodne pazurki wokol twarzy 😠

Najgorsze ze wystopbiowala mi je do takiego stopnia ze nie moge nawet ich spiac !!!! Wczesniej chodzilam do pracy w spietych teraz nie da rady 😢

Nigdy w zyciu nie pojde do fryzjera! To juz druga taka akcja, po tamtej zapuszczalam wlosy 3 lata a ta znowu mnie op.....la jak pajaca!

Niedouczone durnowate baby po zawodowce, na niczym sie nie znaja tylko potrafia oszpecic czlowieka. Jeszcze nigdy nie bylam.zadowolona z ciecia, koncze swoja przygode z fryzjerami koniec!

Tylko jak teraz przetrwac ten okres zanim wlosy odrosna? Moje sa slabe i cienkie i potrwa to z rok na pewno.

😢 plakac mi.sie chce. Odwolalam 2 spotkania towarzyskie wczorajsze i dzisiejsze bo czuje siw jak g..o 😭

wiem, ze latwo mowic i jestes wkurzona, ale spokojnie, włosy to nie ręka, odrosną 😉 choc rozumiem Cię doskonale, sama przestałam farbować włosy 5 lat temu i teraz jak mam iść na zwykle podcięcie koncówek, to jestem chora 😉 tez mam lekko kręcone włosy i zawsze zanim usiade na fotelu fryzjerki od razu mowie, ze zadnego cieniowania i stopniowania wlosów, bo bede wygladała jak Kopernik 😄 jak tylko widzę, ze fryzjerka zaczyna mi cieniować, to mowie jej, ze ma przestac. glowa do góry i nie przejmuj się. zerknij tu, spoko napisane jak dbać o włosy kręcone https://portaluroda.pl/